- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.321
kızlar ya
nesfıt tarzı cornflakesler yemeyı dusunuyorum
sütümü olumsuz etkıler mı veya emzırenler yıyebılıyor mudur??
bır de yuzumde gunes lekelerı vardı
dogum lekesıyle ıyıce berbat oldu
bu reklamlardakı clınıque almak ıstıyorum
ama emzırırken kullanılır mı
ne yapmalıyım???
uyandıgımdan beri kızımla ugrasıyorum,delı gıbı
ılgı beklıyor
aglayıp kusuyor ıkındıkca daha da kusuyor ..
cıldırdım
kahvaltı bıle yapamadım ...
en son emzırdım ,gögsumde uyudu
sonra da öyle kaldı
yaklasık 6 saattır kolumda bır emıp bır uyuyor..
delırdım ..
offfffffff yaa ne oldu kızıma anlamadım
ne zaman dısarı cıksak gecesınde cıngar cıkartıyor..
ertesı gun de böyle oluyor..
nazar degdırenın gözu cıksın artık ne dıyım yaa..
zantac veya gavıscon kullanan var mı???
reflü için kızıma doktor bunları verdı ama daha baslatamadım ..
kullanan memnun kalan oldu mu hıc???
canım ya bu kadarmı olur anlattıklarının aynısını bende yaşıyorum tamamıyle aynı.allah yardımcımız olsun.şu anda o durumdayım çıldırıyorum
Merhaba kızlar...5 gün önce sezeryan ile doğum yaptım.
Oğlum doymadığı için ve sarılık riski olduğu için mama takviyesine başlamıştım mecburen.
Dün medela elektrikli göğüs pompası aldım.Her iki göğüsümü 3 saat aralıklarla sağdığımda toplam 30 cc süt çıkıyor anca.
Şimdi size sormak istediğim,bebeğimi 2 saatte bir emzirip üzerine tahmini mama hazırlayıp takviyemi yapayım ?
Yoksa böyle 3 saat aralıklarla sağıp kaç cc süt çıktığını görerek mi doyurayım oğlumu ?
Son olarak benim gibi sezeryan olanlar sütünüz kaç gün sonra geldi acaba ?
kızlar ya
nesfıt tarzı cornflakesler yemeyı dusunuyorum
sütümü olumsuz etkıler mı veya emzırenler yıyebılıyor mudur??
bır de yuzumde gunes lekelerı vardı
dogum lekesıyle ıyıce berbat oldu
bu reklamlardakı clınıque almak ıstıyorum
ama emzırırken kullanılır mı
ne yapmalıyım???
Oğlum doymadığı için ve sarılık riski olduğu için mama takviyesine başlamıştım mecburen.
Dün medela elektrikli göğüs pompası aldım.Her iki göğüsümü 3 saat aralıklarla sağdığımda toplam 30 cc süt çıkıyor anca.
Şimdi size sormak istediğim,bebeğimi 2 saatte bir emzirip üzerine tahmini mama hazırlayıp takviyemi yapayım ?
Yoksa böyle 3 saat aralıklarla sağıp kaç cc süt çıktığını görerek mi doyurayım oğlumu ?
Merhaba ben nesfit değilde musli yiyorum bağırsaklarıma da iyi geliyor bebeğe de bir olumsuz etkisini görmedim aklıma bile gelmedi hatta :) İçeriğine bak istersen zararlı birşey olacağını sanmam. Güneş lekelerine ise ben hamile kalmadan önce skincode diye bir krem almıştım hamile kalınca dr.um kullanma ne olur ne olmaz dedi bırakmıştım. Kızım için dermatoloğa gittiğimizde ona sordum sür sür hiçbirşey olmaz dedi kremin içeriğini dahi sorgulamadan, ben de arada sürüyorum birşey olmadı ama yinede bir dr.a danış istersen.
ben her sabah hatta canım her istediğinde cornfleks yiyorum benim sütümü çok olumlu yönde etkiledi hatta sütüm çoğaldı yediğimden beri
bunu nasıl kullanıyoruz kızlar yaa doktor zantacı şırıngayla ver dedı
ama nasıl yapacagım tam bılemedım ..
