- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.941
ay hadi inşallah, bu haftalarda görür müyüz acaba ya bende cuma gidicem doktora, ikili test de yapıcak, kimisi ikizlerde ikili test olmaz diyor ama
dr dan dr a farklı görüşler demek ki.
ikizlerde cinsiyet nasıl görünür acaba, daha mı zor olur?
benim yengem kizina hamileylen surekli limon yiyordu..kizin olabilir yanivalla mideyi iyice eksitmese benimde cekiyor canim ama yemiyorum midem hasat durumda cunku limon asit yapiyor iyice midede..kizlar ya cok merak ediyorum acaba dogrumu cikacak eksi, tatli olayi..
hosgeldin canim seninle ayniyiz hemen hemen 10+3 olduk bizde ...su kitabin adini bana yazarmisiniz istanbula geldigimde alayim..
Bakalım bikaç haftaya belli olur. gerçekten inanın benim en ufak canım tatlı istemiyor. yesem bile midem bulanıyor. ama hep limonlu şehriye çorbası, limnolu kısır o tarz şeyler hep limon üstüne, ekşi erik, elma. bakalım benim için farketmez. Kızım olursada sevinirim. Bir kızımı kaybettim.
slm kızlar bizimde kalp atışlaımız göründü çok şükür
şimdi 9+2 haftalık oldukkk
bu arada kızlar kalp atışı göründükten sonra ne sıklıkla doktora gitmek geriyor?
Biri gösterse biri göstermez belki belli mi olur%80 ihtimalle görünür diyenler oldu ondan gaza geldim ben de :86:
slm kızlar bizimde kalp atışlaımız göründü çok şükür
bu arada kızlar kalp atışı göründükten sonra ne sıklıkla doktora gitmek geriyor?
hadi insallah..erkek olunca erken haftalarda belli ediyormus gerci...cikolata ye az bisi oyle git annesi
ayyy canim benim...kimbilir aldiktan sonra o cikolata ne lezzetli olmustur senin icin.....yine iyi tekneye binmissin bulantiyla..bulantilarin nasil azaldimi bu hafta?
Bakalım bikaç haftaya belli olur. gerçekten inanın benim en ufak canım tatlı istemiyor. yesem bile midem bulanıyor. ama hep limonlu şehriye çorbası, limnolu kısır o tarz şeyler hep limon üstüne, ekşi erik, elma. bakalım benim için farketmez. Kızım olursada sevinirim. Bir kızımı kaybettim.
Aynen cikolata kurabiye ne varsa istiyor canim, ama gecen gun arabayla giderken visne agaci gordum bi bahcede ani bi fren yaptimbiraksan inip calicam yani .
Biz kiz istiyoruz ama erkek olacak gibi bir his var icimizde, hayirlisi
selam kızlar bendede biraz baş ağrısı oluyor, bende viks ve bazen çin yağı sürüyordum, ilaç kullanmaktansa bunlar rahatlatıyor diye. aam onlarıda kullanmayım bari.
İş yerinde zor çalışıyorum. üzerimde 5 ton ağırlık var gibi. Sıcaklardan sanırım.
bblau nasılsın. ikili tarama yaptırdınmı, yada ne zaman yaptıracaksın.
Ahhh kısır dedin ağzımın suyu aktıÇok istedim haftasonu ama koca memlekette taze soğan bulamadık, ben de taze soğansız yiyemem
Gözünüzaydın canım, hayırlısı olsun.Doktor seni çağırıyor zaten 1 ay sonra gel felan diye.Şimdi senin 11-14. haftaların arasında 2li test için doktora gitmen lazım.
hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebeğin.
doktorun yönlendirmedi mi canım seni? bana şu zaman yine gel diyor gidiyorum
selam canım,bende internetten almıstım,hemen hemen her kitap sitesinde,alışveriş sitesinde var,Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler,yazarı Arlene Eisenberg, fiyatı da 30 tl...kitabın devamı da var, Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler,Çocuğunuz Büyürken Sizi Neler Bekler... biraz zaman geçsin bunları da almayı düşüyorum.
Ben bu çarşamba pipiyi görcekmişim gibi geliyorİçimden bir his öyle diyor şiddetli bir şekilde, gerçi benim hislere pek güven olmaz
Benim de canım sık sık vişne suyu istiyor....Tatlı zaten istiyor :)
Bizim belirtilerimiz seninle aynı o zaman :)))
evetttt çikolata yediğimde amuda kalkıyor zatenYa hem erkek istiyorum hem kız istiyorum, keşke benim de ikizim olsaydı
doktoruma bügün gittim ameliyattaymış giremedim idrar kültürümün sonucuna bakacaktı ama görümcem doktor olduğu için sonucu ona gösterdim hiç bişey yok dedi
bende boşu boşuna tekrar gitmiyim diye düşünmüştüm
ama geçen pazar günü tatile gittik cumartesi döndük bi yolda falan problem oluşmuş olsaydı illaki bi belirtim olurdu dimi kızlar ya
canım hemen belli olur mu acaba ,bende çok merak ediyorum da,bir hafta sonra falan gidecem doktora,12 haftalık olacak o zaman ,keske belli olsa hemen
yavrum olsun allah hayırlısını versin, benim kalbimi biraz zorlama başladı sıpalarım.
Ama allah bana güç versin, onlar için herşeyin üstesinden gelirim ben.
Annem görümcelerim eşim ve ben iddiaya girdik, cinsiyet üzerine.
Görümcem 50 tl sine girelim dedi,
biz kayınvalidemle iki erkek diyoruz, (biraz fazla uçtum galiba ama içime öyle doğuyor.)
görümcemin biri ve eşim 1 kız 1 erkek diyor
diğer görümcem de 2 kız diyor.
Kayınvalidemle biz kazanırsak paraları kapar, hemen tulum almaya gideriz duygu diyor, ikimizinde aklından geçen direk alışveriş oldu.
Bunlar sohbet arası şeyler tabi önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları...
canim gozun aydin guzelim benimslm kızlar bizimde kalp atışlaımız göründü çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?