2012 Şubat Anneleri

Aynen dışarı çıktığımızda soysammı giydirsemmi şaşırıyorum sıcak çok yanındada rüzgar ama mendil iyi fikir saolasın ıhlamur şu sallama poşetlerden olur sanırım bi deniyim içicekmi bakalım sıpa

araya ben girdim:))
ben anlatsam!
geçenlerde yine kilolar ve diyet muhabbeti yapılmıştı.bende artık iyice kafama koydum,böyle gitmez bi şekilde zayıflamam lazım artık.sabahları şekersiz kahve içiyorum aç karnına,iyi kalori yaktırıyormuş.ama bi yandanda korkuyorum acaba sütümü azaltırmı diye,kafein sonuçta.
boy 1.63 kilo 65 .doğum öncesi kiloma 55 e dönmek hedefindeyim.
birlikte bişeyler yaparsak ,daaha iyi kilo veririz .bende plates yapıyorum hergün yarım saat.

bizim dün kontrolümüz vardı,b,şeyi yoktu,bugün ara ara öksürdü.bende diyorum,çok terliyor acaba üşütüyormuyum diye.heryerde klima var artık,bi giriyorsun içerileri buz gibi.kesin hastanede üşüttü.benim bile boğazlarım acıyor biraz.tsüreklide değiştiriyorum.ya badisini değişrtiriyorum,yada arkasına küçük mendil şeklinde havlu koyuyorum.birini kurutup,birini koyuyorum.gün içinde sürekli böyleyim.teri üzerinde soğursa hasta olurlar.
bende bugün biraz ıhlamur vermiştim ,öksürüğü var diye.

koy koy mendilsiz tutma,süreklide değiştir,terledikçe.

kızlar bugün kayısı suyu verdim bi kaç çaykaşığı.pazar gününden beri kaka yapmayan oğlum verdikten 1-2 saat sonra kaka yaptı.hemde okadar çokki:))

Son düzenleme:
mrb kızlar ...bende artık AGRI ya gittiiğimde yeni bi sayfa acmak istiyorum şuan evliliğimde hayatımda cok renksiz sevgisiz ...eşimide kendimide cok ihmal ettim ...hiç sanki içimde eşime karşı bi sevgi kalmadı gibi eşiminde öyle hissediyorum....herşeyi saldım öylece sadece oğlumla ilgileniyorum o kadar ama cok sıkıldım evliliğimizin ilk günlerini cok arıyorum...inşallah agrıya gittiğiiimde herşeyi düzeltecem

bide bişey sorcam dün gece oğluma fitil verdim kakasını yapamıyodu..... ama bu saat oldu hala yapmadı fitili koymama rağmen..... bu kadar saat fitilin durması zararlı olabilir mi ya keşke koymasaydım diyorum ama cok geç artık inşallah bu gece yapar

benim kide 6 günde bir yapıyo iki seferdir.fitil iyi bişeydeğil bende verdim bi sefer benimkide yapmadı.
kzımda verdikten yarımsaat sonra yapmıştı.
zeytin yağı (hakiki olacak) verbilirsin 1 tatlı kaşığı gün aşırı ,eğer çok kabız oluyosa hergün verebilirsin.

kızlar merhaba

hugocukun aklıma getirmesiyle bende bugun patates haşlayıp, blendırdan geçirip, püre haline getirdim, anne sütü döküp püre yaptım, yedi, sıkılınca da biraz üzerine karpuz suyu döktüm, bir küçük patatesi bitirmiş oldu.

kızlarr bebegım çook kusuyorr(kaç zamandır yoktum.denızlıye ailemın yanına geldım. beyzam çook hasta oldu. gogsumde bögurerek kusuyor.bu gece basında bekleyeceğim( pazartesı ızmırden bır profesorden randevu aldım. oayta gotureceğim(

geçmiş olsun canım....düzenleri değiştimiydi hepsine bişey oluyo mutlaka bizimkide kabız oldu ....geçer inşallah

geçmiş olsun canım....düzenleri değiştimiydi hepsine bişey oluyo mutlaka bizimkide kabız oldu ....geçer inşallah

canım ben mamlovenin yürüteç hoppalasını almaya karar verdim
eşimde tamam dedi
benimki hoplatınca bayılıyo
ışıklı sesli filan çok eğlenceli

canım arkadasımızın çocugunda mide rahatsızlığı var, sürekli kusuyor, sanırım mide borsunda darlık gibi anlatıyordu. durumunda bir iyileşme yok sanırım. İNŞAALLAH bbu dr. dan fayda görürler. Allah şifasını versin.