öburunu de gavıscon da 225ten fazla ml mamayla 2 posetı karıstırın dıyor
o da cok degıl mı nasıl yanı 225 ml mamaya 2 poset mı koyayım
zaten cocuk hergun d vıtamını,sab vs de ıcıyordu..
Bır bunlar eksıktı yazık yavruma daha da kulak ılacları baslayacagım(
bunları nasıl verıyorsunuz hergun nasıl dozlarda kac kere??(
saol denerım zaman ben de artık ne yapacaksam emzırenlere olur mu dıye soruyorum off..
hiç kılo vermedıgım yetmedı,karnım bgn 7 aylık hamılelıgım gıbı davul duruyor yazlık tısörtlerı cıkardım
hıcbırı olmuyor(
senın de mı yuzunde lekeler oldu gunesten ve hamılelıkten??
hangısını yedın sen ??bana nesfıt meyvelı almıs eşim..
kızlar acıl kullanan bırı cevap versın lutfen prospektusu anlayamıyoruz sacma sapan yazıyor
doktor da yeterlı acıklama yapmadı
kullanan kımse yok mu????
bunu nasıl kullanıyoruz kızlar yaa doktor zantacı şırıngayla ver dedı
ama nasıl yapacagım tam bılemedım ..
öburunu de gavıscon da 225ten fazla ml mamayla 2 posetı karıstırın dıyor
o da cok degıl mı nasıl yanı 225 ml mamaya 2 poset mı koyayım
zaten cocuk hergun d vıtamını,sab vs de ıcıyordu..
bır bunlar eksıktı yazık yavruma daha da kulak ılacları baslayacagım(
Giza sen nasıl verıyorsun hergun nasıl dozlarda kac kere??(
selam
ben 11 şubatta ikiz kızlarımı dünyaya getirdim sezeryan ile. ( 36 +2 haftada dogum yaptım)
şuan 3. ay doldurmamıza bir kac gün kaldı.
mama veriyorum çünkü sütüm dogru dürüst gelmedi.
kızlarımdan biri her mamadan sonra mutlaka kusuyor, azda degil ictigi mamanın nerdeyse 3 te 1 ni cıkarıyor geri.
kafasını dik tutuyorum ve 1 saat kucagıma almıyorum ama yinede yattıgı yerde cıkarıyor. Fazlada vermiyorum kutunun üzerinde yazan miktarı veriyorum ( doktorumda bu miktarı vermemi söyledi)
sizde böyle bir sorun varmı ve ne yapıyorsunuz kusmaması için?
Pirinc unu mamaya katmak iyi oluyor kusan bebekler için diyorlar, mamayı daha koyulastırıyormuş. Aranızda mamaya pirinc unu katan varmı?
nesfıt meyvelide yiyorum canım tatlı istediğinde nesquik te yiyorum
canım bir eczaneye sorsanıza ilacı nasıl kullanmanız gerektiğini ben anlamayınca eczaneye soruyorum şırıngayla nasıl ilaç vereceğinimi sordun yanlış anlamadıysam onu sormuşssun şurubu şırıngaya çek bebişin ağzına sık ben kızıma şuruplarını hep öyle verdim hastaneye yattığımız dönemde hemşireler hep öyle getiriyordu şuruplarını daha kolay oluyor kaşıkla hepsini içiremiyorsun yarısını tükürüyor zaten
bebekleriniz başını tam olarak dik tutabiliyormu?benim kızım tam 3 aylık.başını tutabiliyor ama tam değil.çoğunlukla sola yatık tutuyor.acaba bir problemmi var?başının henüz yana durması normalmi?sizinkilerde yana eğik tutuyormu başını?buna taktım kafayı şimdi.ne olur normal deyinde içim rahatlasın.niye boynunu yana büküyor kızım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?