- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.641
geçmiş olsun bebişine
ılık ıhlamur verebilirsin,5-6 tatlı kaşığı bile yeter.Günde 2kere ver.dr.bana verebilirsin dedi.
bide havalar sıcakken daha zor çocukları korumak.öyle çok terliyolar ki,değişene kadar üstlerini hemen sırtları soğuyo.Hep mendil koy arkadaşım arkasına ,önüne,üstünüde üşenme değiştir bence.
tamam sinem birbirimize destek olalım.güzel cümlelerin içinde ayrıca teşekkür ederim.
Ben şöyle anlatayım kendimi:Allah'ın izniyle emziriyorum oğlumu,tam dört buçuk aylık.Sadece anne sütü veriyorum.
!.63 cm boy ve 80 kiloyum düşün yanive en fenası popom kocaman.
benim sorunum aburcubur çok yemem,kahvaltıdan 2-3 saat sonra ve saat 4 gibi kriz geliyo resmen.
ben normal beslensem 10 kg gider yani.
yaptıklarımı da şöyle anlatayım:2-3 dilimle kahvaltı yapıyorum,peynir,yumurta,zeytin işte.
öğle ve akşamdaetli bi sebze yemeği,bulgur pilavı.
sütüm kesilmesi diede bol soğanlı bulgur ve şekersiz erik hoşafını ve suyu eksik etmiyorum.
yarım saat te plates yapıyorum.(yoga yapıcaktım ama ,hürriyetin verdiği cd ler vardı.Acayip zorlandım.plates e devam )
hadi sen anlat şimdi...
geçmiş olsun bebişine
ılık ıhlamur verebilirsin,5-6 tatlı kaşığı bile yeter.Günde 2kere ver.dr.bana verebilirsin dedi.
bide havalar sıcakken daha zor çocukları korumak.öyle çok terliyolar ki,değişene kadar üstlerini hemen sırtları soğuyo.Hep mendil koy arkadaşım arkasına ,önüne,üstünüde üşenme değiştir bence.
Aynen dışarı çıktığımızda soysammı giydirsemmi şaşırıyorum sıcak çok yanındada rüzgar ama mendil iyi fikir saolasın ıhlamur şu sallama poşetlerden olur sanırım bi deniyim içicekmi bakalım sıpa
Aynen dışarı çıktığımızda soysammı giydirsemmi şaşırıyorum sıcak çok yanındada rüzgar ama mendil iyi fikir saolasın ıhlamur şu sallama poşetlerden olur sanırım bi deniyim içicekmi bakalım sıpa
araya ben girdim:))
ben anlatsam!
geçenlerde yine kilolar ve diyet muhabbeti yapılmıştı.bende artık iyice kafama koydum,böyle gitmez bi şekilde zayıflamam lazım artık.sabahları şekersiz kahve içiyorum aç karnına,iyi kalori yaktırıyormuş.ama bi yandanda korkuyorum acaba sütümü azaltırmı diye,kafein sonuçta.
boy 1.63 kilo 65 .doğum öncesi kiloma 55 e dönmek hedefindeyim.
birlikte bişeyler yaparsak ,daaha iyi kilo veririz .bende plates yapıyorum hergün yarım saat.
tamam canım,çok sevinirim birlikte hareke etmemizeama sana bi vawww demek istiyorum senin pek bişeye ihtiyacın yok .
boyumuz aynı,ben şuan senin gibi olmayı çoook isterdim.
Tabi sen mutlu olduğun kiloyu bilirsin.
bende kahve içiyordum,plates öncesi ama bebeğe kafein geçerse,hafif huysuzlandırabiliyomuş.
ne biliyim,aburcuburu kesip,30 dk platesle,bol suyla 15 kilo versem bi sene içinde.
sonrası emzirmeden sonra,istediğimiz kadar sıkı spor yapabilirim
bide benim ikinci çocuğum. kızlar,emzirmeyi bırakınca acayip iştah azalıyor.
