- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.901
Ben de doktorumla konuştum...Benimkini de doktorumun yönlendirdiği bir hastanede farklı bir doktor yapacak.
Kan tahlili yaptıracaksın ve ultrasona gireceksin dedi...
aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama gerginim.
Kan tahlillerinden önce de böyle olmuştum. Toxo'dan çok korkuyordum, şükür birşey çıkmadı...
Yine aynı tip bir gerginlik işte...
onu duydum ben de aslında, koku hassasiyetimiz var ya, bir tek niveanın kokusunu beğendim, eve geldim baktım üstünde badem yağı yazıyoro tüyleri sonradan bir şekilde hallederim de, çatlak oldu mu iş fena. ben de o mantıkla kullanmaya devam ediyorum canım
evet kan tahlili ve ultrasonu biliyorum da canım 2sini aynı gün halleder mi onu bilmiyorum işte. ama kan tahlili için aç gelmeme gerek var mı dedi. malum saat 6'ya kadar nasıl yemeden içmeden dururum diye. kadın yok açlık tokluk farketmez dedi. kan ve idrar tahlillerinde hiiiiiç sıkıntı yaşamadım nasılsa düzelir diye ama bu gerginlik fena gerçekten...
hosgeldin canim seninle ayniyiz hemen hemen 10+3 olduk bizde ...su kitabin adini bana yazarmisiniz istanbula geldigimde alayim..
haklisin anliyorum canim...koku hassasiyeti diyince akan sular durur ayrica
Kızlar bu arada bana birkaç gündür bir başağrısı peydah oldu...
Sıcaktan sanıyordum ama klimalı ofis ortamında da oluyor...
Açlıktan da değil, karnımı doyurunca da geçmiyor...
Sizde de oluyor mu?
Ben onlarda da çok gerilmiştim canım...
Bende beyaz önlük sendromu varmış, doktorum söyledi, ne zaman doktora gitsem tansiyonum en az 140/100 yada 150/100 filan çıkıyor :18:
Evde ölçüyorum daha düşük...
Ben mesela annem KBB uzmanına gitsin, faranjit için o çıkana kadar türlü senaryolar kurarım, moralim bozlur, içim daralır...Kardeşimin elleri titriyordu bir dönem ben gecelerce uyuyamadım sıkıntı ettim de kendime...Ya kötü birşeyse diye...
Daha yakın dönemde peşpeşe dedemi ve babamı kaybettim,sanırım sonrasında böyle bir korku kaldı benim içimde...
İçimde kötü hisler yok ama korkuyorum işte...Kontrole de gitsem doktordan ürküyorum birşey çıkar diye....
Ben onlarda da çok gerilmiştim canım...
Bende beyaz önlük sendromu varmış, doktorum söyledi, ne zaman doktora gitsem tansiyonum en az 140/100 yada 150/100 filan çıkıyor :18:
Evde ölçüyorum daha düşük...
Ben mesela annem KBB uzmanına gitsin, faranjit için o çıkana kadar türlü senaryolar kurarım, moralim bozlur, içim daralır...Kardeşimin elleri titriyordu bir dönem ben gecelerce uyuyamadım sıkıntı ettim de kendime...Ya kötü birşeyse diye...
Daha yakın dönemde peşpeşe dedemi ve babamı kaybettim,sanırım sonrasında böyle bir korku kaldı benim içimde...
