- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.881
Aranizda kasik mamasi tattiran varmi, ben bugun sutlu pirincli verdim sevdi yedi yarin irmikli gece muhallebisi var gece sorunsuz uyumasi icin doyurucu onu alip denicem yarin aksam bakalim,
3 saat değil 3 gün emmese banamısın demez:)))sütümüde ya emeceği tutarsa die sağamıyorum işte
((bazen öyle oluoki çekio çekio boş çok üzülüyorum işte o zaman (
Canim bi kac gun once benimde sutum azalmisti. Tek gogusle doyan cocuk ikisinide emmesine ragmen doymuyodu. Esimin nobetci oldugu bi aksam emdi doymadi kiyameti kopariyo elim ayagima dolandi komsumunda bebegi var ondanama alip doyurdum. Sutum 4 gun cok szdi cok moralim bozuktu mama falan aldim. Sonradan sut mormale dondu cok sukur simdi sagip stokluyorum. Sikma canini bu bi donem galiba. Bol bol layisi hosafi ic cok sut uapiyo. Birde HUMANA stil tea iciyorum cok iyi sut yapiyo oda.
ya kızlar bgn eşim lansınohun süt saklama poşetı almıs,
ama bunun boyutu 25o ml falan alacak gıbı görunuyor
pekı ben bır sagısta o kadar cıkartamadıgıma göre ne
yapmalıyım?? Yanı siz nasıl dolduruyorsunuz poşetlerı??
Ve mesela ben o kadarı doldurup attım buzluga,çözülen
sütün kalanı ne kadar gun buzdolabında bekletılebılır???
Hiç çözüp kullandınız mı???
kızlar ya ben pazar günü sınava gitmiştim 4,5 saat yoktum evde kızıma süt sağıp bıraktım ama biberonu almamış okadarda ağlamış,ben işe gittiğim zaman napıcam bilemiyorum şimdiden süt sağıp dolaba atmak istiyorum ama kaç biberon sütü döktüm anlatamam acıksada almıyor bnm kuzum,
canım gece ne kadar emerse o kadar iyiymiş ebeler söyledi banada
gece süt bol geliyo
wayy senın böyle huyun da mı vardı şımarık:)))ben eskı bır sevgılımın ,gıymesını istemedıgım kotunu
mutfaktakı apartman bosluguna atmıstım,bır kere de kabanını çiğnemıstım sinirden:))
annem nasıl bırı bılıyor musun ,burada yazanların kaynanaları gıbı..
dun umutsuz ev kadınlarını ızledıysen ,oradakı Zelis'ın aNNesı gıbı ..
yanı bıraz duygusuz ve herseyı bastan savma yapar..mesela kızımın emzıgı
sedyeye dustu nerdeyse agzına koyacaktı ..sen de olsan ben gıbı olurdun
emın olabılırsın ..sen dıyon ya kocana bı kere dıyormussun ama sonra
yapmayınca sinirlenıyorsun ya ıste ben 4 aydır dıyorum ama aynı seyler devam
edıyor düşünnnnnnn....
öff eşime gıcık oluyorum
hemen küsüyo konuşmuyo
bu küsmek ne saçma bişeydir ya...
çok fena kavga edesim var ama evde yok spora gitti haspam.
kızlar kızım son bir kaç gündür acıkmıyor ya nasıl oluyor anlamıyorum bir kere emiyor saatlerce tok meme veriyorum bir iki çekiyorsa çekiyor sonra diliyle itiyor aç olsa ağlar herhalde hiç acıkmaya dair bir belirti yok boğazınada düşkündü bu kız ne oldu bilmem gündüzleri emmiyor ama geceleri çok kalkıyor saatte bir neredeyse uyur halde emiyor sonra meme ağzında iyice sızıyor uykuya devam bende yatırıyorum doydu diye 1 2 saat sonra tekrar aynı şey napçam ya doyuyormu doymuyormu anlamadım öff bu perşemeb kontrolü var bu düzenle kilo almışssa iyi yani
Benim sutum yok, sabahlari keyfi veriyorum keyif yapiyor bag olsun diye yoksa sutum yok, bu arada vitamin veriyodum sut olmadigi icin dr. Demir ilacida verdi asi zamanlari verme dedi sutu olmayan yada az olanlar size verdilermi. Tadi kotu yavrum yuzunu burustura burustura iciyor bide boyuyor elleri agzina goturuyor elbisesi elleri boyaniyor
kızlar kızım son bir kaç gündür acıkmıyor ya nasıl oluyor anlamıyorum bir kere emiyor saatlerce tok meme veriyorum bir iki çekiyorsa çekiyor sonra diliyle itiyor aç olsa ağlar herhalde hiç acıkmaya dair bir belirti yok boğazınada düşkündü bu kız ne oldu bilmem gündüzleri emmiyor ama geceleri çok kalkıyor saatte bir neredeyse uyur halde emiyor sonra meme ağzında iyice sızıyor uykuya devam bende yatırıyorum doydu diye 1 2 saat sonra tekrar aynı şey napçam ya doyuyormu doymuyormu anlamadım öff bu perşemeb kontrolü var bu düzenle kilo almışssa iyi yani
antidepresif biz de şubat anneleriylemi takılsak zaten ocak sonu doğurduk:)) evsiz kaldık kim kabul ederse sığınalım oraya:)) bu arada merhaba kızlar selamsız girdim kusura bakmayın
antidepresif biz de şubat anneleriylemi takılsak zaten ocak sonu doğurduk:)) evsiz kaldık kim kabul ederse sığınalım oraya:)) bu arada merhaba kızlar selamsız girdim kusura bakmayın
çok sağol canım evet minik oğlum var avatarımdameraba canım
maşallah pek tatlı cingibi bakıyo
selam, bende ocak annesiyim tatlım, sezeryanla doğum yapınca ocak annesi oldum. senin bebişin cinsiyeti ne? ne zaman doğum yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?