2012 Şubat Anneleri

ben de senle aynıyım canım 2100 cıvarı aldı toplam hala 6 kılo bıle olamadı(
doktor bu ay 500 gramcık aldıgını görunce ve cok da kustugu için bana
mama baslattı hem de 4 ögün(senınkı ne kadar aldıyor kılo=??

Allah bağıslasın canım. benimde bir oğluşum var, 22 ocakta doğum yaptım:) aralarında 1 gün var, ne güzel.

evet gezmek çok zor oluyo olur olmaz yerde emmek istiyo

annem bakıcak kimseye bırakamam diyo
işim olurda gitmem gerekirse en fazla 1 hafta falan arada sırada kaynananı ben arayıp çağırırım diyo
Allah göstermesinde

ayy eşim bebegi kucagına alırken tuhaf oluyor ,azra ellerini titretiyor güvenmiyor korkuyor,onu oyle gorunce bile kahroluyorumm.. canını acıtan bir baskasını görsem kafayı yerim heralde.. koskoca kadın cocuk tutmayı bilmiyor mu ??

ayy benim annemde gecen nikahta almıs cocugu kucagına millete gostermek icin,bizimki de kucaga alınınca meme verilcek sanıyor aglıyor :)) ee buklecim senin bebegin gibi meme aşıgı olmadıgı icin boyle bir huyu var,,onu ya omzuna alıcan kucaktayken ya almıcan oyle kalacak..sen duran cocugu aglat... allahım bir gerildim bir gerildim aldım ,ne rahjatını bozdun dedim, bu kadarr...sonra eşimle başbaşa kalınca ona döktüm icimi.. bebegimi aglatmalarına bende gelemiyorumm ((((((

ama çözulen süt dolapta 24 saatte ıcırılır yazıyor posette ve dun resmen
tum gun sagdım öyle doldu hıc sewmedım bu poşetı resmen 300luk

kızlar;
dün çok duygusaldım..haberlerı dınleyınce kızıma bakarak agladım..
özur dılerım senı böyle kötu bır dunyaya getırdım dıye...((

canım benimm .. ne kadar zor annelik..

hamileyken kendimi tatmin etmek icin dünyaya gelsin istiyordum,şimdi onu her türlü şeyden korumak istiyorum ve gücümün yetmeyecegini bilip cekecegi sıkıntılara şimdiden üzülüyorumm.. Sanki ben olmasam onu bu dünya yutacakmıs gibi geliyor,babalar biliyorsunuz iskele babası.....

allahım bize bebeklerimize saglık versin,büyüdükleri ,ayaklarının üstünde durdukları günü,bizi begenmedikleri günü görmeyi nasıp etsinn

ne iyi annen war herseyı de bılıyor..benım annem görev gıbı gelıp
gıdıyor..dun dedım temızlıge gelen kadınlar gıbı davranma görev
gıbı bakma su cocuga yaa..işim bıttı gıdeyım mı dıyor..offff dedım..

benım içim gidiyor babam alınca..gecen gun de demıstım ya kuaförun kızı aldı
kucagına ahmak ,camdan baktırıyor sarkıtıyordu resmen kardesıne gösterıyor..
lıseye gıden ufacık kız.. 13 yasında..neye ugradıgımı sasırdım kosarak gıdıp aldım
hadı yerıne koyalım cocugu falan dedım ..ölecektım kalpten yaa..

benım içim gidiyor babam alınca..gecen gun de demıstım ya kuaförun kızı aldı
kucagına ahmak ,camdan baktırıyor sarkıtıyordu resmen kardesıne gösterıyor..
lıseye gıden ufacık kız.. 13 yasında..neye ugradıgımı sasırdım kosarak gıdıp aldım
hadı yerıne koyalım cocugu falan dedım ..ölecektım kalpten yaa..

evet ya baksana 14-15 yasında kızlar ,aşık olan pislik cocuklar tarafından
katledılıyor..diyorum kı senı okula nasıl yollayacagım ben..benı begenmesın,
dalga gecsın ,kırsın i,yıksın ama saglıgı ve sansı hep guzel olsun inşallah yaa(
hastanede tanıstıgım teyze de eczacıydı,cok modern hoc bırıydı ve
ne kadar modern olsan da o da senı begenmeyecek ılerde demıstı..ben de
bılıyorum dedım..:18:

ben hic baskasının bebegini kucagıma aldıgımı bilmem,hani annelerin o korunaklı durumunu anlardım, yegenlerimi bile hep yattıgı yerden sevdim ta ki onlar tepeme cıkmaya baslayana kadar.. :)) bebekler incinir diye korkardım.. annemde laf etmişti hatta hamileyken ayy ben senin bebek bakabilcegine inanmıyorum sen bebek tutamazdın kendi cocugunu nasıl tutcan demiştii.. uyuz olmustum hicbir sey demedim, ilk günden beri herseyini de ben yaptım kudursun..
ilk evlendigimde de laf etmişti sen yemek iş nasıl yapcan,şu cocuklu halimle bile ondan temiz evim.. ayy hani üvey anne falan dicem ama yok kendi kızına da aynı seyleri yapıyor tek sorun kendi kızı lafları sokuyor ben susuyorum..

eweet annem de yönetmen gıbı sunu yap bunu yap hıcbırsey yakısmıyor elıne
bebegını yıkayamıyorsun,bır emzırmeyı ögrenemedın vs vs dıyerek de moralımı
cok süper yapıyor sagolsun!!!

Ah kızlar ahh, benim oğlum tay tay da duruyor, hatta oturtuyor babaannesi. ne diyeyim ki? çalışıyorum, bazı şeylere göz yummak zorundayım. yoksa bu uzun yol yürünmez, küser gider kalırız tek maaş,

eweet annem de yönetmen gıbı sunu yap bunu yap hıcbırsey yakısmıyor elıne
bebegını yıkayamıyorsun,bır emzırmeyı ögrenemedın vs vs dıyerek de moralımı
cok süper yapıyor sagolsun!!!

kızlar içim şişti neler diyosunuz kaynana gibi anneler

selam kızlar ben bebek hamağı aldım mennunum gazlı bebekler ıcın ıdeal ılgılenenler paşa hamak olarak arayıp bulabılırler

işte fotosu

Eki Görüntüle 416637

selam canım ne kadar bu hamak?

kızlar içim şişti neler diyosunuz kaynana gibi anneler
selam canım ne kadar bu hamak?

kaynanam gıttı ,lohusalıgım basladı((

sinemaksungur haklısın aslında ama ınsan alttan alamıyor ,ya bırsey olsa
bedelını kım odeyecek dıyorum hele eşim ..kavgaları hep bebegın yanında yapıyoruz
cocuk korkudan neye ugradıgını sasırıyor (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…