- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.861
sorma kız bunu benım gıcık annem yaptı ılk bebek görmeye gelen komsulara hocgeldınız derken
onun kucaktaydı baktım vermıs kadına kadın da 4-5 yasındakı kızına verırken hemen bır aslan
gıbı kükredım ''o tutamaz vermeyın!!'' dıye ..sonra da hemen aldım baska odaya göturdum cıkmadım
oradan da ..bu nedır yahu ..birşey olsa tek cekecek bızız onlarda vıcdan mı var kı hic düşüncelı
degıl kımse..Bır kere esım kavga sırasında kucagımdan cektı hızla ,kızım neye ugradıgını sasırdı((
o gunden berı esıme restımı cektım asla böyle bır sacmalık yapamaz bundan sonra boşarım valla!
ŞIMARIKKK aralara yorumunu yazmadan anlat kız su egzersızlerı madde madde yazsana işte :
1 bısıklet gıbı cevır 2 bılmem ne gıbı ..ayy dır dır dır oku oku bıtmıyor :))tabı yorulur kızın uyur
hehee
MOZP korkma bebekler buyuyor ya o yuzden daha cok yıyorlardır sütün bıtmemıstır..
bız de annemlerle aynı apartmandayız ya,hemıleyken 3 ay onlarla kalmıstık senı anlıyorum ..
ne zaman kavga yapsak sırıtarak eve gırıyorduk rol yapmak cok sinir oluyor kızz..
dün güzel bi anneler günü yaşadım.kocacım gitmiş küpe almış kesesinide kızımın koluna takmış getirdi.annesi kızın senin anneler gününü kutluyor diye:))çoookk tatlılardı.üstüne birde beraber temizlik yaptık..kız mızırdandı durdu ben süpürdüm eşim sildi lavabolar toz derken günü bitirdik:)))
buarada bende bebeğinin doyup doymadığı konusunda kafayı bozanlardanım bildiğiniz gibi(
şimdi size bi soru;
aç olan bebek kesinlikle ağlar mı??????????????
benim kızın malum emmeye zaten meraklı değil.biberonuda almıyor artıkdoğal olarak stres beni boğuyor.uyku moduna getirip öyle emziriyorum.ama bugün bunu da yutmamaya başladı.emziriyorum die resmen damağıyla ısırıyor mememi:))
inanamazsınız bi görseniz nasıl bi hırs nasıl bi sinir sırf emziriyorum die:))
şimdi bu çocuk toksa uyku moduna getirince neden emiyor o zaman??tok olan hiç emmez.
diyelimki aç,,o zaman uyanıkken nie emmiyor?
püüfff inanaın akşama kadar aç mı tokmu düşünmekten kafayı yicem.
üstelik bu kızın emmesi yüzünden benimde sütüm azaldı sanki(zaten çokmuş gibi (((
kızz bizimkine aşı yaradı benim kzıım uykucuydu bugun oyuncu...ayy bugun ara ara 1 er saat 3saat uyudu..tabi ben yoruldum ne zormus uyumayan bebekk...hala konuşuyooo bünn bünnn bünn diyehic aglama sızlama yok bu arada alt kattakiler eşime sormus sizin bebegin sesi niye cıkmıyor diye işte apt da iki bebek var onları duyuyorlarmıs bizimkini duymuyorlarmıs eşimde nazar degmesin diye sesi size gelmiyor heralde demişş :)) oysa diger bebeklerden daha yakınız üstlerindeyiz digeri yanında
egzersizlere gelince anlatılmazki yaa video cekmek sart oldu galibaadur anlatmaya calişimmm
1- bacakları tut elinle yukarı aşagı kaldır indir..arada yukarıda tut bebişinin beline dikkat ettt
2- bacakları bisiklet cevirir gibi döndür
3- bir bacagı al diger yone dogru tüm vucutla döndür diger bacaga yap devamlı tekrarla hatta 1. maddenin aralarında yap
4- elleri kolları düz olabilcek sekilde tut kafaya dogru kaldır vucudunun yanlarına dogru indir..
5- elleri kollarla birlikte birleştir ac
6- kolun birini diger kolun oraya dogru capraz sekilde hareket ettir.. sonra diger kol..
