- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.721
selam kızlar
bugün başlıypruz,toplu olarak yağlardan kurtulmaya
ben kahvaltımı kepek kmek,100 gr labne peyniri,1 yumurta,10 zeytin,1 tatlı kaşığı balla yaptım.
spor olarakyarım saat yüriyim diyorum,stres atarım hem
öptüm hepinizi
Herkese gunaydinlar, uzun zamandir giremiyordum kizim hic rahat birakmiyor huysuz bi cocuktu iyice huysuz oldu buyudukce, uyku duzenimiz sifir yatiriyorum 20dk kalkiyo surekli salla istiyor uyanikkende en fazla 10-15dk biseyle oyalaniyor elimi biseye suremez oldum ev toz icinde yaptirmiyor yemek deseniz nasil yapiyorum allah bilir ya dibi tutuyor ya tuzlu oluyor acele yapilan isten ne cikarsa iste, sizinkilerde oylemi herkes 4-5 ay en rahat ay sonra dis basliyor derler ama ben daha bi oh diyemedim henuz 6 aylik bi olsak koekuyorun boyle devam edicek diye daha 4 ayligiz
Sinemcim sebzeleri suzgecten gecirince suyunami yag katip iciriyosun tam anlayamadim ben suzgec olayini bende yapicamda yarin
5 aylık Beyzamın yaklaşık 20 gündür her geçen gün artan bir hırıltısı var…10 gün önce hırıltısı ve ara ara 38 lere çıkan ateşi nedeniyle Devlet Hastanesine gittik ve doktor peditus,ventolin, serum fiz. verdi ve 1 hafta sonra gelmemizi söyledi.Ve tekrar gittiğimizde artan hırıltısı ve yine ateşi vardı.Rontgen çekti ciğerleri temiz sayılır dedi,lökosit 15,000 lerdeydi ve zimaks başladı, ventoline devam dedi ve ateşi içinde dönüşümlü olarak dolven-calpol dedi.Bunlarıda kullandık fakat hırıltısı dahada arttı çok zorlanıyordu.
Hırıltısı ve ara ara çıkan ateşi kesilmeyince bizde bunun üzerine dün özel bir hastaneye gittik ve orda tekrar akciğer filmi alındı.Doktor ciğerlerinde baya balgam olduğunu söyleyerek unacefin 500 mg, asist ve bricanly başladı.Burnu içinde ortibebe aspiratör önerdi.Teşhis olarak ise “atipik pnomoni” dedi. Eczaneden aynıları olmadığı için nevakson, asist ve bricanly aldık ve ilk iğnesini dün akşam yaptırdık. Ayrıca sulandırılmış az miktarda bal-limon-zencefil karışımı verdik....
Arkadaşlar durum bu( gerçekten çok üzgünüz umarım çabucak toparlarda rahatlarız...Geceleri hırıltı ve tıkanıklıktan bir görseniz sürekli uyanıyor zar zor nefes alıyor
Kizlar biz persembe gunu tatile cikiyruz alanyaya bir otel ayarladik umarim pisman olmayiz kizim surekli uyur:)))
alanya çok uzak değil mi canım ya, sen hangi şehirde oturuyordun?
Ben antebe yarim saat bi ilcedeyim bizde 8 saat felan sanirim dr yolculuk iyideil cok ama dusuk riskim var.dinlene dinlene gidicez artik cok bunaldim gecen senede gidemedik
kızlar biliyorsunuz 2 ay önce raporum bitti ve işe döndüm, 2 aydır eşimin annesi bakıyordu bebeğime. bu hafta eşimin abisi,karısı ve çocuğu hollandadan 3 haftalığına tatile geliyor. bende haftaya 10 gün izne çıkıyorum. kendi anneme dedim ki anne sen torununa ramazan bayramına kadar bak, hem sen bakmazsan 3 hafta kendi evimde misafir ağırlamak zorunda kalıcam hemde kayınvalidem oruç tutuyor 1 ay, hemde biraz uzak kalalım dedim. neyse bir sürü şartlar koştu sonunda kabul etti.