- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.921
selam bayanlar..
kızım 12sinde 3 ayını doldurdu. 3 ayda 2 kilo ancak almış
doktor normal diyor mama verdirmiyor
ama benim artık sütüm yetmiyor gibi çok dengesizleşti
bazen iyi oluyor bazen resmen kuruyor
bi ara sağıp gün içinde veriyodum ama şimdi sağacak kadar da değil
mama vermek istiyorum günde bir ya da iki kez de olsa çok sıkışınca
kafama göre vermesem mi acaba yaa kararsız kaldım
kızım bazen aç kalıyor hissediyorum
gene de vermesem mi napsam offf
çok sağol canım evet minik oğlum var avatarımdaocak anneleri olarak evsiz kaldık da size sığınalım dedim
merhaba canım yakışıklı bir oğlum var:) 23 ocakta doğum yaptım. senin bebişin cinsiyeti ne peki:)
o ablamın oglu gibi dana cinsinden :)) o da 15 aylık hala 2 saatte bir geceleri emiyor,yemeklerini de 2 saatte bir yiyor... emerken 20 dk falan emzirirdi ablam 2 saatte bir :)) bana sen dısarıda emzirmeyi hic dert etme diyor benim gibi olsaydın hic cıkamazdın diyor :)))
benımkı de öyle salyalı kı bgn koskoca boyu kadar önlugun yarısı salya olmuss...
gaz kaka stresi bitmeden dişe mi gectık kı(((
geçmiş olsun canım bunun aynısını playdoh da yasadı anneler gününde
kaynanasında biliyor musun?resmen düşüreceklermıs cocugunu..bir
daha gitmeyı dusunmuyordu..çok zor insanlarla ugrasmak gercekten ya,
ben kendı babama bıle laf anlatamazken kıme ne dıyeyım bılemıyorum ..
o da ayaklarını bastırıyor her kucaga aldıgında day day durdurmaya
ugrasıyor delırıyorum ..Allah korusun yaa..Senın annen ne kadar
bakabılecek sonra ne yapacaksın?
çok zor eşimlede bu yüzden papaz olduk.. anneler gnünde annesi bebeğimin canını acıttı ve görmedim sandı oralı olmadı hani gaz çıkarma pozisyonuna alıyoruz ya bebeklerimizi öyle yapıcaktı o kadar sert kaldırdı ki küt diye vurdu suratını oğlum inanılmaz ağladı burnu kızarmıştı..sinir oldum sözüm ona çaktırmıyo bana
canım, benim iş yerinde raporumu uzatmam baya zor olucaktı, oğluşum tam 3,5 aylıkken yani geçen pazartesi başladım işe. ücretsiz izin hakkım yoktu zaten. bence bekletme sütü, ben 30 ml bile olsa buzluğa atıyorum. çünkü içime sinmiyor, tekrar sağana kadar yine 3 saat geçer, tut ki ikisini birleştirdin oldu 150 ml. ve bebeğin hepsini içemedi, kalanı kesinlikle vermeyeceksin. çözülen süt tekrar verilmiyor çünkü.ben genelde 90-100-110 luk sağıp saklıyorum.
kızlar;
dün çok duygusaldım..haberlerı dınleyınce kızıma bakarak agladım..
özur dılerım senı böyle kötu bır dunyaya getırdım dıye...((
evet gezmek çok zor oluyo olur olmaz yerde emmek istiyo
annem bakıcak kimseye bırakamam diyo
işim olurda gitmem gerekirse en fazla 1 hafta falan arada sırada kaynananı ben arayıp çağırırım diyo
Allah göstermesinde
ayy eşim bebegi kucagına alırken tuhaf oluyor ,azra ellerini titretiyor güvenmiyor korkuyor,onu oyle gorunce bile kahroluyorumm.. canını acıtan bir baskasını görsem kafayı yerim heralde.. koskoca kadın cocuk tutmayı bilmiyor mu ??
ayy benim annemde gecen nikahta almıs cocugu kucagına millete gostermek icin,bizimki de kucaga alınınca meme verilcek sanıyor aglıyor :)) ee buklecim senin bebegin gibi meme aşıgı olmadıgı icin boyle bir huyu var,,onu ya omzuna alıcan kucaktayken ya almıcan oyle kalacak..sen duran cocugu aglat... allahım bir gerildim bir gerildim aldım ,ne rahjatını bozdun dedim, bu kadarr...sonra eşimle başbaşa kalınca ona döktüm icimi.. bebegimi aglatmalarına bende gelemiyorumm((((((
ayy eşim bebegi kucagına alırken tuhaf oluyor ,azra ellerini titretiyor güvenmiyor korkuyor,onu oyle gorunce bile kahroluyorumm.. canını acıtan bir baskasını görsem kafayı yerim heralde.. koskoca kadın cocuk tutmayı bilmiyor mu ??