7- ayakları birbirine birleştir,yüzüne dogru yaklasss bir benim icin bir kendin icin öpp :)))
8- bir de yüzüstü yatırın hareket etsin kafayı kaldırsın,kasları güclensin...
9- bacakları tutabilirseniz popoya dogru yaklastırıp uzaklastırınn.. bu biraz sakinken oluyor bizde
biz sayıları aştık 50 kere falan yaptıgımız falan oluyor.. ee benim kızım pilatesle fit kalıyor dermişimmm
kızz bizimkine aşı yaradı benim kzıım uykucuydu bugun oyuncu...ayy bugun ara ara 1 er saat 3saat uyudu..tabi ben yoruldum ne zormus uyumayan bebekk...hala konuşuyooo bünn bünnn bünn diyehic aglama sızlama yok bu arada alt kattakiler eşime sormus sizin bebegin sesi niye cıkmıyor diye işte apt da iki bebek var onları duyuyorlarmıs bizimkini duymuyorlarmıs eşimde nazar degmesin diye sesi size gelmiyor heralde demişş :)) oysa diger bebeklerden daha yakınız üstlerindeyiz digeri yanında
egzersizlere gelince anlatılmazki yaa video cekmek sart oldu galibaadur anlatmaya calişimmm
1- bacakları tut elinle yukarı aşagı kaldır indir..arada yukarıda tut bebişinin beline dikkat ettt
2- bacakları bisiklet cevirir gibi döndür
3- bir bacagı al diger yone dogru tüm vucutla döndür diger bacaga yap devamlı tekrarla hatta 1. maddenin aralarında yap
4- elleri kolları düz olabilcek sekilde tut kafaya dogru kaldır vucudunun yanlarına dogru indir..
5- elleri kollarla birlikte birleştir ac
6- kolun birini diger kolun oraya dogru capraz sekilde hareket ettir.. sonra diger kol..
7- ayakları birbirine birleştir,yüzüne dogru yaklasss bir benim icin bir kendin icin öpp :)))
8- bir de yüzüstü yatırın hareket etsin kafayı kaldırsın,kasları güclensin...
9- bacakları tutabilirseniz popoya dogru yaklastırıp uzaklastırınn.. bu biraz sakinken oluyor bizde
biz sayıları aştık 50 kere falan yaptıgımız falan oluyor.. ee benim kızım pilatesle fit kalıyor dermişimmm
ya 10 dk emse bile benim sütüm sürekli değilki.belki 10 dk emmesi 2dk ya tekabül ediyordur.yutmasından anlıyorum.10 kere çekiyosa 2sinde ancak yutuyor(bende akşam uyuduğu zaman sütümü sağıp bi kere,ertesi gün gün içinde kaşıkla vermeye çalışıyorum.ama bugün onuda döktüm yanlışlıkla (
ama haklısın en temiz çözüm sağlık ocağı(
ya 10 dk emse bile benim sütüm sürekli değilki.belki 10 dk emmesi 2dk ya tekabül ediyordur.yutmasından anlıyorum.10 kere çekiyosa 2sinde ancak yutuyor(bende akşam uyuduğu zaman sütümü sağıp bi kere,ertesi gün gün içinde kaşıkla vermeye çalışıyorum.ama bugün onuda döktüm yanlışlıkla (
ama haklısın en temiz çözüm sağlık ocağı(
ayy cok teşekkur ederım sekerım sen supersın ben üşenırım kuızz bu kadar spor
yaptırsam ben kızım 3 gun ara vermeden uyur o zaman o ben gıbı uykucu...:))
video isterizzz! :) ay nazar değer diye korkuyosan yüzünü çekmezsiniz kız.
bgn annemle saglık ocagına gıtmıstık,sonra o da gel burada bankta oturalım bebegın hava alsın
dedı..Tam oturduk ,annem hemen orada kızlarıyla duran kadına gulumseyerek konusmaya basladı
Kadın da hemen kızlarıyla yüz bularak yanımıza geldı ''bebege bakın kızlar 'falan dıyordu kii hemen
bebegımı aldım ben gıdıyorum hadı ancak gıderım evde görusuruz dedım cektım geldım öylece bakakaldı annem
ve kadın.:)))
video isterizzz! :) ay nazar değer diye korkuyosan yüzünü çekmezsiniz kız.
