2012 Şubat Anneleri

bizimki de çok seviyor sanırım emerken bir yandan da pırtlamaya nisaNE gerçekten gecenin köründe uyanıp, bir de uyumamakta ısrar etmiyorlar mı, anneler için çok zor oluyor. bizimki de geçen gün 5,30 da kalktı, salla salla uyumadı. benim de uykum açılınca başladık oyun oynamaya. sonra yedide uyudu tekrardan.

geçmiş olsun canım
doğumdan sonra makatta ne olduğunu bilmediğim bi sorun bendede oluştu malesef
doktorada gitmiyorum
normal doğumun süprizleri işte bunlar bana(

bana da oldu, catlak diye tahmin ediyorum..bir kere makattan muayne oldum tansıyonum fena düşmüştü boncuk boncuk terlemiştim,dr yarıda bırakmıstı:))o yuzden bu sefer gitmedim:) anestol ve bepanten ile atlattım ben durumu.. tavsiye ederim..

Son düzenleme:

eleferacım hayırlı olsun canım. insan baştan evde bebeği de olsa bayağı bir sıkılıyor, boşluğa düşüyor ama sonra ev haline de alışıyorsun. hakkında hayırlısı olsun canım.

benim_olan çok geçmiş olsun canım. inşaallah sağlığına tam olarak kavuşursun. ömer'in de önümüzdeki salı aşısı var. bakalım ek gıdaya geçin diyecek mi? kilosu yerinde muhtemelen demez ama insan yine de merak ediyor.

sağol cnm inş öyle zor bi illet ki wc den korkar oluyosun misafirliğe bile sırf bu yüzden gidemez oldum inş geçer tıckerın yanlışmı acaba ömer 5 aylıkmı benim bildiğim 5 ayda aşı yok bi 4 cü ayda var bide 6 cı ayda var neyse belki başka aşıdır seninki.... İnş ek gıdaya gerek kalmaz 6 cı ay bitmeden başlamak iyi değil bence gerçi dayanamayıp bazen ağzına karpuz dondurma değdiriyorum ama anne sütü en önemlisi inş iyi çıkar kilosu....

evet cnm bende bu kremleri kullanıyorum ilk başıma geldi inş bende atlatırım zira hayattan soğutuyo insanı bu hastalık offf.... Herşey beni buluyo zaten....

bugün misafirlerim vardı giremedim
arkadaşımda geldi üst kattan
bebeği 8 aylık
benim sıpaya yoğurt yedirirken zil çaldı
arkadaşım sen ver bana ben yediririm dedi
verdim kapıya koştum
içerden ciyaakkkkkkkkk diye ses geldi
kıyamet koptu
geldim benimki yoğurdu arkadaşım yedirmek istedi diye yıktı ortalığı
arkadaşımda şoka girmiş diyo bişey yapmadım yedirmedim sadece kaşığı uzattım bianda bağırdı bende anlamadım diyo
sonra aldım be yedirmek istedim sinirinden yemedi ağzındakileri tükürdü kaşığa vurdu tepindi bende zorla uyuttum
sinirinden pat pat vurdu hamağına
sonrada uyuyakaldı
zili çalanda yanlış gelmiş zaten o da ayrı mevzu offf
yoğurduda arkadaşımın bebeğine verdik afiyetle yedi iyi oldu
yemeyenin malını yerler

bilmişe bak, hem kızıyor başkası yedirecek diye. gururlu bir de, sonradan annesi veriyor yine de yemiyor. vallahi beni bu bıcırıkların ileri yaşları korkutuyor. :44:

canım temmuz başı rotavirüsün 2. dozu var, temmuz sonu da 6 ay aşıları inşaallah.

bazen biz yemek yerken çok ağlıyor, alıyorum kucağıma. sonra da sanki lokmalarımı sayar gibi elimi takip ediyor :)) ben de geçen gün karpuz tattırdım, çok sevdi ama uzatmadım.

