2012 Şubat Anneleri

Ben de aslen Eskişehir'liyim canım...
Arkadaşlarımdan yeni doğum yapanlar var...Bir arkadaşım Kemal Hükmen'de doğum yaptı çok memnun kaldığını belirtti.
Diğer bir arkadaşım da Acıbadem Hastanesinde Özlem Özgür Gürsoy'da doğum yaptı...
O da öneriyor...
Turgay Bey de Acıbadem'de sanırım...

selam kızlarrr,bende şubat annesiyim :)))) 10+4 kalp atışlarını duyduk 9. haftada :)
beni de listeye eklerseniz sevinirim, 26 yasındayım ilk gebeliğim,SAT 5 mayıs,beklenen doğum tarihi 10 şubat,hayırlısıysa tabi,hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum...
öğrenince hemem kitap aldım,Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler,çok güzel,bilgilendirici bi kitap herkese tavsiye ederim.

Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım.

Hoşgeldin, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Ben de bir kitap aldım ama adını hatırlamıyorum, kalın ansiklopedi gibi, kapağı da kalın, mavili beyazlı bir kitap, belki dediğin kitaptır

hayırlı olsun canım doktorum da aldırdı o kitabı bana 2 haftadır midemden dolayı okuyamıyorum ama çok güzel bi kitap, bence her anne adayında bulunması gerek:)

Hoşgeldin, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Ben de bir kitap aldım ama adını hatırlamıyorum, kalın ansiklopedi gibi, kapağı da kalın, mavili beyazlı bir kitap, belki dediğin kitaptır

hoşbulduk,benimkide kalın ansiklopedi tarzı bi kitap,yazarı yabancı,kapağı lacivert gibi,aynısı olabilir

hayırlı olsun canım doktorum da aldırdı o kitabı bana 2 haftadır midemden dolayı okuyamıyorum ama çok güzel bi kitap, bence her anne adayında bulunması gerek:)

sağol canım benim,seninki de hayırlı olsun,kitabı çok beğendim ,çok da akıcı geldi bana ,merak ettiğim herşey var kitapta,özellikle beslenme ile kısım çok güzel,insallah miden biran önce düzelir

Öncelikle herkese merhabalar..
Doktora gittik bugün ve herşey yolunda çok şükür , doktor diyor ii büyümüş 10 + 3 ..
Bir problem varmı diye sordu normalde diş etlerim çok hassas hamile kalmadan önce doktora iki defa gittim diyor yumuşak diş fırçasıyla fırçalıcakasın başka yapabilecek birşey yok ve bazen sabah kalktığımda diş etlerim kanamış oluyor onu sordum dedi gargara kullanabilirsin :S zararı olmaz birde normalde progestron kullanmaya devam et dedi beyaz akıntım olduğunu söyleyince ve cleocin diye vajinal bir krem verdi dedim ben kullanamam kullanmasam olmaz mı dedim dedi ilerde çok sıkıntı çekersin..:S
Aranızda bunu kullanan var mı acaba ?

işten çıkartıyorlar, zorla istifa ettirdiler(

Kıdem tazminatını al mutlaka, nasıl zorla istifa ettirirler ya bak senin adına ben sinirlendim.
Bu arada kıdem tazminatıyla ilgili bazı değişiklikler oluyor ama tam olarak bilmiyorum haberlerde gösteriyordu bir kaç gündür araştır derim tatlım..:S

Benim de çok yakın ben de çok stresliyim canım seni çok iyi anlıyorum...
Kan tahlili ve ense kalınlığı ölçülecek değil mi? Aynı gün mü yapacaklar tahlille ölçümü?

valla canım telefonla randevu aldım. hiç bilmiyorum nasıl olacak. benim kendi doktorum değil bu. tatilde memleketteyiz. internetten araştırdım en cazip bu dr geldi. yaptırıp doktoruma fakslayacağım sonucu. saat 6'da randevu. muayenehanesinde yapıyormuş. aklıma kötü şeyler getirmyorum hiç ama gerginim işte

önerin icin cok sagol.. peki karin büyümeye baslayinca mi sürülüyor bu kremler ??

canım valla ister gaz diyelim ister bebek, benim karnım çıkıyor. e haliyle de geriliyor. vücudumda çatlağa çok müsait. çünkü hep zayıftım bir yıl öncesine kadar ve 1 kilo alsam yada versem bacaklarım çatlardı. aslında hemen kreme başlayacaktım. doktorumu aradım gerek yok daha dedi. iyi dedim boynumu büktüm ben de. kendime söz verdim hiç sözünden çıkmıycam diye badem yağı, bebek yağı sür yeterli şimdilik dedi. bakalım 2li testi gönderince bir daha arıycam sorca

Aa cok sevindim bi Esk.li daha varmis. Ben ayrilali cok oldu ama tum ailem orda. Acibadem''i aradim detayli ultrasonlari sadece Turgay bey yapiyor dediler. Ama Kemal Hukmen kesinlikle cok iyi bir alternatif hatta garantiye almak icin direk ona da gidebilirim. Ayni doktorla devam etmiycem zaten ,tatildeyken testlerimi uzman birine yaptirayim yeter. Tesekkurler oneriler icin.

kıdemimi alıyorum canım da sinirlerimi bozdular benim de yoksa parada değilim insanlık önemli benim için ama allah bi yerden çıkartır ahımı aldılar...

Ben de doktorumla konuştum...Benimkini de doktorumun yönlendirdiği bir hastanede farklı bir doktor yapacak.
Kan tahlili yaptıracaksın ve ultrasona gireceksin dedi...
aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama gerginim.
Kan tahlillerinden önce de böyle olmuştum. Toxo'dan çok korkuyordum, şükür birşey çıkmadı...
Yine aynı tip bir gerginlik işte...

en iyisi bebe yagi aslinda badem yagı cok tuylenme yapıyor cunku..yani zaten hormonlardan tuylenmemiz artiyor hamileyken bi de badem yagi kullanirsan iyice beslemis olursun tuycuklerini benden soylemesi seker

Ben de ayrılalı çok oldu ama annem orada benim de canım. Diğer akrabalarım ve arkadaşlarım da...
Üniversiteyi de Esk.de okumuştum...Çevremin büyük çoğunluğu halen orada ve gidip geliyorum ben de...
Hatta bir ara ben de Acıbadem Esk.Hastanesinde doğum yapayım diye düşündüm ama sonradan vazgeçtim...Takibimi yapan doktorda doğum yapmak en iyisi, İstanbul'da yapacağım kısmetse...
Arkadaşım iki gebeliğini de Kemal Bey'le takip etti, memnun da kaldı...Özel bir hastaneye de bağlıymış, testlerin için de yönlendirir diye düşünüyorum...

hosgeldin canim seninle ayniyiz hemen hemen 10+3 olduk bizde ...su kitabin adini bana yazarmisiniz istanbula geldigimde alayim..

en iyisi bebe yagi aslinda badem yagı cok tuylenme yapıyor cunku..yani zaten hormonlardan tuylenmemiz artiyor hamileyken bi de badem yagi kullanirsan iyice beslemis olursun tuycuklerini benden soylemesi seker

onu duydum ben de aslında, koku hassasiyetimiz var ya, bir tek niveanın kokusunu beğendim, eve geldim baktım üstünde badem yağı yazıyor o tüyleri sonradan bir şekilde hallederim de, çatlak oldu mu iş fena. ben de o mantıkla kullanmaya devam ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…