2012 Şubat Anneleri

ben de sezeryan ile 30 ocakta doğum yaptım ve emziriyorum adet görmedim henüz. dun gece bu konuyu sordum bende eşime. adet görmediğimiz ve emzirdiğimiz halde hamile kalabilirmişiz. yani dikkat. adet olmamak bende bir sorun yaratmadı

GÜNIŞIĞIMbende sinem gibi düşünyorum.
bende aynı durumdayım,öğlne akşama ayrıyemek yapacak zamanım yok
dün mesela öğlen güzelce bulgur pilavı ve kıymalı bezelyemi yedim,akşamda herkesle birlikte üçer kaşık koydum tabağıma yanında da booolll cacık yedim.
sende böyle yap.
kararlıolmanda çok güzel,bunu korumalıyz arkadaşlar

şimdi eve gidip oğluşumu emzirip bir kase nestle nesfit(şekersiz süt ile yapılmış) yiyorum ve biraz yürüyüp 1 de geliyorum. öpüldünüz

bende nesfit bi sürü aldım bimde indirimli gelmişti geçen hafta,ama o beni daha çok acıktırıyor.
sonra içine baktım glikoz şurubu varmış meğer.
bide az gelmez mi o sana.
sonra 3.5-4gibi çok acıkabilirsin.

kızlar bende kilo vermeye çalışıyorum
benim boyum 1,70 kilom 66
hamilelik kilom kalmadı ama 66 kilo benim için çok fazla, hamilelikten önce kendimi çok salmıştım nasıl olsa doğumdan sonra veririm diye ama şimdi daha zor
hedefim 57, eğer istediğim olursa eskisi gibi 36 beden olurum
şimdi üst bedenim 40 alt beden 44 basenlerden dolayı

ben kahvaltıda abartmamak koşuluyla serbest bi şekilde yiyorum
öğlen çorba ve bir tabak yemek
akşam yemeklerinide 1 çeşit olarak ve yanında salata,cacık veya yoğurtla 1 dilim ekmekle yiyorum

asıl olan abur cuburu kesmek, bol su tüketmek ve birazcıkta olsa spor yapmak
ben 10gün öncesinde 68 kiloydum bu şekilde dikkat ederek şu an 66'ya düştüm

hu huuu, benim boyum da 1.64 , stardart türk kadınları toplanmışız . mycupcake, ben de 7 senelik evliyim ve 36 bedendim. şimdi 65 kiloyum ilk hedef 60, asıl hedef 57. olur mu olur.

hoş geldin komşu:)
evet ya herkes 63-64 lerde.
sende gayet iyisin arkadaşım,en tombik benim aranızda.
biraz dikkatle verirsin bence çok rahat.

evet evet eğer 1 gün yediklerimize dikkat etmediysek(davetler, tatil vs gibi) diğer gün mutlaka az yemek yiyip dengeyi sağlayalım.

Peki ek gıdalara geçtiniz mi ? geçtiyseniz neler veriyorsunuz? topiği takip etmeyeli çok şey kaçırmışım

ben geçtim canım. hergün mutlaka meyve veriyorum. dün mesela yarım elma ve 1 armut rendeliyorum cam rendede. rendelediğim meyveleri direk 2-3 cici bebe ile karıştırıp yediriyorum. ertesi gün kayısı+ yarım şeftali mesela. bunun dışında çorba veriyorum. yarım kabak, yarım patates, yarım havuç güzelce yıka ve küçük tencereye koy. içine 1,5 - 2 bardak temiz su koy, güzelce kaynat(30 dk- vitamin değeri ölmesin) ezilecek kıvama gelince ince bir süzgeçten geçir ve 1 çay kaşığı zeytinyağı koy içine. bunun dışında yoğurt mayalayabilirsin. ama yeni başlayacaksan bence yoğurtla başla. birkaç gün üst üste ara vermeden yani hergün yoğurt ver bak bakalım alerjisi var mı. sonra çorbaya başla. tabi birkaç kaşık ver ilk zamanlar. bu arada ilk başladığın hafta zeytinyağı koyma çorbaya, ve 2 sebzeli yap(patates, havuç) meyvede önce tek meyve ve elmaideal bence.

beslenmen çok güzel bence.
sen 2 aya kalmaz istediğin kiloya inersin canım

sanırım en tombik sen ve benim arkadaşım. 74 kiloyum doğuma 84 kilo ile girmiştim

ben senden de kötü durumdayım.Ama boşver hallolucak.
eylülde herşey çoook yoluna girecek.

3 gibi meyve yiyorum yada yoğurt. yoksa ölürüm açlıktan

senin iraden gayet sağlam sanırım arkadaşım.Ben sıkı yemezsem öğlen,hemen anur cubura saldırıyorum.
sizlerden örnek alarak bende gaza geliyorum ama

sanırım biz stresli olunca onlar iyice huysuz oluyolar buna kanaat getirdim.işim varsa misafir gelcekse koştur koştursam evın içinde illaki ya ağlıcak ya mızmızlanacak.anne karnındaki gibi bi süre etkilenıyolarmıs bizden sanırım.stresimiz gecıyo olabilir..

Sinemcim sebzeleri suzgecten gecirince suyunami yag katip iciriyosun tam anlayamadim ben suzgec olayini bende yapicamda yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…