- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.861
kızlar benim haftalardayken adet olacakmış gibi ara ara sancılarınız oldumuu:26:
hehehe tamam:)) ya ben de severim aslında ilk evlendiğimde bikaç kes yaptım ama sonra hamilelik girince her akşam kayınvaldemde yedik, kayınvaldem yoksa da dışarda:)) saolsun çok iyi baktı bana:)
Bende yemek yapmayı seviyorum diyorum ama 1 senelik evliyim 8 ay dışarda yemişizdir
Bugün doktorumu arayıp kesinleştireceğim canım...
Benim biraz şey gibi hissettiğim duygu: yorgunluk, birikmişlik...
Ben ilk bebeğimde düşük yaptım...Sıkıntılı bir takip süreci oldu,dış gebelik tehlikesi vardı.
3-4 ay sonra tekrar bu bebeğime hamile kaldım. Onda da bhcg adet gecikmesine göre düşüktü, dış gebelik olabilir dediler.
USG'de bozulmuş kese dediler, düşük yapacaksın dediler...Sonra kese göründü, kalp atışında büyük bir kanama alanımın olduğunu öğrendim, yatacaksın dediler.
Yada miyom olabilir dediler.
Kan tahlillerimde tiroitim yüksek çıktı, ileri tetkik ve tiroit usg bakıldı. Şükür temiz çıktı.
Ama çok koşturdum...O yüzden artık beyaz önlük gördüm mü elim ayağıma dolanıyor. Stres ediyorum...
Zaten yaygın ansiyetik bozukluğum da vardı hamilelikten önce...Yani evham hastalığı kabaca...
Yine de bu sakinlemiş halim diyebiliriz....
Rabbim sağlık versin de, aileme, bana evladıma, stres olsun çekerim napalım...
ama doktorlar 16. haftaya kadar söyleme taraftarı değil, çünkü bazı aileler kız olcağı zaman aldırıyorlarmış bu yüzden de doktor görse bile söylemiyormuş kürtaj süresi bitince söylüyorlarmış...
kızlar benim haftalardayken adet olacakmış gibi ara ara sancılarınız oldumuu:26:
Teşekkür ederim hepimizin inşallah.
inşallah normaldir.
haftaya ikili test günüm... inşallah cinsiyetide belli olur o zaman.
daha önce de yazmıştım ama gerilerde kalmıştır sanırımben şuanda badem yağı kullanıyorum. niveanın kokusu hoşuma gitti en çok. ama 12.haftadan sonra da mustelanın bir kremi var. stretch marks double action. onu kullanıcam. ilaç değil. dermokozmetik. o yüzden fiyatı accık pahalıymış ama en yakın arkadaşım eczacı bana geliş fiyatına getircek
Hepimizin ikili testleri yaklaşıyor...
İnşallah hayırlı ve gönlümüze göre haberlerle döneriz.
Rabbim cinsiyet olarak da herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah.
seviyosun diye hergün yapcan die bişey yok kiçocuk olunca zaten mecbur evde yices şimdi tadını çıkaralım iki kişi olmanın:))
Aminnnn inşallahhh..Ya hep kız vardı gönlümde.Ama 1 haftadır ikisi eşitlendi, ikisini de çok istiyorum
hakikaten pahaliymis 79 TL :))
eylülde avrupa ziyaretim olacak,oradan daha uyguna bir krem bulabilirim herhalde :))
İnşallah canım, inşallah hayırlı haberlerle döneriz...
Çoğu doktor 16-18. haftalar arası diyor...Ama ikili taramada hcg değerlerine göre %80 belli olur diyorlar...
Kızlar ben 11+2 yim herkes karnın belli olmaya başladı diyor sizinde belli oluyormu?
Hepimizin ikili testleri yaklaşıyor...
İnşallah hayırlı ve gönlümüze göre haberlerle döneriz.
Rabbim cinsiyet olarak da herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah.
Kızlar ben 11+2 yim herkes karnın belli olmaya başladı diyor sizinde belli oluyormu?
slm guzel anne adaylari...
önceden dusuk yapmis olanlar dusukten kac ay sonra ilk denemeyi yaptiniz.... ilk 3 ayda yapilan denemede saglikli gebelik olur diyorlar ne dersiniz guzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?