- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.821
Kizlarr Çanakkale de yasayan varmi. İyi bir kres ariyorum onerebileceginiz. Kamerasi falan olan.
Canim o mamayi bize esimin arkadasi soylemisti. Doktora sordum sadece anne sutu veriyorum diye izin vermedi. Bi kac gun oncede sutumde azalma oldu doymuyodu aptamil pre aldim. Soyledigin gibi 150 cc icti hic kusmadi. Sutum normale dondu doyuyo ama dogrusu yazik olmasin diye o mamayida veriyorum. Canim babaannem halkarasinda yagli kaliteli sut denir ya ondan kusuyo diyo. Daha cok emmek icin posasini atarmis sutun. Sanirim mamalarin gavisgon gibi bi ozelligi var ondan kusmuyolar.
canım ben de sıze yazacaktım yaa doktorun verdıgı APTAMIL AR adlı mama
harıka bırseyhıc kusmuyor ..bı hafta verıp sonra da
pers gunu tartacak doktor bakalım kac cıkacak 120 ml bıle ıcse hıc kusmadı canım,
ama sacma kısım hala emdıgınde kusmaya devam( acaba dıyorum
sütümde bır sorun mu var kii..
ben çanakkalede yaşıyorum
ispetpaşada var bir kreş
çataltepeliler derneğinin yakınında
genelde memnunlar insanlarr ama kamerası filan varmı bilemicem
al benden de o kadar hala daha küsüz. böle anneler günü mü olur ya
hayırdır sizde ne oldu?
hatırladım şimdi, daha öncede çanakkaleyle ilgili bişey sormuştum sen cevap vermiştin sanırım. sağolasın arkadaşım
bizde bitmek bilmeyen bi kaynana sorunu var zorla götürdü dün beni üstüne üstlikte başka sorunlarımız olmasına rağmen sadece annesini mutlu etmek derdinde ben mutlu değilsem annesini mutlu etmem artık yetti
bizde bitmek bilmeyen bi kaynana sorunu var zorla götürdü dün beni üstüne üstlikte başka sorunlarımız olmasına rağmen sadece annesini mutlu etmek derdinde ben mutlu değilsem annesini mutlu etmem artık yetti
annelr gününü kutlamaya gittik, eşimle atışmıştık biraz eşimde trip attı gitmeyelim dedi benim yine içim rahat etmedi gidelim beklerler dedim bu kadar salağım işte.. neyse gittik bunlar güya çocuğu sevmeye başladı kadının elinden torunları dahil neredeyse 15 tane çocuk geçmiş gerzek hala tutmayı bilmiyor 3 aylık çocuğu oturtmaya çalışıyor dedim oturtma daha zamanı değil ulen bu kadar çocuk büyütmüş insan nasıl bilmez böyle bişeyi kayınbabam da aynı çocuğu ayaklarının üstüne bastırıyo yok dizlerinin üstüne bunlar bu salaklıkla nasıl büyütmüş 4 çocuk sakat makat kalmamışlar iyi yani hadi bunlarla böyle mücadele ederken küçük görümcem geldi onunda 2 tane çocuğu var bunlar bi başladı ben istiyom ben istiyom benim çocuk oyuncak ya kadında tuttu vermeye çalışıyo çocuğu o sırada düşüyordu neredeyse kaynatmaya çalışıyolar arada bide sanki görmedim! benim zaten surat falan gitti eşimde hadi kalkalım dedi bende hadi dedim kalktım hemen çocuğu giydirdim hemenmi gidiyonuz diyo bide allahım ya tavrımdan anlaşıldı tabi hadi görüşüz dedim apar topar çıktım evden o çan çan hemen gidiyonuz bilmemne diyen kaynanam bu sefer ne desin sustu kaldı bizim daha önce bir problemimiz yoktu iyi bile geçinirdik kaynanam çocuk gibidir zamanında beyin ameliyatı geçirmiş o yüzden çok idare etmişimdir onlarda eşimde bilir çok yanlış anlaşılabilecek şeyleri hastalığından dolayı çok idare etmişimdir bu çocuk doğdu doğalı ben bunlara acayip kıl oldum artık idare edemiyorum tabii çocuğum söz konusu olunca kaynanamın cahil cahil bilinçsiz hareketleri deli ediyor beni ilk doğduğunda çocuğu bir yıkaması vardı allahım o başka bi skandal zaten kıyameti kopardım eşimde annesine kızar ama çaktırmaz bana, o günden sonra bir bardak suyla yaklaşamadı çocuğun yanına dün gecede çocuk hiç uyumadı normalde iyi kötü bir düzeni vardı dün hiç durmadı korktum bir yerine bişeymi oldu diye ama fiziksel olarak bişeyi yok çok şükür ama çocuğu öyle bir boğuyolarki salaklar çocuk gecesinde çıldırmış gibi oluyor her seferinde aynı of bıktım bunlardan artık iyi niyetli olmıcam patlasalar gelin diye gitmiyorum artık
nasıl yanı ya elındenm mı kaydııı??
aa bu kadar olur biz de bu ay 4 cm uzadık gecen ay 850 bu ay 650 veee emmeyi sevmiyoruz. emzik almıyoruz. dogdugundan beri en uzun emme süremiz ise 8 dk :)) min 5 mak 8 yanii... senin kıza talip mi olsam ne tencere kapak bunlar.
şaka bi yana egzersizi azıcık anlatsana cnm ya bende yapmak istiyorum ama nasıl olur incitirmiyim diye cekiniyorum.
sanırım benim oğlanın süte karşı bişeyi varr
ne zaman süt içsem iki gün yırtılıyo çocuk
dün başladı tüm gün ağladı durdu
bugünde devam etti
artık başedemedim penye battaniyeye sardım karnınada sıcak su torbası koydum yatırdım sızdı kaldııı
ya sütüm iyice azaldı, oğluma ancak yetiyo sağıp stoklayamıyorum artık, ne yapcam moralim çok bozuk
ya sütüm iyice azaldı, oğluma ancak yetiyo sağıp stoklayamıyorum artık, ne yapcam moralim çok bozuk
Canım hugocuka katılıyorum bende de ara ara oluyor.Bazen gunduzleri her saat bası emmek istiyor ve dogal olarak sutum yetmiyor benim de.Sütünü arttırman için patlamış mısır tavsiye edeceğim hem yemesi zevkli hem de acayip süt yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?