- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.021
Bizim de 2 sene bitecekMecbur bi hediyeyle geçiştircem ya da sevdiği bir film varsa sinemaya götürürüm napim harcamaları bebeğe yapmak gerek Ama o öyle kolay kurtulamaz bu sene değişik şeyler yapmasını bekliyorum, ne de olsa hamileyim şımarmaya hakkım var dimi
Bizim de 2 sene bitecekMecbur bi hediyeyle geçiştircem ya da sevdiği bir film varsa sinemaya götürürüm napim harcamaları bebeğe yapmak gerek Ama o öyle kolay kurtulamaz bu sene değişik şeyler yapmasını bekliyorum, ne de olsa hamileyim şımarmaya hakkım var dimi
hay aklını seveym ya bende filme bilet alayım en iyisi ama şimdi o gidip bi plan yaparsa yazık olur benim biletlere napsam yaaaa yaparmı ki bişey yapar gibi hissediyorum gecen yıl ben evdeydim ben sürpriz yapmıştım o da elinde çiçekle gelmişti bu yıl o evde ben mi çiçek alsam napsam :))))
Arkadaşlar merhaba. Allah nasib ederse ben de şubat annesi olucam. Şuan 11+2 günlük hamileyim.
Sizlere sormak istediğim bişey var. Benim gögüslerimdeki hassasiyet (acı) eskisi kadar değil
azaldı. 3 ay oldugu için normalmi yoksa doktora gitmelimiyim.
bakalım canı tatlı isteyenlerin oğlumu olcak acaba?...ahh ahhh keşke tatlı yiyebilsem...köfteden nefret eder oldum oysa ne çok severdim..inş hamilelikten sonra yiyebilirim..
Bakalım bikaç haftaya belli olur. gerçekten inanın benim en ufak canım tatlı istemiyor. yesem bile midem bulanıyor. ama hep limonlu şehriye çorbası, limnolu kısır o tarz şeyler hep limon üstüne, ekşi erik, elma. bakalım benim için farketmez. Kızım olursada sevinirim. Bir kızımı kaybettim.
slm kızlar bizimde kalp atışlaımız göründü çok şükür
şimdi 9+2 haftalık oldukkk
bu arada kızlar kalp atışı göründükten sonra ne sıklıkla doktora gitmek geriyor?
himm fiyatida iyiymis alirim bende digerlerinide..cunku londraya donucem burada yasiyorum...hamileligim suresince okurum hem aklima takilanlari kolayca bulabilirim hemde vakit geciririm o kitaplarla..zaten canim sadece hamilelik ve bebek ile ilgili seyler okumak istiyor...
KIZLARRRR eşimin doğum günü pastasını yüzüme gözüme bulaştırdımmm
Çok güzel meyveli bir pasta yaptım ama tabaktan tabağa aktarayım derken bozdummmm kırıldı dağıldı mafolduuu
Gittim hazır aldımmm eşimede söyledimmmm
Sat a gore benım 22,02,2012 ancak usg de 26,02,2012 cıktı.kızlar bebeişlerimiz keşke normal doğumla 12 02 2012 ye yada 22 02 2012 denk gelse
yok canım, bizim denemelerimizin üçüncü ayında hamile kaldım 7.haftalık hamileyken ikiz olduğunu öğrendik.
Kayınvalidem ikiz eşimin tarafında bizimkiler inş. 6.ikiz olucak. Bizdede uzaktan var.
Ya genetik yada tesadüf merak ediyorum tek yumurtamı çift mi diye. bu gittğimde sorucam doktora bakalım.
Hazırlık öyle olucak evet, pazar ikeaya gitmiştik, gezerken bebek odalarına da baktım hoşuma gitti orda beşikler dolaplar vs
herşeyden iki tane olcak inş.
değişik ve çok güzel bir duygu.
İnş kucağımıza almak da nasip olur.
selam arkadaşlar ....
benim hamilelik yatarak ve birazda kanamalı geçiyor canlar üçüncü kanamayıda allah ın izniyle atlattık sanırım dün yine olunca yine dr yolları göründü yine on iğne daha eklendi tam bitti derken iğneler tekrar ekleniyor dr dediki üzülme sağlıklı hamilelik düşmez ağlama ama mümkünmiki ağlamamak yaşlar kirpikte allah ım sen büyüksün sen hayırlısını nasip et herşeyin ben elimden geleni yapıyorum dualarımı yatarakta inanın 1 temmuzdan beri yataktayım sanırım iştende çıkartacak lar böyle giderse patron homurdanıyor hep rapor veriyor dr diye ama napayım ben istermiyim ki yatmak bide hiç alışık değilim yatmaya zaten sırtım hep sivilce oldu valla bu sıcaklarda yatmaktan neyse allah ım beterinden korusun herkesi yarabbim .
dualrım hepimiz için hayırlısı işallah kısmetten ötesi olmazmış arkadaşlar napayım.sizin bildiğiniz bi çözüm varsa yazınj bana lütfen
Al benden de o kadar, test yaptım söyledim ikinci çizgi silik diye, geldim kadınlar kulübüne konu açtım "hamile miyim" diye40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi öyle bir konu açacağım, neyse gelen her cevap "evet hamilesin" şeklindeydi, hepsini okudu yanımda, kan testine giderken felan haber verdim, yani hep boşboğazlılığımdan.Halbuki hiç hissettirmeden süpriz yapsam ne güzel olurdu ama çenem işte. :86:
Benim annem de daha biz bebek bile istemediğimiz dönemlerde bebek örgülerine sarmıştı...
