- 25 Ağustos 2008
- 420
- 3
- 296
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.241
Kızlar bebeğinizi destekli oturtmaya başladınız mı? Doktor, kısa süreli destekleyerek oturtabilirsin dedi, oğlum da oturmak için can atıyor. Bilemiyorum erken mi?
bende bi kaç gündür pilates yapıyorum evde.topum lastiğim var.1 yıl düzenli yapmıştım eru şallıyla bereber sabahları televizyondan.hamilelik girince bıraktım.bi kaç gündür başladım ama karın egzersizlerini ypmaaya korkuyorum sezeryandan dolayı.sen normal mi doğurdun.
.
Kızlar bebeğinizi destekli oturtmaya başladınız mı? Doktor, kısa süreli destekleyerek oturtabilirsin dedi, oğlum da oturmak için can atıyor. Bilemiyorum erken mi?
selam anneler
bebişimi uyuttum hemen geldim eski yazıları okudum bi arkadaş hamileymiş Allah yardımcısı olsun kazasız belasız doğurur inşallah ama çok çok zor olacağını düşünüyorum.ben ikiz bebek çok istedim ama Allah dağına göre kar verirmiş derler ya aynen öyle ..bir tanesine bile bakmak zorken ikinciyi şu an düşünemiyorum.ek gıdaya geçmek bile istemiyorum.korkuyorum ya iyi besleyemezsem vitamin alamazsa zayıflarsa yapamazsam diye korkularım var.süt alıyor şu anda napıcam hiç bilmiyorum.sürekli okuyorum araştırıyorum tarifler tarifler...çizelge oluşturdum resmen ders çalışıyorum gibi bi defter yaptım:)hugucuk sana bayılıyorum bu arada söylemeden edemiycem.tariflerin,çorbaların,yoğurtların,pratikliğin ...
ikizmiii
amanınnn
ikiside kolik olursa ofki off
bende ilk önce korktum yeterli yapamam aksatırım herzaman aynı olmaz diye korktum ama başlayınca gerisi geliyo
sabah kahvaltımı hazırlarken bir yandanda yoğurdu yapıyorum çabucak
oğlum öğlen uykusundan uyandığında yoğurt hazır oluyo hiç dolaba koymadan oğlum yiyo
bugün 1 kavanozu yedi az bişey bıraktı da yarına mayalık
çok keyifli konuşa konuşa yedi
sağlık ocağında sordular anlattım
yoğurda muhakkak alıştır ve evde kendin mayalayıp hergün verirsen çok iyi olur dediler
mrb kızlar annemden yazıyorum bugün...geldik şükür ama bişey soracam yol yorgunlugundan mıdır yoksa heycandan mı bilmiyorum (dün gece hiç uyumadım) sütüm azaldı oglum doymadı hiç bugün hep emmek istedi ama göğsüm boştu bende bebe bisküvisi aldırdım ama taze süt bulamadıgım içim hazır sütle yaptım (PINARIN) ...yarın taze süt bulabilrsek inşallah ondan yaparım ama bulamazsam hazır sütle versem bişey olur mu bide bebebisküvisi için ölçü nasıl olmalı hiç bilmiyorum....yaklasık 1 corba kasıgına 3 tane koydum verdim hepsini yedi...bundan sonra sütüm gelsede ara ara ek bişeyler vermek istiyorum....nasıl devam etsem bilmiyorum...yardımcı olabillrmisiniz
kızlar kızım çıldırdı deli gibi hep hareket halinde yüzüstü dönmeyi öğrendi iki saniye poposu yere değmiyor artık yorulup kafasını taşıyamayıncada yardım için ağlıyor sırtüstü çevirir çevirmez de yine dönyor of hiç boş bırakmıyor dönmediği zamnlarda da kucakta bu sıcakta bidee piştik ikimizde
mrb kızlar annemden yazıyorum bugün...geldik şükür ama bişey soracam yol yorgunlugundan mıdır yoksa heycandan mı bilmiyorum (dün gece hiç uyumadım) sütüm azaldı oglum doymadı hiç bugün hep emmek istedi ama göğsüm boştu bende bebe bisküvisi aldırdım ama taze süt bulamadıgım içim hazır sütle yaptım (PINARIN) ...yarın taze süt bulabilrsek inşallah ondan yaparım ama bulamazsam hazır sütle versem bişey olur mu bide bebebisküvisi için ölçü nasıl olmalı hiç bilmiyorum....yaklasık 1 corba kasıgına 3 tane koydum verdim hepsini yedi...bundan sonra sütüm gelsede ara ara ek bişeyler vermek istiyorum....nasıl devam etsem bilmiyorum...yardımcı olabillrmisiniz
Kiz hugo yogurt isini detayli anlat maya dedigin ne kavanoz dedigin su kucuk olanlarmi onu olcup o kadar sutmu kaynatiyon hazirsuttenmi yapiyon kaynayinca kaymagini nasil yapiyon detayli detayli:)))
hazelimm ek gıda hakkında pek beceriksizim. burdan da yazıyorum neler yedirdiğimi ancak inek sütünü kesinlikle vermeyin diyorlar. doktorumda izledim gecenlerde üstüne bastıra bastıra dediler. sütün olmadıgı zamanlarda muz, şeftali gibi meyveler, yoğurt verebilirsin. ben danino da veriyorum her gün bir tane. ha iyi mi değil ama tembel ve beceriksizim.
evet canım ben normal doğum yaptım
aslında epidural normal doğum yapacakken acil bi doğum hastası geldi hastaneye
anestezi uzmanıda onun yanından benim yanıma gelip epidural iğnesini vuramadı
bende mecburen normal doğurdum:)))
allahtan ağrım sızım çok olmadı benim 1 saat içinde doğum yaptım.
bi faydasını gördünmü dersen ben normal doğumun hiç bir faydasını görmedim henüz
doğumdan sonra dikişlerim çok acıdı.doğumdan çok dikiş acısı çektim.15 gün yürüyemedim bile doğru dürüst
göbeğin olmaz dediler ama benim göbeğimde olduğu gibi duruyor valla
oğlum bugün beş ayını doldurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?