2012 Şubat Anneleri

sanırım benim oğlanın süte karşı bişeyi varr
ne zaman süt içsem iki gün yırtılıyo çocuk
dün başladı tüm gün ağladı durdu
bugünde devam etti
artık başedemedim penye battaniyeye sardım karnınada sıcak su torbası koydum yatırdım sızdı kaldııı

Canim o mamayi bize esimin arkadasi soylemisti. Doktora sordum sadece anne sutu veriyorum diye izin vermedi. Bi kac gun oncede sutumde azalma oldu doymuyodu aptamil pre aldim. Soyledigin gibi 150 cc icti hic kusmadi. Sutum normale dondu doyuyo ama dogrusu yazik olmasin diye o mamayida veriyorum. Canim babaannem halkarasinda yagli kaliteli sut denir ya ondan kusuyo diyo. Daha cok emmek icin posasini atarmis sutun. Sanirim mamalarin gavisgon gibi bi ozelligi var ondan kusmuyolar.

al benden de o kadar hala daha küsüz. böle anneler günü mü olur ya
hayırdır sizde ne oldu?

bizde bitmek bilmeyen bi kaynana sorunu var zorla götürdü dün beni üstüne üstlikte başka sorunlarımız olmasına rağmen sadece annesini mutlu etmek derdinde ben mutlu değilsem annesini mutlu etmem artık yetti

uyandı emdi oğlum sonra yatırdım su torbasınıda koydum rahat gözüküyo
annemde tutturmuş süt iç süt içmeden olmaz büyümez diyo
içince böyle oluyo işte çocuk çıldırıyo
kaynanam gibi vıdı vıdı vıdı

bizde bitmek bilmeyen bi kaynana sorunu var zorla götürdü dün beni üstüne üstlikte başka sorunlarımız olmasına rağmen sadece annesini mutlu etmek derdinde ben mutlu değilsem annesini mutlu etmem artık yetti

ah ah evlilik zor arkadaşım. ya anneleri ya kendileri derken hep aynı inan. idare ettiğin sürece iyisin. hep onlar yorgun, hep onlar gergin, bizim idare edilme gibi bir lüksümüz yok. benimde oğluşuma kayınvalidem bakıyor, ama bazı şeyleri görmezden geliyorum yoksa çok mutsuz oluyorum. bana karşı hep çok acımasız. eşimde bende aynı saatlerde işten geliyoruz,aynı saatte uyanıyoruz ki ben gecede en az 4 defa kalkıp oğlumu emzirip süt sağıyorum. ama biz ve girince hemen eşime "oğlum erken kalkıyosun hemen bişeyler ye, yat dinlen " diyor. banada yemeğini ye gel hemen emzir, ilgilen diyor. yani bana acıyan yok. bu kız sabah erkenden uyanıp çocuğu emzirip, süt sağıp, altını, üstünü değiştirip ve kendisi hazırlanıp işe gidiyor, öğlen bu sıcakta koşa koşa eve gelip tekrar emzirip koşa koşa işe dönüyor demiyor. o yüzden bizip kendimize çooooookk iyi bakmamız lazım. (ruh sağlımıza öncelikle) artık dünyalar tatlısı yavrularımız var, ve biz onlara lazımız.

nasıl yanı ya elındenm mı kaydııı??

nasıl yanı ya elındenm mı kaydııı??

evet cnm duzgun tutamadılar tabi ordan oraya top gibi alıp koyarken böyle kazalar olur ayyy uyuz oluyorum hatırladıkça ama ben bunun acısını çıkarırım sınırı aştılar artık benimde anlayışım hoş görüm bir yere kadar ben iyi niyet gösterdikçe cılkını çıkardılar artık küçücük çocuğun kucağına vermek ne demek

çok merak ediyorum kendi çocuklarınada aynı muamelyi yaptırıyorlarmıydı hiçmi düşünmüyorlar ya birşey olsa ah ah vah vah diyip geçecekler o üzüntüyü sıkıntıyı ben çekeceğim telefisi olmayacak şeyler olabilir nasıl o riski albiliyorsunda çocuğun kucağına vermeye kalkıyorsun yokk ben hıncımı alamadım

benim kıza aşı degil vitamin verdi galiba drrr... bu kız ilk defa bu kadar ayakta kaldı suan esniyor ama cok yoruldukkk konus oyna, aynada laklaka.. ben onu yorardım o beni yordu :))))))))9

ayy verdim gitti :)) hatta şimdiden al ne de olsa süt yetmeme gibi sorunları yok , bir gogusle 5dk emerek 3 saat durabiliyor :)) egzersize gelince eşim video cekelim youtube koyalım diyor.. nasıl gaz cıkartıyor egzersiz yaparken anlatamamm ve bacaklarını eşlik ettiriyor artık..
bacaklarını aşagı yukarı,bisiklet , sonra capraz sonra bir bacagı ceviriken vucuduyla falan ceviriyorum, kollar birlestirip acıyorum,kolları basının üstüne getirip tam tersi vucudunun asagısına bayy bişi yapıyorum ama anlatmakla olmuyorr.. bu bacaklarla oynarken zartt zurtt gidiyorr biz iki haftalıkken beri yapıyoruz gazımızı boyle cıkardık sancılanmadık..ve 15 gün oluyor heralde dönmeye başladı :)) bi

benimkinin alerjisi var ama hic aglamadı canımm.. sadece ıkınma oldu,kan geldi.. yani kendini hic yırtmadı belki baska bişeydir ya da süt gaz yapıyordur belki

ya sütüm iyice azaldı, oğluma ancak yetiyo sağıp stoklayamıyorum artık, ne yapcam moralim çok bozuk

Son düzenleme:
ya sütüm iyice azaldı, oğluma ancak yetiyo sağıp stoklayamıyorum artık, ne yapcam moralim çok bozuk

azalmamıştır moralini bozma canım
sadece seninkinin süt ihtiyacı artmıştır büyüme evresindedir ondan fazla emiyodur
bikaç güne alışır bünyen arttırır süt miktarını
ama kuru inciri kaynatıp suyunu içersen çok süt yapıyo
en çok bu yapıyo hemen farkı görürsün

Canım hugocuka katılıyorum bende de ara ara oluyor.Bazen gunduzleri her saat bası emmek istiyor ve dogal olarak sutum yetmiyor benim de.Sütünü arttırman için patlamış mısır tavsiye edeceğim hem yemesi zevkli hem de acayip süt yapıyor.

Herkese merhaba, gecenlerde ulker hero babyden numune seti gondermislerdi onun icinde pirincli sutlu ek mama vardi bugun onu denedim 2 yemek kasigi yaptim yedirdim once biberon gibi almak istedi alamayinca kizdi agladi sonra oyunla sarkiyla hemen alisti sevdi yedi bitirdi kizim, simdi pirincli oldugu icin tok tutar aksamlari yatmadan onu vericem en son gece 12 de normal mamasini vericem bakalim nasil olucak yavas yavas alistiriyorum ben yarin gun ici birde meyve suyu vermistim birde puresini denicem bakalim ... Suyada alistiriyorum malum onumuz yaz bisey kalmadi mama icenlere ihtiyac olucak

Ya kızlar su hamilelikte karında oluşan çizgiler var ya onlar geçti mi sizde? Benim boylu boyunca duruyor bir de göbeğim gittikçe çatlaklar daha bi kötü görünmeye başladı yok mu ki bunların bir çaresi

eveett mısırı unutmuşum çok süt yapıyo hakikaten yemeside güzel
yazda geliyo közlenmiş haşlanmış mısırr yerizz bol bol süt olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…