2012 Şubat Anneleri

kızlar benim haftalardayken adet olacakmış gibi ara ara sancılarınız oldumuu:26:

benim hala oluyor, doktor normal dedi. çünkü vücut sürekli oraya kan pompalıyormuş, bu da sancı yapıyormuş. ben geçen çarşamba gittim doktora ağrım var dedim her ihtimale karşı iğne verdi (progestan). yaptırdım şimdi içim rahat:)

Çok zor şeyler yaşamışsın, ama inşallah Allah'ın izni ile sağ salim kucağına alıcaksın şimdiki bebeğini canım.Riskli dönemler geride kalıyor.

Aaaaa çok iyi yapıyorlar o zaman.Yeni gideceğim doktor tanıdık, görse söyler bana ama keşke görse
kızlar benim haftalardayken adet olacakmış gibi ara ara sancılarınız oldumuu:26:

Benim olmuştu canım.

Teşekkür ederim hepimizin inşallah.
inşallah normaldir.
haftaya ikili test günüm... inşallah cinsiyetide belli olur o zaman.

Hepimizin ikili testleri yaklaşıyor...
İnşallah hayırlı ve gönlümüze göre haberlerle döneriz.
Rabbim cinsiyet olarak da herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah.

önerin icin cok sagol.. peki karin büyümeye baslayinca mi sürülüyor bu kremler ??

Rabbim cinsiyet olarak da herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah.

Aminnnn inşallahhh..Ya hep kız vardı gönlümde.Ama 1 haftadır ikisi eşitlendi, ikisini de çok istiyorum

seviyosun diye hergün yapcan die bişey yok ki çocuk olunca zaten mecbur evde yices şimdi tadını çıkaralım iki kişi olmanın:))

Ben de dışarıda yemeyi çok severim, eşimde.
Ama dışarıda yemek yerken yediklerimin içerisinde pişmemiş malzeme olmamasına özene gösteriyorum ben çünkü toxo bağışıklığım yok.
Hamburgerden, sandviçlerden kesinlikle marul, domates, vs. salata malzemelerini çıkarttırıyorum. Mayonez kullanmıyorum...
Salata dışarıda yemiyorum...
Mutlaka ateşe deymiş, pişmiş şeyler yemeye gayret ediyorum....

İnşallah canım, inşallah hayırlı haberlerle döneriz...
Çoğu doktor 16-18. haftalar arası diyor...Ama ikili taramada hcg değerlerine göre %80 belli olur diyorlar...

bende 25inde gidicem bu ayın doktor banada yuzde seksen bellı olur demıstı
cok heyecanlıı

Kızlar ben 11+2 yim herkes karnın belli olmaya başladı diyor sizinde belli oluyormu?

Amin insallah, ben de doktor randevumu aldim, Turgay Sener, hakkindaki yorumlar cok guzel, Eskisehir'de gidilebilecek en iyi doktor diyorlar. Ama o hafta calismayabilirmis hala belli degil, cok uzuldum insallah benim testleri yapar da oyle gider yada hic gitmesin, ben bekleyemem 13. haftam oluyor cunku ... baska doktor bulmam lazim.

Yeri gelmisken size sorayim... Eskisehir'de doktor onerisi olan var mi?

slm guzel anne adaylari...

önceden dusuk yapmis olanlar dusukten kac ay sonra ilk denemeyi yaptiniz.... ilk 3 ayda yapilan denemede saglikli gebelik olur diyorlar ne dersiniz guzeller

herkese mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.
buarada bebeğim 7 haftalık oldu cumartesi doktora gittim ama 2 li testten bahsetmedi doktorum , nezaman yapılıyor? unutmus olabilirmi?

slm guzel anne adaylari...

önceden dusuk yapmis olanlar dusukten kac ay sonra ilk denemeyi yaptiniz.... ilk 3 ayda yapilan denemede saglikli gebelik olur diyorlar ne dersiniz guzeller

Cnm benim ilk gebeliğimde 10 haftalıkken bebeğin kalbi durdu ve kürtajla sonuçlandı. Doktor 3 ay korunma süresi verdi. 3 ay korunduk bıraktıgımız ay hamile kaldım.

Doktorun dediklerini yapmak gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…