(kendi öz anam) bu sabah ilk günümüzdü, babam sabah alıcaktı bizi, sabah bir telefon çucuğu kendin getir ben 4 kat çıkamam dedi. ben dumur. sabah 6 da uyandım, cam rendeden tutun cicibebesinden termosta suyuna giysisine mamasına kadar hazırladım derken çantam oldu 6 kilo filan. oğlum 10 kilo. bir elimde oğlum diğer elimde çantam kapıyı kilitlemeye çalışıyorum düşünün. aşağı indim baktım bu defa dış kapı kapalı ve kapı normalde 1 kişinin zor açacağı cinsten. düştük yola, belime ve koluma kramp girdi, ağlaya ağlaya gittim annemlere, yeniden başladım merdiven çıkmaya. girdim içeri annemin elinde sigara, dumandan göz gözü görmüyor(2 paket sigara içer günde) derken verdim çocuğu, anne dedim bu şekilde olmaz kollarım koptu ,sen gelsen bana, hiçbir sorumluluğun yok, bak 65 yaşında kadın hergün gelip bakıyor torununa, bana karşı kötü ama torunununa bakıyor Allah için, beni muhtaç etme ne olur, bak onlar bakamadı diyip iyice kabaracak DEDİM, bana ne ne yaparsan yap dedi ,ben yine arayayım kayınvalidemi yarın gelsin baksın çocuğa dedim . yada sabah babam gelsin en azından çantama yardım eder kapıyı kitler, babam atladı, ben 4 kat çıkamam(daha 54 yaşında) annem döndü, yok doğurmasaydın, bana ne, ben sabahın köründe sana gelemem(aramız 2 sokak) neyse bıraktım oğlumu yine ağlaya ağlaya geldim işe, arkadaşlarım toplandı hemen, zorla kahvaltı yaptırdılar ama nasıl ağlıyorum anlatamam. aradım eşimi, zaten annesi demiş ki onlar çocuğa bakamaz 2 gün dayanamazlar. düşünün beni nasıl mahkum ve muhtaç ediyor, kayınvalidem de elim ona mahkum diye beni resmen sinir küpüne çeviriyor. hareketlerini görseniz dayanamazsınız arkadaşlar.
kızlar biliyorsunuz 2 ay önce raporum bitti ve işe döndüm, 2 aydır eşimin annesi bakıyordu bebeğime. bu hafta eşimin abisi,karısı ve çocuğu hollandadan 3 haftalığına tatile geliyor. bende haftaya 10 gün izne çıkıyorum. kendi anneme dedim ki anne sen torununa ramazan bayramına kadar bak, hem sen bakmazsan 3 hafta kendi evimde misafir ağırlamak zorunda kalıcam hemde kayınvalidem oruç tutuyor 1 ay, hemde biraz uzak kalalım dedim. neyse bir sürü şartlar koştu sonunda kabul etti.(kendi öz anam) bu sabah ilk günümüzdü, babam sabah alıcaktı bizi, sabah bir telefon çucuğu kendin getir ben 4 kat çıkamam dedi. ben dumur. sabah 6 da uyandım, cam rendeden tutun cicibebesinden termosta suyuna giysisine mamasına kadar hazırladım derken çantam oldu 6 kilo filan. oğlum 10 kilo. bir elimde oğlum diğer elimde çantam kapıyı kilitlemeye çalışıyorum düşünün. aşağı indim baktım bu defa dış kapı kapalı ve kapı normalde 1 kişinin zor açacağı cinsten. düştük yola, belime ve koluma kramp girdi, ağlaya ağlaya gittim annemlere, yeniden başladım merdiven çıkmaya. girdim içeri annemin elinde sigara, dumandan göz gözü görmüyor(2 paket sigara içer günde) derken verdim çocuğu, anne dedim bu şekilde olmaz kollarım koptu ,sen gelsen bana, hiçbir sorumluluğun yok, bak 65 yaşında kadın hergün gelip bakıyor torununa, bana karşı kötü ama torunununa bakıyor Allah için, beni muhtaç etme ne olur, bak onlar bakamadı diyip iyice kabaracak DEDİM, bana ne ne yaparsan yap dedi ,ben yine arayayım kayınvalidemi yarın gelsin baksın çocuğa dedim . yada sabah babam gelsin en azından çantama yardım eder kapıyı kitler, babam atladı, ben 4 kat çıkamam(daha 54 yaşında) annem döndü, yok doğurmasaydın, bana ne, ben sabahın köründe sana gelemem(aramız 2 sokak) neyse bıraktım oğlumu yine ağlaya ağlaya geldim işe, arkadaşlarım toplandı hemen, zorla kahvaltı yaptırdılar ama nasıl ağlıyorum anlatamam. aradım eşimi, zaten annesi demiş ki onlar çocuğa bakamaz 2 gün dayanamazlar. düşünün beni nasıl mahkum ve muhtaç ediyor, kayınvalidem de elim ona mahkum diye beni resmen sinir küpüne çeviriyor. hareketlerini görseniz dayanamazsınız arkadaşlar.
