2012 Şubat Anneleri

Biri gösterse biri göstermez belki belli mi olur %80 ihtimalle görünür diyenler oldu ondan gaza geldim ben de :86:

Bakalım bikaç haftaya belli olur. gerçekten inanın benim en ufak canım tatlı istemiyor. yesem bile midem bulanıyor. ama hep limonlu şehriye çorbası, limnolu kısır o tarz şeyler hep limon üstüne, ekşi erik, elma. bakalım benim için farketmez. Kızım olursada sevinirim. Bir kızımı kaybettim.

slm kızlar bizimde kalp atışlaımız göründü çok şükür
şimdi 9+2 haftalık oldukkk

bu arada kızlar kalp atışı göründükten sonra ne sıklıkla doktora gitmek geriyor?

hosgeldin canim seninle ayniyiz hemen hemen 10+3 olduk bizde ...su kitabin adini bana yazarmisiniz istanbula geldigimde alayim..

selam canım,bende internetten almıstım,hemen hemen her kitap sitesinde,alışveriş sitesinde var,Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler,yazarı Arlene Eisenberg, fiyatı da 30 tl...kitabın devamı da var, Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler,Çocuğunuz Büyürken Sizi Neler Bekler... biraz zaman geçsin bunları da almayı düşüyorum.

Ahhh kısır dedin ağzımın suyu aktı Çok istedim haftasonu ama koca memlekette taze soğan bulamadık, ben de taze soğansız yiyemem

bu arada kızlar kalp atışı göründükten sonra ne sıklıkla doktora gitmek geriyor?

Gözünüzaydın canım, hayırlısı olsun.Doktor seni çağırıyor zaten 1 ay sonra gel felan diye.Şimdi senin 11-14. haftaların arasında 2li test için doktora gitmen lazım.

ayyy canim benim...kimbilir aldiktan sonra o cikolata ne lezzetli olmustur senin icin.....yine iyi tekneye binmissin bulantiyla..bulantilarin nasil azaldimi bu hafta?

Daha azaldı canım...Teknede rüzgar filan esiyor ya, çok iyi geldi, ferah ferah...Bi ara da uykum geldi, uyumuşum :)))
Beni vasıtalar tutmaz öyle, gemidir, otobüstür...
Bulantılarım da daha böyle mideden mideden...Zaman zaman uzun sürüyor, bazen de ataklar halinde geliyor, geçiyor...Teknede sorun olmadı...Eşimin çok bulandı ama, diyorum benim bulanması lazım sana noluyo
Çikolataya gelince,hayatımda öyle tatlı gelen bişey olmadı bana,ikram etseler daha oracıkta alırdım da, etmediler

ah canimmm cok uzuldumm...allah sana bir kiz daha gondermis olabilir kimbilir..onceki hamileliginde de boyle eksimi yiyordun?

Aynen cikolata kurabiye ne varsa istiyor canim, ama gecen gun arabayla giderken visne agaci gordum bi bahcede ani bi fren yaptim biraksan inip calicam yani .
Biz kiz istiyoruz ama erkek olacak gibi bir his var icimizde, hayirlisi

Benim de canım sık sık vişne suyu istiyor....Tatlı zaten istiyor :)
Bizim belirtilerimiz seninle aynı o zaman :)))

Selam tatlımm...İyiyim sen nasılsın?
İkili tarama yaptırmadım henüz bu hafta kısmetse...Korkuyorum ama (

hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebeğin.

doktorun yönlendirmedi mi canım seni? bana şu zaman yine gel diyor gidiyorum

doktoruma bügün gittim ameliyattaymış giremedim idrar kültürümün sonucuna bakacaktı ama görümcem doktor olduğu için sonucu ona gösterdim hiç bişey yok dedi
bende boşu boşuna tekrar gitmiyim diye düşünmüştüm

ama geçen pazar günü tatile gittik cumartesi döndük bi yolda falan problem oluşmuş olsaydı illaki bi belirtim olurdu dimi kızlar ya

himm fiyatida iyiymis alirim bende digerlerinide..cunku londraya donucem burada yasiyorum...hamileligim suresince okurum hem aklima takilanlari kolayca bulabilirim hemde vakit geciririm o kitaplarla..zaten canim sadece hamilelik ve bebek ile ilgili seyler okumak istiyor...

Ben bu çarşamba pipiyi görcekmişim gibi geliyor İçimden bir his öyle diyor şiddetli bir şekilde, gerçi benim hislere pek güven olmaz

canım hemen belli olur mu acaba ,bende çok merak ediyorum da,bir hafta sonra falan gidecem doktora,12 haftalık olacak o zaman ,keske belli olsa hemen

evetttt çikolata yediğimde amuda kalkıyor zaten Ya hem erkek istiyorum hem kız istiyorum, keşke benim de ikizim olsaydı

yavrum olsun allah hayırlısını versin, benim kalbimi biraz zorlama başladı sıpalarım.
Ama allah bana güç versin, onlar için herşeyin üstesinden gelirim ben.

Annem görümcelerim eşim ve ben iddiaya girdik, cinsiyet üzerine.
Görümcem 50 tl sine girelim dedi,

biz kayınvalidemle iki erkek diyoruz, (biraz fazla uçtum galiba ama içime öyle doğuyor.)
görümcemin biri ve eşim 1 kız 1 erkek diyor
diğer görümcem de 2 kız diyor.

Kayınvalidemle biz kazanırsak paraları kapar, hemen tulum almaya gideriz duygu diyor, ikimizinde aklından geçen direk alışveriş oldu.

Bunlar sohbet arası şeyler tabi önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları...

Ben de dün denize girdim akşamüstü, bende de bir belirti olmadığından kötüye yormadım, sen de iyisindir canım kanama felan yok sonuçta.

canım hemen belli olur mu acaba ,bende çok merak ediyorum da,bir hafta sonra falan gidecem doktora,12 haftalık olacak o zaman ,keske belli olsa hemen

Ahhh şansss, keşke belli olsa da başlasak hazırlıklara Ben de çarşamba gidicem, 11+lara girmiş olucaz, aslında erken ama bi umut işte

Tabi siz de 2 heyecan var İnşallah biri kız biri erkek olur, ikisinin de tadına varırsın

canim gozun aydin guzelim benim
rutin her ay dr a gideriz biz bebek doguncaya kadar herhangi bir anormal drum olmadikca

benim normal rutin kontrolum vardi gidince ögrendim kalbinin durdugunu 10. haftadayik ama bir hafta önce bulantilarim azaldi kendiligimden moral bozuklugu oldu... ultrason masasina bile umutsuz yattim goremeyecegim diye ve oyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…