2012 Şubat Anneleri

tatlım bu arada gliserin kansuk isminde bir fitil var bu fitil makatta erimiyor, bebek kakasıyla beraber atıyor fitili. fitil olduğu gibi geri çıkıyor o gün içerisinde mutlaka yapıyor. (ben oğlumun kabızlığından çok çektim, hatta kolonoskopi bile yapıldı, makat çatlağı oldu) ve benim doktorum 3 gün bekle yapmıyorsa 4. gün bu fitili yap yoksa kakası çok katılaşır ve yaparken makatı çatlar dedi, makat çatlağı çok ciddi ve kötü birşey. ayrıca hergün masaj yap bebeğine ve spor yaptır, ama karnı açken yap masajı. bak nasıl rahatlayacak

girdim bile foruma:)
ya hepimiz aynı boydayz.günışığımda 1.63 müş.
bende evlendiğimde 36 ,bedendim;7 sene öncetaabi
şimdi bizim yapmamız gereken geçmişte şöyleydim böyleydim diyeceğimize,en geç eylülde yağlarından peyderpeykurtulmuşvucudumuzla yapacağımız harika alışverişleri düşünmek.
bende giyinmeyi,tertemiz kıyafetlerimi dolapta düzenlemeyi,kombin yapmayabayılıııırııımm
tabi şuan hiiiçç ama hiçç bir kıyafetim olmuyo.
o kadar salakça giyiniyorum ki.
hatta geçen misafir geldi.ben kzımın doğumuna giderken giydiğim bi ince buluzu giydim.inanabiliyo musun..
sinirimden ağlıycaktım.
hee bide kızlar benim en çok istediğim ilk on kilodan sonradolabmda ki şu şişko kadın kıyafetklerini ihtiyacı olnalara vermek olacak.

ben senin yaptıklarını okuyunca naçizane şunu söylemek isterim:
arkadaşım bence sen akşamdan mutlaka yemeğini yapmalısın,
televizyon izlerrken yadaeşinle otururken ayıklanacakları falan ayarla,hemen kalk koy sağlıklıyemeğini...
ister sebze,ister kıymalı-etli sebze yemeğini,
işten yorgun argın gelince isteristemez,kalorili yemeklere yöneliyor insan.
sen hemen bi cacıkyada salata yap yanına oldu bitti.

spor yapamıyosan şimdi mutlaka ççoooksu iç.izmir kavruluyor.

kızlar bana pratikten komposto tarifi yazar mısınız? şekersiz tabikiii

şu kırmızı,tatlı,kokulu erikler varya,adınıbilmiyorumvarsa.
onlardan iki kilo alıyorum,tertemiz yıkayıp,kafalarındaki saplarıalıyorum,üzerini 4-5 parmak geçecek su koy,kaynat,bu kadar.
koyu gelirse suyla açarsın.
bunu kayısıyla yada 4 e bölünmüş şeftaliylede yapabilirsin

Son düzenleme:

çoooooooook sağol arkadaşım. baya basitmiş. hemen deniycem, hem komposto süt yapar derler.

ilk zamanlar çok komposto içiyordum ama hep şekerli şekerli yapıyorlardı annemler,sütüm artsın diye.uzun zamandır beri içmemiştim..aklıma getirdiniz,bende yapıcam.kolaymış..

Son düzenleme:

evet arkadaşım, benim yemeğimi akşamdan yapmam lazım. tv izlerken salonda tüm malzemeleri hazırlayıp gidip mutfağa pişir tamamdır. süpersin

şimdi eve gidip oğluşumu emzirip bir kase nestle nesfit(şekersiz süt ile yapılmış) yiyorum ve biraz yürüyüp 1 de geliyorum. öpüldünüz

bende burdan devam etmek istiyorum ama diyet yapmak istemeyen yada kilolarını verenler için burayıda doldurmuş olurmuyuz diye düşündüm bi an..
farketmez hem herkes görmüş ve belki daha çok kişi başar sayemizde.böyle şeyler de motivasyon çok önemli.daha çok kişi,dahaç çok destek demek.

bulduğun diyet listersi güzelmiş.canım.
benim tek kafama takılan kendimce.ben ogün 1 yada 2 çeşit yemek yapırsam öğlen ben yiyorsam akşam eşimlede aynı yemeği yemiş oluyorum.öğlene ayrı akşama ayrı yemek yapmaya fırsatım olumaz genelde.evde yemek yapan bir büyüğüm olsa öğlenle akşamı ayrı yaptırırım da biraz yeemek yapmak sıkıntısı olacak.çocuk olduğu için vakit açısından..
aama bütün diyet listeleride hep böyle.

hu huuu, benim boyum da 1.64 , stardart türk kadınları toplanmışız . mycupcake, ben de 7 senelik evliyim ve 36 bedendim. şimdi 65 kiloyum ilk hedef 60, asıl hedef 57. olur mu olur.

tatlım öğlen aynı yemeği yeme istersen, yada akşam eşine katılır gibi yap ve yemeği 3-5 kaşık al tabağına, bol salata ye, yoğurt ye. ben işi kafaya koydum. ilk hedefim 70 kilo olmak bakalım. en geç 2 ay sonra ulaşmalıyım hedefe. fazla sıkamam kendimi, nçocuk emziriyoruz sonuçta, ama akşamları dans ederek, spor yaparak, yediklerimize dikkat ederek kesin kilo veririz.

slm arkadaşlar bende şubat annelerine üyeydim ama çooook uzun zamandır girmiyorum size bi sorum olacak doğumdan ne kadar süre sonra regliniz oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…