Bir sürü şey örmüş, unisex model ve renklerde. Sonra baktı bizde hareket yok hepsini dağıttı tanıdıklara, eşe dosta.
Şimdi bana yeniden örer heralde
Bence şey yap, hani nette fırsat siteleri var ya, indirimli yemekler, sinema biletleri yada çeşit türlü organizasyonlar...
Onlardan birşey al, nasılsa onlar açık bilet şeklinde 2 ay filan kullanılıyor, eğer eşin birşey yaparsa sonra kullanırsınız, eğer yapmazsa birlikte gidersiniz??
hadi ya hiç almadım ama cok mantıklı ama benim kredi kartım yok kullanmıyorum nasıl ödicem neyse dur bi bakayım begenirsem bi şekilde hallederm ama cok mantıklı :)) teşekkür ederim
yaz sonunda kesinleştirmiş oluruz herhalde cinsiyetleri kızlar. ah babası neler alacak ona, kendimden çok onu dizginlemeye çalışıyorum. şimdiden bir önlüğümüz, bir elbisemiz, bir de yazlık takımımız var. babacık almış. anneden de oğluna bir yazlık tulumbakalım hangimizin içine doğan olacak, merakla bekliyoruz biz de pazartesi 11+1 olacağız, o yüzden pek ümidim yok şimdilik
Benim de esim Londra'da suanda Mark&Spencer'a git dedim, bisuru biseyler almis, ne aldiysa merak ediyorum ben deBi tane kar tulumu almis sapkali eldivenli, beyaz renk kiza da olur erkege de.Ilk iki ay giydiririz onu. Ama bebegimin ilk cicisi benden taa 4 sene once begenip almistim, ince bir mont. Cinsiyet bilmeden cok zor bu alisveris olayi, tutuyorum kendimi...
Benim en büyük isteğim ikiz sahibi olmaktı,hep hayal ederdim. Benim tarafımda yok ama, eşimin tarafında var…Olmadı, kısmet değilmiş…
İkiz bakımı vs. zor ama bir avazda da kurtuluyorsun…Hamilelik de zormuş özellikle psikolojik olarak, Rabbim tamamına erdirsin hepimizi inşallah…
İkiz olsa bi avazda şıp iki bebek, oh mis. Kapatırdım sonra bu sayfayı
Oncelıkle gunaydın hepınıze;
Bılmıyorum canım, belkıde haklısın.
Bazı detayları dusununce oyle olduguna bende kanaat getırıyorum.
Fakat ınan, kıskanılacak bır yanım yok benım.
Yanı ben en azından kendımı kıskanılacak bırı olarak degerlendırmıyorum.
Ne cok guzelım, ne de ınanılmaz bır egıtımım var.
Ama butun bunlar ona kırgın olmamı engellemıyor.
Zaten bugunlerde cok hassasım ):
Dun oturdum, arkadasımla yaptıgımız o gorusmeyı dusundum, basladım aglamaya ):
Belkı cok abartılı bır gorusme degıldı ama, o hamıleyken onu kırmamamız ıcın sureklı uyarır, canı sıkıldıgında hemen telefonu kapatırdı.
Sımdı ben hamıleyım ve yıne benım anlayıslı olmamı beklıyor.
hamileliğim nedeniyle çıkartıyorlar, neymiş çok iş varmış ki biz aynı departmanda 5 kişiyis
tazminatımı veriyorlar zaten her şekilde alıyordum onu çünkü evleneli 1 yıl olmadı. ya ben inatlaşcaktım ama eşim istemedi, bebeğin stresten uzak durması lazım malum ve bildiğin tehdit ettiler belli yani psikolojik baskı yapcaklar bu da bebeğimi olumsuz etkilicek.... doğumdan sonra bırakıcaktım zaten sadece biras erken oldu(
Ben de seneler önce 2 tane body almıştım. Biri sütlü kahve beyaz çizgili.
Biri de beyaz,kollarında ve bacaklarının geçeceği kısımda kırmızı şeritler var.
Önünde "I love dad" yazıyo...
Bi de "I love mum" yazanını bulayım eksik kalmıyım
Bende carrefourda gezerken bebek reyonunda çok tatlı önlükler gördüm, çilek, elma, domates, armut
En ucuz Ninna Nanna Bebek önlüğü Fiyatları - Ninna Nanna Bebek önlükleri mağaza fiyat
çok tatlı durur ama almak istemedim zor duruyo insan
Kızlar şu hastane çıkışı nasıl ama
Çok tatlı değil mi yaaaaaa
Eki Görüntüle 226958
Ya Yüce Rabbim,Yaradanım şu ağır günlerin, üç ayların yüzü suyu hürmetine şu alışverişleri keyifle yapacağımız günleri de nasip etsin bizeeeeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?