2012 Şubat Anneleri

bu kaynanalardan nefret ediyorum.haftasonu gidelim dedik gitmez olaydık(
benim huysuz kız orda 2 kat çıldırdı.
bu alıyo eline uyutucam diye deli gibi sallıyor çocuğu.yapma sersemleşti çocuk deyip alıyuorum elinden 2dk sonra yine bi fırsat bulup yapıo.
uyuz oldum bulmadığı kusur kalmadı
yok ben çocuğu sessizliğe alıştırmışım,yok kucağa alıştırmışım,yok sallamaya alıştırmışım
nefret edip geri döndüm sonunda
çok biliyolar

gunaydın kızzlaarr,
bu hafta kuaföre gıdecegım sac boyamam ıcın ve anneme de
sen gelınce bakarsın ben gıderım demıstım dun..
sabahın körunde aradı hadı kuaföre gıtmıyor musun getır buraya kızı dıye
şimdi sıze soruyorum :

_Annemın evi buz gibi oluyor,kombi yakmıyorlar kapadılar
hava berbat,annem menopozlu..o yandıkca bebek de soyunsun ıstıyor
ona mı bırakayım??

__Kuaförde hep cam acık oluyor,üstelık kımyasal kokusu
bebege zarar werır..Bır de gelıp bebegı sevmeye calısacaklar,mudaHALE
edemeyecegım ..hıc ıstemıyorum ..kuaföre mı götursem??

ne yapayım sızce..benım evımde su an kombı yanıyor ,anneme gel bak desem
emınım yıne cıkartacak cunkı BENİ ASLA DINLEMIYORRRRR

ne yapayım kızlarrrrrr???bebege en az zarar weren hangısı olur???
playdoh sen aynı benım gıbısın bebegıne bakıs acın konusunda..

karma aşıdan sonra bende çok çektim iki hafta devamlı ağladı yeni düzeldi sayılır
dün pazara gittik evden arabaya kadar sıcak esen rüzgar yüzüne vurunca hih hih diye zıpladı şaşırdı
akşam göğsüm tıkanmış süt gelmedi emme saatinde çıldırdı
sağdım makinayla açıldı ama bu seferde inadından almadı saatlerce ağladı uyuyakaldı uyanınca 1 saat sonra gülerek aldı memeyi hiçbişey olmamış gibi sanki bir saat önce evi yıkan çocuk o değil

benimkide ayrı bi olay, tutturmuştu mevlüt diye neyse hadi yapalım dedim ama odasına sokmam kimseyi ona göre dedim sanki onu söyleyen ben değilim bu tuttuğunu odaya sokuyo cahil görmemiş komşuları.. arkadaşları, doluşuyolar çocuğun odasına bende çocuğu başına dikildim surat yaptım gelene gidene beşiğinde de cibinlik var onu kapattım ki sokulmasınlar diye bide bi tanesi çıkıp demezmi ay bunu görmeyelim diyemi kapttınız ehe ehe diye güldü ben baktım o baktı sustu gitti salakkkk allahım dedim bu gün bi bitsin başka şey istemiyorum neyseki görümcelerim anlayışlı onlar frenlemeye çalıştı analarını ama nerdee akşamı bütün sinirimi eşimden çıkardım ne kavga ama adamı mahfettim

Kiz aman birak annene nolcak bu kadar dusunme sen erken yaslanirsin soylim ben eskisi kadar kasmiyorum gecen ogrenci evine gittik yemek yapmistik ark.larla kizi bi aldilar kucaklarina sofrayi kurduk yedik cay ictik oynattilar aman hic orali olmadim arada bi baktim keyfi yerinde etrafida ogrensin bana bagimli kalmasin yarin obur gun caliscam duskun olmasin cok fazla baskasinda durmayi bilsin.bide sen ise baslayinca kim bakcak.ben bi bakici buldumda eylulde baslicam o zamanda kadar bosalirsa bakacak ins.

daha hiç gülücükle memeye saldırdığını görmedim
ya iştahsız yada huyundan çıldırtıyor beni
saatlerce aç kalmaya razı
galiba ben bu işi beceremiyorum offffffffffff((((((((((

:)) valla ben olsam kuaföre götürmektense anneme bırakırım kuaförde insan kalabalığı ne idüğü belirsiz insanlar boya kokusu ve üşütme ihtimali.. hiç olmazssa annende sadece üşütme ihtimali var benim annemde aynı sanki ona sıcak bastıkça çocuğada sıcak basıyor bazen çok rahat davranıyor yada ben çok pimpirikleniyorum :))

benım tavsıyem al yatagına,koy yastıkları sonra da uyurken daya memenı agzına..
bak nası emecekkk...yatarak ver bgnlkukk ve doktora söyle mutlaka...

