- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.421
kac kılo boy dogmustu cnm maasallah ıyı bence..
rotadan da yırttınız bızımkı de 4gun sonra..
inş.huy degısır de huzurlu olur yoksa bu 3gundur hıc olmadıgı kadar aglak
kucaktan ınmıyor..
cnm 38+6 dogdu 3.480kg 48cm di bencede iyi canım yeter daha ne olsun..
evet yırttık ama huysuzlanmaya başladı bakalım nasıl geçicek.
darısı başiniza inş iyi atlatır canım
..
canım sen ne zaman dogurmustun dogum tarıhı kac??yaa benım kızım da 8inde 3.ayına gırecek ama en son 5400 falandı
benimkide hep öyle tam bi işin ucundan tutucam uyanıyo en fazla 15 dk
eşimde ben yemek yerken alıyo ztn geç geliyo 1 saat sonra çocuk uyuyo
işe mi başladın
iyiki erken doğurdum
çalışırken doğurdumda bebeğimle daha çok ilgileniyorum
ama 1 haziranda iş başı yapıcam malesef
sağdığın süt yetiyor mu iştede sağsan
özel aşı cnm isteğe bağlı yaptırılıyo
dün benim için korkunç bir gündü kızım her gün oldugu gibi 4 bir uyandı 10 15 dk aralıklarla sürekli yattı kalktı bütün gün ne mızıldaması bitti nede uyudu sabrım taştı artık sinirden ne yapacağımı şaşırdım yine sabrettim eşim geldi evde yemek yok bişeyde yiyememiştim bütün gün hazır çorba yapmıştım onu bile yedirtmedi kızım evdede bişey kalmamış alışveriş yapmak lazım ev dağınık halim yok mecbur kalktık gittik markete kızıda anneme bıraktım yaptık alışverişimizi geldim kızı almaya annemde uyutamamış dedim arabada uyur yatırırım kalkmaz artık arabada uyudu eve geldik uyandı saat 12 olmuştu hala uyumamıştı sinirlerim iyice bozuldu eşim uyutmaya çalıştı yine uyumadı ben biraz sakinleşince aldım uyutmaya çalıştım ağlıyo sürekli artık sabrım taştı ve ufak bir sinir krizi geçirdim eşim gitti annemi aldı artık ağlamaktan içim dışıma çıktı resmen, sinirlerim o kadar bozulduki anlatamam eşim korktu artık halim hiç iyi değildi annem aldı gece uyudum biraz kendime geldim allahım bu kızın işkenceleri ne zaman son bulacak
ama öyle deme canım onlar bızım en degerlı varlıgımız
Allah korusun sonra onlara bırsey olsa ne yaparız..
bu laflarımız nankörluk gıbı gelıyor bana..
saglıklı bebeklerımız var şükretmemız lazım sonucta
4-5 aylarda kesın düzelırler ..
ben artık isyan etmemeye karar vwerdım..
bazen ben de birsürü laf edıyorum ama sonra bır gülüşü yetıyor herşeyı unutuyorum ..
Benimde aynikızlar ya birşey soracağım size.
oğlumu ayağımda sallayarak uyutuyorum ve sol kulağı da hep katlanıyor. kepçe kulak olacak. tamam olsun önemli değil ama yani doğuştan değil sonradan kepçe yapacak kendini. sizde de var mı böyle bir durum? nasıl bir önlem alabilirim ?
Benim oğlum da genelde aynı tarafa yattığı için bende aynı endişeyi taşıyorum..Tek kulağı kıvrılıyor..Ve sanki hafif bir fark oluştu diğer kulağına göre..Bende öneri bekliyorum:44:
Bizdede ayni durumlar mevcut, hep saga yaCanim benim oglusumda boyle. Uyuduktan sonra yavasca duzeltiyorum. Sapkada kullanabilirsin
Evet trayc hogg kitabindada ayni yaziyorwalla psıkologlar her zaman söyluyor..
ilk 3 ay her agladıgında almalısın kucagına...
anne babaya guven duyguları alt yapısı
bu dönemde oluşuyor...
