2012 Şubat Anneleri

Canim oras nemden islakliktan oyle oluyo kuru tutman lazim islak pamukla sil sonra kurut yada pudra dok

ay sabah sabah çok güldüm yıllar hizmet kalitesini düşürdü yazmışsın
kıss kocan iyiya alt kat üst kat arası çay bilem taşıyomuş daha ne istiyosun reklamdaki getirgötür ismaile çevircen adamı

benim oğlan hakikaten sinirli ve nazlı
seside kalın bi ağlasın eşek anırıyo sanırsın
suratıma bakar ben gülersem güler gülmezsem devamlı kaşları çatık durur

doktor arkadaşıma 4. ayda ek gıdaya başlatmıştı
anne sütü veriyodu yetersizmiş mama yerine ek gıdaya geçirdi

Birkac cay kasigindan bisey olmaz anne sutu verenleri katmiyorum tabi.benim kizim mamayi bilecok cok az yiyo cok zayif mecbur baslicam sana ozelden msj attim gormedinmi

sevmiyodur mamayı benimki bi ara çok düşkündü ağlardı yıkardı evi çünkü gün içinde öğlen ve akşam satlerinde sütüm azalıyodu mama veriyodum alışkanlık yapmış tabiki
sonra baktım olcak gibi değil sağdım makinayla saat başıda verdim ağzına arttı sütüm 1 saatte doluyo şimdi
mamadan yarım saat önce emziriyorum mamayı sonra veriyorum tok oluyo iştahlı içmiyo mama yedikten 1 saat sonra yine emziriyorum sütüm azalmasın diye
birde kilo vermek için emziriyorum

dün akşam çok sinirliydim akşam yemeği bile yemedim sinirden
haliyle 10 gibi acıktım 4 ceviz kırdım 6 hurma yedim bolda su içtim yattım gece uyandım emzirdim benimki şaşkına döndü çektikçe geldi süt o kadar süt olmuş hurma ceviz çok süt yapıyo gün içindede yicem artık

uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. bugün işe başladım. oğluşum 3,5 aylık oldu. 22 ocakta sezeryanla doğum yaptım. sizler nasılsınız? bebişler nasıl? benim oğluşum iyi ama feci bir kabızlık sorunumuz var.

kızlar bişey sorcam ben hala adet olmadım kiloda veremiyorum bir kaç yerde okuduğuma göre adet olamamak kilo vermeyede engelmiş benimde kilom çakıldı kaldı ilk 40 gün 10 kilo verdim sonra durdu 1 gr bile veremedim hala, adet görmeyenler sizde aynı durumdamısınız hızlı kilo verenler sizde adet olduktan sonramı verdiniz kiloları??

kım söyluyorsa halt etmıs canım ben adet oldugumdan berı 1 kg bıle wermedım
bence bünyeyle ve ekmegı falan kesmekle ılgılı bırsey ..
herkes uyduruyo kafadan bırseyler..
dun dugune gıtmıstım bana kılo almıssın dıyenler
dogumdan berı ökuz gıbı (afedersınız:)) şişman
kalanlar bır de konusuyor yanı:))

off hadi ya bende dedim belki adete bağlıdır ben bittim bu kadar kiloyu nasıl vercem bilmiyorum oturduğum yer yürüyüşe hiç müsait değil yürüyüş bandı alayım dedim bir ara oda çok gürültü yapıyormuş alt kattada huysuz bi amca var diyette yapamıyorum emziriyorum diye zaten güç bela geldi ssütüm allahım bu kadar kilo nasıl gidecek fil gibi oldum şansıma eşimde öyle kelli felli bi adamda değil yanımda küçücük kaldı

kızlar merhaba ben kızlarımdan fırsat bulamıyorum nete gırmeye :) çoközledim sizleri
herkesin bebeği iyidir umarım.
kg konusunda ben 60 la hamıle kalmıstım 78 kg ile doguma girdim.
bundan bir buçuk ayönce 66,5 kiloydum sonra adet görmeye başladım ve çok sık yoğun geldi
şimdi 62,5 kilodayım. bence etkiliyor ben emzirmiyorumda. sütüm yok yorgunluktan bitti

kızlar merhaba ben kızlarımdan fırsat bulamıyorum nete gırmeye :) çoközledim sizleri
herkesin bebeği iyidir umarım.
kg konusunda ben 60 la hamıle kalmıstım 78 kg ile doguma girdim.
bundan bir buçuk ayönce 66,5 kiloydum sonra adet görmeye başladım ve çok sık yoğun geldi
şimdi 62,5 kilodayım. bence etkiliyor ben emzirmiyorumda. sütüm yok yorgunluktan bitti

kızlar bende tüm kiloları vermiştim ama 2 kilo aldım...
bugün tartıldım,sarsıldım..kilo aldıgımı hissetmiştim tartılmaya korkuyordum .. ya ben ya buzdolabının onundeyim ya uyuyorumm :S
gündüz uykularım 1 saatti şimdi 3 saat... hatta bazen 4... galiba uyku kilo yaptı banaa...
yürüyüş yapmam lazım ama bebek arabasıyla tempolu yürüyemiyorum eşim 7.30 ta evde oluyor yedik ictik 8.30 azra 9 da yatıyor aksamları da cıkamıyoruzz .. ama hemen cozum bulmalıyımmm ... bir tek gobemm oldu kalca falan aynı bu gobek yapıstı bana beee... diyette yapamammm en iyisi uykuyu 1 saate indirmekkk....

bu arada bu gece uykusuz kalabiliri kızım dün aksam 9 dan beri uyuyooo... sabah 1 saat ayaktaydı o kadar... poffff

CAnim benim esimde dr:)hicbir sey olmaz diyor ki anne sutu alsa zaten ihtiyac duymamda mama olunca baslicam bu ay elmasuyu vericem bakicam begenicekmi bidik

beyenir tabii beyenmezmi
bayılırlar tatlı şeylere
bende 4 aylık olunca şftali elma suyu filan vericem az az
yemeklerin suyunu tattırıyorum demiştin yanlış hatırlamıyosam
normal yediğiniz yemeklerin suyunumu veriyosunun canım

Selam kızlar 60 kilo ile hamile kaldım, 81 ile doğum yaptım, doğumdan bir gün sonra tartıda 71 gösterdim çok şaşırmıştım, hiç bir şey yapmama rağmen şu anda tartıda 59 gösteriyorum, ama bebeğime çok koşturuyorum, geceleri sürekli kalkıyor ve emziriyorum, bol bol su içiyorum bu aralar bi kaç kilo daha vermek istediğim için açıktıkça su felan içip geçiştirmeye çalışıyorum, asla diyet yapmıyorum sadece kontrollü yemeye çalışıyorum, akşamları belli bi saatten sonra abur cubur yemek , gazlı içecek vs. içmemeye çalışıyorum, tabii bazen kaçıyor):
Yemek masasından tam anlamıyla tok kalkmıyorum, mesela bir kase çorba bir dilim ekmekle, bir tabak sebze yemeği ya da ne varsa bol bol da salata, gözüm kayıyor ekmeğe felan ama çoğu zaman kendime dur diyebiliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…