- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.681
çoooooooook sağol arkadaşım. baya basitmiş. hemen deniycem, hem komposto süt yapar derler.
tatlım öğlen aynı yemeği yeme istersen, yada akşam eşine katılır gibi yap ve yemeği 3-5 kaşık al tabağına, bol salata ye, yoğurt ye. ben işi kafaya koydum. ilk hedefim 70 kilo olmak bakalım. en geç 2 ay sonra ulaşmalıyım hedefe. fazla sıkamam kendimi, nçocuk emziriyoruz sonuçta, ama akşamları dans ederek, spor yaparak, yediklerimize dikkat ederek kesin kilo veririz.
şimdi eve gidip oğluşumu emzirip bir kase nestle nesfit(şekersiz süt ile yapılmış) yiyorum ve biraz yürüyüp 1 de geliyorum. öpüldünüz
hu huuu, benim boyum da 1.64, stardart türk kadınları toplanmışız . mycupcake, ben de 7 senelik evliyim ve 36 bedendim. şimdi 65 kiloyum ilk hedef 60, asıl hedef 57. olur mu olur.
GÜNIŞIĞIMbende sinem gibi düşünyorum.
bende aynı durumdayım,öğlne akşama ayrıyemek yapacak zamanım yok
dün mesela öğlen güzelce bulgur pilavı ve kıymalı bezelyemi yedim,akşamda herkesle birlikte üçer kaşık koydum tabağıma yanında da booolll cacık yedim.
sende böyle yap.
kararlıolmanda çok güzel,bunu korumalıyz arkadaşlar
hoş geldin komşu:)
evet ya herkes 63-64 lerde.
sende gayet iyisin arkadaşım,en tombik benim aranızda.
biraz dikkatle verirsin bence çok rahat.
bende nesfit bi sürü aldım bimde indirimli gelmişti geçen hafta,ama o beni daha çok acıktırıyor.
sonra içine baktım glikoz şurubu varmış meğer.
bide az gelmez mi o sana.
sonra 3.5-4gibi çok acıkabilirsin.
slm arkadaşlar bende şubat annelerine üyeydim ama çooook uzun zamandır girmiyorum size bi sorum olacak doğumdan ne kadar süre sonra regliniz oldu?
Peki ek gıdalara geçtiniz mi ? geçtiyseniz neler veriyorsunuz? topiği takip etmeyeli çok şey kaçırmışım
kızlar bende kilo vermeye çalışıyorum
benim boyum 1,70 kilom 66
hamilelik kilom kalmadı ama 66 kilo benim için çok fazla, hamilelikten önce kendimi çok salmıştım nasıl olsa doğumdan sonra veririm diye ama şimdi daha zor
hedefim 57, eğer istediğim olursa eskisi gibi 36 beden olurum
şimdi üst bedenim 40 alt beden 44 basenlerden dolayı
ben kahvaltıda abartmamak koşuluyla serbest bi şekilde yiyorum
öğlen çorba ve bir tabak yemek
akşam yemeklerinide 1 çeşit olarak ve yanında salata,cacık veya yoğurtla 1 dilim ekmekle yiyorum
asıl olan abur cuburu kesmek, bol su tüketmek ve birazcıkta olsa spor yapmak
ben 10gün öncesinde 68 kiloydum bu şekilde dikkat ederek şu an 66'ya düştüm
sanırım en tombik sen ve benim arkadaşım. 74 kiloyumdoğuma 84 kilo ile girmiştim
3 gibi meyve yiyorum yada yoğurt. yoksa ölürüm açlıktan
beslenmen çok güzel bence.
sen 2 aya kalmaz istediğin kiloya inersin canım
kızlarr bebegım çook kusuyorr(kaç zamandır yoktum.denızlıye ailemın yanına geldım. beyzam çook hasta oldu. gogsumde bögurerek kusuyor.bu gece basında bekleyeceğim ( pazartesı ızmırden bır profesorden randevu aldım. oayta gotureceğim (
sağol canım, Allah razı olsun. çok zor diyorum başka da birşey demiyorum. bugün oğlum hiç durmadı, dünya kadar işim var ama ben onu hep ayağımda salladım, oyalamaya çalıştım. Allah eksikliğini göstermesin de, durmasın. bakar annesi ona :))) ama stres oluyorum çok. Allah senin de yardımcın olsun.
ben geçtim canım. hergün mutlaka meyve veriyorum. dün mesela yarım elma ve 1 armut rendeliyorum cam rendede. rendelediğim meyveleri direk 2-3 cici bebe ile karıştırıp yediriyorum. ertesi gün kayısı+ yarım şeftali mesela. bunun dışında çorba veriyorum. yarım kabak, yarım patates, yarım havuç güzelce yıka ve küçük tencereye koy. içine 1,5 - 2 bardak temiz su koy, güzelce kaynat(30 dk- vitamin değeri ölmesin) ezilecek kıvama gelince ince bir süzgeçten geçir ve 1 çay kaşığı zeytinyağı koy içine. bunun dışında yoğurt mayalayabilirsin. ama yeni başlayacaksan bence yoğurtla başla. birkaç gün üst üste ara vermeden yani hergün yoğurt ver bak bakalım alerjisi var mı. sonra çorbaya başla. tabi birkaç kaşık ver ilk zamanlar. bu arada ilk başladığın hafta zeytinyağı koyma çorbaya, ve 2 sebzeli yap(patates, havuç) meyvede önce tek meyve ve elmaideal bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?