- 23 Şubat 2009
- 196
- 5
- 96
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.981
benmki maviş babasına çekmiş...saçlarıda sarı gibi ...koyulasıyo gittikçe ama hiç saçı yok gibi kel oğlum ben...saçlı hiç düşünemiyorum kel daha yakısıklı benm oğlum....
benimki 10 da uyuyor.
gece 1-1.30 arası ve 4- 4.30 arası sabahda 6-6.30 arası uyanıyor.sonrası ise kabus gibi her saat başı uyanıp akşama kadar doğru dürüst uyumuyor artık(
al benden de o kadar :/ gündüz uykumuz oldum olası yok zaten pufff... gerci ben erken yatırıyorum en geç 20.00 da uyutuyorum.
10 gec bence erkene cekmelisin.
ay evet cnm,benım kızıma sabah 6da versem öğürüyordu..
sonra da yıne verecegım dıye uyumuyordu resmen benı izliyordu:))
zawallılara ıskence yapıyoruz sen tadına baktın mı o ıgrenc zantacın:)
ayy çok sinir olurum küsen erkeklere asla cekılmez bence ıyı dayanıyorsun,
asla cekemem öyle tipi..Eniştem de küsüyor,teyzem de inat edıyor ..Bir kere
20 gün küs kalmıslardı düşün:)))bir de spora mı gönderıyorsunn kızlı erkeklı
yanii...
kızlar ya ben pazar günü sınava gitmiştim 4,5 saat yoktum evde kızıma süt sağıp bıraktım ama biberonu almamış okadarda ağlamış,ben işe gittiğim zaman napıcam bilemiyorum şimdiden süt sağıp dolaba atmak istiyorum ama kaç biberon sütü döktüm anlatamam acıksada almıyor bnm kuzum,
tatlım günaydın. ben işe başladığım için buzluktaki sütlerimi kullanıyorum. ama göğsümdem 40 ml bile çıksa poşete koyup buzluğa atıyorum. mesela bu sabah emzirdikten sonra sağdım göğsümü 60 ml çıktı. buzluktan 50 ml çıkarıp ikisini buzdolabı kısmına koudum. 10 da çözdürüp verin dedim. çözdürmek için süt saklama poşetini bir bardağa koyuyoruz, o bardağı da kaynar su dolu başka bir kaba 15 dk içinde süt hazır.
hehe pisliğine de pisligimdir ama sabırlı pisliklerden.. durur durur vururumm... o yüzden karsımdaki tık diyemez..ben hıncımı alırım o da nasibini :))
ayy benim annemden beter olamaz düşün dogumda o gelmesin diye doguma degil kontrole gidiyorum dedim,gerci gelse iyi olurdu 10 saat sancı cekmezdim 3 4 saatte sinirden doguttururdu :)) eltimi istedimm :)) benim kocamın tarafı daha iyi valla ablamları oyle sevmiyorum gorumcelerim kadar..büyügü biraz bu sene üsüttü kafayı ama kücükler iyidir..hatta dua etmiştim en kücügüne benzesin diye kızım :))
bende şaşırdım sanki dana icin yapılmıs büyüklükte.. ben 100 ml olarak saklıyorum.. bir emmeden sonra memede 80 ml bırakıyor benim iştahsız kızım diger memeden de takviye yapıyorum atıyorum..
ama bu sagma cok süt ürettiriyor onceden geceleri gogsum fazla dolardı ama şimdi ilk günlerdeki gibi yatak döşek dökülüyorr..
eşim sagma diyorr.. cünkü gece üşüyorum kalkamıyorum eşimi uyandırıyorum tişört istemeye tir tir titriyorum,o da hasta olucaksın boşver stogu diyorr.. ama bizimkinin inege alerjisi var devam sütü de dokunur diye korkuyorum mamaya başladıgında napcamı sasırdım..
seninki de cok kaprisli bee.. pöff hic cekemem boyle tipi,aynı eski sevgilimm.. spora mı gitti jön kocan :)) bence sen onu takma taktıkca totosu kalkıyordur :))
günaydın kızlar;
bgn kızım iki duyguyu da yaşattı hem korkup üzüldüm,
hem de gülmekten bayıldım...
dünden beri emerken kafasını öbur tarafa götürüyor,
agzını kocaman acıyor;sonra da agzını mememe vuruyo
gulerek ama almıyor memeyı haha
iyice sebeklesti...
kusmasından dolayı mama verdıgım için kaka yaparken
feci ağlıyor ve bağırıyor...Canı çok yanıyor...(
ama kaka kıvamı yumuşak,yani kabız da değil..offf
onun canı yanınca canım çok yanıyor...zeytınyagı
sürdüm azcık ama emmıyor bıle acıdan ...ne yapsam???
siz de benım gibi baglandınız mı bebegınıze kızlar??
gün gectıkce daha da baglanıp kıskanıyorum herkesten(
bu nasıl gecer yaa...ben onu bırakıp işe gıdemem..