ayy benim annemde gecen nikahta almıs cocugu kucagına millete gostermek icin,bizimki de kucaga alınınca meme verilcek sanıyor aglıyor :)) ee buklecim senin bebegin gibi meme aşıgı olmadıgı icin boyle bir huyu var,,onu ya omzuna alıcan kucaktayken ya almıcan oyle kalacak..sen duran cocugu aglat... allahım bir gerildim bir gerildim aldım ,ne rahjatını bozdun dedim, bu kadarr...sonra eşimle başbaşa kalınca ona döktüm icimi.. bebegimi aglatmalarına bende gelemiyorumm((((((
canım benimm .. ne kadar zor annelik..
hamileyken kendimi tatmin etmek icin dünyaya gelsin istiyordum,şimdi onu her türlü şeyden korumak istiyorum ve gücümün yetmeyecegini bilip cekecegi sıkıntılara şimdiden üzülüyorumm.. Sanki ben olmasam onu bu dünya yutacakmıs gibi geliyor,babalar biliyorsunuz iskele babası.....
allahım bize bebeklerimize saglık versin,büyüdükleri ,ayaklarının üstünde durdukları günü,bizi begenmedikleri günü görmeyi nasıp etsinn
benım içim gidiyor babam alınca..gecen gun de demıstım ya kuaförun kızı aldı
kucagına ahmak ,camdan baktırıyor sarkıtıyordu resmen kardesıne gösterıyor..
lıseye gıden ufacık kız.. 13 yasında..neye ugradıgımı sasırdım kosarak gıdıp aldım
hadı yerıne koyalım cocugu falan dedım ..ölecektım kalpten yaa..
ben hic baskasının bebegini kucagıma aldıgımı bilmem,hani annelerin o korunaklı durumunu anlardım, yegenlerimi bile hep yattıgı yerden sevdim ta ki onlar tepeme cıkmaya baslayana kadar.. :)) bebekler incinir diye korkardım.. annemde laf etmişti hatta hamileyken ayy ben senin bebek bakabilcegine inanmıyorum sen bebek tutamazdın kendi cocugunu nasıl tutcan demiştii.. uyuz olmustum hicbir sey demedim, ilk günden beri herseyini de ben yaptım kudursun..
ilk evlendigimde de laf etmişti sen yemek iş nasıl yapcan,şu cocuklu halimle bile ondan temiz evim.. ayy hani üvey anne falan dicem ama yok kendi kızına da aynı seyleri yapıyor tek sorun kendi kızı lafları sokuyor ben susuyorum..
benımkı de öyle salyalı kı bgn koskoca boyu kadar önlugun yarısı salya olmuss...
gaz kaka stresi bitmeden dişe mi gectık kı(((
geçmiş olsun canım bunun aynısını playdoh da yasadı anneler gününde
kaynanasında biliyor musun?resmen düşüreceklermıs cocugunu..bir
daha gitmeyı dusunmuyordu..çok zor insanlarla ugrasmak gercekten ya,
ben kendı babama bıle laf anlatamazken kıme ne dıyeyım bılemıyorum ..
o da ayaklarını bastırıyor her kucaga aldıgında day day durdurmaya
ugrasıyor delırıyorum ..Allah korusun yaa..Senın annen ne kadar
bakabılecek sonra ne yapacaksın?
ben hic baskasının bebegini kucagıma aldıgımı bilmem,hani annelerin o korunaklı durumunu anlardım, yegenlerimi bile hep yattıgı yerden sevdim ta ki onlar tepeme cıkmaya baslayana kadar.. :)) bebekler incinir diye korkardım.. annemde laf etmişti hatta hamileyken ayy ben senin bebek bakabilcegine inanmıyorum sen bebek tutamazdın kendi cocugunu nasıl tutcan demiştii.. uyuz olmustum hicbir sey demedim, ilk günden beri herseyini de ben yaptım kudursun..
ilk evlendigimde de laf etmişti sen yemek iş nasıl yapcan,şu cocuklu halimle bile ondan temiz evim.. ayy hani üvey anne falan dicem ama yok kendi kızına da aynı seyleri yapıyor tek sorun kendi kızı lafları sokuyor ben susuyorum..
eweet annem de yönetmen gıbı sunu yap bunu yap hıcbırsey yakısmıyor elıne
bebegını yıkayamıyorsun,bır emzırmeyı ögrenemedın vs vs dıyerek de moralımı
cok süper yapıyor sagolsun!!!
selam kızlar ben bebek hamağı aldım mennunum gazlı bebekler ıcın ıdeal ılgılenenler paşa hamak olarak arayıp bulabılırler
işte fotosu
Eki Görüntüle 416637
eweet annem de yönetmen gıbı sunu yap bunu yap hıcbırsey yakısmıyor elıne
bebegını yıkayamıyorsun,bır emzırmeyı ögrenemedın vs vs dıyerek de moralımı
cok süper yapıyor sagolsun!!!
kızlar sürekli yazmaya çalışıyorum kimse yorum yazmıyor. hadi diyorum evde olanlar var, bebekleri var ama günler geçiyor yorum yok. bende yazmayayım bari de forum giderek küçülsün. direk tehdit ettim ama ne yapayım çok sıkılmaya başladım.
kızlar içim şişti neler diyosunuz kaynana gibi anneler
selam canım ne kadar bu hamak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?