2012 Şubat Anneleri

Merhaba ben nesfit değilde musli yiyorum bağırsaklarıma da iyi geliyor bebeğe de bir olumsuz etkisini görmedim aklıma bile gelmedi hatta :) İçeriğine bak istersen zararlı birşey olacağını sanmam. Güneş lekelerine ise ben hamile kalmadan önce skincode diye bir krem almıştım hamile kalınca dr.um kullanma ne olur ne olmaz dedi bırakmıştım. Kızım için dermatoloğa gittiğimizde ona sordum sür sür hiçbirşey olmaz dedi kremin içeriğini dahi sorgulamadan, ben de arada sürüyorum birşey olmadı ama yinede bir dr.a danış istersen.

canım ya bu kadarmı olur anlattıklarının aynısını bende yaşıyorum tamamıyle aynı.allah yardımcımız olsun.şu anda o durumdayım çıldırıyorum

zantac veya gavıscon kullanan var mı???
reflü için kızıma doktor bunları verdı ama daha baslatamadım ..
kullanan memnun kalan oldu mu hıc???

canım öncelıkle çok geçmiş olsun.bızde motilium,zantac ve gavisgon kullanıyoruz.yaklaşık 15 gun oldu.henuz bı faydasını göremedık.zaten verır vermez kusuyor nasıl fayda etsınkı ( öyle zor durumdayım kı allah şifa versın butun bebeklere

bunu nasıl kullanıyoruz kızlar yaa doktor zantacı şırıngayla ver dedı
ama nasıl yapacagım tam bılemedım ..
öburunu de gavıscon da 225ten fazla ml mamayla 2 posetı karıstırın dıyor
o da cok degıl mı nasıl yanı 225 ml mamaya 2 poset mı koyayım
zaten cocuk hergun d vıtamını,sab vs de ıcıyordu..
bır bunlar eksıktı yazık yavruma daha da kulak ılacları baslayacagım(
Giza sen nasıl verıyorsun hergun nasıl dozlarda kac kere??(

canım ya bu kadarmı olur anlattıklarının aynısını bende yaşıyorum tamamıyle aynı.allah yardımcımız olsun.şu anda o durumdayım çıldırıyorum

doktorun sana da mı reflu dedı??
pekı nasıl anladı ..
benım göturdugum doktor soru sorup reflü dedı
anlayamadım soruyla mı bellı olurmus yaa

öğlenden beri oğlumla uğraşıyorum
adam gibi emmedi
vermesem istemicek
bende zorladım çok kızdı
az emiyo bırakıyo sağ göğsümü emmek istemiyo zorladım çıldırdı
mama saati geldiya ondan yapıyo
sütüm var emmiyo mama yicekmiş
çıldırınca verdik mamayı ama az verdim
önce neye uğradığını anlayamadı herzamanki gibi çok sandı
ama b sefer az yapmıştım
ardından tıktım memeyi ağzına yatırdım ağladı üzerine örtü örttüm homurdanıp duruyo örtünün altında

sabah sucuk yemiştim ondanmı emmek istemedi bugün doğru dürüst
hamileykende ne zaman sucuk yesem çıkartırdım

bugün pek sakindi tümgün uyudu uyandı oynadı
örtünün altında şekerleme yaptı gıkı çıkmadı
gazını çıkarttı
çokk emmedi
offff bunların kullanma klavuzuda beraber gelseymiş keşkee

bebeğin daha çok küçük bence 2 saat bekletmeden her istediğinde meme ver benim doktorum bana her saat başı emzir sütün gelene kadarda 3 saatte bir mama ver demişti ben her istediğinde emzirdim ilk 1,5 2 ay sütüm gelmedi ama emzirmeyi hiç bırakmadım sürekli emzirdim ne emerse kardır diye bu arada süt yapacak şeyler yiyip içmeye çalıştım çok şükür sonunda stüm geldi şuan gece bir kere 90cc mama veriyorum onuda içmiyor zaten

ben her sabah hatta canım her istediğinde cornfleks yiyorum benim sütümü çok olumlu yönde etkiledi hatta sütüm çoğaldı yediğimden beri

arkadaşım ne saati allah aşkına 5 günlük bebeğe, ne zaman isterse emzir, ne zaman huysuzlanırsa daya memeyi ki emdikce çoğalcak sütün benim de ilk günler anca okadar çıkıodu süt sağınca zamanla artacak ki zaten bebeğin ihtiyacı şimdi o kadar fazlasını içmez, mamaya da hiç bulaşma derim , ben ilk günler uyku nedir bilmiodum yarım saatte bir emzirdiğimi bilirim, bu çocuk doymuyo diye mama verdi eşim annem falan, mama verdikleri gece benim üstüm başım süt oluyordu düşün boşa akıodu sütüm ama ben mama veriodum çocuğuma , cahillik işte, sen devamlı emzir benden sana tavsiye

saol denerım zaman ben de artık ne yapacaksam emzırenlere olur mu dıye soruyorum off..
hiç kılo vermedıgım yetmedı,karnım bgn 7 aylık hamılelıgım gıbı davul duruyor yazlık tısörtlerı cıkardım
hıcbırı olmuyor(
senın de mı yuzunde lekeler oldu gunesten ve hamılelıkten??

