2012 Şubat Anneleri

benmki maviş babasına çekmiş...saçlarıda sarı gibi ...koyulasıyo gittikçe ama hiç saçı yok gibi kel oğlum ben...saçlı hiç düşünemiyorum kel daha yakısıklı benm oğlum....

aynen ya benimki de sarısın ve de kel.. ama çok seviyorum ben de keltoşumu. saçlı çirkin olur sankii...ouyy mis kokulum benimmm :)))

benimki 10 da uyuyor.
gece 1-1.30 arası ve 4- 4.30 arası sabahda 6-6.30 arası uyanıyor.sonrası ise kabus gibi her saat başı uyanıp akşama kadar doğru dürüst uyumuyor artık(

al benden de o kadar :/ gündüz uykumuz oldum olası yok zaten pufff... gerci ben erken yatırıyorum en geç 20.00 da uyutuyorum.
10 gec bence erkene cekmelisin.

al benden de o kadar :/ gündüz uykumuz oldum olası yok zaten pufff... gerci ben erken yatırıyorum en geç 20.00 da uyutuyorum.
10 gec bence erkene cekmelisin.

keşke çekebilsem ama o zamanda 10 da uyanıp bi daha uyumuyor(
bebek dediğin uyur demi ama nerdeeeee
benimki cins biraz ne emer ne uyur :)))
hep diyorum imalat hatası die:))))))))))))

kız gitsin spora gazını atsın hiç önemli değil, eve gelince anasını ağlattım nasılsa o yorgunlukla kös kös dinledi. bende saydırdım rahatladım.ohhh

cnm bir an önce biberona alıştırmak lazım.ben de memurum 4 hafta daha evdeyim ama arada sütümü sağıp veriyorum emzirmek yerine.

çözdürmeyi de öğrenmiş oldum cnm sağol. walla ilk 2 ay stoklamıştım ama nasıl açılcak hiç bi fikrim yoktu

hiç takmıyorum walla kavgamı ettim rahatladım. bu arada günde kaç defa sağıyorsun?

ay bağlanmaz mıyım gecem, gündüzüm, hayatımın ışığı o benim her şeyim oldu ama mecbur ayrılıcam son 4 haftam
sen ne iş yapıyorsun uzatabilcek misin iznini?

canım çok geçmiş olsun
tek tesellisi tedavisi olan bir rahatsızlık olması

yine acillik olduk
gaz sancısından
arabada uyuyakaldı
sinirlerim çok yıprandı
ağlamaya başladımı yırtınırcasına ağlıyo hiç susmuyo
bugün artık kendime hakim olamadım o ağlarken sus diye bağırdım
daha çok ağladı
çok pişman oldum sonradan
doktorda novalgin damla verdi ağrısını alır dedi ama ufacık bebeğe vermeye çekiniyorum

kalır muhtemelen, benimde gözlerim ela eşimin kahverengi ama babam kardeşim filan hep renkli gözlü
oğlumunda değişecek gibi görünmüyo

bir sitede okudum, eğer bebeğinizin göz rengi 6 aya kadar değişmediyse, artık o renktedir yazıyordu. bizimki lacivert ama kahverengilikler belirmeye başladı.

kızlar,
az-çok düzeniniz oturmustur ..
Sizler gunde kac öğün emzırıyorsunuz,kac saatte bır emıyor
ve bebegınız uyuyorsa ,emme saati
geldıyse uyandırıyor mıusunuz???

bizim de emme saatimiz yok. canı ne zaman isterse o zaman emiyor. gece ben de uyandırmıyorum. arkadaşların dediği gibi, yemek gibi uykuya da ihtiyaçları var (tıpkı biz anneler gibi :112:)

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun.
insan o panikle saçmalayabiliyo,
hem bebeğine hem de çevresindekilere istemeden
sert davranıyo..
bebişin daha küçük hatırlamıcak nasılsa. üzülme.
eğer cok sancısı olursa verirsin damla,
dr vermiş nasılsa bir bildiği vardır.

kızlar bebeklerinizin göz rengi değişti mi, benimkinin hala lacivertimsi duruyooo.... mavişler var mı mavişlerr :)

benim oğluşumun gözleri mavi yeşil karışımı. ama gören mavi gözlü diyor. saçları koyu baya, siyaha yakın. aynı babama benziyor. o da renkli gözlü saçları koyu renk. zaten benim baba tarafım tamamen mavi- yeşil gözlü.doğduğundan beri gözleri giderek açıldı, inşallah değişmez.