anlayışsız insanlara uyuzum işte!!!

anladığım kadarıyla bebeğin iştahsız
mücadele et aç aç duracak değil ya merak etme
sen üzülmeki sütün kaçmasın tekrar
sağ sütünü kaşıkla ver çocuk kendine gelsin belki hala çenesi yoruluyodur
açlıkta bitkinleştiriyo olabilir

canım annene söyle sende bakacaksa ona bırak yok evine götürür diyosan al kuaföre götür bişey olmaz bence
ara ara dışarı çıkartırsın hava alır götüren olmuştu bebeklerini

nisaNE tan da geçen hafta aynısını yaşadım ancak daha beterini. meme başım feci yara oldu, kanama vardı ve yanıyordu. acım çok fazlaydı. 2 saatte bir emen oğlan 4 saatte bir emmeye başladı. meme saati geldi diye veriyorum. bas bas bağırıyor, kendini kasıyor kıpkırmızı oluyordu. her seferinde aynı tepki. canım yandığından emzirmekten de nefret eder oldum ve çocuga yaklaştıgımda titriyordum. meme vermemeye karar verdim çünkü aç olsa ağladır, aksine memeyi aldıgında ağlıyordu. bir yandan da eşlik eden suçluluk duygusu aç bırakıyorum diye. hep böyle mi olacak diye de karamsarlık ve canımın acısı karıştıgında berbattı. üstelik emziremediğim için meme apse yaptı, ateşim yükseldi ve tüm gün yattım. 1 hafta az emmeyince oğlan zayıfladı biraz. ama şu günlerde eski rutine kendiliğinden döndü. emzirirken ağzıma bez tıkıyorum. bir elimle pijamamı sıkıyorum ve dayanmaya çalışıyorum. yakında dişlerimi sıkmaktan kırılmaya başlayacak olsun bebeğim emsin de .... bu arada emerken ağız burun kan içinde kalıyor çok komik oluyor. vampir gibi emiyor. inşaallah geçer bu günlerde.

bennebileyim canım annen kzıın da kalsın. muhtemelen sen çalıştıgında o bakacak. bi şekilde alışman lazım. sen de kuaförde rahat otur. kombinin yanmasına da gerek yok bence. kapat artık. ben de senin gbib hasta etmekten korktugum için çok giydiriyordum, herkes güldü valla. Ancak senin yapın çok evhamlı, ilk günlerini düşün neler atlattın 3 aya geldin. bir şey olmaz. ben teyzeleri, amcaları, dedeleri herkese veriyorum oğlanı. bana alışmasın diye ancak şu an kayınavalidemdeyim. evimize döndüğümde sırf bana alışacak bu durumda kötü. ben sosyal ve kendine güvenen, annesine bağımlı olmayan bir çocuk yetiştirmek istiyorum. mesela çok kötü ama ben oğlumla yatmayı çok istiyorum ancak bu güne kadar aynı yatakta yatmadık kokuma alışmasın diye. biraz büyüsün ona sarılarak uyuyacağım. böyle yaptıgım için kendime kızıyorum da ama yatakta da ben çok sere serpe yatarım. ona zarar veririm.

mrb kızlar dün oğlumla parka gitmiştik biraz dolastık arabasında dısarı cıkardım kucagımdaydı hep....iyiydi bişeyi yoktu ama akşamdan beri oğlumun gözü akımaya çapaklanmaya başladı...doktora götürdük bugün ...enfeksiyon varmıs gözünde damla yazdı bitane...bide soguk siyah çayla gazlı bezle gözünü sil dedi...basına böyle bişey gelen var mı ne zaman gecerki...yazık oğlum gözünü zor acıyo

merhaba..
benimde bebeğim 2 aylıkken sanırım ilk ozamanlar olmuştu.bizde dışarı çıkarttıktan sonra olmuştu.akşamdan bişeyi yoktu,sabah kalktığında bi baktım sulanmış.sarı sarı hatta iltihap gibi akıyor gözü.doktora götürdük damla verdi.1 hafta damlayı kullandık,geçti.1 hafta sonra yine terarladı.aynı göz.tek gözü oluyor sadece.diğerinde bişey yok.sonra aynı damlayı tekraRr verdi.yine geçti.şimdi ara ara yi,ne oluyor ama geçiyor.
senin damlanın adı ne.

gentagut..diye bi damla...sürer sürmez azalmaya basladı sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…