2012 Şubat Anneleri

Canim elevitten ben bahsetmistim. 4-5 gundur iciyorum ben,insaallah faydasi olur. Bizim ev de oyle, her yer sac. Nefret ediyorum yerde sac gormekten ama hakim olamiyorum ki dokulmesine. Ayni kedi gibi, oglum bir yandan, ben bir yandan kedi gibi tuy doker olduk :)

Son düzenleme:
hugocuk tarif ettigin gibi yogurdu yaptım cok güzel oldu....akşamları biraz meyve katıp yarım cay bardagı kadar veriyorum...cok güzel yedi oğlum maaşallah bundan sonra devam inşallah...

hugocuk tarif ettigin gibi yogurdu yaptım cok güzel oldu....akşamları biraz meyve katıp yarım cay bardagı kadar veriyorum...cok güzel yedi oğlum maaşallah bundan sonra devam inşallah...
sevindim canım yoğurdu sevmesi çok güzel
benimkide çok alıştı güle oynaya yiyo
yarın sebze çorbası vereyim diyorum patates havuç vereyim diyorum bakalım sevecekmi

bende duymadım zaten:))
off aynen yaa..bende öyleyim..kucağıma almayı korkar oldum artık.direk eli saçlarımda,arkamdaki saçları bi tutuşu var,zor bıraktırıyorum ,bırakıncada hadi bakalım birde ellerindeki,parmak aralarındaki tutuam saçları ayıkla!
ben bioblas almıştım bi ara pek faydasını görmedim,şimdide bioksin şampuanından alıcam.sanırım o erkekler için ama neyapıyım denicem artık.doğumdan sonra saçıma gölge yaptırırm diyordum,cesaret edemiyorum ki,bu dökülme durmadan boya moya yaptırmam heralde(

ayy olmazsa bende elevite başlayım tekrardan 1-2 tablet kalmıştı elimde,hamileliğin son dönemleri kullanmadım kilo aldırıyor diye.elimdekileri bitireyim bari.
eşimde diyor artık evin neresine elimi atsam elime saçların geliyor dyor..

günde 1 kere mi içiyorsun canım?

geç oldu ama herkese günaydııııııııııııııııııınnnnn:)))
inşallah güzel bi gün olur...

bende bu saç konusunda çok kötü durumdayım artık öyle bi duruma geldimki kazıttırayım gitsin diyorum her yer saç bıktım artık bana dr vermişti elevit ve kan hapı iç bunları dedi ama ben içmedim demek varmış bir sebebi kilo yapıyor diye içmedim ama napim içecem artık bende

günaydın arkadaşlar
annem bu sabah gitti
iki gün o ilgilendi oğlumla
çok kızıyo oğlum bu duruma ve bu sabah çok nazlıydı

günde 1 kere mi içiyorsun canım?

geç oldu ama herkese günaydııııııııııııııııııınnnnn:)))
inşallah güzel bi gün olur...

evet canım, tok karnına 1 kere.

benim de hamilelikten neredeyse 1 kutu kalmış. ben de onu içmeye başladım. inşaallah faydası olur. gerçekten sıkıcı ve sinir bir durum.

selam bayanlar nabersiniz)))
ben sersem sersemim
dün kızım sağolsun babasının sayesinde gece 2 de uyanıp sabah 5e kadar uyumadı
gecenin bi yarısı babası kalkmış çocuğun burnu tıkalı diye sprey sıkmış otri bebeyle çekmeye çalışıyor
tabi bizimki uyandı ben emmez artık diye korkarken bu beni emmeye başladı
meğerse kaka yapacakmış hanımefendi beni kullanıor
ne zaman kaka yapacak olsa memeyiş reddetmiyor
gece gece bide kakasını temizledimki ne temizleme!!!
taaaaa kafasına kadar çıkmıştı
sonuç çocuğun uykusu iyice açıldı ve 5e kadar uyutamadım tabi emziremedimde((
ama eşime sinir oldum sanki ben uyandırdım uyutmaya gelince yanaşmadı hiç
söylemediğim laf kalmadı
sanki kim dediyse ona gece gece burun açmaya uğraşıyor
uykusuzluktan ölcem valla((

hugocuk olurda kendi sütünle yapmayı denersen yoğurdu bilgilendirmeyi unutma sakın)
cumartesi ankaraya gidince anneme yaptırıcam yoğurdu bende başlıcam karar verdim:))

Merhaba kızlar,

Pazartesı ıtıbarı ıle ısten ayrıldım.
Ayrılırken butun haklarımın odenmesını ıstedım.
Kabul ettıler!