gunisigimmm sabahları aç karnına mı içiyorsun gayfeyi. türk gayfesi mi neskafe mi. ben çayı ve gold nescafeyi şekersiz içiyorum zaten. trk kahvesinde şeker olsa da olur olmasa da. çayda şeker kullanmaıyorum ama bolca cola içiyorum ve tatlı yiyorum. seviyorum. çikolata falan yemesem de olur ancak sütlü ve şerbetli tatlıları canım çok istiyor. bebeğinin kilosu çok iyi endişe etme. 30 ocak dogumlu benimki. geçen ay 6850 gr.dı. bu ay da gitmedik ama 7200 falandır.

ayrıca ben eve abur cubur almamaya calışıyorum evde olunca malesef yeniyor. eşim getirince arada yiyorum işte.
[/

ya ben sabah 7.30 da kalkıyorum. oğlan 9 da tekrar yatıyor 40 dakika. gun içinde çok az uyuor, ev işşini yapabiliyorum ancak yemek yetişmiyor. akşam babası sevip yine bana bırakıyor. sofra topla, çay, meyve falan. hiç öyle pilatese bile zaman kalmaz yani.

birşeyleri tattırıyorum ancak ek gıdaya geçince ben çok zorlanacagım. yemek yapmasını pek bilmiyorum da. sanki işe başlarsam hayat daha düzenli olur diye düşünüyorum. sabah işe giderim. bakıcı yemek de yapar, düzenli olarak hafta içleri temizlikçi alırım. akşamları da günlük ev düzenini yaparım. gelecek yıl Allah izin verirse ben de spor salonuna gideyim istiyorum ancak burada da düzgün bir yer yok.

arnazar çok üzüldüm canım. Allah acil şifa versin. üşüttü mü acaba, klimalı bir yerde falan bulunduysa belki, o dokunmuş da olabilir. Allah şifa versin canım.

kolay gelsin arkadaşım.eylulde beni bekjlıyo taşınma işi.allah yardım eder inşallah.taşınınca bi ohhhh dersin sen de darısı da başıma olur inşallah...

sağol canım, Allah razı olsun. çok zor diyorum başka da birşey demiyorum. bugün oğlum hiç durmadı, dünya kadar işim var ama ben onu hep ayağımda salladım, oyalamaya çalıştım. Allah eksikliğini göstermesin de, durmasın. bakar annesi ona :))) ama stres oluyorum çok. Allah senin de yardımcın olsun.

ek gıdaya geçen anneler, bir sitede sizin için bir tarif buldum. bilmeyen varsa bebişine değişiklik olsun:

Elmalı Muhallebi:

Bebeğinize elmalı muhallebiyi gece yatmadan önce rahatlıkla verelebilirsiniz.
Muhallebi hazırlarken
1 su bardağı su,
2-3 tatlı kaşığı pirinç unu,
2 tatlı kaşığı elma püresi (muhallebiye lezzet vermesi için)
Su ve pirinç ununu karıştırarak iyice pişirin. Daha sonra içine püre haline getirilmiş elmayı ilave edin. Bebeğinize farklı bir lezzet olarak “servis yapabilirsiniz”.

