2012 Şubat Anneleri

kızlar sezeryan yeriniz acıyomu dikkat ediyomusunuz
ya ben çok dikkatsizim pat diye yatağa atlıyorum yüzüstü filan
benim kesiğim normal sezeryanden daha fazlaymış makat pozisyonundaydı bebeğim o yüzden bebeği çıkartmak daha zormuş
ama ben hiç yatmadım hastaneden çıktığım gün evi temizledim eşim çok dağınık benim mahvetmiş evi
o gün bugündür bir an dinlenmedim yatmadım
ilerde başıma iş açarmıki bu durum
ben acıda hiç hissetmedim masadan kendim kalktım hiç ağrı kesici dahi almadım
üstelik verdikleri antibiyotiği kullanmayıda unuttum

yarın taze süt bulursam tarifini hemen uygulayacam......

benim oğlumda makat gelişti bende sezaryan oldum ve şu aralar dikiş yerlerim cok sızlıyo..bide sıcakta terlemekten cok kasınıyo...oğlumla oynarken göbegime falan oturtuyorum bazen...ondan sonra bi kaç gün cekiyorum...agrısını...dikkat etmek lazım...bu yüzden hep sezaryandan korktum ama ...korkunun ecele faydası yokmuş..

teeşekkürderim kızlar fikirleriniz için bidaha süt vermem yoğurt yaparım....hugocuktan Allah razı olsun fikirleri hepimize ışık oluyo

makat gelişte boydan boya kesiyorlar karnı
ilerde çıkmasında acısı

teeşekkürderim kızlar fikirleriniz için bidaha süt vermem yoğurt yaparım....hugocuktan Allah razı olsun fikirleri hepimize ışık oluyo

estafurullah canım ne demek bende araştırarak filan öğreniyorum işte
kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum
yoğurda alıştır dediler özellikle üzerine basa basa nedense
benimki bugün çok yediii
şımara şımara yedi
sizinkilerde er geç sevecektir
kefirde yapıyorum ben
bu içecek her derde deva mayası doğallığını yitirmeden üniversitelerin ziraat fakültelerinden veya aktarlardan alın
tatlı yaparız ekşitmeden içiririz kefiride

Hugocuk sutler zaten pastorize oldugu icin ben kaynatip sogutmuyorum da, sutu parmagimi isiracak kadar isitip ocagi kapatiyorum. Zamandan da tasarruf edilmis oluyor.

Gerci su da var, bebeklere yapilan yogurt bir cay bardagi sut kadar oldugu icin sut cabuk sogur. Iki litre sutu kaynattiginda sogumasi bayagi zaman aliyor.

kızlar şu yoğurt işini kendi sütüyle deneyen oldu mu??
HUGOCUK sen sütlerini sağıp depoluyordun yanlış bilmiyorsam
yoğurdu birde kendi sütünle denesen yine olurmuki acep???

buarada kızlar kızım dün kendi rekorunu kırdı ve gece saat 4e kadar uyudu
yataktan öyle bir fırladımki niye uyanmadı diye
birde baktımki üstünü açmış
nasıl becerdiyse ayaktan çorabının birini çıkarmış
yatağıda çaprazlamış
öylece yatıp duruyor
çok sıcakladı heralde
çorabıda çıkarınca rahatladı emmeye falan ihtiyaç duymadı sanırsam

nisaNE bizimki de hep sol çorabını çıkarıyor. neden solsa artık hep o çıkıyor ayağından. ayrıca biz de gece yatarken hep üstümüzü açıyoruz ve çoğu zaman da örtüsünü kafasına kadar çekiyor başlıyor sonra mıkırdanmaya. örtüsü dediğim de yastık kılıfı bunalmasın diye, yattığı oda çok sıcak olduğu için ve hala küçük beşiğinde yattığı için sadece beline kadar örtüyorum onu.

benimkide üstü başı hep açık uyuyor..gece nezaman kalksam çoraplar yarıda,battaniyeside yusyuvarlak olmuş bacaklarının altında..beşiği çok sıcak oluyor galiba.bi ara yüzüne kadar çekiyordu battaniyesini şimdide tam tersi ni yapıyor.tamamen açıyor.ben beline kadar örtüyorum.
kısakollu yatırıyormusunuz bebekelerinizi????yoksa incede olsa uzun kollu bişeyler giydiriyormusunuz?

ben hamileiğimden beri yüz üstü yatmaya özlemişim valla,birde pat diye kendimi yatağa atıyroum ozaman dikiş yerimde sızlama oluyor.
birde bi kaç gündür dikiş yerimin sağ tarafı çok sızlıyor.batıyor resmen..

bu nu copy-past yaptım canım.sağol:)))
bennebileyim arkadaşımız kaç gündür görünmüyor?bişeymi oldu acaba?

mekik hareketleri yapmandan tahmin etmiştim normal doğum yaptığını.öyledeme senin göbek bizden önce gider yinde.faydasını görmedim desende adı üztünde sen normal olanın yaptın.ben sezeryandan yana bi sıkıntım olmadı ,pişman değilim ama keşke normaline cearet emebilseydim..

ben sadece çıtçıtlı badisiyle yatırıyorum. kısa kollu ya da kolsuz.

benim kızda üstünü hiç örttürmez örtsem uyanıyor uyku tulumu almıştım sıcaktan onuda giydiremiyorum üstünü hiç örtmüyorum ve sadece ince bir çıtçıtlı badi oluyor üstünde o kadar oda kısa kollu yada kolsuz badi öylece yatıyor

kızımda sol çorabını çıkarmıştı allah allah:))))
bende incecik bi battaniye örtüyorum beline kadar ama sevmiyor o bile sıcak geliyor sanırım

ben sadece çıtçıtlı badisiyle yatırıyorum. kısa kollu ya da kolsuz.

bizim ev çok sıcak olmasına rağmen bende bazen kısa kollu çıtçıtlı badi, bazen uzun kollu badiyle ,altına ince bi pijama yada şort giydiriyorum bazen.üzerinede penye battaniye.

ben yinede ince uzun kollu bi badi giydiriyorum acaba ondan mı bunalıyorki??
valla canım bende normal doğum yapmaya cesaret etmedim anlattığım gibi ettirildim resmen
bana kalsa ben epidural normal yapacaktım
sancıdan çok korkuyordum ama allahtan korktuğum gibi olmadı sancım
hiç bağırmadım ağlamadım sızlamadım hemencecik doğuruverdim
şuan bir sıkıntım yok çok şükür
birde şu göbekten kurtulabilseydim çok rahat edicem de işte(

kızlar bişey sorucam.
ANNE LÜTFEN isiminde bi internet alışveriş sitesi buldum tesadüfen,oradan bişey almak istiyorum bebeğim için ,hiç o siteden alışveriş yapan oldunmu?güvenilir bi sitemi acaba?

günışığım ben o siteyi hiç duymadım canım.

saçlarımın çok döküldüğü yetmiyormuş gibi oğlumu sevmeye eğildiğimde saçlarıma yapışmasıyla, bir o kadar daha saç kaybediyorum. bu gidişle kel kalacağım galiba. ben şampuan değiştirmiştim son bir aydır. ondan da olabilir mi acep

yok canım şampuan falan değil.
ne olduysa doğumdan sonra oldu bence
çünkü hemen hemen herkes bundan şikayetçi
benimde acayip dökülüyor
bazen kızımın parmak aralarında buluyorum bende
evin heryeri saç dolu
tutam tutam elime geliyor malesef
bir arkadaş elevit kullanın demişti
hamilelikte çok içmiştim
olmazsa tekrar alıp denemeyi düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…