- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.961
valla tatlım doktorumuz bize çözülmüş sütü vereceğine varsın 20 ml sağ, at buzluğa, en fazla paran gider. bol bol süt saklama poşeti al dedi. vitamin değeri düşmesin dedi. tabi senin fikrin sen bilirsin.
canım tüm gün kal cc sağdın?
ne olur arkadaşım eğer burada arkadaşsak beni dinle ve evham yapma, bişeycik olmaz. bak sana ne diyorum benim yerimde olsan delirirsin demek ki ama biliyorum ki babaannesi onu çok seviyor. doktora gittik doktor rahat ol dedi, neler yaptı oğluşuma, onun kemikleri öyle çıt diye kırılmaz dedi. bak geçen gün yere düşürdü kayınvalidem, kelime yapmadım. isteyerek düşürmedin ya ama biraz daha dikkatli ol dedim. (alperen dönüyor, yastık koy mutlaka demiştim, yok artık dedi veeeee dediğim gibi dönmüş ve yere düşmüş)
yani bazı şeyleri görme, çocuk için eşimle tartışmadım hiç, kelime yapmadım. doğum sonrası eşlerimizle iletişimimiz çok önemli yoksa araya uçurumlar girer.biraz daha relax olmalıyız bence. sakın bebeğinin yanında kavga etmeyin, günah. bak şimdiden sinir kapmasın çocuk
evett sağlık ocakları abartıyo
napimm seviyo oğlum günde bir kere veriyorum
ayrıca hergün aynı olmuyoki süt bazen az bazen çok oluyo değişiyo
açmı duracak çocuk
anne sütüne teşvik güya ama çok abartılıyo bence
kızlar bebeklerinizin göz rengi değişti mi, benimkinin hala lacivertimsi duruyooo.... mavişler var mı mavişlerr :)
evet cok abartıyorlar hatta benım bebegıme ılk gunumde hastane
inatla mama vermedı zorla emzırttı ama bebegım gece 2 de delı gııbi
aglayınca mecbur kaldılar..
benim oğlumunda değişmedi hala mavi,
boncuğum benim :)
ay evet cnm,benım kızıma sabah 6da versem öğürüyordu..
sonra da yıne verecegım dıye uyumuyordu resmen benı izliyordu:))
zawallılara ıskence yapıyoruz sen tadına baktın mı o ıgrenc zantacın:)
ayy çok sinir olurum küsen erkeklere asla cekılmez bence ıyı dayanıyorsun,
asla cekemem öyle tipi..Eniştem de küsüyor,teyzem de inat edıyor ..Bir kere
20 gün küs kalmıslardı düşün:)))bir de spora mı gönderıyorsunn kızlı erkeklı
yanii...
eşimin gözleri mavi benimkiler kahverengi oğlumunda mavi değişmedi mavi kalırmıki sarışın mavi gözlü kiraz dudaklı kız gibi
ay evet cnm,benım kızıma sabah 6da versem öğürüyordu..
sonra da yıne verecegım dıye uyumuyordu resmen benı izliyordu:))
zawallılara ıskence yapıyoruz sen tadına baktın mı o ıgrenc zantacın:)
ayy çok sinir olurum küsen erkeklere asla cekılmez bence ıyı dayanıyorsun,
asla cekemem öyle tipi..Eniştem de küsüyor,teyzem de inat edıyor ..Bir kere
20 gün küs kalmıslardı düşün:)))bir de spora mı gönderıyorsunn kızlı erkeklı
yanii...
Hic skma canini ben doktoru aradim stres ve yorgunluk neden oluyormus. Beslenmeye devam et ve seni mutlu edicek biseyler yap. Ben boyle yaptimda normale dondu cok sukur. Niye azaldi diye kafaya taktigimizde daha fazla stres yapiyoruz canim. İns normale donucek seninkideaynı şeyi bugün ben de yaşıyorum. gece kalkmayan kızım 3 kez kalkıp emdi. tek göğüste uyuyakalırdı bugün ikisiyle doymadı. telaşlandım çok canım sıkıldı. habire bişeler yiyorum ama yok yok. sütüm gelmiyor inat etti bugün. gidip bebelac aldım ama daha vermedim. bu gidişle yatmadan önce vermem gerekecek. yoksa kızım sinirden beni yiyecek.
hiç böyle olmazdı çok canım sıkkın(
eşimin gözleri mavi benimkiler kahverengi oğlumunda mavi değişmedi mavi kalırmıki sarışın mavi gözlü kiraz dudaklı kız gibi
kızlar,
az-çok düzeniniz oturmustur ..
Sizler gunde kac öğün emzırıyorsunuz,kac saatte bır emıyor
ve bebegınız uyuyorsa ,emme saati
geldıyse uyandırıyor mıusunuz???
kızlar,
kızlar,
bilmiyorum kı yaa sonucta mesela 300 ml koydum dıyelım 120 ıcer cozunce,2 saat sonra
da dıger 120yı verırler olur bıter ..2 saatte de bırsey olmaz gıbı duruyor..
cnm tüm gun degıl de gunde 3 kere sagdım ben dun bırını sabah,öburunu aksam 5te,
en son gece 1de ..toplam 3 sagmada 2 gögusten 350 civarı cıktı ..coook az ,dı mı((
kızım stresli bir ortamda büyüdü resmen...( eşim de öğretmen olduğu halde hiç hassas değil..
Ben bu cocugu tek yapmadım herkes görevini bilmeli..Neden o kadar susuyorsun ki?
eğer etrafımda tek bir kişi anlayıslı ve koruyucu olsaydı ben emınım böyle olmazdım ,cok rahat
olurdum ..Şimdi çok hassasım...
kızlar bebeklerinizin göz rengi değişti mi, benimkinin hala lacivertimsi duruyooo.... mavişler var mı mavişlerr :)
ben 2 saatte bir emziriyorum kendisi uyanıyo acıkınca hiç dakika bile gecirmiyo ...gecede 2 saatte bir emiyo ..5 dakkada emiyo cıkıyo ...geceleri uykulu oldugu için daha uzun emiyo tabi göğsümde uyuya kalıyo...
hoşgeldin arnazarcım nasılsın bebiş nasıl iyimi
kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?