2012 Şubat Anneleri

dygbal senin ikizler tüp bebekmi? yoksa normal bişekildemi?oldu canım senin hazırlığın iki kattır şimdi..:44:

yok canım, bizim denemelerimizin üçüncü ayında hamile kaldım 7.haftalık hamileyken ikiz olduğunu öğrendik.
Kayınvalidem ikiz eşimin tarafında bizimkiler inş. 6.ikiz olucak. Bizdede uzaktan var.
Ya genetik yada tesadüf merak ediyorum tek yumurtamı çift mi diye. bu gittğimde sorucam doktora bakalım.
Hazırlık öyle olucak evet, pazar ikeaya gitmiştik, gezerken bebek odalarına da baktım hoşuma gitti orda beşikler dolaplar vs
herşeyden iki tane olcak inş.
değişik ve çok güzel bir duygu.
İnş kucağımıza almak da nasip olur.

selam arkadaşlar ....
benim hamilelik yatarak ve birazda kanamalı geçiyor canlar üçüncü kanamayıda allah ın izniyle atlattık sanırım dün yine olunca yine dr yolları göründü yine on iğne daha eklendi tam bitti derken iğneler tekrar ekleniyor dr dediki üzülme sağlıklı hamilelik düşmez ağlama ama mümkünmiki ağlamamak yaşlar kirpikte allah ım sen büyüksün sen hayırlısını nasip et herşeyin ben elimden geleni yapıyorum dualarımı yatarakta inanın 1 temmuzdan beri yataktayım sanırım iştende çıkartacak lar böyle giderse patron homurdanıyor hep rapor veriyor dr diye ama napayım ben istermiyim ki yatmak bide hiç alışık değilim yatmaya zaten sırtım hep sivilce oldu valla bu sıcaklarda yatmaktan neyse allah ım beterinden korusun herkesi yarabbim .
dualrım hepimiz için hayırlısı işallah kısmetten ötesi olmazmış arkadaşlar napayım.sizin bildiğiniz bi çözüm varsa yazınj bana lütfen

Ağustosun 7si evlilik yıldönümüm, doğumgünü, evlilik yıldönümü artık orjinal fikir gelmiyor aklıma Benim eşim de Yengeç burcu, ben de Yay (aralık)

Kızlar ben tattlı yiyemiyorum ülserim olduğu için dokunuyor...Eşimede göstermek istemedim Allah günah yazmasın attımmm Şimdi kuşumu kafesten çıkardım onunla oynuyorum rahatlattı beniii

Uwwwww hayalimdi bu, 14 şubata denk getirmek ya da doğumgününe ama kısmet.En güzel hediyeyi vermişsin gerçekten

Ben de hep hayal ederdim ama denk geleceği hiç aklıma gelmezdi....Ben 26sı akşam üstü yaptım testi, gece 12yi geçene kadar bekledim hediyeyi vermek için, eşime uyuma dedim ama uyudu,adamı zorla kaldırıp verdim zarfı....
Adam sersem oldu bi,şaşırdı, tuhaflaştı, ben anlamıştım zaten dedi, sarıldı sonra da uyuyakaldı

ben ikizlerde en çok yanyana bitişik olan ikiz arabalarını seviyorum..valla işin zor iki bebek birden ..biri ağlar öteki acıkırsa yandın...ama bir şansın var ikisi aynı zamanda büyüyecek..inş ayrı yumurtadır biraz farklı olurlar o zaman..hayırlısı olsun..inş sağ sağlim doğurursun cnm..

Ahh canım geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz kanaman.Patron milleti hep böyle mızmız, insanlıktan uzak.Sanki keyfinden istemiyorsun.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah.

Ben evlilik yıldönümüzden 3 4 gün sonra öğrendim hamile olduğumu ama hamile olduuğuma inanamadığım için salak gibi hemen eşimi aradım eve gel dr a gidelim ben hamileyim galiba dedimmm oysa güzel bi süpriz yapabilirdim ağzımda bakla ıslanmıyorki anacımmmm

eksiklikler icin msj atarsaniz sevinirim

Al benden de o kadar, test yaptım söyledim ikinci çizgi silik diye, geldim kadınlar kulübüne konu açtım "hamile miyim" diye 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi öyle bir konu açacağım, neyse gelen her cevap "evet hamilesin" şeklindeydi, hepsini okudu yanımda, kan testine giderken felan haber verdim, yani hep boşboğazlılığımdan.Halbuki hiç hissettirmeden süpriz yapsam ne güzel olurdu ama çenem işte. :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…