ben her sabah hatta canım her istediğinde cornfleks yiyorum benim sütümü çok olumlu yönde etkiledi hatta sütüm çoğaldı yediğimden beri

hangısını yedın sen ??bana nesfıt meyvelı almıs eşim..

kızlar acıl kullanan bırı cevap versın lutfen prospektusu anlayamıyoruz sacma sapan yazıyor
doktor da yeterlı acıklama yapmadı
kullanan kımse yok mu????

nesfıt meyvelide yiyorum canım tatlı istediğinde nesquik te yiyorum

kızlar acıl kullanan bırı cevap versın lutfen prospektusu anlayamıyoruz sacma sapan yazıyor
doktor da yeterlı acıklama yapmadı
kullanan kımse yok mu????

canım bir eczaneye sorsanıza ilacı nasıl kullanmanız gerektiğini ben anlamayınca eczaneye soruyorum şırıngayla nasıl ilaç vereceğinimi sordun yanlış anlamadıysam onu sormuşssun şurubu şırıngaya çek bebişin ağzına sık ben kızıma şuruplarını hep öyle verdim hastaneye yattığımız dönemde hemşireler hep öyle getiriyordu şuruplarını daha kolay oluyor kaşıkla hepsini içiremiyorsun yarısını tükürüyor zaten

merhaba 5gün için sütün iyi bence
bebek emdikçe çoğalacak
bol bol da sağ
ama tavsiyem önce emzir sonra sağ sağdığını ver..
doymuyorsa mama ver
hemen gelmişti sütüm benim

selam
ben 11 şubatta ikiz kızlarımı dünyaya getirdim sezeryan ile. ( 36 +2 haftada dogum yaptım)
şuan 3. ay doldurmamıza bir kac gün kaldı.
mama veriyorum çünkü sütüm dogru dürüst gelmedi.
kızlarımdan biri her mamadan sonra mutlaka kusuyor, azda degil ictigi mamanın nerdeyse 3 te 1 ni cıkarıyor geri.
kafasını dik tutuyorum ve 1 saat kucagıma almıyorum ama yinede yattıgı yerde cıkarıyor. Fazlada vermiyorum kutunun üzerinde yazan miktarı veriyorum ( doktorumda bu miktarı vermemi söyledi)
sizde böyle bir sorun varmı ve ne yapıyorsunuz kusmaması için?
Pirinc unu mamaya katmak iyi oluyor kusan bebekler için diyorlar, mamayı daha koyulastırıyormuş. Aranızda mamaya pirinc unu katan varmı?

Canım motiliumun kutusunda şırınga gibi bı Aparat var onunla söylediği ölçüde günde 3 kez , zantac yatinca 1 çay kasığı, hacısında gerek oldugunda veriyorum. Reflu olduğunu gelişimi normal olduğu için dedi.

bebekleriniz başını tam olarak dik tutabiliyormu?benim kızım tam 3 aylık.başını tutabiliyor ama tam değil.çoğunlukla sola yatık tutuyor.acaba bir problemmi var?başının henüz yana durması normalmi?sizinkilerde yana eğik tutuyormu başını?buna taktım kafayı şimdi.ne olur normal deyinde içim rahatlasın.niye boynunu yana büküyor kızım?

Canım Aptamil ar diye bı mama var kusmayi engelliyormus.benim oğlumun kusma sorunu var kullanacaktım ama sadece anne şutu verdigim için doktor izin vermedi. Sen o mamayı doktoruna sor istersen

aslında anladım da teyit etmek ıstıyorum yıne de ..
çunkı ıgrenc bu ılaclar cocuk ögurup durdu daha 2 kez werdım(
napcam bılemedım bırı acı,biri plastık gıbı..
en azından verenlerden ögreneyım demıstım..

GİZA sen gavısconu nasıl hazırlıyorsun pekı anlatır mısın??
ben zantacı şırıngada 3 derz dedı doktor cekıp agzına zorla verdım
zavallı nasıl ögurdu (
kusmasını gecırıyor mu bu ılaclar kullanırken..??

AYSBAH benım kızım da 8 şubatta dogdu
1.ayından berı hıc care bulamadıgım kusması devam edıyor
doktor reflu dedı ılac verdı,ama kendı doktoru
normaldır kusar..yan cevır dedı sadece..
heralde hıc kurtulamayacagız((

benımkı ılk gunden beri kafasını dik tutuyor
ama senın dedıgın gıbı boynu bukuk yana koydugu da oluyor
belkı kafaları yoruldugu için dusuruyordur ..
ama doktoruna da sorabılırısn canım kontrole gıderken
ben bır soru lıstesı hazırlıyorum
en az 15 sorum oluyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…