- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.821
Olmaz mı?
ıkı hafta boyunca kabız oldum.
Hamdolsun ıkı-uc gundur normale dondum.
Esım bıle telefonda 'bugun yapabıldın mı?' dıyor ardından 'suraya bak b... derdıne dustuk' dıye dalga gecıyordu.
Bol bol su ıcmenı ve gün kurusu kayısısı yemenı onerırım.
Baska turlu gecmedı benım.
Su an hem kabız degılım hem de sıskınlıgım azaldı.
evde internet varsa, sıkılmaya fırsat vermeyiz canının merak etme sen :) biz varız
6+5 günlük azelyacım 4 haftalıktı başladı kabızlık kayısı bende hiç fayda etmıyor suanda gaz sansıcından duramıyorum karnım agrıyo kuru incir yedim bakalım o fayda etcekmi yarın kalp atısı için doktorumuz cagırdı soracam doktora bakalım ne diyecekk
Neeee 40 kılo mu?
Pekı nasıl basardı zayıflamayı.
Bende nefsımı tatmın etmeye calısıyorum sadece ama nefsım tatmın olmaya pek meyıllı degıl.
Oyle bır durumdayım kı, ısımler bıle bana bır yıyecegı cagrıstırıyor ve onu yemeden aklımdan cıkaramıyorum.
Mesela dun Tahsın adını duydum, tahın aklıma geldı.
Sımdı canım tahın ıstıyor, oysa normalde pek sevmem tahın helvasını ):
Bizde de aynı durum vardı, sabah tuvaletten çıktığımda ilk soru "yaptın mı?"
6+5 günlük azelyacım 4 haftalıktı başladı kabızlık kayısı bende hiç fayda etmıyor suanda gaz sansıcından duramıyorum karnım agrıyo kuru incir yedim bakalım o fayda etcekmi yarın kalp atısı için doktorumuz cagırdı soracam doktora bakalım ne diyecekk
Neeee 40 kılo mu?
Pekı nasıl basardı zayıflamayı.
Bende nefsımı tatmın etmeye calısıyorum sadece ama nefsım tatmın olmaya pek meyıllı degıl.
Oyle bır durumdayım kı, ısımler bıle bana bır yıyecegı cagrıstırıyor ve onu yemeden aklımdan cıkaramıyorum.
Mesela dun Tahsın adını duydum, tahın aklıma geldı.
Sımdı canım tahın ıstıyor, oysa normalde pek sevmem tahın helvasını ):
Canım su tüketimin nasıl? bol su içince kabızlık sorunu azalıyor. şişkinlik için akşamları yürüyüşe çıkıyoruz,süper geliyor.
ve soda günde bir tane iyi gelirmiş, oda rahatlatıyor.
birde kurtarıcı kayısı var tabi :)
suyu çok içiyorum ılk zamanlar hıc ıcemedım suyu resmen mıdem kalkıyordu ama sımdı ıcıyorum suyumu sodamı muhakkak ıcerım bazen 2 tane bıle içtigim oluyor kayısıda bende işe yaramadıama aksamlaarı yürüyüşü deniyecemm
Allah bağışlasın canım, bana eski doktorum bitkisel bir ilaç vermişti.Üzerinde gebeler için yazıyordu ismini hatırlamıyorum ama, kabız olacağımı hissettiğimde ondan içiyorum 1 tane, ertesi gün rahatlıyorum.
Kayısıyı bir de şöyle dene; 7-8 kayısıyı ikiye böl, az bir suda ılıt kaynatma, sonra suyla beraber kayısıları 1 gün beklet.Ertesi sabah hem kayısıları ye hem suyunu iç.
Valla buyuk nımetmıs tuvalete gıdebılmek
Al iste, sımdı de canım taze incir istiyor ):
Sizlerde boyle mısınız arkadaslar?
Duydugunuz ne varsa canınız cekıyor mu?
Bırde cok aglak oldugunuz mu?
