- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.521
benim oğlumda aşırı terliyor, gece her kalktığında üzerini değiştiriyorum , sanırım yapılacak birşey yok
benim oğlumda aşırı terliyor, gece her kalktığında üzerini değiştiriyorum , sanırım yapılacak birşey yokcanım benim kızımda çok terliyor sadece kafası olsa iyi gece en az 1 2 kere üstünü değiştiriyorum yattığı battaniye bile ıslanıyor terden çok dertliyim bu ter konusunda
kızlar siz yazlık giysilere geçtinizmi kızım çok terliyor ben t shirt giydirmeye başladım altına bir atlet üstüne t shirt o hem çocuğu boğmak istemiyorum gerçekten çok sıcak hemde üşütecek diye korkuyorum geceleri uzun kollu giydiriyorum gün içinde kısa kollularla
kızlar ya hiç böyle bir anda sütünüzün kesildiği oldu mu? bişeylere çok üzüldüm dün gece sütüm kesildi hala da az,normalde fışkırırdı göğsümden göğüs pedi yetiştiremezdim,kızıma 2,5-3 saatten önce memeyi ağzına verdiğimde ağlardı hatta asla memeyi almazdı şimdi ise yarım saatte 1 saatte bir emse az geliyor ne yapmalıyım:26:
psikolojim düzeldi bol su rezene içiyorum ama hala az
vitamin eksikliğinden ağız yarası çok olur bendede yeni başladı ara ara oluyo canım
ya benim oğlanında kafası çok terliyo saçları ıslanıyo ter kokuyo
bizde rota virüsü 24.de yaptırıcaz gitmeden önce fitil vericem
bende mamanın çok kötü olduğuna inanmıyorum
anne sütü yoksa veya azsa ne yicekki çocuklar içinde bisürü vitamin mineral vs.. şey varr
katkılı vs.. olabilir ama zaten artık doğal ne kaldıki er geç çocuğumuz tanışıcak bunlarla
gargara zarar werır mı dıye dusunuyorum cunkı hamıleyken
ızın verılmıyordu ya..?
ben de fıtıl vereyım ıstıyorum ...
mama da dogal bırsey ya tabı kı katkılı da Allah korusun
annesı dogumda ölen bebekler de buyumuyor mu nıhayetınde
ayrıca esım 2.ayında sütü bırakmıs ama
sapasaglamdır bagısıklık sıstemı
hıc de hasta olmaz..
cok abartılıyor mamaya öcu gıbı bakılması sacma..
benım de gunısıgım gıbı hiç sütüm fıskırmadı yaawalla ben hep penye tarzı gıydırdım dogdugundan berı ama iç zıbını kısa kollu gıydırıyorum
altı aynı 2 kat yapıyorum ayaklı gıydırıyorum ...
aksamları da kombıyı mutlaka yakıyorum
aslında ben cok üşümeyen bırıyım ,onun da ben gıbı olmasını ıstıyorum
nasıl serıne alıstırsam kı??
bgn bır arkadasım süsü bıle dolaptan aldıgı gıbı verıyormus
alıstırma narın dedı yaa kafam karıstı..
bende altta giydirdiğim ayaklı altı çıkardım bikaçgündür.alta sadece bi kat eşofman giydiriyorum..inşallah üşümüyordur.
gecmıs olsun bayagı kötu bır seye uzuldun demek kı..((
bol bol su ıc yesıllık ye,gercı olacagı varsa oluyor..
bence senınkı gecıcı bır durum yarına düzelır ..uyu ıstersen sımdı bıraz..
bır arkadasım 6.ayında grıp olmus kesılmıstı sütü..
gece emzirmelerim hariç gün içersinde hiç bir zaman öyle fışkıracak şekilde bol sütüm olmadı malesef(
rezene,humana still tea vede ısırgan çyını bi dene istersen.sıvı alımını artırmışsın zaten,moralinde düzeldiyse mutlaka sütün çoğalır.
bazı dönemlerde bebeklerimizin hızlı büyüme atakları oluyormuş belki o yüzden daha çok acıkıp,daha sık beslenme gereği duyuyor olabilir.
ben etrafımda ben hariç hiç mama veren görmedim..birde sizler..pazar misafirim vardı mama kutusunu sakladım,aman görmesinler..hemen saçma sapan eleştiride bulunuyorlar..
benım de gunısıgım gıbı hiç sütüm fıskırmadı yaa
cok sanslı bunu yasayanlar
gercı yaz gelıyor tısörtlerınız ıslanacak hehee
sımdı bız sanslı sayılırız:))
rota virüsü yaptıran arkadaşlar hangisini yaptırdınız iki aşı varmış hangisini aldınız
benim oğlum 18.de doğdu mayıs 18 de 3 aylık olucak ama aşılarını 24 de vuruyorlar şimdi bu aşıyı üç ayın içinde herhangi bir günde vurdurabilirmiyim nasıl olucak
bende bebişimin emziğini yemeklerin suyuna batırıyorum çok seviyo copcop emiyo valla :)
benim bebeğim hiç ememedi (meme ucum olmadığı için) sağarak veriyodum ama artık azaldı sütüm mama da veriyorum ikisinide içiyo ama sizce mamadan sonra su vermelimiyim kabızlığının sebebi su vermemem olabilirmi bilgisi olan varmı ???
