2012 Şubat Anneleri

benim oğlumda aşırı terliyor, gece her kalktığında üzerini değiştiriyorum , sanırım yapılacak birşey yok

benim bebeğimde bu aralar çok terliyıor.özellikle emzirirken kafası su içinde kalıyor terden.üşütüp hasta olucak diye korkuyorum.üzerindekiler nemliyse hemen değiştiriyorum bende..

canım benim kızımda çok terliyor sadece kafası olsa iyi gece en az 1 2 kere üstünü değiştiriyorum yattığı battaniye bile ıslanıyor terden çok dertliyim bu ter konusunda
benim oğlumda aşırı terliyor, gece her kalktığında üzerini değiştiriyorum , sanırım yapılacak birşey yok

ayy bır de kız cocuk bu yaa
genc kızken de öyle olmasın yavrular. kız ıcın hıc hos olmaz napacaz kı..

walla ben hep penye tarzı gıydırdım dogdugundan berı ama iç zıbını kısa kollu gıydırıyorum
altı aynı 2 kat yapıyorum ayaklı gıydırıyorum ...
aksamları da kombıyı mutlaka yakıyorum
aslında ben cok üşümeyen bırıyım ,onun da ben gıbı olmasını ıstıyorum
nasıl serıne alıstırsam kı??
bgn bır arkadasım süsü bıle dolaptan aldıgı gıbı verıyormus
alıstırma narın dedı yaa kafam karıstı..

gecmıs olsun bayagı kötu bır seye uzuldun demek kı..((
bol bol su ıc yesıllık ye,gercı olacagı varsa oluyor..
bence senınkı gecıcı bır durum yarına düzelır ..uyu ıstersen sımdı bıraz..
bır arkadasım 6.ayında grıp olmus kesılmıstı sütü..

gece emzirmelerim hariç gün içersinde hiç bir zaman öyle fışkıracak şekilde bol sütüm olmadı malesef(
rezene,humana still tea vede ısırgan çyını bi dene istersen.sıvı alımını artırmışsın zaten,moralinde düzeldiyse mutlaka sütün çoğalır.
bazı dönemlerde bebeklerimizin hızlı büyüme atakları oluyormuş belki o yüzden daha çok acıkıp,daha sık beslenme gereği duyuyor olabilir.[/QUOTE]
benım de gunısıgım gıbı hiç sütüm fıskırmadı yaa
cok sanslı bunu yasayanlar
gercı yaz gelıyor tısörtlerınız ıslanacak hehee
sımdı bız sanslı sayılırız:))

gargara zarar werır mı dıye dusunuyorum cunkı hamıleyken
ızın verılmıyordu ya..?
ben de fıtıl vereyım ıstıyorum ...
mama da dogal bırsey ya tabı kı katkılı da Allah korusun
annesı dogumda ölen bebekler de buyumuyor mu nıhayetınde
ayrıca esım 2.ayında sütü bırakmıs ama
sapasaglamdır bagısıklık sıstemı
hıc de hasta olmaz..
cok abartılıyor mamaya öcu gıbı bakılması sacma..

annemın dırdırından
bebek görmeye gelmek ısteyenlerden
davetsız mısafırlerden
kızıma devamlı nazar degmesınden
uykusuzluktan
yorgunluk ve dalgınlıktan..
insanların anlayıssızlıgından
istedıgım hıcbırseyı yapamamaktan
her işimi ertesı gune ertelemekten
isttedıgım anda bebegımı alıp cıkamamaktan
hıcbır planımı uygulayamamaktan
hıc oturma fırsatı bulamamaktannnn
bu--naaall---dııımmmmm

ben etrafımda ben hariç hiç mama veren görmedim..birde sizler..pazar misafirim vardı mama kutusunu sakladım,aman görmesinler..hemen saçma sapan eleştiride bulunuyorlar..

