2012 Şubat Anneleri

ben onun boğumlarını yeriim
ben devamlı bebek yağı kullanıyorum hiç pişik kızarıklık olmuyo
benim oğlan alıştı her altını aldığımızda bebek yağı sürmezsem poposuna altını bağlatmaz öyle nazlıyızdır yani

valla benım eşim okuldan geldığı gıbı namazını kıalr ve kzın basına gecer. gece ben uyanamazsam yada mutfaga gıtmışsem hemen beşiğini sallar. akşamları hava guzelse bızı gezmeye çıkarır. özelliklede sınırlılık anlarımda bebeği benden alır ve kendısı bakar. sanırım ben çook sanslıyım :)) kocacım senı çoook sevıyorummm :))benım kızım 2 saate kadar uyuyor. karnı tok altı temız olsun gazı da olmasın uyur. uyumazsa da şimdi olduğu gıbı 40 yasındakı amcasından kalma demır beşikte kendı kendıne gıyy mıyy yapa yapa bana bakar ...

canım allah kolaylık versın. anlattıklarını okumak bıle zıhnımı yordu. rabbım yar ve yardımcın olsun...

canım sen ne zaman dogurmustun dogum tarıhı kac??yaa benım kızım da 8inde 3.ayına gırecek ama en son 5400 falandı ((
en az kılo alan benım zavallı kuzum (
zaten cok kusuyor ve kaka yapıyor canım kuzum ...
gercı cok guzel bır gelısımı var maaşallah ayına göre ..
ama sankı bu hafta da hıc kg almadı gııbı gelıyor([/QUOTE]

korkmayın rekor bendeeee ( kızım 4 mayısta tam 3 ayını bıtıdı ve 5100 gr 59 cm . rabbım can ve sağlık versın hepsıne ınşş.ebesı gelişimi çok guzel dedi ama annelık işteee:

ben kızımın tum sampuan ,yağ ve losyonlarını organıcum care ürünlerinden kullanıyorum. %100 organık olduğu kanıtlanmış sertıfıkalı ürün. onun bebek yağı ile hafıf masaj yapıyorum boğumlarına ...

Son düzenleme:
kızlar bu hafta bahar temızlığı yaptımm. o yuzden gecmışı okumak brazaz zaman aldı. görümcem geldı bırlıkte evı temiızledık. duvarlardan,halılara,battanıyelere herseyı yıkadık. mıss gıbı oldu evım. esım mıdyatlı olduğu için gelen gıdenımz çoook olmuştu bebeğin doğumunda.heryer kır pas içinde kalmıştı. görumcelerımde sağolsun . evde 4 bekar gorumce olunca ıstedığımde gelıp ıstedığım kadar yanımda kalıyorlar :)) ben hıç bırseyle uğrasmıyorum. yemekten bulaşığa temızlığe bebeğe bakmaya kadar herseyımı off bıle demeden yapıyorlar.kaynanam çook ıyı. zaten ıyı olduğu içinde kızıma onun adını koydum:)) ŞİRİN 14. torundan ismını gormek kadını bahtıyar ettı :) esım bana laf edecek olsa taaa denızlıden getırdın onu. senın için buralara geldı gelını uzmeye hakkın yok dıyor:)bende bu durumun keyfını çıkarıyorum. çok sukur sayelerınde temızlığımızde bıttı...darısı darda olanların basınaaaa

Masallah diim canim yaa bende istiyom kaynana benim kaynanam yok cic kaynanam var onlarda ask mesk yapiyo kayinbabamla uvey sonucta bi yarari yok esm evin en kucugu cok sikinti yasiyom.simdi haftaya cuma iznim bitiyo ucretsiz izin alicam ramazani atlatana kadar ama sonra kim bakicak kafaya takmaktan stres yapmaktan yuzum sivilce doldu rabbim hayirli bi kapi acsin kizimainsallah kiymetini bil ailenin herkes kaynana soyle boyle der ama benim icimde kaldi kaynanamin olmsi cok isterdim.dogumda annem kaldi yanimda uc bes gun sonra gitti mecbur evde babam kardesim var kaynana olsaydi belki oda uc bes gun kalirdi Belkide kalmazdi kaynana iste nolcakk:))))))sakasi bi yana esimin annesi vefat etmissoylenene gore cok iyiymis eltimin cocuklarini hep o buyutmus