çok geçmiş olsun canım..daha önce okluduklarımdan biliyorum seni.düzelmedi demek hala.inşallah bu profesör bi çare bulur da iyileşir bebeğin..tekarardan geçmiş olsun..

evet canım aç karnına içiyorum 1 haftadır.şekersiz.bende senin gibi normaaldede zaten çayı şekersiz,neskafeyide çok az şekerli yada şekersiz içiyorum.neskafeyi gold ve kafeinsiz olanından tercih ediyordum.çarpıntı yapıuor bende.bende şerbetli tatlı pek sevmeme aslında ama bu dönemde nedense hep şerbetli tatlı canım istiyor.yememeğe çalışıyorum ama çikulata ve sütlü tatlılara dayanamıyorum işte.sütlü tatlı yiyebilirriz ama çikulatayı kesmek lazım.
bebeğimin kilosu iyi maşallah.seninki de çok zayıf gelmedi bana.
bende eşime kızıyorum alma aburcuubur diye.oda seviyor diye alıyor hep.evde olunca yeniyor hep.bana kalsa almıyacam.
aslına bakarsan benim oğlumda gün içinde fazla uyumuyor artık.
şuan 7 de uyandı,daha yeni uyuma moduna girdi.1 saat falan uyur belki..bende gün içinde o uyumasa bile bi şekilde yarım saati platese ayırıyorum neyapıyım.
ek gıda da bende zorlanıcam gibi geliyor.yemek yapmayı biliyorum ama bebeğime yapamıcam gibi geliyor.
insan çalışıpta biranda evde olunca tüm düzeni bozulmuş gibi gelir,tekrar ev hayatına göre düzen kurmak ta zorlanır.sende şimdi öylesin anladığım kadarıyla.dediğin gibi çalışmaya başlayınca herşeyi rayına oturtturursun.hele yemek yapmak yokmu,en zoruda ogelir.

Son düzenleme:

günaydın arkadaşım. bende 1.63 boyunda tam 74 kiloyum. kendime 3 aşamalı bir hedef belirledim. önce 70 kg. sonra 65 ve seneye ocakta 60 kg olmayı hedefliyorum. ama oğlumu ara sırada olsa emzirdiğim için(özellikle geceleri sadece meme veriyorum) fazla katı bir diyet uygulayamıyorum. spor yapamıyorum, izmirde hava feci sıcak ve iş çıkışı eve gittiğimde pestil oluyorum. benim sorunum düzensiz besleniyorum ve bir oturuşta çok fazla yiyorum. bu arada ben bundan 3 yıl önce 36 bedendim. iş yerinde masa başı iş, evlilik ve hamilelik derken kiloları aldım da aldım. kesinlikle kilolarımı kafaya takıyorum çünkü en büyük zevkim giyinip kuşanmaktır izmir kadını işte yani beraber zayıflaak süpper olur arkadaşım ben şimdilik sadece dikkat ediyorum çünkü süper düzenli bir diyet yapacak vaktim ama her ay 2 kg vericem, kendime söz verdim. (bu arada ben işten 16:00 da çıkıyorum, evde internet yok ve hafta sonu çalışmıyorum, bilgin olsun) hoşçakal arkadaşım. umarım bugün girersin foruma

umarım en yakın zamanda düzelirsiniz eşinle. seni çok iyi anlıyorum çünkü hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. işe başlamadan önce herşey yolundaydı ama işe başlayınca sabah koşa koşa işe gel, öğlen eve koş emzir - işe dön, akşam işten çık markete koş alışveriş yap hemen eve gel ve yemek yap, oğlunla ilgilen, evi toparla derken akşam saat 8 gibi artık eli ayağı tutmayan, yorgunluktan bitap düşmüş bir kadın oluyorum. (bakımsız değilim çalıştığımdan sürekli dikkat ediyorum) ama değil cilve yapmak kaçıyorum resmen adamdan çünkü enerjim yok. ee malum erkekler bizim gibi değil, sen ilgiyi kestin mi onlar tamamen uzaklaşıyorlar bizden. arada evliliğimiz canlandırmak için birşeyler yapmaya çalışıyorum. ama eğer evdeysen ki öyle diye biliyorum lütfen kendini toparla arkadaşım erkekler öyle nankör ki hemen kopuyorlar senden.ve sen bunalıma sürükleniyorsun(yaşadım) eşin gelmeden duşunu al, hafif bir makyaş, temiz üzeri kusmuk lekesi olmayan birşeyler giyin (pijama değil ama) hatta açık olsun giydiklerin. birazcık ilgilen bak hemen yola geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…