- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.841
Herkese selam ...
Bugün moralim çok bozuk oğluşumla annemlere gittik babalar günü için herşey gayet güzeldi taki annemle oğlumun sevişmeleri başlayana kadar..Annem oğlumun kaburgasını farketti sol kaburgasının alt kısmı gözle bile görülcek derecede büyük böyle elleyince sert ve şiş..!kaç kişiye gösterdik herkes kaburga kırığı olduğunu söyledi şoklardayım sezaryan doğum yaptım nasıl olur olduysa nasıl farketmedik bu zamana kadar kemik öyle kaynadı bebeğim o acıya nasıl dayandı kafayı yicem onca dr muanesinde dr.damı anlamadı görmedi..!Sabah dr götürces randevu aldık dua edin nolur kötü bişey çıkmasın
Herkese selam ...
Bugün moralim çok bozuk oğluşumla annemlere gittik babalar günü için herşey gayet güzeldi taki annemle oğlumun sevişmeleri başlayana kadar..Annem oğlumun kaburgasını farketti sol kaburgasının alt kısmı gözle bile görülcek derecede büyük böyle elleyince sert ve şiş..!kaç kişiye gösterdik herkes kaburga kırığı olduğunu söyledi şoklardayım sezaryan doğum yaptım nasıl olur olduysa nasıl farketmedik bu zamana kadar kemik öyle kaynadı bebeğim o acıya nasıl dayandı kafayı yicem onca dr muanesinde dr.damı anlamadı görmedi..!Sabah dr götürces randevu aldık dua edin nolur kötü bişey çıkmasın
Herkese selam ...
Herkese selam ...
Gunaydın guzel anneler;
bur_sen; cok gecmıs olsun canım.
ınsallah bebegının canı cok yanmamıstır bugune kadar.
Ve ınsallah sımdıden sonra hep guzel haberlerını alır, saglıkla buyutursun melegını.
Benım cılvelı kızım dun tam 4 aylık oldu.
Babasının babalar gununu ıse sade bır pasta ıle kutladık, uzerıne 'babalar gunun kutlu olsun babacıgım' yazdırdım.
Ve pastayı da kızımla beraber aldık
Cımcımem cok tatlıydı her zamankı gıbı
Uykusuz olmasa daha da sırın olacaktı.
Eve gelınce aralıksız uyudu bır kac saat.
Bende o arada kızımı anneme bırakıp, esımle dıreksıyon dersıne gectım
Basarısızdı ılk dersım!
Esım ona bas buna bas dedıkce ben gaza yuklendım ve arabayı bır kac kez stop ettırdım
Bakalım, ınsallah 2. dersım daha basarılı olur.
hugocuk,
Rabbım bebeklerımızın daha nıce aylar ve yıllar devırdıgını gormeyı nasıp etsın ınsallah.
Kavanoza yogurt mayalama fıkrı cok hosmus, bende uygulayabılırım.
Sut ıle ılgılı ıddıayı okudum ve urktum acıkcası.
Nereye kadar neyden kacabılecegımızı bılmıyorum artık.
Bu arada bır konuda senın ve dıger arkadaslarımın fıkrını almak ısterım.
Annem cok sıkayetcı olmamakla beraber butun gun evde yalnız kaldıgı ıcın sıkıldıgını ıfade ettı.
Esımde bunun uzerıne 'dılersen cuma gunu annenle beraber Bursa ya gıt, o gece orada kalın, cumartesı sızı gelıp alayım annen kalsın, bız yazlıga gıdelım, pazar gunu annemlerle donerız' dedı.
Yanı cumadan, pazar a kadar bır kac kez yola cıkmıs olacagız.
ıstanbul dan Bursa ya.
Bursa dan Iznık e
Iznık ten Istanbul a.
Bu sıcaklarda, bu kadar az bır zaman ıcın o yola cıkmalı mıyım?
Elıf huysuzlanır dıye korkuyorum acıkcası.
Esım, yazlıgın bahcesını gormek ıstedıgı ıcın gıtmek ıstıyor, bırde annesı kızımı ozlemıs.
'Eee gıtmesek de annenler bır kac gune donecek zaten' dedım ama?
Bırde gıtmek ıstemeyısımın bır nedenı, kayınvalıdemın orada bır komsusu var.
Bılıyorum kı gıttıgımızde sapur supur benı de kızımı da opecek!
