2012 Şubat Anneleri

beyaz un dışındaki esmer unlar çavdar kepek yulaf tam buğday gibi
bunların sindirimi zordur çabucak kana karışmaz
daha geç acıktırır
hep böyle yemek lazım aslında

dün bi arkadaşımla konuştum.onunda 3 aylık bi bebeği var.
kız 60 kilo ile hamile kalmıştı.
3 ay içinde tekrar dönmüş eski kilosuna
ben 55 ile hamile kaldım 4 ay oldu hala 62 kiloyum
dün yaktım gemileri valla yeter
ekmek olayını bitiriyorum
1er dilim yiyerek başladım
ağır yağlı tatlı şeylerden uzak durmaya karar verdim.
dün akşam salata 1 dilim ekmek azcık bişeyde kıymalı menemen yiyip yattım
ama sanki sütüm azaldı.gece uyanmayan kızım uyandı sürekli
offfff
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
ama yinede azimliyim bu böyle olmaz süt yapan sıvı şeyleri artırmaya çalışcam
dışarı bile çıkamaz oldum eski kıyafetlerime giremediğimden
inat ettim yeni bişeylerde almıcam
zayıflıcam yani başka yolu yok.

bende alışverişe çıktım haftaiçi çok moralim bozuldu, kilo olarak fazla birşeyim kalmadı 1-2kg kadar ama basenler fena genişlemiş 40 bedenden 44 bedene çıkmışım resmen
6 ayımız bitsin allah izin verirse ilk iş diyetisyene gitmek olacak

mrb kızlar dün oğlumun atesi var demiştim ya sabaha kadar bir indi bir cıktı ateşi.... sabah 6 da 38.1 olmuştu eşimde işteydi hemen aradım hastaneye gittik ...özele gitmiştik ama o saatte kapalıydı tabi..... doğum yaptıgım hastaneye gittik oda sadece yeni doğan bakıyomuş...... en son hacettepeye gittik o kadar dolaşmaya sabah serinliğinde düşmüş ateşi bişeyi yok deyip geri gönderdiler..... ama yine bi cıkıp iniyo ateşi..... aile hekimine aradım sordum sıcaktandır dişi cıkacaktır falan dedi..... ama bi türlü içim rahat etmiyo benm....hamileyken en korktugum sey ateşlenip havale gecirmesiiydi....

ya Allah rızası için şimdi bebeklerinizin ateşine bi bakıp bana söyleyebilirmisiniz bi karşılaştıralım

kolik konusunda harvey karpı okuyorum tavsiyelerini uyguluyorum
benim danayı kundakladım
sırıtıp duruyo
tabii kundak durmuyo hemen açıyo ama olsun bugünlük işime yaradı daha hiç koliğe bağlamadı
bol bol uyuyo

..... ........... ........... .........

korkma diştir o muhtemelen veya sıcaktandır canım
ateş düşürücü veriyomusun

artık bizimde öyle ama dr normal olduğunu söyledi felaket terliyolar artık çünkü süte bağlama lütfen canım

bu soruya cvp vermek istiyorum ama kararını vermişsin ztn yinede eklemek istedim
çalışan bi anne olarak bunu riske atamam ben
çünkü sağılan sütle bebeğin çektiği süt oranı çok farklı bide niyetlenerek azalmasına neden olamam
çünkü akşama kadar benim sütümle idare ediyo durduk yere mama verilmesinin gereği yok bence
haaa bu mamaya karşı olduğumdan değil
yeterken sütü yetmez hale getirmek bana göre yanlışş
bana göre yani

günler çok uzun ve çok sıcak.bütün gün sıvı alamamak sütümü kesin etkiler gibi geliyor..((

banada öyle geliyor canı sıvı tüketimi bi yana bide stresde azaltıyo gerginlik

ben tutmayı düşünmüyorum ek gıdaya gecseydik olabilirdide şimdi sadece anne sütüyle beslendigii için ..e oruç tutunca o kadar saat mutlaka sütüm azalacagı için tutmamak bebeğin hayrına diyorum ben

canım ek gıdaya geçilse bile bu aylarsa bebek ek gıdayla doymaz ki illa sıvı tüketerek doyacak yani anne sütüyle deneyenler öyle diyo dr da

bu gün benim kızımında ateşi çıktı çok değil ama normalden yüksek makattan ölçtük en fazla 37.6 kadar yükseldi yarım fitil verdim daha çok çıkar diye şimdi düştü 37 36.8 9 gibi kulaktan ölçünce bir kaç birim düşük çıkıyor tabi, ateşi var demek için en fazla ne kadar olması gerekiyor acaba boşuna telaşmı yapıyorum

ilk babalar gününmüz kutlu olsun kızlar.tabii gerçek anlamda babalarımız için bu mesajım.sadece sperm yollamakla baba olunacağını zannedenlerin böyle bir günde babayım diye ortalıkta gezmesine sinir oluyorum.tüm gerçek babalara sevgilerle...

selam bayanlar. Benim bebişim 5 aylık, aptamilin sütlü pirnçli kaşık mamasına başladık. ağzının kenarlarında kırmızı alerjik bişeyler yaptı normal mi, aranızda kullanan var mı?

selam bayanlar. Benim bebişim 5 aylık, aptamilin sütlü pirnçli kaşık mamasına başladık. ağzının kenarlarında kırmızı alerjik bişeyler yaptı normal mi, aranızda kullanan var mı?

maşallah canım
şimdi yaz hava çok sıcak mamalar sanırım kuvvetli geliyo ilk doğduğunda oğlumdada olmuştu aptamil mamadan
zamanla geçti alışıyorlar sanırım
aptamil hiç yaramadı bize
smacıyız biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…