keşke çekebilsem ama o zamanda 10 da uyanıp bi daha uyumuyor(
bebek dediğin uyur demi ama nerdeeeee
benimki cins biraz ne emer ne uyur :)))
hep diyorum imalat hatası die:))))))))))))
bebegıın de cok tatlı maaşallah canımm
maleseff canım( bebişimi van da da çok ıyı dıye bılınen bır doktora goturdum ve plor stenoz(mıgde çıkısı darlığı) hastalığının var olduğunu ve her ay olçüm yaptırmamı soyledı. gıt gıde artar bu darlık dedı ( ve bana süt ürünlerini yememi yasakladı.20 gun dene. belkı bebeğin inek sutu alerjısı vardır. o yuzden kusuyordur dedı. bırde metpamıd ilacını kestrı. karacığer enzımlerı yukselmışş .. boyle işteee. aamaa allahtan keyfı çook yerınde. çok hareketli. hıç durmak bılmıyor. kahkahalı gulmeler basladı...bıcır bıcır valla :)) allahtan neşesı yerındeee. bana tesellı oluyorr...
kalır muhtemelen, benimde gözlerim ela eşimin kahverengi ama babam kardeşim filan hep renkli gözlü
oğlumunda değişecek gibi görünmüyo
kızlar,
az-çok düzeniniz oturmustur ..
Sizler gunde kac öğün emzırıyorsunuz,kac saatte bır emıyor
ve bebegınız uyuyorsa ,emme saati
geldıyse uyandırıyor mıusunuz???
yine acillik olduk
gaz sancısından
arabada uyuyakaldı
sinirlerim çok yıprandı
ağlamaya başladımı yırtınırcasına ağlıyo hiç susmuyo
bugün artık kendime hakim olamadım o ağlarken sus diye bağırdım
daha çok ağladı
çok pişman oldum sonradan
doktorda novalgin damla verdi ağrısını alır dedi ama ufacık bebeğe vermeye çekiniyorum
kızlar bebeklerinizin göz rengi değişti mi, benimkinin hala lacivertimsi duruyooo.... mavişler var mı mavişlerr :)
yine acillik olduk
gaz sancısından
arabada uyuyakaldı
sinirlerim çok yıprandı
daha çok ağladı
doktorda novalgin damla verdi ağrısını alır dedi ama ufacık bebeğe vermeye çekiniyorum
benim oğluşumun gözleri mavi yeşil karışımı. ama gören mavi gözlü diyor. saçları koyu baya, siyaha yakın. aynı babama benziyor. o da renkli gözlü saçları koyu renk. zaten benim baba tarafım tamamen mavi- yeşil gözlü.doğduğundan beri gözleri giderek açıldı, inşallah değişmez.
günaydın kızlar
ne güzel çoğunuzun bebeği renkli gözlü sarışın anladığım kadarıyla
eşim açık tenli ela gözlü ailesindede var renkli göz
ben bildiğiniz karakaş karagöz denenlerdenimama ailemde renkli gözlü az var dedelerimde falan..
oğlumda aynı ben sanırım herkes gözler lacivert maviye dönecek diyo ama halt etmişler baya baya benim gibi kahverengi gözleri var
asla uyandırmam ne gece ne de gündüz. emmek kadar uykuya da ihtiyacı var.
zaten bizim bebişlerin artık gecede 1 veya en fazla 2 kez emmesi lazım.
uyandırma ise şöyle olur ;
belli bir rutin oturttuysan,
aynı saatte emiyorsa her gün ama,
o zaman uykuda da olsa uyandırırsın.
ama ben cocugumu öyle kurulmus saat gibi yapmak istemiyorum sahsen.
gerek yok yani..
bir kere sabahları sagıyorum ama bugun sagacak sütüm yok galiba, aksam uyuz bir haber aldım,hamileligimin son ayında aldıgım haberin devamıııı...stres yaptım uyuyamadımm..uykusuzluktan mı nedir sütüm azaldı.. gögsüm löşş löşş azra daha tepki vermedi emiyor ama 5 dk emen bebegim 10 dk emiyor ..fıskırırdı şimdi damla damla geliyor.. gece doymadı diye cok korktum ama sabah bez cişliydi,daha öncesindeki yediklerinden midir yoksa o çiş ? yani acaba doymadı bir onceki ictiklerini mi yaptı ?? kafam allak bullak..stokladıgım sütlerden verdim ne kasıkla ne biberonla almadıaldıgını cıkardı..eşim kızdı bana simdi de süte kafayı taktın olanı da gondercen dedii.. gece boyu su ictim bilmem ne ama eskisi gibi dolmadı.. uyuyacagım birrazdan azra uyansın yıkayıp yatacagım belki iyi gelir uyku..ama bir damla uykum yokk..psikolojim kaydııı...bu stres dünkü yaptıgım stresten betermiş... kızım yeter ki doysun dünya yıkılsın umrumda degil ama sütüm geri gelsin..yoksa benim kız biberon falan almıyor ben nasıl beslerim onu???????kız gitsin spora gazını atsın hiç önemli değil, eve gelince anasını ağlattım nasılsa o yorgunlukla kös kös dinledi. bende saydırdım rahatladım.ohhh
hiç takmıyorum walla kavgamı ettim rahatladım. bu arada günde kaç defa sağıyorsun?
yine acillik olduk
gaz sancısından
arabada uyuyakaldı
sinirlerim çok yıprandı
daha çok ağladı
günaydın kızlar
ne güzel çoğunuzun bebeği renkli gözlü sarışın anladığım kadarıyla
eşim açık tenli ela gözlü ailesindede var renkli göz
ben bildiğiniz karakaş karagöz denenlerdenimama ailemde renkli gözlü az var dedelerimde falan..
oğlumda aynı ben sanırım herkes gözler lacivert maviye dönecek diyo ama halt etmişler baya baya benim gibi kahverengi gözleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?