- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.841
Ya kızlar su hamilelikte karında oluşan çizgiler var ya onlar geçti mi sizde? Benim boylu boyunca duruyor bir de göbeğim gittikçe çatlaklar daha bi kötü görünmeye başladı yok mu ki bunların bir çaresi
ben gebelikten öncce çok kilo verdm o zaman çatlaklar oluştu karnımda diyetisyenim susamyağı ve bademyağını sür geçer dedi
her banyodan sonra sürdüm geçmişti çatlaklar
ama gebelik çizgisine bişey diyemicem
benim kıza aşı degil vitamin verdi galiba drrr... bu kız ilk defa bu kadar ayakta kaldı suan esniyor ama cok yoruldukkk konus oyna, aynada laklaka.. ben onu yorardım o beni yordu :))))))))9
ayy verdim gitti :)) hatta şimdiden al ne de olsa süt yetmeme gibi sorunları yok , bir gogusle 5dk emerek 3 saat durabiliyor :)) egzersize gelince eşim video cekelim youtube koyalım diyor.. nasıl gaz cıkartıyor egzersiz yaparken anlatamammve bacaklarını eşlik ettiriyor artık..
bacaklarını aşagı yukarı,bisiklet , sonra capraz sonra bir bacagı ceviriken vucuduyla falan ceviriyorum, kollar birlestirip acıyorum,kolları basının üstüne getirip tam tersi vucudunun asagısına bayy bişi yapıyorum ama anlatmakla olmuyorr.. bu bacaklarla oynarken zartt zurtt gidiyorr biz iki haftalıkken beri yapıyoruz gazımızı boyle cıkardık sancılanmadık..ve 15 gün oluyor heralde dönmeye başladı :)) bi
benimkinin alerjisi var ama hic aglamadı canımm.. sadece ıkınma oldu,kan geldi.. yani kendini hic yırtmadı belki baska bişeydir ya da süt gaz yapıyordur belki
sanırım benim oğlanın süte karşı bişeyi varr
ne zaman süt içsem iki gün yırtılıyo çocuk
dün başladı tüm gün ağladı durdu
bugünde devam etti
artık başedemedim penye battaniyeye sardım karnınada sıcak su torbası koydum yatırdım sızdı kaldııı
bizde bitmek bilmeyen bi kaynana sorunu var zorla götürdü dün beni üstüne üstlikte başka sorunlarımız olmasına rağmen sadece annesini mutlu etmek derdinde ben mutlu değilsem annesini mutlu etmem artık yetti
bebeklere en cok alerji yapan besinlerin basında geliyor cnm süt. ben cok severim ama dayanamayıp içiyorum.
reflüsünü azdırıyo bazen
aman bırak hiç uğraşma walla ne yapsan yaranamazsın o da sana yaranamaz bu saatten sonra.
bazen ciddi ciddi kaynanamın saçını başını yolasım geliyo ya...
24 de rota virüs aşısı için gidicez sağlık ocağına o zaman doktora diyicem bana calsiyum versin
süt içemicem anlaşıldı
ununu eleyip eleklerini asmışlar iş yok güç yok ekmek elden su gölden dert yok bişey yok
gelinlerine sarıyorlar
gelin çalışıyo evle uğraşıyo eşle uğraşıyo artı bebek.............
yokkk yaaaaaaaa bu duruma hiçbir psikoloji dayanmaz
akılmış mantıkmış hikaye çileden çıkartıyorlar insanı
çıldırıp saracaksınki onlara oğullarının gözünde değerleri artacak
bak bana nasıl davranıyo görüyosun deyip eziği oynayacaklarr
yoğurt bi nebze olsun daha iyi. bir de yoğurt dene bakalım bol bol ye eğer dokunursa o zaman calsiyum alırsıın.
ya bişey deyince iyice kıymete biniyolar ana oğul birbirlerine sarılıyolar :)))
o kadar meraklıydın anana niye benle evlendin diye sorasım geliyo, otursaymış anasıyla.
ay bi de evin düzeni temizliği herseyi annesi gibi olsun istiyo.. ben de az ye de hizmetçi tut dedim.
