- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.921
canım bende migrenden çok çekiyorum, benim formülüm başıma ağrıyan kısımlara buz kompreksi ve alnıma viks sürmek.
viksin zararı olurmu şimdi bilmiyorum ama bir sormak lazım.
bblau seni bir yerden hatırlıyorum ben sanki senin bi düşüğün olmuştu arkasından yine hamile kalmıştın eğer yanlış hatırlamıyorsam .. o senmisin acaba.. hatta arkadaşlarım arasındaydın dur bi bakim isim benzerliğimi..benim bebiş yoktu ozaman..:44:
Cnm benim ilk gebeliğimde 10 haftalıkken bebeğin kalbi durdu ve kürtajla sonuçlandı. Doktor 3 ay korunma süresi verdi. 3 ay korunduk bıraktıgımız ay hamile kaldım.
Doktorun dediklerini yapmak gerek...
ekledim guzelim hosgeldin sefa geldinselam kızlarrr,bende şubat annesiyim :)))) 10+4 kalp atışlarını duyduk 9. haftada :)
beni de listeye eklerseniz sevinirim, 26 yasındayım ilk gebeliğim,SAT 5 mayıs,beklenen doğum tarihi 10 şubat,hayırlısıysa tabi,hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum...
öğrenince hemem kitap aldım,Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler,çok güzel,bilgilendirici bi kitap herkese tavsiye ederim.
bakalım inş doğru çıkar canım ben kızım olsun istiyorumerkekte olsa olur ama erkek çocuğunu yetiştirmek bana daha sorumluluk gerektiriyor gibi geliyor ... sünneti askerliği işi.. gelinle anlaşabilirmiyim?..daha şimdiden aklımdan geçiyor.. hayırlısı tabi..ama kızı hem yetiştirmesi dur demesi daha kolay hemde bi çeyizi var..damatlada bi çekememezlik olmaz kızımı mutlu etsin yeter üzerse kafasını kırarım o ayrı tabi.. hayırlısı bunları düşünmek bile güzel..oğlan çocuğunuda gece bile bir yere yollarsın ovar ama kızıda muhit kötüyse zor.. hepsi evlad ayırt etmek zor..yeterki sağlıklı olsunlar bu hepsinden önemli aslında..
Benim acayip tatlı çekiyor canım...Öğle yemeğine inerken ay ne tatlı var diyorum, elimden gelse sadece tatlıyı yiyip kalkacağım.
Aksi gibi şekerim de yüksekce...
Yememem lazım...Şekerli meyveleri istiyorum...Şekerli içecekleri filan....
Oğluşum mu varki acaba :)))
bblau isim benzerliğiymiş cnm pardon oda b ile başlıyor..
eveettt oglusun geliyor senin..tatliya delirdigine goree...
Ama sanki biraz da bulantımı bastırıyor gibi geliyor da ondan mı diyorum...Kısa süreliğine kesiliyor bulantı tatlı yiyince....
Ama belki de gerçekten oğluş faktörü olabilir
Tatilde tekne turuna gitmiştik, yabancı hanımlar vardı söylemesi ayıp çikolata getirmişler yanlarında yediler.Ay nasıl canım çekti anlatamam size...
Ee teknedeyiz alacak yer de yok...İner inmez hemen markete gittim, aldım. Hem de aynı markadan Onu almam lazım ya
İlk kez bu denli bişeye özendim hamileliğimde
canım bende migrenden çok çekiyorum, benim formülüm başıma ağrıyan kısımlara buz kompreksi ve alnıma viks sürmek.
viksin zararı olurmu şimdi bilmiyorum ama bir sormak lazım.
Dygbal’cım forumda daha önce bu vicks konusu konuşulmuş.
Tamamen içeriği bitkiselmiş ama,hamileler kullanılmaması konusunda fikir beyan etmişler…
ayyy canim benim...kimbilir aldiktan sonra o cikolata ne lezzetli olmustur senin icin.....yine iyi tekneye binmissin bulantiyla..bulantilarin nasil azaldimi bu hafta?
Benim acayip tatlı çekiyor canım...Öğle yemeğine inerken ay ne tatlı var diyorum, elimden gelse sadece tatlıyı yiyip kalkacağım.
Aksi gibi şekerim de yüksekce...
Yememem lazım...Şekerli meyveleri istiyorum...Şekerli içecekleri filan....
Oğluşum mu varki acaba :)))
benim en ufak canım tatlı istemiyor, hatta midemi bulandırıyor. bende limon yiyorum.
Dygbal’cım forumda daha önce bu vicks konusu konuşulmuş.
Tamamen içeriği bitkiselmiş ama,hamileler kullanılmaması konusunda fikir beyan etmişler…
Ben bu çarşamba pipiyi görcekmişim gibi geliyorİçimden bir his öyle diyor şiddetli bir şekilde, gerçi benim hislere pek güven olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?