2012 Şubat Anneleri

canım sürekli bebeğim kucağımdayken anca okumaya çalışıyorum gündüz uykusu olmayan bi bebeğim var çok zor

hşgeldiniz kızlar :)
üzüldüm çatısız kalmanıza ama biz burdayız

selam bayanlar..
kızım 12sinde 3 ayını doldurdu. 3 ayda 2 kilo ancak almış
doktor normal diyor mama verdirmiyor
ama benim artık sütüm yetmiyor gibi çok dengesizleşti
bazen iyi oluyor bazen resmen kuruyor
bi ara sağıp gün içinde veriyodum ama şimdi sağacak kadar da değil
mama vermek istiyorum günde bir ya da iki kez de olsa çok sıkışınca
kafama göre vermesem mi acaba yaa kararsız kaldım
kızım bazen aç kalıyor hissediyorum
gene de vermesem mi napsam offf

merhaba
3 ayda 2kg ayda 650gr..civarı yapar ve normal sayılıyor 6 aya kadar her ay 500-600graltında alırsa aç kalıyo sayılır bence acele etme drda verme diyosa verme derim sen bilirsin yinede

bende hep sütüm yetiyomu yetmiyo mu diye düşünenlerdenim...2 saatte bi emziriyorum 5 dakka falan emiyo sonra bi çığlık çığlığa ağlamaya başlıyo hızlı emdiğinden cok gazı oluyo...5 dakkada gazı cıkıyo sonra rahatlıyo şımarıklıga baslıyo...ama hep göğsüm böyle hiç süt yokmuş gibi löp löp emmeye basladımıydı birden bi sızlıyo bi şişiyo tazzikli geliyo ondan tıkanıyo oğlum...oda yavrum hızlı hızlı emmek zorunda kalıyo nefes nefese kalıyo....

canım benim oğlumda biberon emzik filan almıyo, bende aynı şekilde birkaç biberon süt döktüm ve işe başlayınca ne yapcam diye düşünüyordum, doktorumuza danıştım anne sütünü kaşıkla verebilirsin biberona alışmaması memeyi bırakmaması için daha iyi dedi
denedim kaşıkla daha rahat karnını doyurabiliyorum,sende bi dene istersen

günaydın kızlar;
bgn kızım iki duyguyu da yaşattı hem korkup üzüldüm,
hem de gülmekten bayıldım...
dünden beri emerken kafasını öbur tarafa götürüyor,
agzını kocaman acıyor;sonra da agzını mememe vuruyo
gulerek ama almıyor memeyı haha
iyice sebeklesti...

kusmasından dolayı mama verdıgım için kaka yaparken
feci ağlıyor ve bağırıyor...Canı çok yanıyor...(
ama kaka kıvamı yumuşak,yani kabız da değil..offf
onun canı yanınca canım çok yanıyor...zeytınyagı
sürdüm azcık ama emmıyor bıle acıdan ...ne yapsam???

siz de benım gibi baglandınız mı bebegınıze kızlar??
gün gectıkce daha da baglanıp kıskanıyorum herkesten(
bu nasıl gecer yaa...ben onu bırakıp işe gıdemem..

şırınga ya da kaşık daha mantıklı bence hem emmeyi bırakmaz hemde kaşığı kullanması ek gıdaya geçiştede ii olucak.. işe başlayınca annem kaşıkla vericek

bebegıın de cok tatlı maaşallah canımm

bende çok kıskanıyorum ama senin gibi ifade edemiyorum tepkilerden korkuyorum

dün bende oğluşumun agzını yüzünü öpüyodum.(yedim birazcık söylemesi ayıp). bemnde yüzüm hep salya oldu...eşimde baskasının cocugu olsa böyle öpermisin iğrenirsin dedi...doğru vallaha önceden biri bebeğinin altını değiştiriken cok iğrenirdim ...ay ben yapamam derdim...şimdi günde 5 posta alt değiştiriyorumm...o altını actıgımda cok seviniyo benden ondan cok seviniyorum ...mutlu oluyo diye..kurban olurum ben oğluma yaaa...salyasını yediğim..

bennebileyim ben kızımı kıskanmıyorum, ama bir baskasına bırakmak hic istemiyorum,eşime bıraktıgımda bile 1 saatligine cıkmıs olsamda o bir saatte 10 kez arıyorum (

emzirdikten sonra benden taş çatlasa 20 ml çıkıyo sizden iyi çıkıyomuş
benimki memeyi bitirene kadar çekiyo

ama benimki emmiyor canım,iştahsız bir tip..bir yatmadan once sonuna kadar emiyor bir de sabahları ikinci ogunde..