canım
ama bugun naptıysam uyumadı sabah geldigimizde uyudu bir de 3 kere 1 er saat.. şimdi dönencenin altında karyolasını sallaya sallaya oynuyorr...tembel eşim hala sabitlemedi ama ben yapacagımı biliyorum ben delecem matkapla görecek gününü...
bak bizim kocamla aramızda farkta bu o ağır kanlı ben tez canlıbende bir şeyi bir kere soylerim cok uzun müddet veririm sonra bombayı patlatırım.. mesela azra dogdugunda bu gitmiş atlet almıs olmamış , 3 aydır asılı duruyo evin bi köşesinde... şimdi ben onu bir gün alıp karsısında yırtarım.. :)) ama hala sabrediyorum belki kaldırırr.. boşa sinir yapmimm bebiş etkilenmesinn ...
bir keresinde ayakkabılarını cöpe attımben kapının onune ayakkabı koymam 2 hafta durdu dışarıda oldugu icin herkesin gordugu alanda süre kıstılıydı uyardım tamam dedi ,sonra tehdit ettim,he dedi.. sonra hicbirsey demeden attım
sende uyuzsun hee
ben öyle yapıcam annem beni öldürür..
bırak annemi bütün gece uyuyamam yanlış anlamışlardır modunda olurumama senin gibi olmayı cok isterdimm
ya kızlar bgn eşim lansınohun süt saklama poşetı almıs,
ama bunun boyutu 25o ml falan alacak gıbı görunuyor
pekı ben bır sagısta o kadar cıkartamadıgıma göre ne
yapmalıyım?? Yanı siz nasıl dolduruyorsunuz poşetlerı??
Ve mesela ben o kadarı doldurup attım buzluga,çözülen
sütün kalanı ne kadar gun buzdolabında bekletılebılır???
Hiç çözüp kullandınız mı???
azalmamıştır moralini bozma canım
sadece seninkinin süt ihtiyacı artmıştır büyüme evresindedir ondan fazla emiyodur
bikaç güne alışır bünyen arttırır süt miktarını
ama kuru inciri kaynatıp suyunu içersen çok süt yapıyo
en çok bu yapıyo hemen farkı görürsün
Canım hugocuka katılıyorum bende de ara ara oluyor.Bazen gunduzleri her saat bası emmek istiyor ve dogal olarak sutum yetmiyor benim de.Sütünü arttırman için patlamış mısır tavsiye edeceğim hem yemesi zevkli hem de acayip süt yapıyor.
Canim cok sukur gelisimi normal kilo aliyor. Aptamil ar kusmayi onledigi icin doktor tavsiyesi gerekli sanirim. Benim aldigimi komsum sutu yetersiz oldugu icin kullaniyo. Bende ilaclari kullanmiyorum artik zavalli yavrunun zantagi her verdigimde gozleri buyuyodu resmen. Allahin izniyle buyudukleri zaman gecer insallah allahim sifa versin butun bebeklereŞIMARIK maaşallahharıka kg ve boyu,
benım mınıgım de dogdugundan berı 9cm uzadı canımın içi..
bgn de pek huysuz rota bızı yıkıp gectı yaa...umarım senınkını etkılemez ..ewet agızdan verdı
doktor o da yalana yalşana bayıldı vallahı hatta doktor maalesef bıttı öyle bakma dedı:)))
BUKLE canım o şarkıyı halıl sezai demıyor ki=:))
GİZA işte ben o mamayı size önerdım ya sonra kutuyu okudum da doktorunuz vermeden
almayın dıyor ..yanı doktor ıstemedıyse sakın kullanma ,bır nevı ılac gıbı demek ki..
madem anne sütü yetıyor bosver canım,ama gavıscon ve dıgerı benım kızımın kusmasını
hıc engellemedı hatta belkı de onların yuzunden kılo alamadı,senın bebegın kılo alıyor mu
pekı durumu ne???