Ben herseye aglar oldum.
Esım cok kızıyor, bebısımızı uzuyormusum dıye.
Dıyorum 'o aglatıyor benı, balık burcu olacak ya, cok duygusal yavrum, benı de aglatıyor'
'Saklanma onun arkasına' dıyor.
merhaba büşra, arkadaşların dediği gibi bünyeye göre değişiyor ama bana dut çok etkili oluyor. 3-4 yiyeyim yetiyor, annem bir kiloyu bitirsin banamısın demiyor.
ilaç kullanıyorsan onlar da yapıyor maalesef kabızlık. umarım uzun süreli olmaz canım
günaydın kızlar, bugün benim 2li test günüm. ondan mıdır bilmem içimde bir huzursuzluk, bir sıkıntı, herkesle didişiyorum uyandığımdan berihayır olsun inşallah diyorum ve size güzel bir hafta diliyorum şimdiden...
cok şiş karnım surekli gaz var midemde aynısı bızdede esımde yaptınmı ?sorusundan sıkıldım artık basur olcam dıye korkuyorum hiç birsey fayda etmedı bana buzamana kadar denedığim nolcak böyele bilmşyorumm sabredecez artıkkk
Ay çok güldüm ya, tahsin tahin konusuna :)
benimde öyle canım pek bişi istemiyor, eşime dert oluyo, tek tek sayıyo şunu istermisin bunu istermisin diye
ya dedim istemiyorum, ama canın çekiyosa git al :)) yiyelim
Valla buyuk nımetmıs tuvalete gıdebılmek
Al iste, sımdı de canım taze incir istiyor ):
Sizlerde boyle mısınız arkadaslar?
Duydugunuz ne varsa canınız cekıyor mu?
Bırde cok aglak oldugunuz mu?
Ben herseye aglar oldum.
Esım cok kızıyor, bebısımızı uzuyormusum dıye.
Dıyorum 'o aglatıyor benı, balık burcu olacak ya, cok duygusal yavrum, benı de aglatıyor'
'Saklanma onun arkasına' dıyor.
günaydın kızlar, bugün benim 2li test günüm. ondan mıdır bilmem içimde bir huzursuzluk, bir sıkıntı, herkesle didişiyorum uyandığımdan berihayır olsun inşallah diyorum ve size güzel bir hafta diliyorum şimdiden...
işten çıkartıyorlar, zorla istifa ettirdiler(
evet onları alıyorum napalım evde yatıcas artık( alışık da değilim patlarım ben ya
ayyy sabah sabah güldürdün yaaaa
Ay sorma ben de çok ağlak oldum, dün bikini denemeye girdim, tam kabine giricem "prensiplerimiz gereği altını alabilir miyim denettirmiyoruz" dedi, ilk kez böyle birşey gördüm heryerde iççamaşırının üzerine denetiyorlar ki zaten benim için üst değil alt önemli..Popom büyüyor oluyor mu olmuyor mu diye bakacaktım.Bikiniyi de çok beğenmiştim bıraktım çıktım.Dışarda ağladım ağlıcam nerdeyse, eşim o sırada" aklın mı kaldı" dedi hafiften 1-2 damla feda ettim:26:Çocuk gibi oldum ya, şımarık çocuklar gibi
bende şubat annesi olucam inşallah.1 kızım var bu 2.hamilelik.sat 25 mayıs 2011.29 şubat 2012 doğum...herkese acısız doğumlar.
teşekkürler gurbetgüzeli...
herkeze gunaydınn güzel hafta diliyorum hepimizzee nasıl gıdıyor hamileliklerr benim bulantılarım çok istifra edemıyorum ama cok fazla ögürtüyo beni resmin kan gelıyor bogazlarım tahriş oldu artıkk keske ıstıfra edebılsem bu arada sizin bebişleriniz büyük cinsiyet ögrenen yok sanırım ?birde ben aşırı derece kabızım gazım var sişkinligim sizlerdede bu problemler varmı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?