2012 Şubat Anneleri

bende ne tatlı ne ekşi belirtili bir şey yok.

ama ete karşı bir düşkünlüğüm var. Hayırlısı bakalım.

Artık yavaş yavaş cinsiyet konuşma dönemlerimizde geliyor hayırlısıyla kızlar :))

Allah hepimizin bebeklerine sağlıklar versin inş, hayırlı evlat olsunlar...

canım bende migrenden çok çekiyorum, benim formülüm başıma ağrıyan kısımlara buz kompreksi ve alnıma viks sürmek.

viksin zararı olurmu şimdi bilmiyorum ama bir sormak lazım.

Viksin bir zararı olacağını sanmıyorum canım...
İçinde vitamin A olan kremler zararlıymış sanırım bir tek, öyle birşey okumuştum.

Benim bir düşüğüm oldu evet canım, kimyasal gebelik daha doğrusu. Kürtajsız düşük...
Sonrada bu bebeğime hamile kaldım Allahın izniyle...
Karıştırmış olabilirsin...
Ben sadece ovulasyon testi topiğinde yazıyordum daha önceleri.Arada bir de ateş ölçme yönteminde

Cnm benim ilk gebeliğimde 10 haftalıkken bebeğin kalbi durdu ve kürtajla sonuçlandı. Doktor 3 ay korunma süresi verdi. 3 ay korunduk bıraktıgımız ay hamile kaldım.

Doktorun dediklerini yapmak gerek...

bende 3 ay korunmak istiyorum 6 ekimde insAlah kismet olur bebegim gelir
ins folik aside basladim henuz temizlenmis degil rahim bakalim cuma belli olacak insAllah sagol cevabin icin guzelim
ekledim guzelim hosgeldin sefa geldin

ay cok alemsin hic aklima gelmemisti oyle seyler..ama bende kizim olsa daha iyi anlasirmissim gibi geliyor ne bilim...bir tek biz kendi dilimizden anlariz ondan galiba :)) saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar gerisi pekte onemli degil aslinda

eveettt oglusun geliyor senin..tatliya delirdigine goree...

Dygbal’cım forumda daha önce bu vicks konusu konuşulmuş.
Tamamen içeriği bitkiselmiş ama,hamileler kullanılmaması konusunda fikir beyan etmişler…

Son düzenleme:
eveettt oglusun geliyor senin..tatliya delirdigine goree...

Ama sanki biraz da bulantımı bastırıyor gibi geliyor da ondan mı diyorum...Kısa süreliğine kesiliyor bulantı tatlı yiyince....
Ama belki de gerçekten oğluş faktörü olabilir
Tatilde tekne turuna gitmiştik, yabancı hanımlar vardı söylemesi ayıp çikolata getirmişler yanlarında yediler.Ay nasıl canım çekti anlatamam size...
Ee teknedeyiz alacak yer de yok...İner inmez hemen markete gittim, aldım. Hem de aynı markadan… Onu almam lazım ya
İlk kez bu denli bişeye özendim hamileliğimde

Son düzenleme:

ayyy canim benim...kimbilir aldiktan sonra o cikolata ne lezzetli olmustur senin icin.....yine iyi tekneye binmissin bulantiyla..bulantilarin nasil azaldimi bu hafta?

canım bende migrenden çok çekiyorum, benim formülüm başıma ağrıyan kısımlara buz kompreksi ve alnıma viks sürmek.

viksin zararı olurmu şimdi bilmiyorum ama bir sormak lazım.

Dygbal’cım forumda daha önce bu vicks konusu konuşulmuş.
Tamamen içeriği bitkiselmiş ama,hamileler kullanılmaması konusunda fikir beyan etmişler…

selam kızlar bendede biraz baş ağrısı oluyor, bende viks ve bazen çin yağı sürüyordum, ilaç kullanmaktansa bunlar rahatlatıyor diye. aam onlarıda kullanmayım bari.
İş yerinde zor çalışıyorum. üzerimde 5 ton ağırlık var gibi. Sıcaklardan sanırım.

bblau nasılsın. ikili tarama yaptırdınmı, yada ne zaman yaptıracaksın.

Aynen cikolata kurabiye ne varsa istiyor canim, ama gecen gun arabayla giderken visne agaci gordum bi bahcede ani bi fren yaptim biraksan inip calicam yani .
Biz kiz istiyoruz ama erkek olacak gibi bir his var icimizde, hayirlisi

kızlar bende okadar tatlı severdım yemessem gozumun onunde hayal gıbı gecerdıler her gun kactane cıkolata yerdım sımdı 1 ayı gectı agzıma surmuyorum sımdı tatlıdan nefret ettım resmen hep eksılı acılı bişeyle iştiyor canım bir oglum var benım onda cok tatlı yemıstım acayıp derecede dogrusu her hamılelık bır olmuyormus

başağrısı şimdiye kadar 2 kere oldu bana. birinde ölüyorum sandım, göz kapaklarıma ağırlık yapıyordu sanki, gözleri açamıyordum. o zaman dayanamayıp bir parol içtim :78: parasetamol hamilelikte zararlı değilmiş

benim en ufak canım tatlı istemiyor, hatta midemi bulandırıyor. bende limon yiyorum.

benim yengem kizina hamileylen surekli limon yiyordu..kizin olabilir yani valla mideyi iyice eksitmese benimde cekiyor canim ama yemiyorum midem hasat durumda cunku limon asit yapiyor iyice midede..kizlar ya cok merak ediyorum acaba dogrumu cikacak eksi, tatli olayi..

Ben bu çarşamba pipiyi görcekmişim gibi geliyor İçimden bir his öyle diyor şiddetli bir şekilde, gerçi benim hislere pek güven olmaz

Ben bu çarşamba pipiyi görcekmişim gibi geliyor İçimden bir his öyle diyor şiddetli bir şekilde, gerçi benim hislere pek güven olmaz

ay hadi inşallah, bu haftalarda görür müyüz acaba ya bende cuma gidicem doktora, ikili test de yapıcak, kimisi ikizlerde ikili test olmaz diyor ama
dr dan dr a farklı görüşler demek ki.

ikizlerde cinsiyet nasıl görünür acaba, daha mı zor olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…