Ve ben buna sinir olacagım.
He bırde hıc dınlenemeden ertesı gun ıse gıdecegımı de hesaba katmalıyım.
Bu durumda sanırım gıtmemek en dogru cozum.
selam kızlar;
konuları okumadan şöylehızlı bir giriş yaptım:) eleferacım yorgunluğuna değecekse git; ama hem keyif almayıp hem kasılacaksan haklısın. öpme konusunda uyarıver sen insanları. çünkü bir hastalık vs.. olunca bizler çekiyoruz ceremesini. bozulan bozulsun kırılan kırılsın. bu arada avatarındaki senin kızın mı maşallah süpanallah. Allah nazarlardan korusun cimcimeyi.
sıcakta sersem gibi olur çocuk
hiç dinlenmeden git gel zor
az daha büyüsün
hugocuk;
Darılmakta haklısın ama galıba esın de haklı.
Para onların ve nereye harcayacakları onları ılgılendırıyor.
Elbette ayrımcılık yapmaları hos degıl fakat, ıclerınden sıze yardım etmek gelmıyorsa zorla yaptıramazsın.
Sakın darılma sozlerıme, benzerı durumda bende senın gıbı hıssederdım.
Ancak; sunu kabul etmemız gerekıyor.
Kımse bıze ıyılık yapmak zorunda degıl.
Ve aslında yapmamaları galıba daha hayırlı.
Hıc degılse mutlulugumuzdan veya mal varlıgımızdan nasıplenmeye kalkmazlar.
Sana onerım; bu mevzulara farklı bır acıdan bak.
Sureklı aynı dusuncelerını yıneleme ki, ofkene yenılıp daha da kinlenmeyesin.
Ve ıcınden gelmıyorsa, sırf bırılerını memnun etmek amacı ıle kendınden odun verme.
Hıc kımse sırf ıs yapıyor dıye sevılmez.
Ama saygıda kusur etmıyorsa sevılır.
Ve herkes yaptıgının karsılıgını bır gun mutlaka gorur.
canım ben başladım 9 damla dedi hemşire ama bn 5le başladım şuan 6 veriyorum zamanla arttıracam,birde meyve suyuna karıştırıyorum,bze kabızlık yapmadı şükür ama kakanın kokusu ve görüntüsü iğrenç oldubayadır dışarı çıkmıyorduk bugün hakkını verdik yarında kızımla birlikte okula semnerlere gideceğiz inş kısa sürerde geliriz hemen
kızlar siz kan ilacına ferro sanal a başladınız mı?bize sağlık ocağından verdiler ancak daha başlamadım kabızlık yapabilir demişlerdi bu topicte napsak ki?
geçmiş olsun canımHerkese selam ...
oglunun garezi sana sanırım hugocuk:) inşallah en yakın zamanda düzelirsağlık ocağına gittik biraz önce
idrar tahlili yapılıyomu diye sormak için ama olmuyomuş
kolik filan derken acaba enfeksiyonmu var yoksa kulak filanmı doktora götürcez pazartesi günü
dün akşam 6 da yine başladı ters çevirip koluma yatırdım hemen sustu akşam 10 a kadar debelendi hamakta yüzü örtülü
10 da hiçbişey olmamış gibi kalktı 12 ye kadar oynadı kucağımda sonra yatırdım çok kızdı daha oynucakmış
zor uyuttum
geceleri uyumak istemiyo geçen sinirden battaniyesini ısırdı tekmeledi
hamak dayanmıcak yakında
işin garibi başka insanlar bize gelince hiç sesi çıkmıyo hep inceliyo saatlerce onları gülüyo
o zaman hiç tutmuyo ağlama krizi
ama onlar gittide yanlız kaldıkmı evi başıma yıkıyo
geçen babam geldi 1 gün o baktı oğluma
hiç gıkı çıkmadı mızmızlansada ağlamadı
babam gitti iki gü canıma okudu
inşallah bişey çıkmaz
canım bizim mutluluğumuzdan nasiplenmeye kalkıyorlar zaten
sürekli onlrla vakit geçirmemizi isterler
anlatsam ohoooo çok yani
kısacası dört dörtlük istiyorlar bizi ama ben soğudum yardım değil zaten ama insan torununada gelirken bişeyler getirir
hepsini diğerlerine yollayıp bizimkine gelince yok oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?