2012 Şubat Anneleri

aynı şeyi bugün ben de yaşıyorum. gece kalkmayan kızım 3 kez kalkıp emdi. tek göğüste uyuyakalırdı bugün ikisiyle doymadı. telaşlandım çok canım sıkıldı. habire bişeler yiyorum ama yok yok. sütüm gelmiyor inat etti bugün. gidip bebelac aldım ama daha vermedim. bu gidişle yatmadan önce vermem gerekecek. yoksa kızım sinirden beni yiyecek.
hiç böyle olmazdı çok canım sıkkın (

kızlar ya ben pazar günü sınava gitmiştim 4,5 saat yoktum evde kızıma süt sağıp bıraktım ama biberonu almamış okadarda ağlamış,ben işe gittiğim zaman napıcam bilemiyorum şimdiden süt sağıp dolaba atmak istiyorum ama kaç biberon sütü döktüm anlatamam acıksada almıyor bnm kuzum,

canım bende bikere sağıp verdim içmedi sevmiyo
demekki taze taze çeşmeden içecek sıpalarr
bende stoklamaya başladımm

tatlım günaydın. ben işe başladığım için buzluktaki sütlerimi kullanıyorum. ama göğsümdem 40 ml bile çıksa poşete koyup buzluğa atıyorum. mesela bu sabah emzirdikten sonra sağdım göğsümü 60 ml çıktı. buzluktan 50 ml çıkarıp ikisini buzdolabı kısmına koudum. 10 da çözdürüp verin dedim. çözdürmek için süt saklama poşetini bir bardağa koyuyoruz, o bardağı da kaynar su dolu başka bir kaba 15 dk içinde süt hazır.

canım gece ne kadar emerse o kadar iyiymiş ebeler söyledi banada
gece süt bol geliyo

Benim sutum yok, sabahlari keyfi veriyorum keyif yapiyor bag olsun diye yoksa sutum yok, bu arada vitamin veriyodum sut olmadigi icin dr. Demir ilacida verdi asi zamanlari verme dedi sutu olmayan yada az olanlar size verdilermi. Tadi kotu yavrum yuzunu burustura burustura iciyor bide boyuyor elleri agzina goturuyor elbisesi elleri boyaniyor

kızlar kızım son bir kaç gündür acıkmıyor ya nasıl oluyor anlamıyorum bir kere emiyor saatlerce tok meme veriyorum bir iki çekiyorsa çekiyor sonra diliyle itiyor aç olsa ağlar herhalde hiç acıkmaya dair bir belirti yok boğazınada düşkündü bu kız ne oldu bilmem gündüzleri emmiyor ama geceleri çok kalkıyor saatte bir neredeyse uyur halde emiyor sonra meme ağzında iyice sızıyor uykuya devam bende yatırıyorum doydu diye 1 2 saat sonra tekrar aynı şey napçam ya doyuyormu doymuyormu anlamadım öff bu perşemeb kontrolü var bu düzenle kilo almışssa iyi yani

hehe pisliğine de pisligimdir ama sabırlı pisliklerden.. durur durur vururumm... o yüzden karsımdaki tık diyemez..ben hıncımı alırım o da nasibini :))

ayy benim annemden beter olamaz düşün dogumda o gelmesin diye doguma degil kontrole gidiyorum dedim,gerci gelse iyi olurdu 10 saat sancı cekmezdim 3 4 saatte sinirden doguttururdu :)) eltimi istedimm :)) benim kocamın tarafı daha iyi valla ablamları oyle sevmiyorum gorumcelerim kadar..büyügü biraz bu sene üsüttü kafayı ama kücükler iyidir..hatta dua etmiştim en kücügüne benzesin diye kızım :))