[/QUOTE]

gece sütüm gündüze oranla daha boldur ama hiç fışkırdığını görmedim..

gece sütüm gündüze oranla daha boldur ama hiç fışkırdığını görmedim..[/QUOTE]

gece süt daha boldur herzaman o yüzden uyandırıp emzirmek çok faydalı
valla meme verirsin sütün yaramıyomu derler mama verirsin sütün yok diye kusur görürler en iyisi hiç kulak vermemek

rota virüsü yaptıran arkadaşlar hangisini yaptırdınız iki aşı varmış hangisini aldınız
benim oğlum 18.de doğdu mayıs 18 de 3 aylık olucak ama aşılarını 24 de vuruyorlar şimdi bu aşıyı üç ayın içinde herhangi bir günde vurdurabilirmiyim nasıl olucak

ben rotarix yaptırdım 2 doz yapılıyor bu aşı. bide başka bi aşı var ama o üç kez yapılıyomuş.
bizim sağlık ocağı 2. ay yaptırdığımız aşının üzerinden 1 ay geçince yaptı rota aşımızı

Tabiki canim muhakkak su vermelisin birkac cay kasigifazla deil

canım yaralar benımde agzmda cıktı cok sınır ya beyaz yuvarlak aft denen seyler ıste ben ılac kullanıyorum gorumcem verdı yakıyor
1 2 gune gecer dedı

Ben uyusun rahatlasin diye birde bagirsaklari icin kullaniyorum
ben gectim..ama arada bakıyorum üsüdüyse üstüne ince dugmeli penyesi var onu hırka gibi giydiriyorum
ben ic bady uzun kollu tsirt, altinada patiksiz pantalon giydiriyorum, disari cikarken polar kapsonlu yelek giydiriyorum fazla kalin giydirmiyorum ince corap bide, kalin tuyluleri cikarttik artik sukur hasta olmadi, evde alt pantalon cikik dolasiyor hosuna gidiyor, kaloriferide yakmiyorum artik
[/QUOTE]

bende rotarix yaptirdim 2. Doz olucak bizim hemsirede diger asinin zaman gecmesini bekledi, haftaya ilk oldugu karma asilarinin 2. Dozunu olucak yine aglicak yavrum cocuk bi oh diyemiyor asilardan ama hepsi onun icin

yaw biz bu doktorların hangisine inanıcaz
biri mamadan sonra su verin der diğeri vermeyin der
benim iki doktorda ver dedi
hatta yeni başladığım mama versende vermesende havalar ısındı bir iki kaşık su ver iyi olur dedii

canım yaralar benımde agzmda cıktı cok sınır ya beyaz yuvarlak aft denen seyler ıste ben ılac kullanıyorum gorumcem verdı yakıyor
1 2 gune gecer dedı

adı ne ılacın acaba???
gercekten sınır oluyorum zaten iştahım da acık
normalde agız yarasından yememem lazım ama yook
herseyı yıyorum ben artık ..
ben su ıcın erken oldugunu dusunuyorum ve mamayı suyla yapıldıgı ıcin
su da vermedım hazıran ortasında bı kasık yatarken vercem o kadar..

kızlar günaydın...

Tabiki canim muhakkak su vermelisin birkac cay kasigifazla deil

ben doktoruma sorduğumda kesinlikle karşı çıktı mamayıda suyla yapıyorsun dedi bbeklerin su içmesini istemeyiz dedi bana

kızlar yaaa ben doğduğundan beri veriyorum su sadece mama içtiği için biberonla cokur cokur içip uyuyor...hem artık 3 ay bitti meyve suyu bile veriyorum ben az az korkmayın bence...
hemşire ne dicem sana mama herro baby dene benim kuzu onu içince 3-4 kez kaka yapıyor o yüzden bebelac alıyorum şimdi ama her mama her bebekte farklı etki gösteriyor kabızlık için her emzirme yada mama sonrası su iyi geliyormuş kuzenimin bebeğide öyleydi

bende 2gün önce yaptırdım rotarix o gün hep uyudu ağır etki yaptı sanırım :26:

günaydın buklee. Allah analı babalı büyütsün. demek bebişin 3 aylık oldu bile.doğumdan sonra internetim olmadığı için yazamadım size. iş başı yaptım pazartesi günü, hemen girdim nete. benim oğluşumda 3,5 ayını bitirdi. bu ayın 22sinde tam 4 aylık oluyor. sen neler yaptın? doğumun nasıl oldu, rahat geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…