Hormonlardan,vucut kendine geliyor inanın.
mrb kızlar ...bende artık AGRI ya gittiiğimde yeni bi sayfa acmak istiyorum şuan evliliğimde hayatımda cok renksiz sevgisiz ...eşimide kendimide cok ihmal ettim ...hiç sanki içimde eşime karşı bi sevgi kalmadı gibi eşiminde öyle hissediyorum....herşeyi saldım öylece sadece oğlumla ilgileniyorum o kadar ama cok sıkıldım evliliğimizin ilk günlerini cok arıyorum...inşallah agrıya gittiğiiimde herşeyi düzeltecem
bide bişey sorcam dün gece oğluma fitil verdim kakasını yapamıyodu..... ama bu saat oldu hala yapmadı fitili koymama rağmen..... bu kadar saat fitilin durması zararlı olabilir mi ya keşke koymasaydım diyorum ama cok geç artık inşallah bu gece yapar
kızlarr bebegım çook kusuyorr(kaç zamandır yoktum.denızlıye ailemın yanına geldım. beyzam çook hasta oldu. gogsumde bögurerek kusuyor.bu gece basında bekleyeceğim ( pazartesı ızmırden bır profesorden randevu aldım. oayta gotureceğim (
geçmiş olsun canım....düzenleri değiştimiydi hepsine bişey oluyo mutlaka bizimkide kabız oldu ....geçer inşallah
geçmiş olsun canım....düzenleri değiştimiydi hepsine bişey oluyo mutlaka bizimkide kabız oldu ....geçer inşallah
kızlarr bebegım çook kusuyorr(kaç zamandır yoktum.denızlıye ailemın yanına geldım. beyzam çook hasta oldu. gogsumde bögurerek kusuyor.bu gece basında bekleyeceğim ( pazartesı ızmırden bır profesorden randevu aldım. oayta gotureceğim (
kolay gelsin arkadaşım.eylulde beni bekjlıyo taşınma işi.allah yardım eder inşallah.taşınınca bi ohhhh dersin sen de darısı da başıma olur inşallah...
gunisigimmm sabahları aç karnına mı içiyorsun gayfeyi. türk gayfesi mi neskafe mi. ben çayı ve gold nescafeyi şekersiz içiyorum zaten. trk kahvesinde şeker olsa da olur olmasa da. çayda şeker kullanmaıyorum ama bolca cola içiyorum ve tatlı yiyorum. seviyorum. çikolata falan yemesem de olur ancak sütlü ve şerbetli tatlıları canım çok istiyor. bebeğinin kilosu çok iyi endişe etme. 30 ocak dogumlu benimki. geçen ay 6850 gr.dı. bu ay da gitmedik ama 7200 falandır.
ayrıca ben eve abur cubur almamaya calışıyorum evde olunca malesef yeniyor. eşim getirince arada yiyorum işte. [/
ya ben sabah 7.30 da kalkıyorum. oğlan 9 da tekrar yatıyor 40 dakika. gun içinde çok az uyuor, ev işşini yapabiliyorum ancak yemek yetişmiyor. akşam babası sevip yine bana bırakıyor. sofra topla, çay, meyve falan. hiç öyle pilatese bile zaman kalmaz yani.
birşeyleri tattırıyorum ancak ek gıdaya geçince ben çok zorlanacagım. yemek yapmasını pek bilmiyorum da. sanki işe başlarsam hayat daha düzenli olur diye düşünüyorum. sabah işe giderim. bakıcı yemek de yapar, düzenli olarak hafta içleri temizlikçi alırım. akşamları da günlük ev düzenini yaparım. gelecek yıl Allah izin verirse ben de spor salonuna gideyim istiyorum ancak burada da düzgün bir yer yok.
araya ben girdim:))
ben anlatsam!
geçenlerde yine kilolar ve diyet muhabbeti yapılmıştı.bende artık iyice kafama koydum,böyle gitmez bi şekilde zayıflamam lazım artık.sabahları şekersiz kahve içiyorum aç karnına,iyi kalori yaktırıyormuş.ama bi yandanda korkuyorum acaba sütümü azaltırmı diye,kafein sonuçta.
boy 1.63 kilo 65 .doğum öncesi kiloma 55 e dönmek hedefindeyim.
birlikte bişeyler yaparsak ,daaha iyi kilo veririz .bende plates yapıyorum hergün yarım saat.
tamam canım,çok sevinirim birlikte hareke etmemizeama sana bi vawww demek istiyorum senin pek bişeye ihtiyacın yok .
boyumuz aynı,ben şuan senin gibi olmayı çoook isterdim.
Tabi sen mutlu olduğun kiloyu bilirsin.
bende kahve içiyordum,plates öncesi ama bebeğe kafein geçerse,hafif huysuzlandırabiliyomuş.
ne biliyim,aburcuburu kesip,30 dk platesle,bol suyla 15 kilo versem bi sene içinde.
sonrası emzirmeden sonra,istediğimiz kadar sıkı spor yapabilirim
bide benim ikinci çocuğum. kızlar,emzirmeyi bırakınca acayip iştah azalıyor.
