- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.301
uyandıgımdan beri kızımla ugrasıyorum,delı gıbı
ılgı beklıyor
aglayıp kusuyor ıkındıkca daha da kusuyor ..
cıldırdım
kahvaltı bıle yapamadım ...
en son emzırdım ,gögsumde uyudu
sonra da öyle kaldı
yaklasık 6 saattır kolumda bır emıp bır uyuyor..
delırdım ..
offfffffff yaa ne oldu kızıma anlamadım
ne zaman dısarı cıksak gecesınde cıngar cıkartıyor..
ertesı gun de böyle oluyor..
nazar degdırenın gözu cıksın artık ne dıyım yaa..
bennebileyim canım babam geldi ve pazar günü gitti.. biz bi yere gidemedik babam bizdeydi.. ben de iyi olmaya çalışıyorum işte bazen bunalıma giriyorum tekrar düzelicez inş..
dışarı çıkınca benimkide aynını yapıyo belkide tam alışamadıkları için oluyordur bahar havası bizi bile çarpıyo onlar için normal bence.. kızlar çocuklar bi anda o gün hiç durmuyo ya belki büyüme atagındadır. benimki babamın gelecegi gün hiç durmadı agladı agladı ertesi günde kuzu gibi yattı inş sizinkide düzelir ama sen stres yaptıkça o inadina daha çok bagırıyo sen sakın ol..inş kulagıda çabuk iyi olur canım reflu için o ilaçları kullanan bi arkadaş vardı galiba pek işe yaramadı diyordu ama her çocugun bünyesi farklı belki seninkinde işe yarar canım sen iyi olacak diye ver ki inş iyi olsun..
nisane canım bazen benimkide inadına emmiyo ama fazla sürmeden tekrar emmeye başliyo inş düzelir seninkide bide benim vücudum çok sıcak olursa sol tarafımı almıyo o zaman yıkayıp veriyorum emiyo sende dene..
kızlar bu arada eşimle tartışmıştımya o günden beri gündüz sütüm iyice azaldı artık sagamıyorum ama yetmıyo da ne yapıcam bilemedim tekrardan bol su içmeye başladım.. galiba sinirden sütüm azaldı... günler uzadı benimkide uymuyo fazla süreklide emiyo artık yetmiyo
dün gece kabus gibiydi benimki yine ağlama krizine girdi saat akşam 10 oldu yine devam ağlayıp duruyo
eşime dedim kalk doktora gidelim dedim
o da gitsek nolcak dedi ısrar ettim gşttik
acildeki doktor hiç ilgilenmedi lavman yapın dedi hemşirelere
oğlumun krizide geçmişti uslu uslu bakınıyodu
hemşire geldi
dedim istemiyorum kakasını yaptı zaten dedim bozuldu doktor ve benim yapabileceğim bişey yok dedi
aldım çocuğu bindik arabaya eczane aramaya başladık
benim sıpa arabayla gezdikçe zart zurt osurdu
neyse sab smplex ve zinco aldık sabah verdim hiç gaz sıkıntısı yaşamadı bugün
uyuyup duruyo
ancak yüzünü örttürüyo açıncada çok bağırıyo
uyumuyoda örtünün altında bıdırdanıp duruyo
battaniyesini örttürüyo başka bişey istemiyo beyaz yumuşak battaniyesini örttürüyo
öğleye kadar güzel emdi öğleden sonra nazlı nazlı emdi tokmu acaba
çok garip bi bebek
kucaktada durmuyo sıkılıyo hemen
hamağına yatırıyorum öyle bakınıyo laflıyo
Merhaba kızlar...5 gün önce sezeryan ile doğum yaptım.
Oğlum doymadığı için ve sarılık riski olduğu için mama takviyesine başlamıştım mecburen.
Dün medela elektrikli göğüs pompası aldım.Her iki göğüsümü 3 saat aralıklarla sağdığımda toplam 30 cc süt çıkıyor anca.
