2012 Şubat Anneleri

hımmmmm ama sizin ilk hamileliğiniz olmadığı için hemen farkı anlayabilmişsiniz

benimde bugün belimde birden ağrı başladı
ilk haftalarda çok belim ağrıyordu ama geçmişti şimdi yine başlayınca biraz tedirgin oldum acaba yarın doktoora gitsemmi gitmesemmi
ama 1 hafta önce ultrasonla baktığı için tekrra bakacağını sanmıyorum sadece tahlil sonucuma bakardı herhalde

canım bel ağrısı normal ara sıra oluyor. beline destek yap yastık vs birşeylerle.

Ben de ikizlerde ikili test doğru sonuç vermiyor diye okumuştum...

canım benim...
Ne diyeceğimi bilemiyorum ama çok şükür ki kucağına aldığın bir meleğin var şimdi.
Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat daha nasip eder hayırlısıyla.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Benim de az önce bel ağrım başladı…Ama diğerlerinden farklı bu sefer bıçak gibi saplanan sancılar da oluyor…Girip çıkıyor sanki…
Arada bel ağrılarım oluyor diye pek korkmuyorum ama inşallah sorun yoktur…

endiselenme tatlim benimde senin gibi oldu ilk haftalarimda oldugu gibi belim agrimaya basladi gecen hafta 2 gun flan agridi..sonra da ara ara oldu...belimin arkasina yastik koyup oturdum hep...okudum nette olurmus oyle..bu hafta yok mesela..benimde kasik batmalarim azaldi bir kac gundur ona endiselendim ama ara ara giriyor agri rahatliyorum o zaman...

KIZLARRRR eşimin doğum günü pastasını yüzüme gözüme bulaştırdımmm
Çok güzel meyveli bir pasta yaptım ama tabaktan tabağa aktarayım derken bozdummmm kırıldı dağıldı mafolduuu
Gittim hazır aldımmm eşimede söyledimmmm

konu bel ağrısı ve ben yastık destekli oturuyorum..köprü falan çıkarken nefes nefese kalıyorum şimdiden..9 cu ayda ne yapacağız..

benimde 26 07 doğum günüm.. eşin yengeç sanırım ben aslanım..temmmuz ayını çok seviyorum o yüzden..

:86::86:OLsun sağlık olsun, bak benimkinin de 9 temmuzdaydı, ben üşendim dışardan aldım, sen en azından çabaladın.

Son düzenleme:
canim bel agrisi normal ara ara yasayacaksiniz bunu unutmayin goek agirlastikca bel agrisi artacak canim dinelnmeye bakin vakit buldukcaa

ayy yazik olmus canim pastaya...bari bozulmusta olsa ye pastadan bosa gitmesin esin biliyor ya emeklerini bosveerr..beceremesende niyet onemli niyetttt...bu hamis halinle dusunmen bile yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…