Bıraz uzgunum ama kızımla daha cok vakıt gecırecegım ıcın de mutluyum.
Bilhassa su aralar kızımın bana daha cok ıhtıyacı var.
Cunku sürekli mızmız ve artık ınsanları yabancılıyor!

Pazar gunu kayınvalıdemlere gıttık, yazlıktan donduler dıye.
Ev halkından kım kucagına aldıysa bır feryat kopardı, bana bakıp agladı.
Dün de kayınpederım kızımı zıyarete geldı.
Adam tıras bıle olmus, kızımı sevebılmek ıcın ama Elıf yıne cıglık cıglıga bagırdı ve sureklı yalvarır gıbı bana baktı.
Cok fazla tepkı verıyor artık ve daıma onunla ılgılenmemı ıstıyor.
Dun butun gun mızmızdı, sanırım bıraz da 4. ay asısından dolayı boyle.

Bakalım ne zamana kadar boyle devam edecek.

hayırlısı olsun canım sıkma canını bebeğinle uzun uzundaha keyifli vakit geçireceksin negüzel
bizimde borcumuz olmasa bende ücretsiz izin almayı çok isterdim..
valla keşke benim kızımda başkalarına gidince ağlasa çok mutlu olurum özellikle kayınvalidem kucağına aldığında
ne kötüyüm demi:26:

Bizimde borcumuz cok NisaNe.
Ancak iş yerımde huzurum kalmamıstı artık.
İyi bir pozısyonda ıken, sırf bebegım oldu dıye performansımın dustugunu ıddıa ederek, pozısyonumu dusurmek ıstedıler.
Bunu kabul edemezdım.
Zorluk cekecegımızı bıldıgımız halde, esım de ısten ayrılmamı destekledı.

Yoo bence kotu degılsın.
Bende kayınvalıdeme degıl de, kızlarına gıttıgınde aglamasını ısterım
Zaten o gun oyle oldu.
Kım aldıysa kucagına agladı durdu.

Nasılsınız kızlar bende doğumdan beri sağlık sorunlarımla uğraşıyorum önce kalan et parçası o bölgemde sonra makatta çatlaktan dolayı wc sıkıntım beni mahvetti dün dr gittim kjrem falan aldım çok şükür basur değil ama basurdan zor hiç kabız olmamam gerek bundan dolayı katı olan çoğu şeyi bıraktım bırakıncada bi bakıma iyi oldu kilo verdim 91 kilodan 74 de indim iyi oldu ama çok zor zamanlar geçirdim inş şida bulurum dertlerime....herşeyin başı gerçekten sağlıkkk..oğlum esadımda 25 de aşılarını oldu 4 cü ayı bitti bile... 7 kilo 500 gr olmuş 67 cm boyu gelişimi iyi şükür aslında daha fazla kilo alırda çok hareketli ve çok iştahlı değil pekemmeye düşkün değil. Artık bu aydan sonra en az 500 gr alırmış buda normalmiş nette baktım bende sağlıklı oılsunda kilo çokta iyi bişey değil sizler iyisiniz inş özlüyorum sizi ama olsunnn telden giriyorum arada işte...

geçmiş olsun canım..
özlettin kendini ..hiç tadı tuzu yok artık buranın
esad da maşallah tosun olmuş

geçmiş olsun canım
doğumdan sonra makatta ne olduğunu bilmediğim bi sorun bendede oluştu malesef
doktorada gitmiyorum
normal doğumun süprizleri işte bunlar bana(

Sağolun kızlar cnm dr a git bence geciktirme erken teşhis çok önemli sağol buklecim boylu olduğu için pek tombiş durmuyo ama zayıfta değil çok hareketli yüzü koyun bile kalkıyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…