Ya kızlar su hamilelikte karında oluşan çizgiler var ya onlar geçti mi sizde? Benim boylu boyunca duruyor bir de göbeğim gittikçe çatlaklar daha bi kötü görünmeye başladı yok mu ki bunların bir çaresi
:)) benim kızda da var aynen ama onunki benimki kadar belirgin değil.Benim eşim artık dalga geçiyor ok işareti de yapalım da nereye gittikleri belli olsun diyo :))ya o cizgi hafifledi biraz ama duruyor hala..gecer dediler 90 gün oldu gecmedi bişey degil kızımda da var benim o cizgiden... gobişlerimizin altından ayşecige kadar cizgieşim bizi kaybetmesin diye herhal
ya sütüm iyice azaldı, oğluma ancak yetiyo sağıp stoklayamıyorum artık, ne yapcam moralim çok bozuk
çok merak ediyorum kendi çocuklarınada aynı muamelyi yaptırıyorlarmıydı hiçmi düşünmüyorlar ya birşey olsa ah ah vah vah diyip geçecekler o üzüntüyü sıkıntıyı ben çekeceğim telefisi olmayacak şeyler olabilir nasıl o riski albiliyorsunda çocuğun kucağına vermeye kalkıyorsun yokk ben hıncımı alamadım
günaydın kızlar
bennebileyim ne güzel bilgiler paylaşmaşsın bizimle
kızlar anneler günümüz bizimde sıkıntılı geçti dün ales sınavına girdim kızımı 4,5 saat evde bıraktım sütümü sağmıştım biberonu almamış içmemiş sütü,çok ağlamış
dün annemsiz 2. anneler günümdü onun hüznü eşimle dışarı çıkacaktık çıkamayınca onun tartışması derken bizdeki boş bardakta dün taştıama geri düzeldik çok şükür malum ev kalabalık kaynanamlar var bi kaç saat küs bile kalamıyoruz
ununu eleyip eleklerini asmışlar iş yok güç yok ekmek elden su gölden dert yok bişey yok
gelinlerine sarıyorlar
gelin çalışıyo evle uğraşıyo eşle uğraşıyo artı bebek.............
yokkk yaaaaaaaa bu duruma hiçbir psikoloji dayanmaz
akılmış mantıkmış hikaye çileden çıkartıyorlar insanı
çıldırıp saracaksınki onlara oğullarının gözünde değerleri artacak
bak bana nasıl davranıyo görüyosun deyip eziği oynayacaklarr
yoğurt bi nebze olsun daha iyi. bir de yoğurt dene bakalım bol bol ye eğer dokunursa o zaman calsiyum alırsıın.
ya bişey deyince iyice kıymete biniyolar ana oğul birbirlerine sarılıyolar :)))
o kadar meraklıydın anana niye benle evlendin diye sorasım geliyo, otursaymış anasıyla.
ay bi de evin düzeni temizliği herseyi annesi gibi olsun istiyo.. ben de az ye de hizmetçi tut dedim.
Herkese merhaba, gecenlerde ulker hero babyden numune seti gondermislerdi onun icinde pirincli sutlu ek mama vardi bugun onu denedim 2 yemek kasigi yaptim yedirdim once biberon gibi almak istedi alamayinca kizdi agladi sonra oyunla sarkiyla hemen alisti sevdi yedi bitirdi kizim, simdi pirincli oldugu icin tok tutar aksamlari yatmadan onu vericem en son gece 12 de normal mamasini vericem bakalim nasil olucak yavas yavas alistiriyorum ben yarin gun ici birde meyve suyu vermistim birde puresini denicem bakalim ... Suyada alistiriyorum malum onumuz yaz bisey kalmadi mama icenlere ihtiyac olucak
ŞIMARIK maaşallahharıka kg ve boyu,
benım mınıgım de dogdugundan berı 9cm uzadı canımın içi..