Kizlar biz persembe gunu tatile cikiyruz alanyaya bir otel ayarladik umarim pisman olmayiz kizim surekli uyur:)))
akşama sorayım bizim adama. bi zararı varmı diye
eşimle kaynımın arasında tam 12 ay var, yani 3 ay sonra yeniden gebelik! dünyam80 4 ay sonra hamile kalmış. rekor kayınvalidemde
acaba eşimi emzirmiş mi anası. maşaallah sağlıklı da, pek hasta olmaz.
aaa sen ve dünyamda mı hamile
oyyy :)))
allah allah yaaa!üzüldüm senin adına bak şimdi.neden öyle yapıyolarki acaba?eşinle mi bi sorunları var yani hani onun çocuğuna nıye bakayım ki dıyo olabilirlermi?annen ve baban rahatlarına fazla duskunler bu belli.boşwer sen de bidaha bişi istemezsin ama işte insanın kendi öz ailesi olunca da olmuyo ki yaa..kırılsan nereye kadar kızsan nereye kadar.haa bi de kayınvalide boyutu var.onlarla nasıl sorun yasıyosun bılmıyorum ama tavsıyem annenı al karsına konus dicem konusmussun zaten.ayy bılmyrum zor bi durum ha!ama bılgılendir bizi nolur.annene de yani teessüflerimi püskürtüyorum!annene ayrı babana ayrı !!!kızlar biliyorsunuz 2 ay önce raporum bitti ve işe döndüm, 2 aydır eşimin annesi bakıyordu bebeğime. bu hafta eşimin abisi,karısı ve çocuğu hollandadan 3 haftalığına tatile geliyor. bende haftaya 10 gün izne çıkıyorum. kendi anneme dedim ki anne sen torununa ramazan bayramına kadar bak, hem sen bakmazsan 3 hafta kendi evimde misafir ağırlamak zorunda kalıcam hemde kayınvalidem oruç tutuyor 1 ay, hemde biraz uzak kalalım dedim. neyse bir sürü şartlar koştu sonunda kabul etti.(kendi öz anam) bu sabah ilk günümüzdü, babam sabah alıcaktı bizi, sabah bir telefon çucuğu kendin getir ben 4 kat çıkamam dedi. ben dumur. sabah 6 da uyandım, cam rendeden tutun cicibebesinden termosta suyuna giysisine mamasına kadar hazırladım derken çantam oldu 6 kilo filan. oğlum 10 kilo. bir elimde oğlum diğer elimde çantam kapıyı kilitlemeye çalışıyorum düşünün. aşağı indim baktım bu defa dış kapı kapalı ve kapı normalde 1 kişinin zor açacağı cinsten. düştük yola, belime ve koluma kramp girdi, ağlaya ağlaya gittim annemlere, yeniden başladım merdiven çıkmaya. girdim içeri annemin elinde sigara, dumandan göz gözü görmüyor(2 paket sigara içer günde) derken verdim çocuğu, anne dedim bu şekilde olmaz kollarım koptu ,sen gelsen bana, hiçbir sorumluluğun yok, bak 65 yaşında kadın hergün gelip bakıyor torununa, bana karşı kötü ama torunununa bakıyor Allah için, beni muhtaç etme ne olur, bak onlar bakamadı diyip iyice kabaracak DEDİM, bana ne ne yaparsan yap dedi ,ben yine arayayım kayınvalidemi yarın gelsin baksın çocuğa dedim . yada sabah babam gelsin en azından çantama yardım eder kapıyı kitler, babam atladı, ben 4 kat çıkamam(daha 54 yaşında) annem döndü, yok doğurmasaydın, bana ne, ben sabahın köründe sana gelemem(aramız 2 sokak) neyse bıraktım oğlumu yine ağlaya ağlaya geldim işe, arkadaşlarım toplandı hemen, zorla kahvaltı yaptırdılar ama nasıl ağlıyorum anlatamam. aradım eşimi, zaten annesi demiş ki onlar çocuğa bakamaz 2 gün dayanamazlar. düşünün beni nasıl mahkum ve muhtaç ediyor, kayınvalidem de elim ona mahkum diye beni resmen sinir küpüne çeviriyor. hareketlerini görseniz dayanamazsınız arkadaşlar.
dun bir akrabamızdaydık. oğlumuz 15 gunlukken ziyaretimize gelmişlerdi ve çeşitli fotolar çekmişlerdi. o resimleri aldık ve eşimle bugun baktık. eşim dedi ki bu nekadr çirkinmiş, nasıl seviyormuşuz bunu böyle?
halbuki o zamanlar derdiki en güzel bebek bizim bebeğimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?