- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.001
yok canım, bizim denemelerimizin üçüncü ayında hamile kaldım 7.haftalık hamileyken ikiz olduğunu öğrendik.
Kayınvalidem ikiz eşimin tarafında bizimkiler inş. 6.ikiz olucak. Bizdede uzaktan var.
Ya genetik yada tesadüf merak ediyorum tek yumurtamı çift mi diye. bu gittğimde sorucam doktora bakalım.
Hazırlık öyle olucak evet, pazar ikeaya gitmiştik, gezerken bebek odalarına da baktım hoşuma gitti orda beşikler dolaplar vs
herşeyden iki tane olcak inş.
değişik ve çok güzel bir duygu.
İnş kucağımıza almak da nasip olur.
eskiden böyle topiklere imrenirdim bakardım bişey yazamadan çıkardım hamile değildim çünkü bebek düşünemiyorduk sıkıntılardan dolayı..aynı zamanda hamile olanlar bişeyler paylaşıyorlar diye içim içimi yerdi..... şimdi kendim buralara yazmakla bi tuhaf oluyorum..çok güzel bir duyguymuş..allahım olmayan herkese versin.benim gibi 5 senedir yapmayanlarada .
selam arkadaşlar ....
benim hamilelik yatarak ve birazda kanamalı geçiyor canlar üçüncü kanamayıda allah ın izniyle atlattık sanırım dün yine olunca yine dr yolları göründü yine on iğne daha eklendi tam bitti derken iğneler tekrar ekleniyor dr dediki üzülme sağlıklı hamilelik düşmez ağlama ama mümkünmiki ağlamamak yaşlar kirpikte allah ım sen büyüksün sen hayırlısını nasip et herşeyin ben elimden geleni yapıyorum dualarımı yatarakta inanın 1 temmuzdan beri yataktayım sanırım iştende çıkartacak lar böyle giderse patron homurdanıyor hep rapor veriyor dr diye ama napayım ben istermiyim ki yatmak bide hiç alışık değilim yatmaya zaten sırtım hep sivilce oldu valla bu sıcaklarda yatmaktan neyse allah ım beterinden korusun herkesi yarabbim .
dualrım hepimiz için hayırlısı işallah kısmetten ötesi olmazmış arkadaşlar napayım.sizin bildiğiniz bi çözüm varsa yazınj bana lütfen
ben ikizlerde en çok yanyana bitişik olan ikiz arabalarını seviyorum..valla işin zor iki bebek birden ..biri ağlar öteki acıkırsa yandın...ama bir şansın var ikisi aynı zamanda büyüyecek..inş ayrı yumurtadır biraz farklı olurlar o zaman..hayırlısı olsun..inş sağ sağlim doğurursun cnm..
Amin hayatım sağolasın.
Annemle aynı apartmanda oturuyoruz Allahtan.
Halamın gelinleride var. o konuda şanslıyım.
Duygucum benim bildiğim çoğul gebeliklerde genetik faktörler etkili...Ama anne tarafında ikizlik varsa, babanın tarafındaki ikizlikler genetik etki yapmıyor sanırım...
Mantık olarak da öyle ikizler tek yumurta da olsa, çift yumurta da olsa, yumurtanın bölünme durumuyla alakalı...Spermle alakalı değil...
Amin hayatım sağolasın.
Annemle aynı apartmanda oturuyoruz Allahtan.
Halamın gelinleride var. o konuda şanslıyım.
bende annemle aynı apartmandayım cnm..inş fazla karışmazlar..:44:
kendi annenle mi kayınvalidenle mi canım?
Vallahi benim elim mahkum iki bebekle ilk etapta başa çıkmakta zorlanırım.
İnş bizimde anne baba olmamıza saygı duyarak, deneyimlerini bizlerle paylaşırlar.
Siz bilmezsiniz diyerek, herşeye karışarak heveslerimizi kursağımızda bırakmasınlar inş.
eksiklikler icin msj atarsaniz sevinirim
Ağustosun 7si evlilik yıldönümüm, doğumgünü, evlilik yıldönümü artık orjinal fikir gelmiyor aklımaBenim eşim de Yengeç burcu, ben de Yay (aralık)
Dün eve geldiğimde annemin bir dolu eşya aldığını gördüm.Pişik kremi, vücut yağı, şampuanı, emzik, yıkama süngeri, göğüs pompası, yan yatırma yastığı ve bir dolu ıvır zıvır ama hepsi de gerekli.
Yalnız 6 tane biberon almış ne olur ne olmaz kırılır diye ama bana fazla geldi.Yine de sesimi çıkarmadım hevesi kaçmasın diye.İçten içe kızıyorum ama bana erken diyor, sonra bi koşu gidip kendisi alıyor.
Canım teşekkür ederim eklemissin benide 28 yasindyim bu arada vede bebekimiz şimdilik sağlıklı :)
benimde gelmiyor o yüzden yapmıcam 26 temmuz evlilik yıldönümümüz 2 yıl bitcek 3 e 3 kişi giricezama bu sefer ben bişey yapmayacagım zaten eşim yaz tatilinde evde yani öğretmen oldugu için boş ben hamileym o bana yapsın :)))) hediye alsam ne alsam ooooff almadığm sey kalmamış ki
benimde gelmiyor o yüzden yapmıcam 26 temmuz evlilik yıldönümümüz 2 yıl bitcek 3 e 3 kişi giricezama bu sefer ben bişey yapmayacagım zaten eşim yaz tatilinde evde yani öğretmen oldugu için boş ben hamileym o bana yapsın :)))) hediye alsam ne alsam ooooff almadığm sey kalmamış ki
bizimkide daha bebek yokken bi dünya şey örmüştü şimdi doğumda kışa denk geldiği için hepsi lazım oldu beyaz ipten örmüş....bende hep kız şeyleri örüyordum geçen sene...oğlum olursa olmazsa burda kızı olan birine gönderirim onları..duracağına bi işe yarar belki..annem öğlece cinsiyeti bekliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?