2012 Şubat Anneleri

azelyacım bende bikini istiyorum eskisinin kasıkları sıkıyor, memelerde sığmıyor :))
hayır ben kilolu değilim diye kasan tipler gibi duruo :)

pentide gördüm ben, kombinasyonlar yapabiliyrsun kendine göre,
arkadaşım hamileydi ben henüz hamile olduğumdan bihaberdim, ona almıştık,
1 üst 2 alt 60 tl tuttu. deneyebiliyorsunda.

Arkadaşlar merhaba. Allah nasib ederse ben de şubat annesi olucam. Şuan 11+2 günlük hamileyim.
Sizlere sormak istediğim bişey var. Benim gögüslerimdeki hassasiyet (acı) eskisi kadar değil
azaldı. 3 ay oldugu için normalmi yoksa doktora gitmelimiyim.

inşallah bir sıkıntı çıkmaz hayırlı haberlerinizi alırız...

kızlar biz ne zaman öğrenicez cinsiyetini yaa benim 2'li tarama 2 ağustosta o zaman bebiş 13+2 oluyor...sordum belli olmaz daha didi

Erkek ise genelde 11. haftadan sonra gösteriyorlar canım, doktor uzman biri ise kolayca anlıyormuş.Kısmte belki bir çoğumuz 2li test sırasında cinsiyetini de öğrenir

Yarın mıydı canım senin?

Bugün doktorumu arayıp kesinleştireceğim canım...
Benim biraz şey gibi hissettiğim duygu: yorgunluk, birikmişlik...
Ben ilk bebeğimde düşük yaptım...Sıkıntılı bir takip süreci oldu,dış gebelik tehlikesi vardı.
3-4 ay sonra tekrar bu bebeğime hamile kaldım. Onda da bhcg adet gecikmesine göre düşüktü, dış gebelik olabilir dediler.
USG'de bozulmuş kese dediler, düşük yapacaksın dediler...Sonra kese göründü, kalp atışında büyük bir kanama alanımın olduğunu öğrendim, yatacaksın dediler.
Yada miyom olabilir dediler.
Kan tahlillerimde tiroitim yüksek çıktı, ileri tetkik ve tiroit usg bakıldı. Şükür temiz çıktı.
Ama çok koşturdum...O yüzden artık beyaz önlük gördüm mü elim ayağıma dolanıyor. Stres ediyorum...
Zaten yaygın ansiyetik bozukluğum da vardı hamilelikten önce...Yani evham hastalığı kabaca...
Yine de bu sakinlemiş halim diyebiliriz....
Rabbim sağlık versin de, aileme, bana evladıma, stres olsun çekerim napalım...

Son düzenleme:
Erkek ise genelde 11. haftadan sonra gösteriyorlar canım, doktor uzman biri ise kolayca anlıyormuş.Kısmte belki bir çoğumuz 2li test sırasında cinsiyetini de öğrenir

ama doktorlar 16. haftaya kadar söyleme taraftarı değil, çünkü bazı aileler kız olcağı zaman aldırıyorlarmış bu yüzden de doktor görse bile söylemiyormuş kürtaj süresi bitince söylüyorlarmış...

merhabalarrr gününüz çok güzel geçsin inşallah :) 1 hafta sonra kritik dönem biticek inşallah çok heyecanlıyım :) arkadaşlar bu kabızlık ve şişkinlik hamilelik boyunca devam eder mi bir bilginiz var mı bir de ben bir an önce cinsiyetini öğrenmek istiyoruuum benim 2li test günümde geldi ama yaptırmıcam duyduğuma göre yanıltıcı sonuçlar verebiliyormuş :44:

Hayırlı uğurlu olsun canım...Allah tamamına erdirsin...
Benim de eskisi gibi şiddetli değil...Normal sanırım...

Aaa evet haklısın pentide denetiyorlardı, oraya da bakarım canım.Benim de alt çok sıkıyor bi de taşıyor :26:Ayrı ayrı alt üst alınması da iyi hem orda.Ben compedana baktım burdan onları kınıyorum

Hoşgeldin canım hayırlı olsun, benim de göğüslerimdeki hassasiyet azaldı.Artık vücut gebeliğe alışıyor ve belirtilerimiz kesilmeye başlıyor.

Öyle zihniyettekilerin zaten oğulları bile olmasın ne biçim şey bu onları kim doğurmuş acaba babalarındanmı çıkmışlarrr

inşallah bir sıkıntı çıkmaz hayırlı haberlerinizi alırız...

kızlar biz ne zaman öğrenicez cinsiyetini yaa benim 2'li tarama 2 ağustosta o zaman bebiş 13+2 oluyor...sordum belli olmaz daha didi

İnşallah canım, inşallah hayırlı haberlerle döneriz...
Çoğu doktor 16-18. haftalar arası diyor...Ama ikili taramada hcg değerlerine göre %80 belli olur diyorlar...

Hayırlı uğurlu olsun canım...Allah tamamına erdirsin...
Benim de eskisi gibi şiddetli değil...Normal sanırım...

Teşekkür ederim hepimizin inşallah.
inşallah normaldir.
haftaya ikili test günüm... inşallah cinsiyetide belli olur o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…