- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.401
walla benım kızım aşı olmadı daha ama 3 gundur dedıgın gıbı dewamlı bır mızmızlık,
dewamlı meme ıstegı,ağlamaları vs..
bır de aşısı olacak ayın 8ınde bakalım o zaman ne cekecegım
senınkı premature olan hep mızmız bebek degıl mıydı??*
ben öyle hatırlıyorum..
Evet canim dogru hatirliyosun, benim isim sizden daha zor ay olarak geriden geliyoruz doguma gore ondeyim ama dr gelisime baktigi icin o vakit gerideyiz o yuzden hersey dahada zor oluyor, insallah su mayis ayi donum noktasi bi gecsede hersey daha guzel ve keyifli olucak o zaman
BUKLE ne hedıye almıstın yazmadın kıı???
Kaka konusunda doktorum eger zeytınyagı takvıyesıyle
yapıyorsa kabız degıldır demısti..
kulak cubuguna z.yagı sürüp uyar hafıfce
veya yarım cay kasıgı yedırebılırsın
ates yapmiyor ama huysuzluk yapiyor fitil at rahatlasinselam kızlarr biz geldik
bugünn doktora gittik
doktorumuz değişti bizim doktor gitmiş bende devlet hastanesine başladım
doktor soydu benim oğlanı eni konu baktı
yumurtalıklarını kontrol etti hafif bastırınca kasıklarına benimki işedi
neyseki doktora gelmedii
boyu kilosu herşeyi çok iyi dedi
günde 1 öğün mama veriyorum vermezsem ağlıyo küsüyo dedim 1 öğün ver bişey olmaz dedi
rota virüsü önerdi 3. ayda
burda sizden yaptıran çoktu ateş filan yaptımı
o kadar uyuyor peki gece uyuyormu? Benimki gunduz 3 saati gectimi gece uykulari sapitiyor dengelemeye calissamda zor kafasina gore takilmayi seviyor kizim, bende kollarini tulbentle kundak yapip yine tulbentle gozlerini ortuyorum gece lambasi acik gece modu yaratiyoruz:)benimki çok uyuyo emmek için uyanıyo emiyo sonra yatıyo kucakta sıkılıyo
ama nasıl uyuyo
pamuklu serin tutan yorganı var sokuyo kafasını içine öyle uyuyo asla ışık sevmiyo
yüzünü kapatmazsam kıyameti koparıyo
buda yeni huy çıktı
uyumasada pusuyo yorganın altında
bazen ben uyandırıyorum
slm kızlar rota virüsü aşimizi yaptırdık..bakalım nasıl geçirecegiz
6.300kg olmuş ogluşum boyuda 60cm olmuş kilo alımı her ay 900grm oluyo sizinkiler ne kadar alıyo hemşire gayet iyi sana çok bişey demem iyi bakıyorsun dedi ama normalde yakınlarımın çocukları her ay 1kg alıyordu ben iyi bakıyorumda madem nereye gitti 100 grmı
şaka bi yana kızlar iyimi kilosu sizinkiler ne alemde[/QU
nisan 19 da kontrolümüz vardı 6.046kg boyuda 57,8 di geçen gün yine götürdüm hapşırıyordu öksürükte vardı biraz nezle olmuş meğer, yine tarttı 6.446 kg olmuş normal aylık kontrolümüz 17 mayısta bakalım ne kadar olacak o zamana kadar rota virüsü aşısınıda o gün olacak
ooosenin kız boylu poslu.. cnm sütüm benimde azaldı ama artık büyüdükleri için daha çok emiyorlar ben hipp ve humana anne sütünü artıran çayları içiyorum arkadaşın dedigi gibi bulgur pilavı komposto sürekli su içiyorum sahlepte çok artırıyo oglumun çok emmedigi zamanlarda sahlep içmiştim gögüslerim o kadar dolmuş ki ateş yapmıştı bende
bide az önce doktordan geldik.daha önce yazmıştım kızım kafasını sola doğru yatırıyor diye.kızım anne karnında hep sola doğru yatmış ve soldaki boyun kasları daha güçsüzmüş.öyle dedi.egzersiz verdi.ordaki kasları gerdirmem gerekiyomuş.çok üzgünüm inşallah düzelir.kafasını iki tarafada çevirebiliyor.dikte tutabiliyor.yanlızca sola daha eğimli.of ya çok üzgünüm.
slm kızlar rota virüsü aşimizi yaptırdık..bakalım nasıl geçirecegiz
6.300kg olmuş ogluşum boyuda 60cm olmuş kilo alımı her ay 900grm oluyo sizinkiler ne kadar alıyo hemşire gayet iyi sana çok bişey demem iyi bakıyorsun dedi ama normalde yakınlarımın çocukları her ay 1kg alıyordu ben iyi bakıyorumda madem nereye gitti 100 grmı
şaka bi yana kızlar iyimi kilosu sizinkiler ne alemde
kızlar ya birşey soracağım size.
oğlumu ayağımda sallayarak uyutuyorum ve sol kulağı da hep katlanıyor. kepçe kulak olacak. tamam olsun önemli değil ama yani doğuştan değil sonradan kepçe yapacak kendini. sizde de var mı böyle bir durum? nasıl bir önlem alabilirim ?
İlk kez duydum :/ Sonradan olabiliyormu yani böle kulak katlanmasıyla falan.kızlar ya birşey soracağım size.
oğlumu ayağımda sallayarak uyutuyorum ve sol kulağı da hep katlanıyor. kepçe kulak olacak. tamam olsun önemli değil ama yani doğuştan değil sonradan kepçe yapacak kendini. sizde de var mı böyle bir durum? nasıl bir önlem alabilirim ?
kızlar ya bu rota virüsü asını mutlaka yaptırmaak gerekiyo mu ...benm doktorum hiç bahsetmedi bundan ...
kızlar ya birşey soracağım size.