bende şaşırdım sanki dana icin yapılmıs büyüklükte.. ben 100 ml olarak saklıyorum.. bir emmeden sonra memede 80 ml bırakıyor benim iştahsız kızım diger memeden de takviye yapıyorum atıyorum..
ama bu sagma cok süt ürettiriyor onceden geceleri gogsum fazla dolardı ama şimdi ilk günlerdeki gibi yatak döşek dökülüyorr..
eşim sagma diyorr.. cünkü gece üşüyorum kalkamıyorum eşimi uyandırıyorum tişört istemeye tir tir titriyorum,o da hasta olucaksın boşver stogu diyorr.. ama bizimkinin inege alerjisi var devam sütü de dokunur diye korkuyorum mamaya başladıgında napcamı sasırdım..
öff eşime gıcık oluyorum
hemen küsüyo konuşmuyo
bu küsmek ne saçma bişeydir ya...
çok fena kavga edesim var ama evde yok spora gitti haspam.

seninki de cok kaprisli bee.. pöff hic cekemem boyle tipi,aynı eski sevgilimm.. spora mı gitti jön kocan :)) bence sen onu takma taktıkca totosu kalkıyordur :))

günaydın canım, bebeklerimiz de aynı bizler gibi bazı dönemlerde daha iştahlı, bazen de iştahsız olabiliyorlar. unutma her bebek mutlaka acıkır, ama bazen öyle oluyorlar. oğluşumda da oldu, hatta beni emmeyi nırakacak diye çok korktum, göğsüme aldığımda bas bas bağırıyor ağlıyordu, ama 2-3 sonra geçti. bu arada baktım dişi patladı patlayacak, önü hep salya içinde, önlük takıyorum oğluşum 22sinde 4 ayını dolduruyor ama doktor kimi bebekler erken diş çıkarır dedi. sende diş etlerine bak bakalım, belkii ondandır

bende iki üç hafta emzirememiştim ilk önce
doktor sadece mamadan sonra günde bir iki kere birer çay kaşığı su verin demişti
vitamin filan hiç demedi
sağlık ocağından d vitamini verdiler o kadar

iki kere bizdede oldu aynısı emmediğinden göğüslerim tıkandı hatta
annem nazara oku suya içir dedi
içirdim geçti bizde

emzirdikten sonra benden taş çatlasa 20 ml çıkıyo sizden iyi çıkıyomuş
benimki memeyi bitirene kadar çekiyo

antidepresif biz de şubat anneleriylemi takılsak zaten ocak sonu doğurduk:)) evsiz kaldık kim kabul ederse sığınalım oraya:)) bu arada merhaba kızlar selamsız girdim kusura bakmayın

antidepresif biz de şubat anneleriylemi takılsak zaten ocak sonu doğurduk:)) evsiz kaldık kim kabul ederse sığınalım oraya:)) bu arada merhaba kızlar selamsız girdim kusura bakmayın

selam, bende ocak annesiyim tatlım, sezeryanla doğum yapınca ocak annesi oldum. senin bebişin cinsiyeti ne? ne zaman doğum yaptın?

kızlar sürekli yazmaya çalışıyorum kimse yorum yazmıyor. hadi diyorum evde olanlar var, bebekleri var ama günler geçiyor yorum yok. bende yazmayayım bari de forum giderek küçülsün. direk tehdit ettim ama ne yapayım çok sıkılmaya başladım.

kızlar sürekli yazmaya çalışıyorum kimse yorum yazmıyor. hadi diyorum evde olanlar var, bebekleri var ama günler geçiyor yorum yok. bende yazmayayım bari de forum giderek küçülsün. direk tehdit ettim ama ne yapayım çok sıkılmaya başladım.

meraba canım
maşallah pek tatlı cingibi bakıyo
çok sağol canım evet minik oğlum var avatarımda ocak anneleri olarak evsiz kaldık da size sığınalım dedim

selam, bende ocak annesiyim tatlım, sezeryanla doğum yapınca ocak annesi oldum. senin bebişin cinsiyeti ne? ne zaman doğum yaptın?

merhaba canım yakışıklı bir oğlum var:) 23 ocakta doğum yaptım. senin bebişin cinsiyeti ne peki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…