Şimdi size sormak istediğim,bebeğimi 2 saatte bir emzirip üzerine tahmini mama hazırlayıp takviyemi yapayım ?
Yoksa böyle 3 saat aralıklarla sağıp kaç cc süt çıktığını görerek mi doyurayım oğlumu ?
Son olarak benim gibi sezeryan olanlar sütünüz kaç gün sonra geldi acaba ?
canım geçmiş olsun
bu doktorlar neden böyle anlamıyorum
geçen oglum grip olunca götürdüm doktor dalga geçti iyice ateşi yükselmeden ilaç veremezmiş.
ne yapıyım iyice hastamı ediyim çocugu.. sonrada niye bu kadar beklettiniz diye kızarlar..
derdimiz olmasa doktora gitmeye zaten meraklı degiliz.
canım çocuk nasıl rahat ederse öyle bırak belki kucakta sizin sıcagınız falan bunaltıyordur
Oğlum doymadığı için ve sarılık riski olduğu için mama takviyesine başlamıştım mecburen.
Dün medela elektrikli göğüs pompası aldım.Her iki göğüsümü 3 saat aralıklarla sağdığımda toplam 30 cc süt çıkıyor anca.
Şimdi size sormak istediğim,bebeğimi 2 saatte bir emzirip üzerine tahmini mama hazırlayıp takviyemi yapayım ?
Yoksa böyle 3 saat aralıklarla sağıp kaç cc süt çıktığını görerek mi doyurayım oğlumu ?
canım bende sezeryan oldum 4 veya 5 gün sütüm gelmişti sen sütünü 2saatte bi sag 2 saatte bi de bebegine 30ml ver eger sütün yoksa mama ver. seni bilgilendirmediler şu kadar mama ver yada süt ver diye.. emzirebiliyorsan bence emzir ki sütün çogalsın..iki gögsünden mi 30ml yoksa tek göğsünden mi eger tek göğsündense yine iyi zamanla çogalıyo
toplam 5 sanşye bakmamıştır inan yani şok oldum bu büyük insan değil bebek sonuçta hassas
önce bi sor değilmi kakadını yaptımı yapmadımı diye
üstelik benimki gazını çıkarıyo hemde zart zurt osuruyo koca insan gibi ama ona rağmen ağlıyodu
neyseki yaptırmadım
zinko çok iyi geldi hiç gaz çıkarırken ağlamıyo gazıda azaldı
kızım artık iice neyapacağını şaşırdı!!
şimdide sağ göğsüme taktı kesinlikle onu emmek istemiyo(
boş boş sol göğsümü emmeyi tercih ediyor.zaten sütüm az birde sağ göğsümü bırakacak diye aklım çıkıyo valla((
sağ göğsümü emzirebilmek için kırk takla atıyorum.
en son o yatarken onu hiç kaldırmadan tepesine çıkıp emzirdim düşünün artık halimi((
Canım 3 saat bekledikten sonra sağdığımda her iki göğüsün toplamı 30 cc.
Bebeğim ise 2 saatte bir 50-60 cc ile anca doyuyor.
Bir yanım 2 saatte bir emzirip üzerine tahminen mama takviyesi yap diyor.Çünkü duygusal olarak ikimizinde birbirimize ihtiyacı var.
Öte yandan pompa ile sağıp en azından kaç cc verdiğimi bileyim diyorum.
Şaşırdım kaldım açıkcası.
toplam 5 sanşye bakmamıştır inan yani şok oldum bu büyük insan değil bebek sonuçta hassas
önce bi sor değilmi kakadını yaptımı yapmadımı diye
üstelik benimki gazını çıkarıyo hemde zart zurt osuruyo koca insan gibi ama ona rağmen ağlıyodu
neyseki yaptırmadım
zinko çok iyi geldi hiç gaz çıkarırken ağlamıyo gazıda azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?