Tabiki canim muhakkak su vermelisin birkac cay kasigifazla deil
kızlaar bi ıkı sorum var:
1.agzım dılım cok yara oldu,gargara kullansam bırsey olur mu..?Tuzlu su gecırmıyor hıc..
2.kızımın kafası emzırırken ve yatarken asırı terlıyor ve sacları ıslanıyor,hatta ter kokuyor..ne yapacagım ben ??Sizlerde de var mı böyle bır durum??
3.Rota vırusu yaptıracagız bu hafta da ates vs yan etkılerı var mı ,ne önlemler önerırsınız??
bence 1 ay daha ek besın ve oturtma ıcın bekleyın derım..
ben 1 ay sonra su vermeyı dusunuyorum gecelerı yatarken cok agzı kuruyor
ama mamanın da cok fazla tüü kaka olduguna ınanmıyorum ben
anne sütüne yakın sonucta..
eksıklık olacagını sanmıyorum korkmayın ..
Ben uyusun rahatlasin diye birde bagirsaklari icin kullaniyorumbende il aptamil kullandım daha sonra hero baby e geçtim ama bunlar kabız yaptı 5 gün bile yapmadığı oldu yavrumun şimdi bebelac kullanıyorum ve hergün çıkıyo allaha şükür.gece çayını ndn veriyosun uykusu içinmi oksa gaz için mi ??
ben ic bady uzun kollu tsirt, altinada patiksiz pantalon giydiriyorum, disari cikarken polar kapsonlu yelek giydiriyorum fazla kalin giydirmiyorum ince corap bide, kalin tuyluleri cikarttik artik sukur hasta olmadi, evde alt pantalon cikik dolasiyor hosuna gidiyor, kaloriferide yakmiyorum artikben gectim..ama arada bakıyorum üsüdüyse üstüne ince dugmeli penyesi var onu hırka gibi giydiriyorum
benım de gunısıgım gıbı hiç sütüm fıskırmadı yaawalla ben hep penye tarzı gıydırdım dogdugundan berı ama iç zıbını kısa kollu gıydırıyorum
altı aynı 2 kat yapıyorum ayaklı gıydırıyorum ...
aksamları da kombıyı mutlaka yakıyorum
aslında ben cok üşümeyen bırıyım ,onun da ben gıbı olmasını ıstıyorum
nasıl serıne alıstırsam kı??
bgn bır arkadasım süsü bıle dolaptan aldıgı gıbı verıyormus
alıstırma narın dedı yaa kafam karıstı..
Oyle soguk cocuga gaz yapar rahatsiz eder ben mutlaka normal sicaklikta yapiyorum hala cok sicaklardada ilik yaparim mamasini
gecmıs olsun bayagı kötu bır seye uzuldun demek kı..((
bol bol su ıc yesıllık ye,gercı olacagı varsa oluyor..
bence senınkı gecıcı bır durum yarına düzelır ..uyu ıstersen sımdı bıraz..
bır arkadasım 6.ayında grıp olmus kesılmıstı sütü..
gece emzirmelerim hariç gün içersinde hiç bir zaman öyle fışkıracak şekilde bol sütüm olmadı malesef(
rezene,humana still tea vede ısırgan çyını bi dene istersen.sıvı alımını artırmışsın zaten,moralinde düzeldiyse mutlaka sütün çoğalır.
bazı dönemlerde bebeklerimizin hızlı büyüme atakları oluyormuş belki o yüzden daha çok acıkıp,daha sık beslenme gereği duyuyor olabilir.
bende rotarix yaptirdim 2. Doz olucak bizim hemsirede diger asinin zaman gecmesini bekledi, haftaya ilk oldugu karma asilarinin 2. Dozunu olucak yine aglicak yavrum cocuk bi oh diyemiyor asilardan ama hepsi onun icinrota virüsü yaptıran arkadaşlar hangisini yaptırdınız iki aşı varmış hangisini aldınız
benim oğlum 18.de doğdu mayıs 18 de 3 aylık olucak ama aşılarını 24 de vuruyorlar şimdi bu aşıyı üç ayın içinde herhangi bir günde vurdurabilirmiyim nasıl olucak
ben rotarix yaptırdım 2 doz yapılıyor bu aşı. bide başka bi aşı var ama o üç kez yapılıyomuş.
bizim sağlık ocağı 2. ay yaptırdığımız aşının üzerinden 1 ay geçince yaptı rota aşımızı
ben rotarix yaptırdım 2 doz yapılıyor bu aşı. bide başka bi aşı var ama o üç kez yapılıyomuş.
bizim sağlık ocağı 2. ay yaptırdığımız aşının üzerinden 1 ay geçince yaptı rota aşımızı
canım yaralar benımde agzmda cıktı cok sınır ya beyaz yuvarlak aft denen seyler ıste ben ılac kullanıyorum gorumcem verdı yakıyor
1 2 gune gecer dedı
Tabiki canim muhakkak su vermelisin birkac cay kasigifazla deil
ben doktoruma sorduğumda kesinlikle karşı çıktı mamayıda suyla yapıyorsun dedi bbeklerin su içmesini istemeyiz dedi bana
bende onu düşünüyorum sağol canım
bende 2gün önce yaptırdım rotarix o gün hep uyudu ağır etki yaptı sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?