bgn de pek huysuz rota bızı yıkıp gectı yaa...umarım senınkını etkılemez ..ewet agızdan verdı
doktor o da yalana yalşana bayıldı vallahı hatta doktor maalesef bıttı öyle bakma dedı:)))
BUKLE canım o şarkıyı halıl sezai demıyor ki=:))
GİZA işte ben o mamayı size önerdım ya sonra kutuyu okudum da doktorunuz vermeden
almayın dıyor ..yanı doktor ıstemedıyse sakın kullanma ,bır nevı ılac gıbı demek ki..
madem anne sütü yetıyor bosver canım,ama gavıscon ve dıgerı benım kızımın kusmasını
hıc engellemedı hatta belkı de onların yuzunden kılo alamadı,senın bebegın kılo alıyor mu
pekı durumu ne???
PLAYDOH sen kaynanana sınır oluyorsun ya böyle ,işte ben bunu kendı aılemde yasıyorum
var ya her gun bebegım uyuduysa bıle saatlı beslıyorum mesela ama yokkk 4 ay oldu hala
annem bırak uyusun dıyor,hala bırsey yapacaksam karısıyor..hele babam hıc tutmayı bılmıyor
cevıremıyor kucagında devamlı ayagını basıyor cocugun kucagında..ve gecen gun ne dese
begenırsın mısafır vardı onlarda bıze göturuyordum kadınları,dıyor kı bebegı burda bırak ben
ona balkonda guneslendıreyım dıyor..cıldırdım yaa elınde tutamıyor..babamöı bebekle tek
bırakıp gıdecekmısım de balkondan sallayacak cocugu kucagında..asla rıske gıremem ..!!!
senle ben kalpten öluruz cevremızdekılerle dıyım ben sana..
kim söylüyodu
dün güzel bi anneler günü yaşadım.kocacım gitmiş küpe almış kesesinide kızımın koluna takmış getirdi.annesi kızın senin anneler gününü kutluyor diye:))çoookk tatlılardı.üstüne birde beraber temizlik yaptık..kız mızırdandı durdu ben süpürdüm eşim sildi lavabolar toz derken günü bitirdik:)))
buarada bende bebeğinin doyup doymadığı konusunda kafayı bozanlardanım bildiğiniz gibi(
şimdi size bi soru;
aç olan bebek kesinlikle ağlar mı??????????????
benim kızın malum emmeye zaten meraklı değil.biberonuda almıyor artıkdoğal olarak stres beni boğuyor.uyku moduna getirip öyle emziriyorum.ama bugün bunu da yutmamaya başladı.emziriyorum die resmen damağıyla ısırıyor mememi:))
inanamazsınız bi görseniz nasıl bi hırs nasıl bi sinir sırf emziriyorum die:))
şimdi bu çocuk toksa uyku moduna getirince neden emiyor o zaman??tok olan hiç emmez.
diyelimki aç,,o zaman uyanıkken nie emmiyor?
püüfff inanaın akşama kadar aç mı tokmu düşünmekten kafayı yicem.
üstelik bu kızın emmesi yüzünden benimde sütüm azaldı sanki(zaten çokmuş gibi (((
Niye öyle düşünüyorsun ki ??Bebeği iyi beslenen buradakı sütü çok olan herkes zaten en çok 10 dk
emziriyorlar..Bence bebegın doyuyor ,buna çok taktıysan bence hemen saglık ocagına git haftaya aynı
gun yıne gıt tarttır ögren doyup doymadıgını..mama da vermnıyorsun dı mı sen??Benim kızım da
her defasında baska sekle gırıyr..Şimdi de az emıp sagına dönuyor tv ızlıyor sag mememdeyken,sonra
guluyor falan sonra tekrar emıyor vs vs kollarım kopuyor resmenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?