İçimde kötü hisler yok ama korkuyorum işte...Kontrole de gitsem doktordan ürküyorum birşey çıkar diye....
bende de çok oluyor, benim normalde de migrenim var zaten. gerçi hamilelik migreni azaltıyormuş ama baş ağrılarım baya bi zorluyor
slm millet neler yapıyosunuz bakalım..bende doğum ve bebekle ilgili bi kitap almak istiyorum iş yerinde boş vakitlerimde okurum..dün çok fena oldum midem kaç kere ağzıma geldi ama çok şükür yine kusmadım..işte zor oluyor çünkü... 3 ayımda niye böyle oldum anlamadım..birde bebişim resmen gecelikle yatmamı? istemiyor hemen karnımı üşütüyorum...artık mecbur şortla badiyle idare edicem..cinsiyetini sabırla bekliyorum..bir an önce alışverişe çıkmak istiyorum..ben asla son aya kadar bekleyemem..allah korusun bebeğime bişey olursada allahtan ne yapayım..o verdi o alır..üzülürüm elbet elbiseleri görünce ama bi daha olur inş..rabbimden umut kesilmez..allahım acılarını değil kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin.. ozamanda resimlerini paylaşırız bebeklerimizin..tatlıyı zorla yiyorum..eşim söylemesi ayıp sarelle almış eskiden olsa şapur şupur yerdim zorla iki çatal alabildim..ebru gündeşin ve ışın karacanında kızları olacak..eskiden çocuklar duymasında kırmızı saçlı tamer karadağlının patronu bi kadın vardı oda hamile şuan belirtilerimiz aynıydı onun kızı olacakmış hayırlısı..bakalım benimde tutacakmı?beklemek zor..hep hayal kuruyorum seneye onunla denize gitmek gibi..
Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler, epsilon yayınları
başın sağolsun canım. inşallah herşeyin en güzelini yaşarız, görürüz hamileliklerimizde...vakit geçmiyooooooooooooor. sanırım insanlar işime karıştıkça geriliyorum ben, o stresle de olumsuz şeyler düşündüm kısa bir süreliğine. ya evet ilk hamileliğim de olsa, bu konuda cahil de olsam araştırırım, sorarım bilgi edinmeye çalışırım. 30 sene önce doğum yapmışlar benim işime karışmaya kalkıyorlar sinir oluyorrrrrrrrumben arayıp sordum diyorum, 2li testi muayenehanesinde yapıyormuş dr diyorum, yine de kırk yere haber salınmış, sabah sabah da onu söylüyorlar bana. yapıyormuş diyorlar. yahu ben kaç gündür diyorum size, ama beni dinleyen kim, peeeh
benimde hic aklima tatli yemek gelmiyor..aslinda pek bisi yiyemiyorum hala canim hic bisey cekmiyor gerci..hersey midemi bulandiracakmis gibi..tiksinti var yemeklere karsi...ama cok tatli elma yedim gecen gun cikarttim agizimdan fazla tatli geldi...tatli elma bile yiyemiyorum..kiz mi olacak acaba..amerikada bir arkadasimda hamile kilo kilo baklava yedim dedi..gecenlerde oygerndiki oglusu olacakmis..ye eksiyi dogur ayseyi ye tatliyi dogur atliyi lafi dogru galiba
benimde hic aklima tatli yemek gelmiyor..aslinda pek bisi yiyemiyorum hala canim hic bisey cekmiyor gerci..hersey midemi bulandiracakmis gibi..tiksinti var yemeklere karsi...ama cok tatli elma yedim gecen gun cikarttim agizimdan fazla tatli geldi...tatli elma bile yiyemiyorum..kiz mi olacak acaba..amerikada bir arkadasimda hamile kilo kilo baklava yedim dedi..gecenlerde ogrendiki oglusu olacakmis..ye eksiyi dogur ayseyi ye tatliyi dogur atliyi lafi dogru galiba
Benim başım ağrıdı mı ya ağrı kesici almam lazım, ya da uyumam...
İş yerindeyim,akşama dakika sayıyorum valla...
Benim acayip tatlı çekiyor canım...Öğle yemeğine inerken ay ne tatlı var diyorum, elimden gelse sadece tatlıyı yiyip kalkacağım.
Aksi gibi şekerim de yüksekce...
Yememem lazım...Şekerli meyveleri istiyorum...Şekerli içecekleri filan....
Oğluşum mu varki acaba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?