- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.481
2012 ının ılh-gılı anneleri bebeklerinizi ne ile masaj yapıyorsunuz. kızımın boynunun altı çok kustuğu için kızarıyor ben o yuzden haftada bır zeytın yağı ile tum vucudunu boca edıyorum. masaj yapıp kundaga sarıp yarım saat bekletıp sonra bol suda banyo yaptırıyorum.bebe yağı ve losyonunu da organık kullanıyorum ancak yınede gecmıyor kızarıklıklarrr( öneri beklıyorum...az önce dedıklerımı yaptım ve su anda resemn sırtımdan ter akıyor. kızımı tek basıma banyo yaptırmakkk çooook zorrrr.. bırde zeytın yağlı oluncaa off off offf
kızz senın oglan asırıı nazlı yaa bu kadar şımartma
gelınıne şimdiden acıyacagım ama hee:))
kacıncı ayında bırsürü sınırlendıgı şey var asabı ve nazlı :))
bogum dedıgınız sey neresı yav katları mı bacaktakı??
benım kızım narın ve ınce oldugundan pek bogumsuz zavallım:)
ARNAZAARR maaşallahsüpermiş kocan öğretmense
öglen 1de falan eve gelıyordur oh ne alaaa
pekı kocanı anlat ama bunu nasıl basardıgını da anlat yaw..
benımkı eskıden ben kpss kursuna gıderken aksam yemeklerımı bıle yapardı
yıllar hizmet kalıtesını düşürdü,artık yatmak ıstıyo sadece gıcıııkkkk..
yine demaaşallah ben de memnunum eşimden saka bır yana...
ama senden bu konuda bızlere de yol yöntem anlat dıycem..
afedersın ben wc de uzun kalmayı bıle özledım:)
İyilikcanim sabah namazindan beri uyumayan kizimla bogusuyom babamizi ise yolladik takiliyoruz:))sende iyisi dir ins.vallavercem ben ufak ufak 4.aydada yogurt mayalayip cay kasigiyla vericem alissin yaa ilerde yemek secmesin bide hadi sizler anne sutuyle besliyosunuz ben mama verdigim icin erkenden alistircam yemeye
Birkac cay kasigindan bisey olmaz anne sutu verenleri katmiyorum tabi.benim kizim mamayi bilecok cok az yiyo cok zayif mecbur baslicam sana ozelden msj attim gormedinmi
kızlar bişey sorcam ben hala adet olmadım kiloda veremiyorum bir kaç yerde okuduğuma göre adet olamamak kilo vermeyede engelmiş benimde kilom çakıldı kaldı ilk 40 gün 10 kilo verdim sonra durdu 1 gr bile veremedim hala, adet görmeyenler sizde aynı durumdamısınız hızlı kilo verenler sizde adet olduktan sonramı verdiniz kiloları??
kım söyluyorsa halt etmıs canım ben adet oldugumdan berı 1 kg bıle wermedım
bence bünyeyle ve ekmegı falan kesmekle ılgılı bırsey ..
herkes uyduruyo kafadan bırseyler..
dun dugune gıtmıstım bana kılo almıssın dıyenler
dogumdan berı ökuz gıbı (afedersınız:)) şişman
kalanlar bır de konusuyor yanı:))
doktor arkadaşıma 4. ayda ek gıdaya başlatmıştı
anne sütü veriyodu yetersizmiş mama yerine ek gıdaya geçirdi
off hadi ya bende dedim belki adete bağlıdır ben bittim bu kadar kiloyu nasıl vercem bilmiyorum oturduğum yer yürüyüşe hiç müsait değil yürüyüş bandı alayım dedim bir ara oda çok gürültü yapıyormuş alt kattada huysuz bi amca var diyette yapamıyorum emziriyorum diye zaten güç bela geldi ssütüm allahım bu kadar kilo nasıl gidecek fil gibi oldum şansıma eşimde öyle kelli felli bi adamda değil yanımda küçücük kaldı
off hadi ya bende dedim belki adete bağlıdır ben bittim bu kadar kiloyu nasıl vercem bilmiyorum oturduğum yer yürüyüşe hiç müsait değil yürüyüş bandı alayım dedim bir ara oda çok gürültü yapıyormuş alt kattada huysuz bi amca var diyette yapamıyorum emziriyorum diye zaten güç bela geldi ssütüm allahım bu kadar kilo nasıl gidecek fil gibi oldum şansıma eşimde öyle kelli felli bi adamda değil yanımda küçücük kaldı
CAnim benim esimde dr:)hicbir sey olmaz diyor ki anne sutu alsa zaten ihtiyac duymamda mama olunca baslicam bu ay elmasuyu vericem bakicam begenicekmi bidik
kızlar ya benm oğlan 3 aylık oldu oturtuyorum artık bi sorun olur mu acaba
canım benim bildiğim 5 6 aylıktan önce oturtulmaması gerektiği tecrübeli annelere sorduğumda öyle söylediler
kızlar ya benm oğlan 3 aylık oldu oturtuyorum artık bi sorun olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?