- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.461
kızlar bişey sorcam havalar ısındı kızımın boğumlarının araları hep yanıyor çok beyaz tenli bide hemen kızarıyor ya, sizin kullandığınız bişey varmı pudra zararlı diyorlar pişik kremleri balçık gibi oluyor siz bi çağre buldunuzmu bu duruma
yine yalnız ben kalmısım(
hıcbır sohbete katılamıyorum artık ..
kızımda garıp bır huzursuzluk var,dewamlı mızmız ilgi istıyo..
sizınkılerın de gunduz uykusu en cok 20dk dıye bılıyorum
peki iş nasıl yapıyorsunuz yaw??
benım evde hersey yerle bir
ve 3 gundur hıcbırseye el süremedım cıldırıyorum..
eslerınız aksam alıyor mu bebelerı,yardımcı oluyor mu??
nasıl yapıyonuz yaa anlatın bana da..
Merhaba bennebıleyım,
Bende sohbetlere degıl katılmak foruma dahı yazamıyorum.
Benım kızım bazen guzel uyuyor.
Ama cogu zaman 10 dk uyuyup, saatlerce uyanık kalıyor.
Ben zaten ıs bası yaptım, sımdı kayınvalıdem bakıyor.
Aksam eve gıttıgımde hemen kızımı emzırıp, yemek hazırlıgına baslıyorum.
O ara mecburen kayınvalıdem ılgılenıyor kızımla.
Ardından evde ne ıs varsa onu yapıyorum, bazen de boslayıp kızımla hasret gıderıyorum.
Ne yazık kı esım cok yardımcı olmuyor, onun mesaısı daha uzun ve butun gun ayakta, sanırım cok yoruluyor.
Gecelerı de almıyor, ıse baslamadan once bır kac kez sinirlerimin cok yıprandıgı anda kızıma soylendıgım ıcın aldı, o kadar.
Bu aralar kayınvalıdem bızde kalıyor, ama o da sadece ben ısteyken Elıf ıle ılgılenıyor.
Ben eve gırdıkten sonra kızım gece boyu uyumasa da hıc oralı olmuyor.
Tabı sınırlenıyorum, esım yanımda, kayınvalıdem ıcerde pofur pofur uyurken ben Elıf ım uyusa da bende su ıslerımı halledıp,
uyusam dıye beklıyor ve sabah erkenden mesaıye baslıyorum.
Uyandıgım anda ılk ısım sutumu sagmak, ardından Elıf ımı emzırmek gelıyor.
Sonrada haydı hazırlan ve ıse gıt.
Gelecek hafta ıse kayınvalıdem kendı evınde bakacak Elıf ıme, bakalım o zaman nasıl ıdare edecegım.
canım sen ne zaman dogurmustun dogum tarıhı kac??yaa benım kızım da 8inde 3.ayına gırecek ama en son 5400 falandı
kızlar bişey sorcam havalar ısındı kızımın boğumlarının araları hep yanıyor çok beyaz tenli bide hemen kızarıyor ya, sizin kullandığınız bişey varmı pudra zararlı diyorlar pişik kremleri balçık gibi oluyor siz bi çağre buldunuzmu bu duruma
kızlar bu hafta bahar temızlığı yaptımm. o yuzden gecmışı okumak brazaz zaman aldı. görümcem geldı bırlıkte evı temiızledık. duvarlardan,halılara,battanıyelere herseyı yıkadık. mıss gıbı oldu evım. esım mıdyatlı olduğu için gelen gıdenımz çoook olmuştu bebeğin doğumunda.heryer kır pas içinde kalmıştı. görumcelerımde sağolsun . evde 4 bekar gorumce olunca ıstedığımde gelıp ıstedığım kadar yanımda kalıyorlar :)) ben hıç bırseyle uğrasmıyorum. yemekten bulaşığa temızlığe bebeğe bakmaya kadar herseyımı off bıle demeden yapıyorlar.kaynanam çook ıyı. zaten ıyı olduğu içinde kızıma onun adını koydum:)) ŞİRİN 14. torundan ismını gormek kadını bahtıyar ettı :) esım bana laf edecek olsa taaa denızlıden getırdın onu. senın için buralara geldı gelını uzmeye hakkın yok dıyor:)bende bu durumun keyfını çıkarıyorum. çok sukur sayelerınde temızlığımızde bıttı...darısı darda olanların basınaaaa