PLAYDOH sen kaynanana sınır oluyorsun ya böyle ,işte ben bunu kendı aılemde yasıyorum
var ya her gun bebegım uyuduysa bıle saatlı beslıyorum mesela ama yokkk 4 ay oldu hala
annem bırak uyusun dıyor,hala bırsey yapacaksam karısıyor..hele babam hıc tutmayı bılmıyor
cevıremıyor kucagında devamlı ayagını basıyor cocugun kucagında..ve gecen gun ne dese
begenırsın mısafır vardı onlarda bıze göturuyordum kadınları,dıyor kı bebegı burda bırak ben
ona balkonda guneslendıreyım dıyor..cıldırdım yaa elınde tutamıyor..babamöı bebekle tek
bırakıp gıdecekmısım de balkondan sallayacak cocugu kucagında..asla rıske gıremem ..!!!
senle ben kalpten öluruz cevremızdekılerle dıyım ben sana..
Canim cok sukur gelisimi normal kilo aliyor. Aptamil ar kusmayi onledigi icin doktor tavsiyesi gerekli sanirim. Benim aldigimi komsum sutu yetersiz oldugu icin kullaniyo. Bende ilaclari kullanmiyorum artik zavalli yavrunun zantagi her verdigimde gozleri buyuyodu resmen. Allahin izniyle buyudukleri zaman gecer insallah allahim sifa versin butun bebeklere
öff eşime gıcık oluyorum
hemen küsüyo konuşmuyo
bu küsmek ne saçma bişeydir ya...
çok fena kavga edesim var ama evde yok spora gitti haspam.
3 saat değil 3 gün emmese banamısın demez:)))sütümüde ya emeceği tutarsa die sağamıyorum işte3 saatte 1 emzir. böylece 3 saat gectiginde ac olduğunu kesin olarak bilirsin.
eğer emmiyosa ya da az emiyosa mutlaka sütünü sağ ki artsın sütün cnm.
3-4 çekişte bir yutkunmalı tatlım.. sağlık ocağında haftada bir tarttır en iyisi
canım çişinden anlarsın ..kaç kere yapıyor bez şişiyor mu noluyor ?cokta kibarım idrar değül çiş hakorkma canım bende 5 dk emziriyorum benimki de iştahsız bebek gece kaldırmazsam işine gelir.. 12 de emiyordu bir ara ne güzel gece 1 e düşmüştü ama yine 2 ye cıktı emzirme seanslarımız..
bu sabah 5 te hanfendeyi emzireyim dedim , gittim yanına dudakları bükerek boyle icli içli uhhu uhu dediayy manyak sanki cok meraklıyım uykumu bölmeye hanfendi ac kalmasın diye beslemeye kalkıyoz bir de fırca yiyoz.. gece 2 de gittigimde saldırmıstı 5 te trip attı belli olmuyor ne zaman gzl emecegi..
öyle aman aman dolmuyor bezleri..çiş yapıor ama az az işte..gündüz emmez ama gece emmek için uyanıyor hanımefendi.maksat uykumu bölsünde:)))ayyy ben bu kızı hiç anlamıyorum hiiçççç imalat hatası var bunda:))))))))))))))))
benimki ondan uyuyor zatenbugun haric :)) günde ben bunu 3 4 kere yaptırıyorumm.. bir de yattıgım yerden hipnoz ediyorum ellerimi takip ettiriyorum cumburlokk uyuyyoo
ama bugun naptıysam uyumadı sabah geldigimizde uyudu bir de 3 kere 1 er saat.. şimdi dönencenin altında karyolasını sallaya sallaya oynuyorr...tembel eşim hala sabitlemedi ama ben yapacagımı biliyorum ben delecem matkapla görecek gününü...
bak bizim kocamla aramızda farkta bu o ağır kanlı ben tez canlıbende bir şeyi bir kere soylerim cok uzun müddet veririm sonra bombayı patlatırım.. mesela azra dogdugunda bu gitmiş atlet almıs olmamış , 3 aydır asılı duruyo evin bi köşesinde... şimdi ben onu bir gün alıp karsısında yırtarım.. :)) ama hala sabrediyorum belki kaldırırr.. boşa sinir yapmimm bebiş etkilenmesinn ...
bir keresinde ayakkabılarını cöpe attımben kapının onune ayakkabı koymam 2 hafta durdu dışarıda oldugu icin herkesin gordugu alanda süre kıstılıydı uyardım tamam dedi ,sonra tehdit ettim,he dedi.. sonra hicbirsey demeden attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?