sorma yaa boğumlarına bile nasıl çağre bulacaz diye kara kara düşünüyoz :)) tmm bende yağ deniyeyim

korkmayın rekor bendeeee ( kızım 4 mayısta tam 3 ayını bıtıdı ve 5100 gr 59 cm . rabbım can ve sağlık versın hepsıne ınşş.ebesı gelişimi çok guzel dedi ama annelık işteee:

ben kızımın tum sampuan ,yağ ve losyonlarını organıcum care ürünlerinden kullanıyorum. %100 organık olduğu kanıtlanmış sertıfıkalı ürün. onun bebek yağı ile hafıf masaj yapıyorum boğumlarına ...[/QUOTE]

ilk defa duydum bu markayı ben chicco kullanıyorum hepsini memnunum ama bide onu denerim bulursam

ben açık açık söylüyorum valla kızan kızsın , darılan darılsın ne demek fotoğraf çekmek, hadi akrabalar çekse neyse de birde kuaför komşular, izin verme canım kimseye

ama ne dıyecegım kı uygun cumle bulamıyoruumm((
bır anda bı bakıyorum kızım poz vermeye baslamıs bırının kucagında sıpa:))
bugun düğünde masamızın ortasında puset ,içinde kızım ..
inat eder gıbı hiiiç ağlamadı ve herkese gülücük dagıttı..
offf korkuyorum bişey olacak dıyeeee...
Ama resım ceken olmadı bgn şüküüürr:))

kızz senın oglan asırıı nazlı yaa bu kadar şımartma
gelınıne şimdiden acıyacagım ama hee:))
kacıncı ayında bırsürü sınırlendıgı şey var asabı ve nazlı :))

bogum dedıgınız sey neresı yav katları mı bacaktakı??
benım kızım narın ve ınce oldugundan pek bogumsuz zavallım:)

ARNAZAARR maaşallah süpermiş kocan öğretmense
öglen 1de falan eve gelıyordur oh ne alaaa
pekı kocanı anlat ama bunu nasıl basardıgını da anlat yaw..
benımkı eskıden ben kpss kursuna gıderken aksam yemeklerımı bıle yapardı
yıllar hizmet kalıtesını düşürdü,artık yatmak ıstıyo sadece gıcıııkkkk..
yine de maaşallah ben de memnunum eşimden saka bır yana...
ama senden bu konuda bızlere de yol yöntem anlat dıycem..
afedersın ben wc de uzun kalmayı bıle özledım:)

Son düzenleme:
Kizlar ben kizima ufak ufak tattiricam yediklerimizi artik zaten emzigine batirip batirip veriyodumda:))gunde bir iki cay kasigi mayve suyu sikip vermeyi dusunuyorum

hemşire nasılsın? hadi sen bi ver bakalım bebeğin nasıl karşılayacak acaba ona göre bende deneyeyim

İyilikcanim sabah namazindan beri uyumayan kizimla bogusuyom babamizi ise yolladik takiliyoruz:))sende iyisi dir ins.vallavercem ben ufak ufak 4.aydada yogurt mayalayip cay kasigiyla vericem alissin yaa ilerde yemek secmesin bide hadi sizler anne sutuyle besliyosunuz ben mama verdigim icin erkenden alistircam yemeye

sende haklısın cnm başla bakalım iyi olur.. bugün dr randevumuz var rota aşımız var.. bakalım neler diycek

canım eşim mudur yardımcısı. öğlenleri eve gelemıyor. sabah 7 de gıdıp akşam 5 te çıkıyor.ayrıca ben özel bır caba harcamadım kı :) eşim kendı içinden gelerek ılgılnıyor. belkıde 30 yasında. babalık duygusunu bu yuzden çok ıyı yasıyor. merhamet duygusuda çoktur esımın. bazen kıskanıyorum benı de sev hep kızını sevıyorsun dıyorum.bebeğin savunmasız ve sevılmeye ıhtıyacı olduğunu soyluyor hep...

