2012 Şubat Anneleri

aslında birazda bebeklerin yapısına ve istegine baglıymış.....3 aylıkta oturabiliyosa oturtulabiliirmiş...benm dediğim tam oturma degil zaten ...kucagımda yarı oturma ..yada yerde iyice tutarak otutuyorum...ne kadar erken oturursa o kadar cabuk emeklemeyi yürümeyi öğreniyomuş....

bide 5 aylık falan oldugunda öylece yere bırakıp sürünerek emeklemeyi ögrensin diyolar...gec kalınırsa yürümeside gec olurmuuş

Yok ya oyle emzigini batiriyom bazi seylere pekmeze sekere pudinge batirdim:)az once karpuz suyu siktim agzina bir cay kasigi icti ufak ufak veririm birkac cay kasigini gecmem

Yok ya oyle emzigini batiriyom bazi seylere pekmeze sekere pudinge batirdim:)az once karpuz suyu siktim agzina bir cay kasigi icti ufak ufak veririm birkac cay kasigini gecmem

bende bebişimin emziğini yemeklerin suyuna batırıyorum çok seviyo copcop emiyo valla :)
benim bebeğim hiç ememedi (meme ucum olmadığı için) sağarak veriyodum ama artık azaldı sütüm mama da veriyorum ikisinide içiyo ama sizce mamadan sonra su vermelimiyim kabızlığının sebebi su vermemem olabilirmi bilgisi olan varmı ???

kızlaar bi ıkı sorum var:

1.agzım dılım cok yara oldu,gargara kullansam bırsey olur mu..?Tuzlu su gecırmıyor hıc..
2.kızımın kafası emzırırken ve yatarken asırı terlıyor ve sacları ıslanıyor,hatta ter kokuyor..ne yapacagım ben ??Sizlerde de var mı böyle bır durum??
3.Rota vırusu yaptıracagız bu hafta da ates vs yan etkılerı var mı ,ne önlemler önerırsınız??

bence 1 ay daha ek besın ve oturtma ıcın bekleyın derım..
ben 1 ay sonra su vermeyı dusunuyorum gecelerı yatarken cok agzı kuruyor
ama mamanın da cok fazla tüü kaka olduguna ınanmıyorum ben
anne sütüne yakın sonucta..
eksıklık olacagını sanmıyorum korkmayın ..

canım benim kızımda çok terliyor sadece kafası olsa iyi gece en az 1 2 kere üstünü değiştiriyorum yattığı battaniye bile ıslanıyor terden çok dertliyim bu ter konusunda

canım benim kızımda çok terliyor sadece kafası olsa iyi gece en az 1 2 kere üstünü değiştiriyorum yattığı battaniye bile ıslanıyor terden çok dertliyim bu ter konusunda

benim oğlumda aşırı terliyor, gece her kalktığında üzerini değiştiriyorum , sanırım yapılacak birşey yok

nemlendirici losyon sur
dun dr bende yaz geliyor isilik pisik olucak ne kullanmaliyim dedim bepanten krem dedi aldim

korkmayın rekor bendeeee ( kızım 4 mayısta tam 3 ayını bıtıdı ve 5100 gr 59 cm . rabbım can ve sağlık versın hepsıne ınşş.ebesı gelişimi çok guzel dedi ama annelık işteee:
Bizde dun dr gittik vucudunda dokuntu vardi cok hassas cildi var hicbir bebek yagi yaramadi dr da sampuan ve vucut sampuani ve nemlendiricisini degistirdi %99 organic 99 diye bir marka var eczanelerde satiyor dun onu aldik kullanmaya basladik insallah gecer

ben kızımın tum sampuan ,yağ ve losyonlarını organıcum care ürünlerinden kullanıyorum. %100 organık olduğu kanıtlanmış sertıfıkalı ürün. onun bebek yağı ile hafıf masaj yapıyorum boğumlarına ...[/QUOTE]

Kizlar ben kizima ufak ufak tattiricam yediklerimizi artik zaten emzigine batirip batirip veriyodumda:))gunde bir iki cay kasigi mayve suyu sikip vermeyi dusunuyorum

boğumlar her yerde bacaklarda kollarda boynunda ensesinde kızım tavuk gibi beyaz ve tombul dr bile dalga geçiyor enine uzuyor bu kız diye inşallah büyüynce öyle olmaz ya şimdi güzelde sonra üzülürüm valla

Pisik icin dr popolin onerdi bize cok memnunum kizariyor poposu suruyorum ikinciye gerek kalmiyor
Bende mamaciyim ben suda veriyorum 10-20 cc oyle icmiyor yalanci emzigin yanindan iciriyorum, birde gece cayi iciyor 30-40 cc gunde 50-60 cc buluyor yetiyor sukur birde aptamil cok kabiz yapiyodu bebelac gectim daha iyi sukur

cnm rota aşısı benimkine bol etki yaptı dün hep uyudu
gargara yapabilirsin bence
terlememizde felaket bizdede

kızlar siz yazlık giysilere geçtinizmi kızım çok terliyor ben t shirt giydirmeye başladım altına bir atlet üstüne t shirt o hem çocuğu boğmak istemiyorum gerçekten çok sıcak hemde üşütecek diye korkuyorum geceleri uzun kollu giydiriyorum gün içinde kısa kollularla

Bende mamaciyim ben suda veriyorum 10-20 cc oyle icmiyor yalanci emzigin yanindan iciriyorum, birde gece cayi iciyor 30-40 cc gunde 50-60 cc buluyor yetiyor sukur birde aptamil cok kabiz yapiyodu bebelac gectim daha iyi sukur

bende il aptamil kullandım daha sonra hero baby e geçtim ama bunlar kabız yaptı 5 gün bile yapmadığı oldu yavrumun şimdi bebelac kullanıyorum ve hergün çıkıyo allaha şükür.gece çayını ndn veriyosun uykusu içinmi oksa gaz için mi ??

vitamin eksikliğinden ağız yarası çok olur bendede yeni başladı ara ara oluyo canım
ya benim oğlanında kafası çok terliyo saçları ıslanıyo ter kokuyo
bizde rota virüsü 24.de yaptırıcaz gitmeden önce fitil vericem
bende mamanın çok kötü olduğuna inanmıyorum
anne sütü yoksa veya azsa ne yicekki çocuklar içinde bisürü vitamin mineral vs.. şey varr
katkılı vs.. olabilir ama zaten artık doğal ne kaldıki er geç çocuğumuz tanışıcak bunlarla

bizde içinde body üzerinde ince tulum o kadar

Merhaba Arkadaşlar.
Sizlere bi sorum olacak,yanıtlarsanız sevinirim.
Bebeğiniz doğum kilosu,boyu ve baş çevresi ne kadardı? Şimdi ne kadar?
Şimdiden TEŞEKKÜRLER.

ben gectim..ama arada bakıyorum üsüdüyse üstüne ince dugmeli penyesi var onu hırka gibi giydiriyorum

kızlar ya hiç böyle bir anda sütünüzün kesildiği oldu mu? bişeylere çok üzüldüm dün gece sütüm kesildi hala da az,normalde fışkırırdı göğsümden göğüs pedi yetiştiremezdim,kızıma 2,5-3 saatten önce memeyi ağzına verdiğimde ağlardı hatta asla memeyi almazdı şimdi ise yarım saatte 1 saatte bir emse az geliyor ne yapmalıyım:26:
psikolojim düzeldi bol su rezene içiyorum ama hala az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…