2012 Şubat Anneleri

cok şiş karnım surekli gaz var midemde aynısı bızdede esımde yaptınmı ?sorusundan sıkıldım artık basur olcam dıye korkuyorum hiç birsey fayda etmedı bana buzamana kadar denedığim nolcak böyele bilmşyorumm sabredecez artıkkk

Allah bağışlasın canım, bana eski doktorum bitkisel bir ilaç vermişti.Üzerinde gebeler için yazıyordu ismini hatırlamıyorum ama, kabız olacağımı hissettiğimde ondan içiyorum 1 tane, ertesi gün rahatlıyorum.
Kayısıyı bir de şöyle dene; 7-8 kayısıyı ikiye böl, az bir suda ılıt kaynatma, sonra suyla beraber kayısıları 1 gün beklet.Ertesi sabah hem kayısıları ye hem suyunu iç.

Ay çok güldüm ya, tahsin tahin konusuna :)

benimde öyle canım pek bişi istemiyor, eşime dert oluyo, tek tek sayıyo şunu istermisin bunu istermisin diye
ya dedim istemiyorum, ama canın çekiyosa git al :)) yiyelim

Bizde de aynı durum vardı, sabah tuvaletten çıktığımda ilk soru "yaptın mı?"

Valla buyuk nımetmıs tuvalete gıdebılmek

Al iste, sımdı de canım taze incir istiyor ):

Sizlerde boyle mısınız arkadaslar?
Duydugunuz ne varsa canınız cekıyor mu?
Bırde cok aglak oldugunuz mu?
Ben herseye aglar oldum.
Esım cok kızıyor, bebısımızı uzuyormusum dıye.
Dıyorum 'o aglatıyor benı, balık burcu olacak ya, cok duygusal yavrum, benı de aglatıyor'
'Saklanma onun arkasına' dıyor.

ayyy sabah sabah güldürdün yaaaa

suyu çok içiyorum ılk zamanlar hıc ıcemedım suyu resmen mıdem kalkıyordu ama sımdı ıcıyorum suyumu sodamı muhakkak ıcerım bazen 2 tane bıle içtigim oluyor kayısıda bende işe yaramadı ama aksamlaarı yürüyüşü deniyecemm

merhaba büşra, arkadaşların dediği gibi bünyeye göre değişiyor ama bana dut çok etkili oluyor. 3-4 yiyeyim yetiyor, annem bir kiloyu bitirsin banamısın demiyor.
ilaç kullanıyorsan onlar da yapıyor maalesef kabızlık. umarım uzun süreli olmaz canım

dene canım kendini çok yormadan yavaş yavaş, bağırsaklar çalışıyor vallahi.

amin canım hepimizin evlatlarını sorucam bende yarın doktorumaa kayısıyı bırde bu yontemle denıyecem teşekkür ederim

Ay sorma ben de çok ağlak oldum, dün bikini denemeye girdim, tam kabine giricem "prensiplerimiz gereği altını alabilir miyim denettirmiyoruz" dedi, ilk kez böyle birşey gördüm heryerde iççamaşırının üzerine denetiyorlar ki zaten benim için üst değil alt önemli..Popom büyüyor oluyor mu olmuyor mu diye bakacaktım.Bikiniyi de çok beğenmiştim bıraktım çıktım.Dışarda ağladım ağlıcam nerdeyse, eşim o sırada" aklın mı kaldı" dedi hafiften 1-2 damla feda ettim:26:Çocuk gibi oldum ya, şımarık çocuklar gibi

ilaç sadece folikasit solgar kullanıyorum ama onuda hamlelıkten 3 ay once kullanmaya başlamıstım ozamanlar hıcbır sıkayetim yoktu 2 haftadır cok fenayımm

icını ferah tut, bırsey olmayacak merak etme.
Olumsuz bır sey cıkarsa da, ki ben oyle ınanmıyorum, hemen tamah etme verılen sonuca.
Yenıden yaptır.
Cok kısıden duydum, sonucu olumsuz cıkan ama, dogdugunda cocugunun oldukca saglıklı oldugunu goren.

Canım sanırım biraz da psıkolojık.
Yanı ben oyle oldugunu dusundum ve son bır kac gun soyle dedım kendıme,
'hayır ben kabız degılım, bugun yapacagım'
Ve sadece 4 kayısı yedım, sımdı duzenlı olarak cıkıyorum wc ye.

Ay çok güldüm ya, tahsin tahin konusuna :)

benimde öyle canım pek bişi istemiyor, eşime dert oluyo, tek tek sayıyo şunu istermisin bunu istermisin diye
ya dedim istemiyorum, ama canın çekiyosa git al :)) yiyelim

Ben vahım durumdayım duygucuguım ):
Keske bıraz ıstahsız olsam ama nerde?
Boyle ısımlerden, esyalardan yemek aklıma gelıyor ya, cıkmıyor bır daha aklımdan onu yıyene dek.

benim hiç iştahım yok oyuzden canımda hıc bırsey ıstemıyorr ama bende cok sınırlı oldum herseye aglıyorum aynen bende bende balık burcuyum mucızemde balık burcu olcak 27 subat dogum gunum ve doktor dogum tarıhı 27 şubatta anlastıkk

Benim de çok yakın ben de çok stresliyim canım seni çok iyi anlıyorum...
Kan tahlili ve ense kalınlığı ölçülecek değil mi? Aynı gün mü yapacaklar tahlille ölçümü?

ayyy sabah sabah güldürdün yaaaa

Muhtemelen bende daha sonra cok gulecegım ama su an helva ıstıyorum ):
Ve sanırım aksama kadar beklemem lazım.

Benım bır ıkı damla ıle sınırlı kalmıyor kı.
Hıckıra hıckıra aglıyorum.
Esım de cok kızıyor bu hallerıme.

Kabızlık için hemen şeftali ye canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…