2012 Şubat Anneleri

günaydın arkadaşım. hadi bakalım çıktık bir yola ve başarmalıyız. bu arada ben tam 3-4 gündür dikkat ediyorum yediklerime, inan h. sonu arkadaşlara gittik, sinem sen zayıflamışsın, süzülmüşsün dediler. (rejim yaptığımı kimse bilmiyor, eşim bile) arkadaşım bence 10 zeytin çok fazla 5 e düşür bu sayıyı. zeytin acayip yağlı bişeydir

inan ki brgün gelicek hepsi geçicek, tam 3,5 ay yorgunluktan uykusuzluktan ağlıyorum. gaz sancısı, makat çatlağı, kolik ne ararsan mevcuttu. işe başladım, babaannesi bakmaya başladı, o bebekten eser kalmadı. tabi babaanne pofpoflamıoyr ben gibi ve inan buna bebekler kime eziyet edeceklerini çooook iyi biliyorlar. düşün birgün bu çocuk neden durmuyor kesin bir yerinde kırık çıkık var diye sardım sarmaladım götürdüm acile, lütfen her yerine bakın kesin ciddi birşeyi var diye ağladım doktorların önünde. ve benim sıpa nasıl kıkır kıkır gülüyor doktorun masasında, ne cilveler görmelisin. hııım anladım ki ben onun üstüne titriyorum diye yapıyor. inan şimdi bile işten eve geliyorum beni görür görmez mızmızlanmaya başlıyor ve şimdide diş çıkarıyor ayrıca rahat bebek diye birşey yok bence, çok büyük bir sorumluluk çocuk büyütmek

kızlar ben milupanın sitesinde okudum denedim çokta başarılı oldum. oğluma sebze çorbasına başladım 2 haftadır. tiksine tiksine yiyordu çocuk. şimdi sebze çorbasını yapıyorum, birde 30 ml bebek sütü ekliyorum içine, oohh mis gibi yediriyorum . kendi sütümle çok denedim ama çorbanın o kötü tadını kırmıyor

çooook geçmiş olsun canım. nasıl hasta olmuş bu kadar yaa kıyamam. Allah acil şifalar versin arkadaşım

Ben antebe yarim saat bi ilcedeyim bizde 8 saat felan sanirim dr yolculuk iyideil cok ama dusuk riskim var.dinlene dinlene gidicez artik cok bunaldim gecen senede gidemedik

canım geçen yıl bu zamanlar hamileydik biliyosun. düşük riskim vardı doktorum en fazla 2 saat uzaklıkta bir yere gidebilirsin demişti. bizde çeşmeye gitmiştik tatile(izmirde yaşıyorum-yol 1 saat sürüyor) ama sen 12 haftayı doldurdun, yinede çok dikkat et. ruh sağlığı da çok önemli gerçi, bu tatil sana çok iyi gelicek eminim.

kızlar biliyorsunuz 2 ay önce raporum bitti ve işe döndüm, 2 aydır eşimin annesi bakıyordu bebeğime. bu hafta eşimin abisi,karısı ve çocuğu hollandadan 3 haftalığına tatile geliyor. bende haftaya 10 gün izne çıkıyorum. kendi anneme dedim ki anne sen torununa ramazan bayramına kadar bak, hem sen bakmazsan 3 hafta kendi evimde misafir ağırlamak zorunda kalıcam hemde kayınvalidem oruç tutuyor 1 ay, hemde biraz uzak kalalım dedim. neyse bir sürü şartlar koştu sonunda kabul etti.(kendi öz anam) bu sabah ilk günümüzdü, babam sabah alıcaktı bizi, sabah bir telefon çucuğu kendin getir ben 4 kat çıkamam dedi. ben dumur. sabah 6 da uyandım, cam rendeden tutun cicibebesinden termosta suyuna giysisine mamasına kadar hazırladım derken çantam oldu 6 kilo filan. oğlum 10 kilo. bir elimde oğlum diğer elimde çantam kapıyı kilitlemeye çalışıyorum düşünün. aşağı indim baktım bu defa dış kapı kapalı ve kapı normalde 1 kişinin zor açacağı cinsten. düştük yola, belime ve koluma kramp girdi, ağlaya ağlaya gittim annemlere, yeniden başladım merdiven çıkmaya. girdim içeri annemin elinde sigara, dumandan göz gözü görmüyor(2 paket sigara içer günde) derken verdim çocuğu, anne dedim bu şekilde olmaz kollarım koptu ,sen gelsen bana, hiçbir sorumluluğun yok, bak 65 yaşında kadın hergün gelip bakıyor torununa, bana karşı kötü ama torunununa bakıyor Allah için, beni muhtaç etme ne olur, bak onlar bakamadı diyip iyice kabaracak DEDİM, bana ne ne yaparsan yap dedi ,ben yine arayayım kayınvalidemi yarın gelsin baksın çocuğa dedim . yada sabah babam gelsin en azından çantama yardım eder kapıyı kitler, babam atladı, ben 4 kat çıkamam(daha 54 yaşında) annem döndü, yok doğurmasaydın, bana ne, ben sabahın köründe sana gelemem(aramız 2 sokak) neyse bıraktım oğlumu yine ağlaya ağlaya geldim işe, arkadaşlarım toplandı hemen, zorla kahvaltı yaptırdılar ama nasıl ağlıyorum anlatamam. aradım eşimi, zaten annesi demiş ki onlar çocuğa bakamaz 2 gün dayanamazlar. düşünün beni nasıl mahkum ve muhtaç ediyor, kayınvalidem de elim ona mahkum diye beni resmen sinir küpüne çeviriyor. hareketlerini görseniz dayanamazsınız arkadaşlar.

Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum
insanın kendi annesi yapınca daha bi kötü oluyo, bu durumda bence kayınvalidenle aranı iyi tut sana kötü davranmasına izin vermeden sen onla çok iyi geçinmeye çalış,insan evladı için katlanmak zorunda kalıyo bazı şeylere idare et canını sıkmamaya çalış canım, rabbim yardımcın olsun

cnm cok üzüldüm allah yardımcın olsun
bugun işte ilk günüm zaten cok duygusalım,
ağlaya ağlaya okudum yazdıklarını..
benim annem küçükken bize hiç bakmamış
hep annaneler babanelerde büyümüşüz şehirlerarası uzak yerlerde..
oldum olası annemle aram soğuk ve mesafelidir
şimdi çocuğuma bakmaya başladı
ben onu asla bırakamam asla ayrılamam diyor
aramızda yıllardır kurulmayan bağ şimdi kuruldu
ona o kadar minnettarım ki
ölene kadar da ben ona bakarım
insanın yavrusu ne kadar değerliymiş
kendinden kat be kat...

aaa sen ve dünyamda mı hamile
oyyy :)))

dun bir akrabamızdaydık. oğlumuz 15 gunlukken ziyaretimize gelmişlerdi ve çeşitli fotolar çekmişlerdi. o resimleri aldık ve eşimle bugun baktık. eşim dedi ki bu nekadr çirkinmiş, nasıl seviyormuşuz bunu böyle?

halbuki o zamanlar derdiki en güzel bebek bizim bebeğimiz:)

allah allah yaaa!üzüldüm senin adına bak şimdi.neden öyle yapıyolarki acaba?eşinle mi bi sorunları var yani hani onun çocuğuna nıye bakayım ki dıyo olabilirlermi?annen ve baban rahatlarına fazla duskunler bu belli.boşwer sen de bidaha bişi istemezsin ama işte insanın kendi öz ailesi olunca da olmuyo ki yaa..kırılsan nereye kadar kızsan nereye kadar.haa bi de kayınvalide boyutu var.onlarla nasıl sorun yasıyosun bılmıyorum ama tavsıyem annenı al karsına konus dicem konusmussun zaten.ayy bılmyrum zor bi durum ha!ama bılgılendir bizi nolur.annene de yani teessüflerimi püskürtüyorum!annene ayrı babana ayrı !!!

ayyyyyyy aynı bizzzzzzz yağız ömerin o fotograflarına bakarken şimdi allahım ne kadar çirkinmiş bu yaa diyoruz.kocaman burun zayıf bi surat oysa ki o zamanlar gururlanarak dünyanın en güzel çocuğunu ben doğurdum yaaa,analar erkek mi doğurmuş benden önce diyodum...ama şimdi bi görün yaa gercekten cok datluu yaaaaaa

günaydın kızlar..

bebeğimde bikaç gündür dikkatimi çeken bişey oldu.
uykuya dalma esnasında allerini kollarını ve bacaklarını açarak sıçrıyor.irkiliyor.sanki aniden bişeyden korkmuş gibi.çok dikkat ettmi çok sık yapmaya başladı.nekadar zamandır var bilmiyorum.internetten araştırdım,normal diyende olmuş, Epilepsiye nöbeti falan diyende..allah korusun!!!,iyice tedirgin oldum.çocuk nöroloğu bakıyormuş bu tip şeylere.dün yine yapınca yanında bekledim kamerayla çektim.eşime gösterdim ,saçma sapan şeyler düşünüyorsun ,normal bişey bu dedi.doktora gitme taraftarı HİÇ değil!
sizlerinde bebeklerinde oluyormu.

rejimciler nasıl gidiyor????:)))))
ben haftasonu kendimi kaybettim,doğum gününe falan gittik,pastalar,hamur işleri falan..iyice abarttım.
tamam dedim pazartesi kesin başlıyorum.dünde aniden bi tatlı krizim geldi,bu ay regl olamadım oyüzden,halleyi nutellayla birlikte yedim
pişmanlığım hala devam ediyor.ama bu sabah sadece sütle nesfit yedim birde bol su içtim,şimdide meyve yiyorum.dengeliyorum..,
sizler ney apıyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…