- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.301
selam bayanlar nabersiniz)))
ben sersem sersemim
dün kızım sağolsun babasının sayesinde gece 2 de uyanıp sabah 5e kadar uyumadı
gecenin bi yarısı babası kalkmış çocuğun burnu tıkalı diye sprey sıkmış otri bebeyle çekmeye çalışıyor
tabi bizimki uyandı ben emmez artık diye korkarken bu beni emmeye başladı
meğerse kaka yapacakmış hanımefendi beni kullanıor
ne zaman kaka yapacak olsa memeyiş reddetmiyor
gece gece bide kakasını temizledimki ne temizleme!!!
taaaaa kafasına kadar çıkmıştı
sonuç çocuğun uykusu iyice açıldı ve 5e kadar uyutamadım tabi emziremedimde((
ama eşime sinir oldum sanki ben uyandırdım uyutmaya gelince yanaşmadı hiç
söylemediğim laf kalmadı
sanki kim dediyse ona gece gece burun açmaya uğraşıyor
uykusuzluktan ölcem valla((
geçmiş olsun canım
doğumdan sonra makatta ne olduğunu bilmediğim bi sorun bendede oluştu malesef
doktorada gitmiyorum
normal doğumun süprizleri işte bunlar bana(
Merhaba kızlar,
Pazartesı ıtıbarı ıle ısten ayrıldım.
Ayrılırken butun haklarımın odenmesını ıstedım.
Kabul ettıler!
Bıraz uzgunum ama kızımla daha cok vakıt gecırecegım ıcın de mutluyum.
Bilhassa su aralar kızımın bana daha cok ıhtıyacı var.
Cunku sürekli mızmız ve artık ınsanları yabancılıyor!
Nasılsınız kızlar bende doğumdan beri sağlık sorunlarımla uğraşıyorum önce kalan et parçası o bölgemde sonra makatta çatlaktan dolayı wc sıkıntım beni mahvetti dün dr gittim kjrem falan aldım çok şükür basur değil ama basurdan zor hiç kabız olmamam gerek bundan dolayı katı olan çoğu şeyi bıraktım bırakıncada bi bakıma iyi oldu kilo verdim 91 kilodan 74 de indim iyi oldu ama çok zor zamanlar geçirdim inş şida bulurum dertlerime....herşeyin başı gerçekten sağlıkkk..oğlum esadımda 25 de aşılarını oldu 4 cü ayı bitti bile... 7 kilo 500 gr olmuş 67 cm boyu gelişimi iyi şükür aslında daha fazla kilo alırda çok hareketli ve çok iştahlı değil pekemmeye düşkün değil. Artık bu aydan sonra en az 500 gr alırmış buda normalmiş nette baktım bende sağlıklı oılsunda kilo çokta iyi bişey değil sizler iyisiniz inş özlüyorum sizi ama olsunnn telden giriyorum arada işte...
benim_olan çok geçmiş olsun canım. inşaallah sağlığına tam olarak kavuşursun. ömer'in de önümüzdeki salı aşısı var. bakalım ek gıdaya geçin diyecek mi? kilosu yerinde muhtemelen demez ama insan yine de merak ediyor.
bana da oldu, catlak diye tahmin ediyorum..bir kere makattan muayne oldum tansıyonum fena düşmüştü boncuk boncuk terlemiştim,dr yarıda bırakmıstı:))o yuzden bu sefer gitmedim:) anestol ve bepanten ile atlattım ben durumu.. tavsiye ederim..
bugün misafirlerim vardı giremedim
arkadaşımda geldi üst kattan
bebeği 8 aylık
benim sıpaya yoğurt yedirirken zil çaldı
arkadaşım sen ver bana ben yediririm dedi
verdim kapıya koştum
içerden ciyaakkkkkkkkk diye ses geldi
kıyamet koptu
geldim benimki yoğurdu arkadaşım yedirmek istedi diye yıktı ortalığı
arkadaşımda şoka girmiş diyo bişey yapmadım yedirmedim sadece kaşığı uzattım bianda bağırdı bende anlamadım diyo
sonra aldım be yedirmek istedim sinirinden yemedi ağzındakileri tükürdü kaşığa vurdu tepindi bende zorla uyuttum
sinirinden pat pat vurdu hamağına
sonrada uyuyakaldı
zili çalanda yanlış gelmiş zaten o da ayrı mevzu offf
yoğurduda arkadaşımın bebeğine verdik afiyetle yedi iyi oldu
yemeyenin malını yerler
sağol cnm inş öyle zor bi illet ki wc den korkar oluyosun misafirliğe bile sırf bu yüzden gidemez oldum inş geçer tıckerın yanlışmı acaba ömer 5 aylıkmı benim bildiğim 5 ayda aşı yok bi 4 cü ayda var bide 6 cı ayda var neyse belki başka aşıdır seninki.... İnş ek gıdaya gerek kalmaz 6 cı ay bitmeden başlamak iyi değil bence gerçi dayanamayıp bazen ağzına karpuz dondurma değdiriyorum ama anne sütü en önemlisi inş iyi çıkar kilosu....
hıç korkma canım aklına bıle getırme ınankı cok etkılıyor ben ılk bebeğimi kayıp ettım..doğum yapmadan önce hep duşundum naısl edecem dıye kotu bır doğum gecırdım.ama bu bebeğimde cok rahattım hıç duşunmeıdm normal doğum yaptım onda bıle doğuma gıderken bıle ınankı cok rahattım ..ıstersen özelden anlata bılırım bıle:)2013 subat annesı olucaaammm hıkayelerınızı okudum nasıl dogurucam ben
çok geçmiş olsun canım
sağlıkla almışsın bebeğini kucağına
bana da oldu, catlak diye tahmin ediyorum..bir kere makattan muayne oldum tansıyonum fena düşmüştü boncuk boncuk terlemiştim,dr yarıda bırakmıstı:))o yuzden bu sefer gitmedim:) anestol ve bepanten ile atlattım ben durumu.. tavsiye ederim..
bugün have burda o kadar kötü ki yağmurlu kasvetli iç karartıyor
sanırım kızımında içi karardı sabahtan beri çok huysuz((
benım bebeğimde 4aylık ek gıdaya başlamalımıyım sızce?sadece anne sutu alıyor..gcen doktora sordum su vereyım mı hava cok sıcak dıye hayır dedı.bır kaaç arkadaşda sadece tatdır dedı.?sız ne zaman başladınız annler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?