- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.381
slm kızlar rota virüsü aşimizi yaptırdık..bakalım nasıl geçirecegiz
6.300kg olmuş ogluşum boyuda 60cm olmuş kilo alımı her ay 900grm oluyo sizinkiler ne kadar alıyo hemşire gayet iyi sana çok bişey demem iyi bakıyorsun dedi ama normalde yakınlarımın çocukları her ay 1kg alıyordu ben iyi bakıyorumda madem nereye gitti 100 grmı
şaka bi yana kızlar iyimi kilosu sizinkiler ne alemde
merhaba benim kızımda tam 3 aylık.dünkü kontrolüne göre kilosu 6400gr boyuda 65 cm.benim kızım bu ay sadece 600 gr almış.ama yinede kilosu gayet iyi.sadece anne sütü veriyorum.ama sanki bu ara sütüm azaldı gibi.ne yapsam artmıyor sanki.rezene ve ısırgan çayı içiyorum.yeşillik yiyorum.dereotu yiyorum.ama artmıyor.tavsiye ettiğiniz değişik bir yöntem varmı?
rota virüsü kaçıncı ayda yapılıyor
yine yalnız ben kalmısım(
hıcbır sohbete katılamıyorum artık ..
kızımda garıp bır huzursuzluk var,dewamlı mızmız ilgi istıyo..
sizınkılerın de gunduz uykusu en cok 20dk dıye bılıyorum
peki iş nasıl yapıyorsunuz yaw??
benım evde hersey yerle bir
ve 3 gundur hıcbırseye el süremedım cıldırıyorum..
eslerınız aksam alıyor mu bebelerı,yardımcı oluyor mu??
nasıl yapıyonuz yaa anlatın bana da..
hoşgeldınnn
QUOTE=qiza]Canim forumda bi yazi yazmistin arkadasinin cocuguyla ilgili.benim oglumunda cok fena kusma problemi var ben motiliumda kullaniyodum ama hic faydasini gormedim ilaclarin verilis seklide senin anlattigindan farkliydi . Bu sabah emzirmeden zantac verdim cok az kustu cok sevindim ve umutlandim. İnsallah bizim sorunumuzda cozulur. Senden ogrenmek istedigim gavisgonu emzirdikten sonrami oncemi vericez. Birde olcu cay kasigimi tatli kasigimi. Msj yanitlarsan cok sevinirim simdiden tesekkurler
slm kızlar rota virüsü aşimizi yaptırdık..bakalım nasıl geçirecegiz
6.300kg olmuş ogluşum boyuda 60cm olmuş kilo alımı her ay 900grm oluyo sizinkiler ne kadar alıyo hemşire gayet iyi sana çok bişey demem iyi bakıyorsun dedi ama normalde yakınlarımın çocukları her ay 1kg alıyordu ben iyi bakıyorumda madem nereye gitti 100 grmı
şaka bi yana kızlar iyimi kilosu sizinkiler ne alemde
kızlar mrb benim üçbuçuk aylık kızım var yarın bebek arabası almayı düşünüyorum fakat hala modeline karar veremedim aradığım özellikler çift yön,hafif olması, tekerleklerin sağlam ve sürüşün iyi olması aracım olmadığı için oto koltuğu olsun istemiyorum.chicconun litewey modelini gördüm beğendimde fakat tek yönlü, acaba aranızda alıpda kullanan varmı? bana önereceğiniz modeller varsa lütfen ama lütfen cevap yazarmısınız çünkü yarın mutlaka almam gerekiyor(
benimki çok uyuyo emmek için uyanıyo emiyo sonra yatıyo kucakta sıkılıyo
ama nasıl uyuyo
pamuklu serin tutan yorganı var sokuyo kafasını içine öyle uyuyo asla ışık sevmiyo
yüzünü kapatmazsam kıyameti koparıyo
buda yeni huy çıktı
uyumasada pusuyo yorganın altında
bazen ben uyandırıyorum
yine yalnız ben kalmısım(
hıcbır sohbete katılamıyorum artık ..
kızımda garıp bır huzursuzluk var,dewamlı mızmız ilgi istıyo..
sizınkılerın de gunduz uykusu en cok 20dk dıye bılıyorum
peki iş nasıl yapıyorsunuz yaw??
benım evde hersey yerle bir
ve 3 gundur hıcbırseye el süremedım cıldırıyorum..
eslerınız aksam alıyor mu bebelerı,yardımcı oluyor mu??
nasıl yapıyonuz yaa anlatın bana da..
kızlar ya bu rota virüsü asını mutlaka yaptırmaak gerekiyo mu ...benm doktorum hiç bahsetmedi bundan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?