çok sagol canım ama ben dıyorum kı bu poşet resmen 300luk ee butun gun dolapta bekletıp sagıp doldursam mı ki bilemedım..sen işe de erken baslamıssın keske eylulu bekleseydın ..

benim bebeğimde mi bi problem var acaba memeye hiç hayır demiyo ve hep cök cök emiyo bi sorun mu acaba?

kızlar
kusmaması için bebegıme 4 ögun mama olayı benı mahvettı..
kendımı ya emzırırken ya sagarken buluyorum..gunde 3kere
sagıp 3 kere emzırıp 4 kere mama verıyorum..iyi mi???
ve evde kızımla teksem sagma işlemım saatler sürüyor..
dün eşim geldı sagacaktım verdım mamasını al içir dıye
çocuk basta almadı hemen bırakıyor.çıldırdım,
deli gibi saydırdım 15dk sürecek sagmayı saatlerce yapamıyorum..
bi işe yara ..hemen yatmaya ugrasma sen yorgusan ben bın
kat yorgunum dıye...

ben de kımseden alamıyorum kı kızım kucaktan kucaga burda
içim gidiyor,ama kimseye laf edemıyorum(( son gunlerde
nasıl oldu bılemıyorum cok baglandım..yanından ayrılmıyorum

çok zor eşimlede bu yüzden papaz olduk.. anneler gnünde annesi bebeğimin canını acıttı ve görmedim sandı oralı olmadı hani gaz çıkarma pozisyonuna alıyoruz ya bebeklerimizi öyle yapıcaktı o kadar sert kaldırdı ki küt diye vurdu suratını oğlum inanılmaz ağladı burnu kızarmıştı..sinir oldum sözüm ona çaktırmıyo bana

çok sagol canım ama ben dıyorum kı bu poşet resmen 300luk ee butun gun dolapta bekletıp sagıp doldursam mı ki bilemedım..sen işe de erken baslamıssın keske eylulu bekleseydın ..

canım, benim iş yerinde raporumu uzatmam baya zor olucaktı, oğluşum tam 3,5 aylıkken yani geçen pazartesi başladım işe. ücretsiz izin hakkım yoktu zaten. bence bekletme sütü, ben 30 ml bile olsa buzluğa atıyorum. çünkü içime sinmiyor, tekrar sağana kadar yine 3 saat geçer, tut ki ikisini birleştirdin oldu 150 ml. ve bebeğin hepsini içemedi, kalanı kesinlikle vermeyeceksin. çözülen süt tekrar verilmiyor çünkü.ben genelde 90-100-110 luk sağıp saklıyorum.

benim bebeğimde mi bi problem var acaba memeye hiç hayır demiyo ve hep cök cök emiyo bi sorun mu acaba?

o ablamın oglu gibi dana cinsinden :)) o da 15 aylık hala 2 saatte bir geceleri emiyor,yemeklerini de 2 saatte bir yiyor... emerken 20 dk falan emzirirdi ablam 2 saatte bir :)) bana sen dısarıda emzirmeyi hic dert etme diyor benim gibi olsaydın hic cıkamazdın diyor :)))

benımkı de öyle salyalı kı bgn koskoca boyu kadar önlugun yarısı salya olmuss...
gaz kaka stresi bitmeden dişe mi gectık kı(((

geçmiş olsun canım bunun aynısını playdoh da yasadı anneler gününde
kaynanasında biliyor musun?resmen düşüreceklermıs cocugunu..bir
daha gitmeyı dusunmuyordu..çok zor insanlarla ugrasmak gercekten ya,
ben kendı babama bıle laf anlatamazken kıme ne dıyeyım bılemıyorum ..
o da ayaklarını bastırıyor her kucaga aldıgında day day durdurmaya
ugrasıyor delırıyorum ..Allah korusun yaa..Senın annen ne kadar
bakabılecek sonra ne yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…