2012 Şubat Anneleri

eskiden böyle topiklere imrenirdim bakardım bişey yazamadan çıkardım hamile değildim çünkü bebek düşünemiyorduk sıkıntılardan dolayı..aynı zamanda hamile olanlar bişeyler paylaşıyorlar diye içim içimi yerdi..... şimdi kendim buralara yazmakla bi tuhaf oluyorum..çok güzel bir duyguymuş..allahım olmayan herkese versin. benim gibi 5 senedir yapmayanlarada.

Duygucum benim bildiğim çoğul gebeliklerde genetik faktörler etkili...Ama anne tarafında ikizlik varsa, babanın tarafındaki ikizlikler genetik etki yapmıyor sanırım...
Mantık olarak da öyle ikizler tek yumurta da olsa, çift yumurta da olsa, yumurtanın bölünme durumuyla alakalı...Spermle alakalı değil...

Amin inşallah canım.Ben buraya üye olduğum zaman çeyiz yapıyordum.Çeyizimiz için biz neler aldık diye bir topic vardı, herkes hergün birkaç resim ekliyordu çeyizinden çok güzeldi.Sonra evlendim yine geldim buraya resimlerimi ekledim, şimdi hamileyim bebek paylaşımlarımda burda.Çok alıştım ben buraya çok seviyorum, kendim gibi insanların olduğu tek yer

Geçmiş olsun canım, benim de iç kanamam vardı yattım bir süre, o zaman ben de işten çıkarırlar diye korktum ama çok anlayışlı davrandı müdürüm, patronum.Allah razı olsun, o konuda haklarını yiyemem...
Allahın izniyle, hiçbirşeycik olmadan atlatırsın, doktorun da öyle demiş bak...
Benim görüştüğüm doktorlardan biri de birçok kanaması olup da sağlıklı doğum yapan hastam var demişti...
Allah yardımcın olsun tatlım...

Amin hayatım sağolasın.
Annemle aynı apartmanda oturuyoruz Allahtan.
Halamın gelinleride var. o konuda şanslıyım.

bende öyle biliyordum canım, ama babadanda etki ediyormuş fakat annenin etkisine göre daha az, uzman tv de izledim.
ama bence iki yumurtam döllendi bana öyle geliyor.

Amin hayatım sağolasın.
Annemle aynı apartmanda oturuyoruz Allahtan.
Halamın gelinleride var. o konuda şanslıyım.

Benim en büyük isteğim ikiz sahibi olmaktı,hep hayal ederdim. Benim tarafımda yok ama, eşimin tarafında var…Olmadı, kısmet değilmiş…
İkiz bakımı vs. zor ama bir avazda da kurtuluyorsun…Hamilelik de zormuş özellikle psikolojik olarak, Rabbim tamamına erdirsin hepimizi inşallah…
İkiz olsa bi avazda şıp iki bebek, oh mis. Kapatırdım sonra bu sayfayı

bende annemle aynı apartmandayım cnm..inş fazla karışmazlar..:44:

kendi annenle mi kayınvalidenle mi canım?
Vallahi benim elim mahkum iki bebekle ilk etapta başa çıkmakta zorlanırım.
İnş bizimde anne baba olmamıza saygı duyarak, deneyimlerini bizlerle paylaşırlar.
Siz bilmezsiniz diyerek, herşeye karışarak heveslerimizi kursağımızda bırakmasınlar inş.

kendi annemle canım ama ben kiradayım evden memnun değilim bakalım iyi bir ev bulursam yine yakına ama taşıncam..valla benimki karışır gibi geliyo çünkü ilk torun..bide hevesliki,,

Dün eve geldiğimde annemin bir dolu eşya aldığını gördüm.Pişik kremi, vücut yağı, şampuanı, emzik, yıkama süngeri, göğüs pompası, yan yatırma yastığı ve bir dolu ıvır zıvır ama hepsi de gerekli.
Yalnız 6 tane biberon almış ne olur ne olmaz kırılır diye ama bana fazla geldi.Yine de sesimi çıkarmadım hevesi kaçmasın diye.İçten içe kızıyorum ama bana erken diyor, sonra bi koşu gidip kendisi alıyor.

Ağustosun 7si evlilik yıldönümüm, doğumgünü, evlilik yıldönümü artık orjinal fikir gelmiyor aklıma Benim eşim de Yengeç burcu, ben de Yay (aralık)

benimde gelmiyor o yüzden yapmıcam 26 temmuz evlilik yıldönümümüz 2 yıl bitcek 3 e 3 kişi giricez ama bu sefer ben bişey yapmayacagım zaten eşim yaz tatilinde evde yani öğretmen oldugu için boş ben hamileym o bana yapsın :)))) hediye alsam ne alsam ooooff almadığm sey kalmamış ki

bizimkide daha bebek yokken bi dünya şey örmüştü şimdi doğumda kışa denk geldiği için hepsi lazım oldu beyaz ipten örmüş....bende hep kız şeyleri örüyordum geçen sene...oğlum olursa olmazsa burda kızı olan birine gönderirim onları..duracağına bi işe yarar belki..annem öğlece cinsiyeti bekliyor..

o günde benim doğum günüm cnm..bakalım kocişim hatırlicakmı?:44:

Bizim de 2 sene bitecek Mecbur bi hediyeyle geçiştircem ya da sevdiği bir film varsa sinemaya götürürüm napim harcamaları bebeğe yapmak gerek Ama o öyle kolay kurtulamaz bu sene değişik şeyler yapmasını bekliyorum, ne de olsa hamileyim şımarmaya hakkım var dimi

Benim annem de daha biz bebek bile istemediğimiz dönemlerde bebek örgülerine sarmıştı...
Bir sürü şey örmüş, unisex model ve renklerde. Sonra baktı bizde hareket yok hepsini dağıttı tanıdıklara, eşe dosta.
Şimdi bana yeniden örer heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…