- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.961
canim gozun aydin guzelim benim
rutin her ay dr a gideriz biz bebek doguncaya kadar herhangi bir anormal drum olmadikca
benim normal rutin kontrolum vardi gidince ögrendim kalbinin durdugunu 10. haftadayik ama bir hafta önce bulantilarim azaldi kendiligimden moral bozuklugu oldu... ultrason masasina bile umutsuz yattim goremeyecegim diye ve oyle oldu
hımmmmm ama sizin ilk hamileliğiniz olmadığı için hemen farkı anlayabilmişsiniz
benimde bugün belimde birden ağrı başladı
ilk haftalarda çok belim ağrıyordu ama geçmişti şimdi yine başlayınca biraz tedirgin oldum acaba yarın doktoora gitsemmi gitmesemmi
ama 1 hafta önce ultrasonla baktığı için tekrra bakacağını sanmıyorum sadece tahlil sonucuma bakardı herhalde
ay hadi inşallah, bu haftalarda görür müyüz acaba ya bende cuma gidicem doktora, ikili test de yapıcak, kimisi ikizlerde ikili test olmaz diyor ama
dr dan dr a farklı görüşler demek ki.
ikizlerde cinsiyet nasıl görünür acaba, daha mı zor olur?
canim gozun aydin guzelim benim
rutin her ay dr a gideriz biz bebek doguncaya kadar herhangi bir anormal drum olmadikca
benim normal rutin kontrolum vardi gidince ögrendim kalbinin durdugunu 10. haftadayik ama bir hafta önce bulantilarim azaldi kendiligimden moral bozuklugu oldu... ultrason masasina bile umutsuz yattim goremeyecegim diye ve oyle oldu
Ben de ikizlerde ikili test doğru sonuç vermiyor diye okumuştum...
ilk haftalarda çok belim ağrıyordu ama geçmişti şimdi yine başlayınca biraz tedirgin oldum acaba yarın doktoora gitsemmi gitmesemmi
ama 1 hafta önce ultrasonla baktığı için tekrra bakacağını sanmıyorum sadece tahlil sonucuma bakardı herhalde
KIZLARRRR eşimin doğum günü pastasını yüzüme gözüme bulaştırdımmm
Çok güzel meyveli bir pasta yaptım ama tabaktan tabağa aktarayım derken bozdummmm kırıldı dağıldı mafolduuu
Gittim hazır aldımmm eşimede söyledimmmm
konu bel ağrısı ve ben yastık destekli oturuyorum..köprü falan çıkarken nefes nefese kalıyorum şimdiden..9 cu ayda ne yapacağız..
Çok güzel meyveli bir pasta yaptım ama tabaktan tabağa aktarayım derken bozdummmm kırıldı dağıldı mafolduuu
:86::86:OLsun sağlık olsun, bak benimkinin de 9 temmuzdaydı, ben üşendim dışardım aldım, sen en azından çabaladın.
:86::86:OLsun sağlık olsun, bak benimkinin de 9 temmuzdaydı, ben üşendim dışardan aldım, sen en azından çabaladın.
canim bel agrisi normal ara ara yasayacaksiniz bunu unutmayin goek agirlastikca bel agrisi artacak canim dinelnmeye bakin vakit buldukcaahımmmmm ama sizin ilk hamileliğiniz olmadığı için hemen farkı anlayabilmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?