Hormonlardan,vucut kendine geliyor inanın.
ay negüzel olur birlikte bişeyler yapsak.
hogo ve elefera ve bi arkadaş daha vardı kilo vermek isteyen onlarda katılmak isterlerse hep beraber daha çok gaza geliriz.
kafein bebeğe geçerse huysuzlaştırıyormuş diye bende duydum ama şuana kadar pek bişey anlamadım.zaten sürekli bu aralarm mıymıy olduğu için.kahvedenmi değilmi bilmiyorum.seninle boyumuz aynı ama ben hayatımda hiç bu kiloda olmadığım için en fazla 58 olmuştum,beni görenler naolmuş sana falan diyorlar.sanki doğum yaptığımı bilmiyorlar gibi şaırmalar falan!bu 10 kiloyu vermem lazım.kendimde istiyorum zaten,başkaları için değil.
senin ikinci çocuğunmuş kilolu olman normal tabi.biz daha tek çocukta bu hale geldik.demek emzirmyi bırakınca iştah azalıyor .ay inşallah.15 kiloyu 1 sene içinde rahat verirsin.fazlasını bile veirsin.hem belki 3.çocuğu düşünmezsen artık hamile kalıpta kilo alma derdinde olmaz.ben 2.çocuğuda düşünüyorum allah nasip ederse.tam kilo vericem eski halime gelicem,2.ye hamile kalırsam haydi başa dön,tekrar kilo almaya başla.senin öyle bi derdin yok.yavaşta olsa verirsin kilolarını.
ek gıdaya geçen anneler, bir sitede sizin için bir tarif buldum. bilmeyen varsa bebişine değişiklik olsun:
Elmalı Muhallebi:
Bebeğinize elmalı muhallebiyi gece yatmadan önce rahatlıkla verelebilirsiniz.
Muhallebi hazırlarken
1 su bardağı su,
2-3 tatlı kaşığı pirinç unu,
2 tatlı kaşığı elma püresi (muhallebiye lezzet vermesi için)
Su ve pirinç ununu karıştırarak iyice pişirin. Daha sonra içine püre haline getirilmiş elmayı ilave edin. Bebeğinize farklı bir lezzet olarak “servis yapabilirsiniz”.
ben bu tarifi çok beyendim.sağol şekerim..
bennebileyim tatilde kızlar merak etmeyin
tamam sinem birbirimize destek olalım.güzel cümlelerin içinde ayrıca teşekkür ederim.
Ben şöyle anlatayım kendimi:Allah'ın izniyle emziriyorum oğlumu,tam dört buçuk aylık.Sadece anne sütü veriyorum.
!.63 cm boy ve 80 kiloyum düşün yanive en fenası popom kocaman.
benim sorunum aburcubur çok yemem,kahvaltıdan 2-3 saat sonra ve saat 4 gibi kriz geliyo resmen.
ben normal beslensem 10 kg gider yani.
yaptıklarımı da şöyle anlatayım:2-3 dilimle kahvaltı yapıyorum,peynir,yumurta,zeytin işte.
öğle ve akşamdaetli bi sebze yemeği,bulgur pilavı.
sütüm kesilmesi diede bol soğanlı bulgur ve şekersiz erik hoşafını ve suyu eksik etmiyorum.
yarım saat te plates yapıyorum.(yoga yapıcaktım ama ,hürriyetin verdiği cd ler vardı.Acayip zorlandım.plates e devam )
hadi sen anlat şimdi...
mrb kızlar ...bende artık AGRI ya gittiiğimde yeni bi sayfa acmak istiyorum şuan evliliğimde hayatımda cok renksiz sevgisiz ...eşimide kendimide cok ihmal ettim ...hiç sanki içimde eşime karşı bi sevgi kalmadı gibi eşiminde öyle hissediyorum....herşeyi saldım öylece sadece oğlumla ilgileniyorum o kadar ama cok sıkıldım evliliğimizin ilk günlerini cok arıyorum...inşallah agrıya gittiğiiimde herşeyi düzeltecem
bide bişey sorcam dün gece oğluma fitil verdim kakasını yapamıyodu..... ama bu saat oldu hala yapmadı fitili koymama rağmen..... bu kadar saat fitilin durması zararlı olabilir mi ya keşke koymasaydım diyorum ama cok geç artık inşallah bu gece yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?