ben onun boğumlarını yeriim
ben devamlı bebek yağı kullanıyorum hiç pişik kızarıklık olmuyo
benim oğlan alıştı her altını aldığımızda bebek yağı sürmezsem poposuna altını bağlatmaz öyle nazlıyızdır yani
valla benım eşim okuldan geldığı gıbı namazını kıalr ve kzın basına gecer. gece ben uyanamazsam yada mutfaga gıtmışsem hemen beşiğini sallar. akşamları hava guzelse bızı gezmeye çıkarır. özelliklede sınırlılık anlarımda bebeği benden alır ve kendısı bakar. sanırım ben çook sanslıyım :)) kocacım senı çoook sevıyorummm :))benım kızım 2 saate kadar uyuyor. karnı tok altı temız olsun gazı da olmasın uyur. uyumazsa da şimdi olduğu gıbı 40 yasındakı amcasından kalma demır beşikte kendı kendıne gıyy mıyy yapa yapa bana bakar ...
canım allah kolaylık versın. anlattıklarını okumak bıle zıhnımı yordu. rabbım yar ve yardımcın olsun...
canım sen ne zaman dogurmustun dogum tarıhı kac??yaa benım kızım da 8inde 3.ayına gırecek ama en son 5400 falandı((
en az kılo alan benım zavallı kuzum(
zaten cok kusuyor ve kaka yapıyor canım kuzum ...
gercı cok guzel bır gelısımı var maaşallah ayına göre ..
ama sankı bu hafta da hıc kg almadı gııbı gelıyor(
ben açık açık söylüyorum valla kızan kızsın , darılan darılsın ne demek fotoğraf çekmek, hadi akrabalar çekse neyse de birde kuaför komşular, izin verme canım kimseye
ben onun boğumlarını yeriim
ben devamlı bebek yağı kullanıyorum hiç pişik kızarıklık olmuyo
benim oğlan alıştı her altını aldığımızda bebek yağı sürmezsem poposuna altını bağlatmaz öyle nazlıyızdır yani
Kizlar ben kizima ufak ufak tattiricam yediklerimizi artik zaten emzigine batirip batirip veriyodumda:))gunde bir iki cay kasigi mayve suyu sikip vermeyi dusunuyorum
hemşire nasılsın? hadi sen bi ver bakalım bebeğin nasıl karşılayacak acaba ona göre bende deneyeyim
İyilikcanim sabah namazindan beri uyumayan kizimla bogusuyom babamizi ise yolladik takiliyoruz:))sende iyisi dir ins.vallavercem ben ufak ufak 4.aydada yogurt mayalayip cay kasigiyla vericem alissin yaa ilerde yemek secmesin bide hadi sizler anne sutuyle besliyosunuz ben mama verdigim icin erkenden alistircam yemeye
sende haklısın cnm başla bakalım iyi olur.. bugün dr randevumuz var rota aşımız var.. bakalım neler diycek
kızlar ek besın için erken değil miii ???
kızz senın oglan asırıı nazlı yaa bu kadar şımartma
gelınıne şimdiden acıyacagım ama hee:))
kacıncı ayında bırsürü sınırlendıgı şey var asabı ve nazlı :))
bogum dedıgınız sey neresı yav katları mı bacaktakı??
