- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.841
Benim 2li test çarşamba günü.Nedense tuhaf bir biçimde hiç stresim yok, sanki bir sorun olmayacak gibi hissediyorum.
Benim de içimde sıkıntı yok ama, korku ve endişe var...
Benim de içimde sıkıntı yok ama, korku ve endişe var...
Birbirimize gider geliriz tatlım sıkma canını bende evde tekim alışıyorsun zamanla...Bende nişandan sonra bırakmıştım işi
Ay sorma ben de çok ağlak oldum, dün bikini denemeye girdim, tam kabine giricem "prensiplerimiz gereği altını alabilir miyim denettirmiyoruz" dedi, ilk kez böyle birşey gördüm heryerde iççamaşırının üzerine denetiyorlar ki zaten benim için üst değil alt önemli..Popom büyüyor oluyor mu olmuyor mu diye bakacaktım.Bikiniyi de çok beğenmiştim bıraktım çıktım.Dışarda ağladım ağlıcam nerdeyse, eşim o sırada" aklın mı kaldı" dedi hafiften 1-2 damla feda ettim:26:Çocuk gibi oldum ya, şımarık çocuklar gibi
inşallah bir sıkıntı çıkmaz hayırlı haberlerinizi alırız...
kızlar biz ne zaman öğrenicez cinsiyetini yaa benim 2'li tarama 2 ağustosta o zaman bebiş 13+2 oluyor...sordum belli olmaz daha didi
:))) olur tabi canım) alışcam artık yapcak bişi yok, yemek fln yaparım daha pek yapmadım yeni evli olduğum için
Yarın mıydı canım senin?
Erkek ise genelde 11. haftadan sonra gösteriyorlar canım, doktor uzman biri ise kolayca anlıyormuş.Kısmte belki bir çoğumuz 2li test sırasında cinsiyetini de öğrenir
Arkadaşlar merhaba. Allah nasib ederse ben de şubat annesi olucam. Şuan 11+2 günlük hamileyim.
Sizlere sormak istediğim bişey var. Benim gögüslerimdeki hassasiyet (acı) eskisi kadar değil
azaldı. 3 ay oldugu için normalmi yoksa doktora gitmelimiyim.
Ben öğretirim sana merak etme ben çok severim yemek yapmayııı
azelyacım bende bikini istiyorum eskisinin kasıkları sıkıyor, memelerde sığmıyor :))
hayır ben kilolu değilim diye kasan tipler gibi duruo :)
pentide gördüm ben, kombinasyonlar yapabiliyrsun kendine göre,
arkadaşım hamileydi ben henüz hamile olduğumdan bihaberdim, ona almıştık,
1 üst 2 alt 60 tl tuttu. deneyebiliyorsunda.
Arkadaşlar merhaba. Allah nasib ederse ben de şubat annesi olucam. Şuan 11+2 günlük hamileyim.
Sizlere sormak istediğim bişey var. Benim gögüslerimdeki hassasiyet (acı) eskisi kadar değil
azaldı. 3 ay oldugu için normalmi yoksa doktora gitmelimiyim.
ama doktorlar 16. haftaya kadar söyleme taraftarı değil, çünkü bazı aileler kız olcağı zaman aldırıyorlarmış bu yüzden de doktor görse bile söylemiyormuş kürtaj süresi bitince söylüyorlarmış...
inşallah bir sıkıntı çıkmaz hayırlı haberlerinizi alırız...
kızlar biz ne zaman öğrenicez cinsiyetini yaa benim 2'li tarama 2 ağustosta o zaman bebiş 13+2 oluyor...sordum belli olmaz daha didi
Hayırlı uğurlu olsun canım...Allah tamamına erdirsin...
Benim de eskisi gibi şiddetli değil...Normal sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?