dün benim için korkunç bir gündü kızım her gün oldugu gibi 4 bir uyandı 10 15 dk aralıklarla sürekli yattı kalktı bütün gün ne mızıldaması bitti nede uyudu sabrım taştı artık sinirden ne yapacağımı şaşırdım yine sabrettim eşim geldi evde yemek yok bişeyde yiyememiştim bütün gün hazır çorba yapmıştım onu bile yedirtmedi kızım evdede bişey kalmamış alışveriş yapmak lazım ev dağınık halim yok mecbur kalktık gittik markete kızıda anneme bıraktım yaptık alışverişimizi geldim kızı almaya annemde uyutamamış dedim arabada uyur yatırırım kalkmaz artık arabada uyudu eve geldik uyandı saat 12 olmuştu hala uyumamıştı sinirlerim iyice bozuldu eşim uyutmaya çalıştı yine uyumadı ben biraz sakinleşince aldım uyutmaya çalıştım ağlıyo sürekli artık sabrım taştı ve ufak bir sinir krizi geçirdim eşim gitti annemi aldı artık ağlamaktan içim dışıma çıktı resmen, sinirlerim o kadar bozulduki anlatamam eşim korktu artık halim hiç iyi değildi annem aldı gece uyudum biraz kendime geldim allahım bu kızın işkenceleri ne zaman son bulacak
evet tabii haklısın dünyada en sevdiğim şey kızım, sağlığı mutluluğu için yapmayacağım şey yok allaha ne kadar şükretsem azdır onu bana verdiği için, bunların hepsinin farkındayım ama öyle anlar oluyorki boğuluyorum artık ben çocuğum olmadan önce çocuk seven bir insan değildim bir süre dahada çocuk fikrine hiç sıcak bakmıyordum eşimin istek ve baskısıyla çocuğumuz oldu ve ben artık bir kadın kendi istemediği sürece asla eşinin baskısıyla çocuk sahibi olmaması gerektiğini düşünüyorum çocuğumu sevmediğimden yada istemediğimden değil tabii benim için dünya bir tarafa bebeğim bir tarafa ama annelik herşey demek kendini hazır hissetmediğin hadi çocukta yapayım o da olsun bitsin denecek birşey değil bak çocuk çocuk diye kendini paralayan eşim gitti arkadaşlarıyla bu gün temiz hava insanlar sohpet muhabbet dört duvar arasında olmadan güzel bir gün geçirecek bense bebeğim uyuyor, dışarısı serin esiyor zaten hasta üşütmesin , ütüm var çocuğun banyo yapması gerekiyor vs.. vs.. düşünmem geren bir ton şeyim var ve ben bu güzel günde evde oturmak zorunda kalıyorum çocuk yaparken çok düşünmek lazım çokkk
Benimde ayni
Bizdede ayni durumlar mevcut, hep saga ya
tiyor hem kafasi yassildi sag hem kulak farki oldu, allahtan kiz sacla kamufle edebilir ilerde, saka bi yana bebekliginden beri ne bandana nede sapka taktirmadi agliyor cikarana kadar sikintiya hic gelemiyor, bende duzeltiyorum hissediyor aninda oynatiyor bozuyor biraktim ben ne yapiyim
Evet trayc hogg kitabindada ayni yaziyor
Bayanlar biz havayi guzel buldumuz hergun kizimi 2-3 defa disari cikariyorum, puset ve anakucagi ile cikardigimda 5 dk sonra uyuyor bisey anlamiyor gozunu aciyor evde bi yontem buldum direk giydirip kucagima alip cikiyorum uyumuyor etrafi seyrediyor parka goturdum gunese oturtum bacaklari guneslendi cocuklar falan haraketler varya oyle onlara bakiyor ama ikidir nazar taktim omzuna boncuk dustu nazar degdiriyolar gelince okuyorum hep, cok hosuna gidiyor park simdiden, donunce uykusu iyice gelmis oluyor pestil gibi dusuyor sallamadan hicki benimki ayakta sallamaya alisik, deneyin derim, hem gunes bacaklar icin iyi
tatlım anlattığın şeyleri hepimiz yaşıyoruz
bebek isteyip istememekle alakası yok bunun
benimki uyuyo şimdi
eşim arkadaşıyla play station oynamaya gitti
ben yiine evdeyim
çünkü küçük daha
çıkartsam hava güzel sıcak ama esiyo çarpabilir daha çok küçükler şimdi üşütse filan bronşite çevirebilir ve çok zor oluyo bronşitli bebekle
beni ufakken annem yıkamış hava sıcakmış çıkartmış sokağa nasıl olduysa üşütmüşüm hastalanmışım bronşite çevirmiş
senelerce çektik
doktorlar 8 yaşında filan geçer dediler hep
hemen üşütür hastalanırdım bronşitim tutardı hemen
ateşlenirdim çok geceler annem ılık suya sokardı beni havale geçircem diye
annem sabahlara kadar başımda beklerdi
çok çektik ikimizde annelik böyle bişey işte
hayatımız değişiyo allah yeterki sağlık sıhhat versin onlara
bende dün akşam çok yoruldum
benimki tam derin uykuya dalacaktı akşam 10 gibi eşim kuşlarımızı getirdi saldı
kuşumuzun teki çok yaygaracı bağırıp duruyo
benimki bir uyandı
ağlaya ağlaya evi yıktı eşim bin pişman oldu ama oğlum susmak bilmedi kucakta gezdirdim başka odaya götürdüm yok banamısın demiyo meme bile almadı yırtındı valla
artık en son yoruldu yatırdım yanınada ben yattım sarıldım ittirdi beni kafasınıda diğer tarafa çevirdi öyle uyumuşuz
sonra emzirdim yatağına yatırdım
bizim içinde zor bir geceydi
Kizlar slm nabiyonuz yaa misafirden bisey yazamaz oldum benim kiz hic uyumamaya basladi sanirim hepimizde var bu sorun ee artik buyuduler.benim kiz ikinci ay kontroulunde 4900 du rekor bende sanirim bu ay bilmiyorum 12 sinde 3 aylik oluyo.surekli kabiz ve o kabizliksanci yapiyo bebege ikinip ikinip agliyo ne denediysem faydasi yok.artik buyumesini beklicem.bu cuma iznim bitiyo kizlar ucretsiz izin alicam eylul e kadar insallah.11 mayis esimin dogum gunu babalar gunu geliyo oy sasirdim ne alacagimi yaa
canım o da geldi başıma kızım daha 25 günlük tü benim dikişlerim bile daha tam iyileşmemiş gelen giden insanlar yüzünden mikrop kapıp bronşit oldu kızım 1 hafta hastanede yattık zaten o hastane süreci benim için berbattı 25 günlük bebeğimin başına gelmeyen kalmadı lohusalığımın yarısı hastanelerde uğraşmakla geçti benim, çok şükür iyileşti ama yine hasta olmasın diye kendimi soyutladım iyice ne dışarı çıktım ne misafir kabul ettim nede ben bir yere gittim 3 aydır evdeyim kayınvalideme (mecburiyetten) ve anneme gitmekten başka bir yere gittiğim yok ve buna rağmen kızım yine mikrop kapmış ve nezle olmuş dr yine şurup verdi ne yaparsam yapayım koruyamıyorum çocuğu bunada şükür o bronşitten sonra nezle grip bişey değil artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?