2012 Şubat Anneleri

ates yapmiyor ama huysuzluk yapiyor fitil at rahatlasin

o kadar uyuyor peki gece uyuyormu? Benimki gunduz 3 saati gectimi gece uykulari sapitiyor dengelemeye calissamda zor kafasina gore takilmayi seviyor kizim, bende kollarini tulbentle kundak yapip yine tulbentle gozlerini ortuyorum gece lambasi acik gece modu yaratiyoruz:)

o kadar uykusuzum ki..
yorgunluktan bayılacak haldeyım resmen..
dün gece kızıma mamasını verdikten sonra
süt sagmaya ugrastım ,makınedekı sacma aksaklıklarla
yaklasık 2 saat süren süt sagmaya calısma seansımın sonunda
biberonu da mutfaga göturdum
sonra mamayı dökecegıme saatlerce ugrasıp sagdıgım sütü
lavaboya boca ettim..
sinirden ne kadar agladıgımı hıc bılmıyorum!!!
oynatmaya az kaldı doktorum nerde sarkısını
bana armagan edıyorum ..
benı bıraz anlasana sarkısını da şu an yanımda
mızıldanan kızıma:)

evet sanırım benim kızım babasına çekmiş boylu poslu.zaten birtek o kısmı babasına benziyor:))sahlepi denicem canım.inşallah işe yarar.

benim kızım bu gün çıldırmıştı sanki sürekli vıyakladı kucakta olmak istiyor hep bıktım ya bıraktığım an o kadar ağlıyorki anlatamam aldığımda sanki o kadar yaygara koparan o değil almasamda yanında oturcam yerde durduğu anlardada muhakkak yanında olcam 3 aylık çocuk ne anlar canım diyorum kalkıyorum gittiğimi gördüğünde ağlamaya başlıyor resmen yaa işin kötüsü bunu geceleride yapmaya başladı dün gece karnını güzelce doyurdum o kadar uykusuzumki mamada verdim yeterki şöyle bir 3 saat uyuyayım dedim ağlamasına kalktım baktım saate acıkması mümkün değil gözleri açık mızıldanıyor aldım kucağıma yatağıma geçtim emzireyim dedim bi baktım uyumuş derdi açlık değil yani tekrar koydum yatağına baktım yarım saat sonra tekrar uyanmış yanıma aldım hor hor uyuyor deli edecek beni zamk gibi yapıştı bana

bide az önce doktordan geldik.daha önce yazmıştım kızım kafasını sola doğru yatırıyor diye.kızım anne karnında hep sola doğru yatmış ve soldaki boyun kasları daha güçsüzmüş.öyle dedi.egzersiz verdi.ordaki kasları gerdirmem gerekiyomuş.çok üzgünüm inşallah düzelir.kafasını iki tarafada çevirebiliyor.dikte tutabiliyor.yanlızca sola daha eğimli.of ya çok üzgünüm.

canım üzülme Allah beterinden korusun. düzelir o Allah'ın izniyle. sen verilen egzersizleri bebeğine uygula birşeyi kalmaz annesi

rotavirüs aşısına gelince bizde çok şükür ateş gibi herhangi bir yan etkisi olmadı.

Alpogk Geçmiş olsun hayatım inşallah egzersizle düzelir.Rabbim şifa versin.

Geçen gazetede eşim okumuş bebeklerinizi ağlayınca hemen almayın diye.Bebeklerde ilk 3 ay alışkanlık olmuyor ama 3 aydan sonra alışkanlık ediniyorlarmış.
Mesela ilk 3 ay bebek anne kokusunu istediği için ağlar anne yanındayken susarmış.

Ufaklık deyip geçmiceksin muma çeviriyorlar insanı.

Canim seninle ayni ayda ve gunde bebeklerimiz.kilomuz 6,470 boyumuz 63. Komsumun kizi 25 gun buyuk bizden oda boy 64 kilo 6,480. Bu oranlar cinsiyetlerine genetik yapilarina gorede degisiyor.

Son düzenleme:
kızlar ya birşey soracağım size.

oğlumu ayağımda sallayarak uyutuyorum ve sol kulağı da hep katlanıyor. kepçe kulak olacak. tamam olsun önemli değil ama yani doğuştan değil sonradan kepçe yapacak kendini. sizde de var mı böyle bir durum? nasıl bir önlem alabilirim ?

Benim oğlum da genelde aynı tarafa yattığı için bende aynı endişeyi taşıyorum..Tek kulağı kıvrılıyor..Ve sanki hafif bir fark oluştu diğer kulağına göre..Bende öneri bekliyorum:44:

İlk kez duydum :/ Sonradan olabiliyormu yani böle kulak katlanmasıyla falan.

Oğlumdada oluyordu yatarken yada ne bilim şarpkadan falan ama kepçe falan değil.

Canim benim oglusumda boyle. Uyuduktan sonra yavasca duzeltiyorum. Sapkada kullanabilirsin

walla psıkologlar her zaman söyluyor..
ilk 3 ay her agladıgında almalısın kucagına...
anne babaya guven duyguları alt yapısı
bu dönemde oluşuyor...

benimkide hep öyle tam bi işin ucundan tutucam uyanıyo en fazla 15 dk
eşimde ben yemek yerken alıyo ztn geç geliyo 1 saat sonra çocuk uyuyo

işe mi başladın
iyiki erken doğurdum
çalışırken doğurdumda bebeğimle daha çok ilgileniyorum
ama 1 haziranda iş başı yapıcam malesef
sağdığın süt yetiyor mu iştede sağsan

kızlar ya bu rota virüsü asını mutlaka yaptırmaak gerekiyo mu ...benm doktorum hiç bahsetmedi bundan ...

özel aşı cnm isteğe bağlı yaptırılıyo

kızlar ben ıkısı de tok karnına dıye bılıyorum???eczacı ve doktor öyle söyledı..
zantac ac karnına mı olacak kı??
tadlarına baktınız mı ,iğrencccccc

kac kılo boy dogmustu cnm maasallah ıyı bence..
rotadan da yırttınız bızımkı de 4gun sonra..
inş.huy degısır de huzurlu olur yoksa bu 3gundur hıc olmadıgı kadar aglak
kucaktan ınmıyor..

cnm 38+6 dogdu 3.480kg 48cm di bencede iyi canım yeter daha ne olsun..
evet yırttık ama huysuzlanmaya başladı bakalım nasıl geçicek.
darısı başiniza inş iyi atlatır canım

ben graco marka almıstım,wenıce magazasından..
ama o pusetıyle bırlıkteydı ..
internetten civil,wenice,ebebek,miniço gibi magazalardan bak
veya hepsiburada.com da herseyı bulursun..
[/QUOTE]

kızlar corek otu sutu cok artırıyor
corek otunu tek basına yemek guzel olmayabılır ama pogaca yapıp ustune bol koyabılırsınız yada bana esım selanık gecregı almıstı corek otlu hem tadıda cok guzel oluyor yedıkce yıyesınız gelıyor
onu yedıgımde gogsum resmen top top oldu tuttugumda sutle doldugu bellı yanı
bence bırde bunu deneyın
zaten corek otu cok fayalıymıs herseye bırde zayıflaıyormus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…