- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.821
kızlar hugocuk'un yazdıklarına ilaveten birşey diyeceğim. biz halk ekmeğin organik tam buğday ekmeğini alıyoruz. hem çok sağlıklı, hem çok yiyemiyorsun, hem de biraz sert olduğu için öyle yemeğin suyuna iştahlı iştahlı ekmeği bandırıp yiyemediğin için kilo vermeye kesinlikle çok yardımcı bence. benim de bu arada 5 kilo fazlam kaldı 60'a. 60 la hamile kalmıştım ama aslında 58 falan olsam süper olacak.yani 7 kilo. offf. yerken çok güzel de, kilo almak kadar vermek de kolay olsa....
dün bi arkadaşımla konuştum.onunda 3 aylık bi bebeği var.
kız 60 kilo ile hamile kalmıştı.
3 ay içinde tekrar dönmüş eski kilosuna
ben 55 ile hamile kaldım 4 ay oldu hala 62 kiloyum
dün yaktım gemileri valla yeter
ekmek olayını bitiriyorum
1er dilim yiyerek başladım
ağır yağlı tatlı şeylerden uzak durmaya karar verdim.
dün akşam salata 1 dilim ekmek azcık bişeyde kıymalı menemen yiyip yattım
ama sanki sütüm azaldı.gece uyanmayan kızım uyandı sürekli
offfff
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
ama yinede azimliyim bu böyle olmaz süt yapan sıvı şeyleri artırmaya çalışcam
dışarı bile çıkamaz oldum eski kıyafetlerime giremediğimden
inat ettim yeni bişeylerde almıcam
zayıflıcam yani başka yolu yok.
mrb kızlar dün oğlumun atesi var demiştim ya sabaha kadar bir indi bir cıktı ateşi.... sabah 6 da 38.1 olmuştu eşimde işteydi hemen aradım hastaneye gittik ...özele gitmiştik ama o saatte kapalıydı tabi..... doğum yaptıgım hastaneye gittik oda sadece yeni doğan bakıyomuş...... en son hacettepeye gittik o kadar dolaşmaya sabah serinliğinde düşmüş ateşi bişeyi yok deyip geri gönderdiler..... ama yine bi cıkıp iniyo ateşi..... aile hekimine aradım sordum sıcaktandır dişi cıkacaktır falan dedi..... ama bi türlü içim rahat etmiyo benm....hamileyken en korktugum sey ateşlenip havale gecirmesiiydi....
ya Allah rızası için şimdi bebeklerinizin ateşine bi bakıp bana söyleyebilirmisiniz bi karşılaştıralım
mrb kızlar dün oğlumun atesi var demiştim ya sabaha kadar bir indi bir cıktı ateşi.... sabah 6 da 38.1 olmuştu eşimde işteydi hemen aradım hastaneye gittik ...özele gitmiştik ama o saatte kapalıydı tabi..... doğum yaptıgım hastaneye gittik oda sadece yeni doğan bakıyomuş...... en son hacettepeye gittik o kadar dolaşmaya sabah serinliğinde düşmüş ateşi bişeyi yok deyip geri gönderdiler..... ama yine bi cıkıp iniyo ateşi..... aile hekimine aradım sordum sıcaktandır dişi cıkacaktır falan dedi..... ama bi türlü içim rahat etmiyo benm....hamileyken en korktugum sey ateşlenip havale gecirmesiiydi....
ya Allah rızası için şimdi bebeklerinizin ateşine bi bakıp bana söyleyebilirmisiniz bi karşılaştıralım
korkma diştir o muhtemelen veya sıcaktandır canım
ateş düşürücü veriyomusun
kızlar bebeğimin aynı saat aralıklarıyla değiştirmeme rağmen bezi eskisi kadar dolu olmuyor.hep dolu dolu ağır bez alırdım altından bugünlerde ise bezi hiç te öyle dolu olmuyor.niye acvaba.sütümmü yetmiyor,terlediği için terlemi atıyor acaba.
sizinkiler nasıl
Merhaba kızlar,
Pek zaman bulamıyorum bu aralar.
Fırsat bulmusken de aklıma takılan mevzuyu paylasayım ıstedım.
Malum, Ramazan ayı yaklasıyor.
Ve ben oruc tutup-tutmamak konusunda kararsız kaldım.
Kızım o tarıhlerde 5. ayını doldurmus olacak.
Ve muhtemelen emmeye devam edecek.
Oruc tutsam, sütüm olmaz dıye endıse edıyorum.
Gun boyu ek besın alsa, dinimiz bana bu kolaylıgı vermısken, melegıme haksızlık yaparım dıye dusunuyorum.
Bu arada sımdıye kadar ek besın almadı kızım.
Gecen yılda tutmadım, hamılelıkten dolayı.
Bu sene ne yapsam bılemedım.
Hem kızım emsın ıstıyorum hem oruc tutmak.
Fakat gun ıcınde bır ogun atlasam, yogun oldugum zaman yemegımı yıyemesem sutumde azalma oluyor.
Sızler ne yapmayı dusunuyorsunuz?
günler çok uzun ve çok sıcak.bütün gün sıvı alamamak sütümü kesin etkiler gibi geliyor..((
ben tutmayı düşünmüyorum ek gıdaya gecseydik olabilirdide şimdi sadece anne sütüyle beslendigii için ..e oruç tutunca o kadar saat mutlaka sütüm azalacagı için tutmamak bebeğin hayrına diyorum ben
ilk babalar gününmüz kutlu olsun kızlar.tabii gerçek anlamda babalarımız için bu mesajım.sadece sperm yollamakla baba olunacağını zannedenlerin böyle bir günde babayım diye ortalıkta gezmesine sinir oluyorum.tüm gerçek babalara sevgilerle...
selam bayanlar. Benim bebişim 5 aylık, aptamilin sütlü pirnçli kaşık mamasına başladık. ağzının kenarlarında kırmızı alerjik bişeyler yaptı normal mi, aranızda kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?