- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.281
yok canım şampuan falan değil.
ne olduysa doğumdan sonra oldu bence
çünkü hemen hemen herkes bundan şikayetçi
benimde acayip dökülüyor
bazen kızımın parmak aralarında buluyorum bende
evin heryeri saç dolu
tutam tutam elime geliyor malesef
bir arkadaş elevit kullanın demişti
hamilelikte çok içmiştim
olmazsa tekrar alıp denemeyi düşünüyorum bende
kızlar şu yoğurt işini kendi sütüyle deneyen oldu mu??
HUGOCUK sen sütlerini sağıp depoluyordun yanlış bilmiyorsam
yoğurdu birde kendi sütünle denesen yine olurmuki acep???
sevindim canım yoğurdu sevmesi çok güzelhugocuk tarif ettigin gibi yogurdu yaptım cok güzel oldu....akşamları biraz meyve katıp yarım cay bardagı kadar veriyorum...cok güzel yedi oğlum maaşallah bundan sonra devam inşallah...
günışığım ben o siteyi hiç duymadım canım.
saçlarımın çok döküldüğü yetmiyormuş gibi oğlumu sevmeye eğildiğimde saçlarıma yapışmasıyla, bir o kadar daha saç kaybediyorum. bu gidişle kel kalacağım galiba. ben şampuan değiştirmiştim son bir aydır. ondan da olabilir mi acep
yok canım şampuan falan değil.
ne olduysa doğumdan sonra oldu bence
çünkü hemen hemen herkes bundan şikayetçi
benimde acayip dökülüyor
bazen kızımın parmak aralarında buluyorum bende
evin heryeri saç dolu
tutam tutam elime geliyor malesef
bir arkadaş elevit kullanın demişti
hamilelikte çok içmiştim
olmazsa tekrar alıp denemeyi düşünüyorum bende
Canim elevitten ben bahsetmistim. 4-5 gundur iciyorum ben,insaallah faydasi olur. Bizim ev de oyle, her yer sac. Nefret ediyorum yerde sac gormekten ama hakim olamiyorum ki dokulmesine. Ayni kedi gibi, oglum bir yandan, ben bir yandan kedi gibi tuy doker olduk :)
günde 1 kere mi içiyorsun canım?
geç oldu ama herkese günaydııııııııııııııııııınnnnn:)))
inşallah güzel bi gün olur...
Merhaba kızlar,
Pazartesı ıtıbarı ıle ısten ayrıldım.
Ayrılırken butun haklarımın odenmesını ıstedım.
Kabul ettıler!
Bıraz uzgunum ama kızımla daha cok vakıt gecırecegım ıcın de mutluyum.
Bilhassa su aralar kızımın bana daha cok ıhtıyacı var.
Cunku sürekli mızmız ve artık ınsanları yabancılıyor!
Pazar gunu kayınvalıdemlere gıttık, yazlıktan donduler dıye.
Ev halkından kım kucagına aldıysa bır feryat kopardı, bana bakıp agladı.
Dün de kayınpederım kızımı zıyarete geldı.
Adam tıras bıle olmus, kızımı sevebılmek ıcın ama Elıf yıne cıglık cıglıga bagırdı ve sureklı yalvarır gıbı bana baktı.
Cok fazla tepkı verıyor artık ve daıma onunla ılgılenmemı ıstıyor.
Dun butun gun mızmızdı, sanırım bıraz da 4. ay asısından dolayı boyle.
Bakalım ne zamana kadar boyle devam edecek.
Bizimde borcumuz cok NisaNe.hayırlısı olsun canım sıkma canını bebeğinle uzun uzundaha keyifli vakit geçireceksin negüzel
bizimde borcumuz olmasa bende ücretsiz izin almayı çok isterdim..
valla keşke benim kızımda başkalarına gidince ağlasa çok mutlu olurum özellikle kayınvalidem kucağına aldığında
ne kötüyüm demi:26:
Nasılsınız kızlar bende doğumdan beri sağlık sorunlarımla uğraşıyorum önce kalan et parçası o bölgemde sonra makatta çatlaktan dolayı wc sıkıntım beni mahvetti dün dr gittim kjrem falan aldım çok şükür basur değil ama basurdan zor hiç kabız olmamam gerek bundan dolayı katı olan çoğu şeyi bıraktım bırakıncada bi bakıma iyi oldu kilo verdim 91 kilodan 74 de indim iyi oldu ama çok zor zamanlar geçirdim inş şida bulurum dertlerime....herşeyin başı gerçekten sağlıkkk..oğlum esadımda 25 de aşılarını oldu 4 cü ayı bitti bile... 7 kilo 500 gr olmuş 67 cm boyu gelişimi iyi şükür aslında daha fazla kilo alırda çok hareketli ve çok iştahlı değil pekemmeye düşkün değil. Artık bu aydan sonra en az 500 gr alırmış buda normalmiş nette baktım bende sağlıklı oılsunda kilo çokta iyi bişey değil sizler iyisiniz inş özlüyorum sizi ama olsunnn telden giriyorum arada işte...
Nasılsınız kızlar bende doğumdan beri sağlık sorunlarımla uğraşıyorum önce kalan et parçası o bölgemde sonra makatta çatlaktan dolayı wc sıkıntım beni mahvetti dün dr gittim kjrem falan aldım çok şükür basur değil ama basurdan zor hiç kabız olmamam gerek bundan dolayı katı olan çoğu şeyi bıraktım bırakıncada bi bakıma iyi oldu kilo verdim 91 kilodan 74 de indim iyi oldu ama çok zor zamanlar geçirdim inş şida bulurum dertlerime....herşeyin başı gerçekten sağlıkkk..oğlum esadımda 25 de aşılarını oldu 4 cü ayı bitti bile... 7 kilo 500 gr olmuş 67 cm boyu gelişimi iyi şükür aslında daha fazla kilo alırda çok hareketli ve çok iştahlı değil pekemmeye düşkün değil. Artık bu aydan sonra en az 500 gr alırmış buda normalmiş nette baktım bende sağlıklı oılsunda kilo çokta iyi bişey değil sizler iyisiniz inş özlüyorum sizi ama olsunnn telden giriyorum arada işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?