Alpogk Geçmiş olsun hayatım inşallah egzersizle düzelir.Rabbim şifa versin.
Geçen gazetede eşim okumuş bebeklerinizi ağlayınca hemen almayın diye.Bebeklerde ilk 3 ay alışkanlık olmuyor ama 3 aydan sonra alışkanlık ediniyorlarmış.
Mesela ilk 3 ay bebek anne kokusunu istediği için ağlar anne yanındayken susarmış.
Ufaklık deyip geçmiceksin muma çeviriyorlar insanı.
yine yalnız ben kalmısım(
hıcbır sohbete katılamıyorum artık ..
kızımda garıp bır huzursuzluk var,dewamlı mızmız ilgi istıyo..
sizınkılerın de gunduz uykusu en cok 20dk dıye bılıyorum
peki iş nasıl yapıyorsunuz yaw??
benım evde hersey yerle bir
ve 3 gundur hıcbırseye el süremedım cıldırıyorum..
eslerınız aksam alıyor mu bebelerı,yardımcı oluyor mu??
nasıl yapıyonuz yaa anlatın bana da..
Merhaba bennebıleyım,
Bende sohbetlere degıl katılmak foruma dahı yazamıyorum.
Benım kızım bazen guzel uyuyor.
Ama cogu zaman 10 dk uyuyup, saatlerce uyanık kalıyor.
Ben zaten ıs bası yaptım, sımdı kayınvalıdem bakıyor.
Aksam eve gıttıgımde hemen kızımı emzırıp, yemek hazırlıgına baslıyorum.
O ara mecburen kayınvalıdem ılgılenıyor kızımla.
Ardından evde ne ıs varsa onu yapıyorum, bazen de boslayıp kızımla hasret gıderıyorum.
Ne yazık kı esım cok yardımcı olmuyor, onun mesaısı daha uzun ve butun gun ayakta, sanırım cok yoruluyor.
Gecelerı de almıyor, ıse baslamadan once bır kac kez sinirlerimin cok yıprandıgı anda kızıma soylendıgım ıcın aldı, o kadar.
Bu aralar kayınvalıdem bızde kalıyor, ama o da sadece ben ısteyken Elıf ıle ılgılenıyor.
Ben eve gırdıkten sonra kızım gece boyu uyumasa da hıc oralı olmuyor.
Tabı sınırlenıyorum, esım yanımda, kayınvalıdem ıcerde pofur pofur uyurken ben Elıf ım uyusa da bende su ıslerımı halledıp,
uyusam dıye beklıyor ve sabah erkenden mesaıye baslıyorum.
Uyandıgım anda ılk ısım sutumu sagmak, ardından Elıf ımı emzırmek gelıyor.
Sonrada haydı hazırlan ve ıse gıt.
Gelecek hafta ıse kayınvalıdem kendı evınde bakacak Elıf ıme, bakalım o zaman nasıl ıdare edecegım.
kızlar ya bu rota virüsü asını mutlaka yaptırmaak gerekiyo mu ...benm doktorum hiç bahsetmedi bundan ...
gavısconu emzırmeden hemen sonra 4 çay kasığı sutunle karıştır ver canım. bende oyle yapmaya basladım ve kusmalarımız bır mıktar azaldı. arkadsım 1 buçuk ay net bu sekılde sabah akşam yapmış ve bebeği çok şükür kusmuyor artık. ınş bızım bebeişlerde iyileşir.ben henuz mesaj atamıyorum o yuzden forumda yazdım. kusura bakma
ohh maşallah bebişine geçmiş olsun canım bizimkide grip olmuştu 1 gün sürdü allaha şükür. geçmiştir inş sizinkideslm kızlar rota virüsü aşimizi yaptırdık..bakalım nasıl geçirecegiz
şaka bi yana kızlar iyimi kilosu sizinkiler ne alemde[/QU
nisan 19 da kontrolümüz vardı 6.046kg boyuda 57,8 di geçen gün yine götürdüm hapşırıyordu öksürükte vardı biraz nezle olmuş meğer, yine tarttı 6.446 kg olmuş normal aylık kontrolümüz 17 mayısta bakalım ne kadar olacak o zamana kadar rota virüsü aşısınıda o gün olacak
canım yap egzersizleri geçer inş bizimkininde ayagı düz durmuyordu ayakbilegine dogru kalkıktı anne karnında hep oyle durmuş doktor egzersiz verdi badem ve zeytin yagıyla ovala dedi yaptık şimdi düz duruyo sende yap canım geçerbide az önce doktordan geldik.daha önce yazmıştım kızım kafasını sola doğru yatırıyor diye.kızım anne karnında hep sola doğru yatmış ve soldaki boyun kasları daha güçsüzmüş.öyle dedi.egzersiz verdi.ordaki kasları gerdirmem gerekiyomuş.çok üzgünüm inşallah düzelir.kafasını iki tarafada çevirebiliyor.dikte tutabiliyor.yanlızca sola daha eğimli.of ya çok üzgünüm.
gerçektenmi kız aaa ne güzel...Canim seninle ayni ayda ve gunde bebeklerimiz.kilomuz 6,470 boyumuz 63. Komsumun kizi 25 gun buyuk bizden oda boy 64 kilo 6,480. Bu oranlar cinsiyetlerine genetik yapilarina gorede degisiyor.
evet dedigin genetik yapısına göre degişiyo ama bakıyorumda burada hepimizin bebişlerinin kilosu gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?