Birkac cay kasigindan bisey olmaz anne sutu verenleri katmiyorum tabi.benim kizim mamayi bilecok cok az yiyo cok zayif mecbur baslicam sana ozelden msj attim gormedinmi

canım şimdi gordum . ben daha özelden mesaj atamıyorum.kızımın son durumu daha ıyı gıbı. kusmaları azaldı. doktorumuz 1 ay sonra tekrar gormek ıstedı. plor stenozun olmadığından emınız artık. anne sutu ıle beslenmeye devam edıyoruz.ılaçlarıda kullanıyoruz.nesesı çok yerınde. aguu gugu gulucukler hhareketler hepsı yerınde masallhhh been urfaya gelemıyorum ne yazıkkı canım. esım okulda mudur yardımcısı ve hafta sonları bıle okula gıtmek zorunda kalıyor. bende tek bır yere gıdemıyorum. bu arada urfa çocuk hastahanesınde pramature bolumunde benım en yakın arkadsımda hemşire. onunda 6 aylık oğluşu var . onun yanına da gelmeyı çooook ıstıyorum. eğer bırgun gelırsem sana mutlaka haber verırımmm :))

Kiz msjin altina yaziyosun cevapla yazan yere tikliyosun geliyo.beklerim canim biz ilcedeyiz ama yakiniz.cocuk hastanesinin muduru akrabam:)bizde esimle bigun gidelim diyorum mardini midyati gezelim gecen biz geldikte baamla esim yoktu deyrulzafaran dara felan esim merak ediyo e bide midyatta yedigimiz haslama perde pilav tadi damagimda:))

boğumlar her yerde bacaklarda kollarda boynunda ensesinde kızım tavuk gibi beyaz ve tombul dr bile dalga geçiyor enine uzuyor bu kız diye inşallah büyüynce öyle olmaz ya şimdi güzelde sonra üzülürüm valla

İnsallah sagliklidir yakisiklinn ya onlarla sevinip onlarla agliyoruz onlarlal dertleniyoruz anne baba olmak cok farkli kizim bugun kakasini yapti diye evde bayram havasi esiyo:)cok garip

bizimkide 5güne bir yapıyo cnm yaptığında aynı sizin gibi herkesi arıyoruz yaptı diye o derece :)

kızlar ek besın için erken değil miii ???

erken tabiki cnm mesela ben sadece anne sütü veriyorum ama isşe başlıycam haziran başında mama vermek istemiyorum eve süt sağıp bırakıcam yetmezse diye azar azar ek gıda tattırmak istiyorum bakalım bugün dr izin verirse

boğumlar her yerde bacaklarda kollarda boynunda ensesinde kızım tavuk gibi beyaz ve tombul dr bile dalga geçiyor enine uzuyor bu kız diye inşallah büyüynce öyle olmaz ya şimdi güzelde sonra üzülürüm valla

çoğu pişik kremi vıcık vıcık oluyo ama seba med erimiyo benimkininde boğum yerleri aynı dediğin gibi kat kat o yüzden önce bebe yağı her banyo sonrası sürüyorum gün içindede sebamed sürüyorum

2012 ının ılh-gılı anneleri bebeklerinizi ne ile masaj yapıyorsunuz. kızımın boynunun altı çok kustuğu için kızarıyor ben o yuzden haftada bır zeytın yağı ile tum vucudunu boca edıyorum. masaj yapıp kundaga sarıp yarım saat bekletıp sonra bol suda banyo yaptırıyorum.bebe yağı ve losyonunu da organık kullanıyorum ancak yınede gecmıyor kızarıklıklarrr ( öneri beklıyorum...az önce dedıklerımı yaptım ve su anda resemn sırtımdan ter akıyor. kızımı tek basıma banyo yaptırmakkk çooook zorrrr.. bırde zeytın yağlı oluncaa off off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…