çoook geçmiş olsun kader arkadaşım. benim oğlum tam 3 ay boyunca kolik şeklinde ağladı. 1 hafta kakasını yapadığı da olurdu acile zor atardık kendimizi. kullanmadığım damla, yapmadığım masaj kalmadı. elma yağıyla saat yönünde masaj yapıyordum.(hem karnına hemde ayaklarına günde 3 defa) nurse hurveys, bubblees, bio gaio gibi pek çok damla kullandım. en sonunda internetteki yorumlara güvenerek "sub simplex" isimli bir damlaya başladım.(30 TL) eczane eczane gezerek buldum. Allahım mucize gibi geldi. tam 10 gün sonra gaz sancısı tamamen kesildi. şimdi hiç yok. o damlayı veriyordum ve yarım saat sonra bebeğimde tık yok. hala yarısı duruyor. yavrum kendi kendine gazını çıkarmayı öğrendi resmen.

günaydın kızlar
ne güzel çoğunuzun bebeği renkli gözlü sarışın anladığım kadarıyla
eşim açık tenli ela gözlü ailesindede var renkli göz
ben bildiğiniz karakaş karagöz denenlerdenim ama ailemde renkli gözlü az var dedelerimde falan..
oğlumda aynı ben sanırım herkes gözler lacivert maviye dönecek diyo ama halt etmişler baya baya benim gibi kahverengi gözleri var

bu arada kendi doktorumuz gaz sancısı için sadece masaj yap ve karnına sıcak havlu koy dedi. damla bile verme dedi. (tabi kendisi sabaha kadar mosmor olana kadar ağlayan bir bebekle başbaşa kalmadığından) ama ben dinlemedim. annelik iç güdülerimle hareket ediyorum doğrusu. yavrum acılar içinde sadece masaj yap diyor, dayanamadım ve her şeyi denedim. kendim de bol bol rezene ve kayısı çayı içtim

giderek açıldıysa, değişmez artık bence. benimkinin hala lacivert ama çok açılmadı mesela, babası gibi ela olucak sanırım.

yerim ben onun kahve gözlerini..
yok kız ben maviş var mı hiç diye sordum da
o yüzden mavişler cevap yazınca
sanki herkesin renkli gözlü gibi bi izlenim oluştu sende :)

canım benim kız gündüz uykusundan bile kalkmaz acıktım diye, o yüzden ben saati saatine veririm.. bugune kadar cok az agladı acıktım diye,geceleri hic aglamadı.. benim gibi mal kızın olsa uyandırmam falan demezsin,gerci bizimki uyanmıyor uykusunda emiyor :)) kurulmus saate gelince haftasonları düzeni bozuluyor diye gıcık oluyor salı gününe eski düzenini tekrar olusturuyor,biz yine bozuyoruz yine kızıyor.. dışarıda uyumuyor evde genelde hergun aynı seyleri yapıyor bir gecen rota aşısı rotaladı sandım ama şimdi yine döndü kendine..
bir kere sabahları sagıyorum ama bugun sagacak sütüm yok galiba, aksam uyuz bir haber aldım,hamileligimin son ayında aldıgım haberin devamıııı...stres yaptım uyuyamadımm..uykusuzluktan mı nedir sütüm azaldı.. gögsüm löşş löşş azra daha tepki vermedi emiyor ama 5 dk emen bebegim 10 dk emiyor ..fıskırırdı şimdi damla damla geliyor.. gece doymadı diye cok korktum ama sabah bez cişliydi,daha öncesindeki yediklerinden midir yoksa o çiş ? yani acaba doymadı bir onceki ictiklerini mi yaptı ?? kafam allak bullak..stokladıgım sütlerden verdim ne kasıkla ne biberonla almadıaldıgını cıkardı..eşim kızdı bana simdi de süte kafayı taktın olanı da gondercen dedii.. gece boyu su ictim bilmem ne ama eskisi gibi dolmadı.. uyuyacagım birrazdan azra uyansın yıkayıp yatacagım belki iyi gelir uyku..ama bir damla uykum yokk..psikolojim kaydııı...bu stres dünkü yaptıgım stresten betermiş... kızım yeter ki doysun dünya yıkılsın umrumda degil ama sütüm geri gelsin..yoksa benim kız biberon falan almıyor ben nasıl beslerim onu???????

cok gecmis olsunn.. agrı cekmesinden damla vermen daha iyidir,gibime geliyor...olur arada sinir bozuklukları kendine kızmaaa..

sağlıkları yerinde olsun da gerisi boş, oğluşumu herkes birine benzetiyor bende sağlıklı olsun kime benzerse benzesin, ailemizde çirkin yok diyorum , hem böylelikle sinir olduğum kişileri nazikçe sinir ediyorum çok gıcığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…