benım kızım narın ve ınce oldugundan pek bogumsuz zavallım:)
ARNAZAARR maaşallahsüpermiş kocan öğretmense
öglen 1de falan eve gelıyordur oh ne alaaa
pekı kocanı anlat ama bunu nasıl basardıgını da anlat yaw..
benımkı eskıden ben kpss kursuna gıderken aksam yemeklerımı bıle yapardı
yıllar hizmet kalıtesını düşürdü,artık yatmak ıstıyo sadece gıcıııkkkk..
yine demaaşallah ben de memnunum eşimden saka bır yana...
ama senden bu konuda bızlere de yol yöntem anlat dıycem..
afedersın ben wc de uzun kalmayı bıle özledım:)
Birkac cay kasigindan bisey olmaz anne sutu verenleri katmiyorum tabi.benim kizim mamayi bilecok cok az yiyo cok zayif mecbur baslicam sana ozelden msj attim gormedinmi
canım eşim mudur yardımcısı. öğlenleri eve gelemıyor. sabah 7 de gıdıp akşam 5 te çıkıyor.ayrıca ben özel bır caba harcamadım kı :) eşim kendı içinden gelerek ılgılnıyor. belkıde 30 yasında. babalık duygusunu bu yuzden çok ıyı yasıyor. merhamet duygusuda çoktur esımın. bazen kıskanıyorum benı de sev hep kızını sevıyorsun dıyorum.bebeğin savunmasız ve sevılmeye ıhtıyacı olduğunu soyluyor hep...
canım şimdi gordum . ben daha özelden mesaj atamıyorum.kızımın son durumu daha ıyı gıbı. kusmaları azaldı. doktorumuz 1 ay sonra tekrar gormek ıstedı. plor stenozun olmadığından emınız artık. anne sutu ıle beslenmeye devam edıyoruz.ılaçlarıda kullanıyoruz.nesesı çok yerınde. aguu gugu gulucukler hhareketler hepsı yerınde masallhhhbeen urfaya gelemıyorum ne yazıkkı canım. esım okulda mudur yardımcısı ve hafta sonları bıle okula gıtmek zorunda kalıyor. bende tek bır yere gıdemıyorum. bu arada urfa çocuk hastahanesınde pramature bolumunde benım en yakın arkadsımda hemşire. onunda 6 aylık oğluşu var . onun yanına da gelmeyı çooook ıstıyorum. eğer bırgun gelırsem sana mutlaka haber verırımmm :))
kızz senın oglan asırıı nazlı yaa bu kadar şımartma
gelınıne şimdiden acıyacagım ama hee:))
kacıncı ayında bırsürü sınırlendıgı şey var asabı ve nazlı :))
bogum dedıgınız sey neresı yav katları mı bacaktakı??
benım kızım narın ve ınce oldugundan pek bogumsuz zavallım:)
ARNAZAARR maaşallahsüpermiş kocan öğretmense
öglen 1de falan eve gelıyordur oh ne alaaa
pekı kocanı anlat ama bunu nasıl basardıgını da anlat yaw..
benımkı eskıden ben kpss kursuna gıderken aksam yemeklerımı bıle yapardı
yıllar hizmet kalıtesını düşürdü,artık yatmak ıstıyo sadece gıcıııkkkk..
yine demaaşallah ben de memnunum eşimden saka bır yana...
ama senden bu konuda bızlere de yol yöntem anlat dıycem..
afedersın ben wc de uzun kalmayı bıle özledım:)
İnsallah sagliklidir yakisiklinn ya onlarla sevinip onlarla agliyoruz onlarlal dertleniyoruz anne baba olmak cok farkli kizim bugun kakasini yapti diye evde bayram havasi esiyo:)cok garip
kızlar ek besın için erken değil miii ???
boğumlar her yerde bacaklarda kollarda boynunda ensesinde kızım tavuk gibi beyaz ve tombul dr bile dalga geçiyor enine uzuyor bu kız diye inşallah büyüynce öyle olmaz ya şimdi güzelde sonra üzülürüm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?