2013 subat annesı olucaaammm hıkayelerınızı okudum nasıl dogurucam ben
hıç korkma canım aklına bıle getırme ınankı cok etkılıyor ben ılk bebeğimi kayıp ettım..doğum yapmadan önce hep duşundum naısl edecem dıye kotu bır doğum gecırdım.ama bu bebeğimde cok rahattım hıç duşunmeıdm normal doğum yaptım onda bıle doğuma gıderken bıle ınankı cok rahattım ..ıstersen özelden anlata bılırım bıle:)
çok geçmiş olsun canım
sağlıkla almışsın bebeğini kucağına

ccok saol bıtanem darısı tum hamışleırn başına..

benım bebeğimde 4aylık ek gıdaya başlamalımıyım sızce?sadece anne sutu alıyor..gcen doktora sordum su vereyım mı hava cok sıcak dıye hayır dedı.bır kaaç arkadaşda sadece tatdır dedı.?sız ne zaman başladınız annler.

evet işte bende korkuyorum kremleri deneyim bari

bugün have burda o kadar kötü ki yağmurlu kasvetli iç karartıyor
sanırım kızımında içi karardı sabahtan beri çok huysuz((

bugün have burda o kadar kötü ki yağmurlu kasvetli iç karartıyor
sanırım kızımında içi karardı sabahtan beri çok huysuz((

günaydın canım
sıcaklardada çıkamıyoruz biryere
uzmanlar bebekleri çıkartmayın diyo
akşam üzeri çıkartabiliyorum ancak
o da markete gidiyoruz oğlumla
markette tanıyorlar bizi kasiyerler
poşetlerimizi filan onlar hazırlıyo
evelsi gün götürmedim yanlız gittim
ufaklık yokmu niye gelmedi bugün diyorlar

günaydın kızlar :) kızım biraz sonra ilk oyuncak kırma operasyonunu tamamlayacak dönencesine öyle bir asılıyorki çok dayanmaz aslanı yemeye çalışıyor zavallı hayvancıkların sonu böyle olacakmış :))

tünaydınnn...

yediye çeyrek kala kalktık, halbuki dün geç yattı, ben de oh geç kalkar ben de biraz uykumu alırım diye düşünmüştüm. şimdi ayağımda uyuyor çekirge.

playdoh, bizimkinin de dişleri olsa inan bütün oyuncakları kırılmıştı. öyle bir asılıyor ki eline geçen şeye.

selam...
dün akşam 22.30 da bi uyuttum,taaa sabah 05.27 ye kadar uyumuş.
sabaha karşı mırıldanmasıyla yataktan bi fırladım ,gece uyanmamış ya bende bi vicdan azabı tabi,niye ben uyandırıp emzirmedim diye.normalde gece yarısı 2.30-3.30 arası bi uyanır,birde saabha karşı uyanır emer geri uyur.herneyse sabaha karşı uyandı ya emzitriyorum ama resmen hafıza kaybına uğramış şekildeyim,kafam basmıyor bir türlü,bi yandanda düşünüyorum ,gece emzirdimmi emzirmedimmi!emzirdiğime dair bişey hatırlamıyorum,ama emzirmediğimdende emin değilim.
yanımdaki su şişesine bakıyorum ,dolu!emzirmiş olsam mutlaka suyumdsn da içmiş olurdum.
yan yatırma yastığının yönüne bakıyorum aynı yönde,emzirmiş olsam yönünü değiştitirdim gece.
eşimi uyandırdım :ben gece çocuğu emzirdimmi,duydunmu diye.duymadım diyor.
allah aallah resmen beynim döndü!niye böyle oldum bilmiyorum.çok tuhaftı.
kafayı yedim galiba..

4.ay kontrolümüzde bende doktora sormuştum ,henüz erken anne sütün yetiyor dedi.bakalım bu ayki kontrolü bekliyorumikilo durumuna göre belki başlatır.bilemiyorum.ama ben bikaç günden beri ara ara bişeyler tattırıyorum.meyve ...biran önce başlamak istiyorum..

mrb kızlar ya benim oğluşuma yogurt yaramadı herlade sabaha kadar cocuk bi uyudu bi uyandı ıkınıp durdu kakasını yapamadı bi türlü....sabah ben yaptırdım ama kabız olmuş herlade normalde su gibi olurdu kakası bu ssabah cok yoğundu,,,,,ıkına ıkına zor yaptı...yoğurduna 1 cay kasıgı kadar şeftali koymuştum o mu yaptı diyecem ama aksine şeftali güzel bagırsakları calıstırır kabız yapmaz benim bildigim...heralde bizimki ek gıdaya hazır degil daha ....şuan devam etsem mi etmesem mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…