2012 Şubat Anneleri

Benim büyük kızım Eylül'de 3 yasında olucak.. Küçük kızımda 1,5 yasında o yüzden halen ikiz bebek arabası kullanıyorum rahat oluyor :)

Örgü hırka, yelek şart ya, kış bebekleri olcak bizimkiler.Bi de örgü pançolar var nette gördüm onlarda çok şeker beresiyle takım.
Çok acıktım kızlar bu arada eve gitmeme 2 saat var

Ben bu sene eşimin doğum gününde hamile olduğumdan habersiz navigasyon cihazı almıştım, eşimde yön duygusu sıfır sürekli kaybolur, bugüne kadar aldığım hediyelerden en işe yarayanlarından biridir herhalde....Ama dayanamayıp erkenden verdim, sonra da gebelik testini verdim işte tam gününde
O bizim evlilik yıldönümümüzde özel birşey yapmamış, zaten özel günleri hatırlamada çok zayıftır
Sonrasında bir netbook aldı bana ama ben sitem ettikten sonraaaaaa
Ben de bundan sonra onun birşeyini kutlamayacağım, zaten alacak birşey de kalmadı, 3. senemiz bitti evlilikte, bir o kadar da flört ve nişanlılığımız var. Yaptıklarıma saysın o bana yapsın
Anti-romans şey nolcak

Son düzenleme:

hay aklını seveym ya bende filme bilet alayım en iyisi ama şimdi o gidip bi plan yaparsa yazık olur benim biletlere napsam yaaaa yaparmı ki bişey yapar gibi hissediyorum gecen yıl ben evdeydim ben sürpriz yapmıştım o da elinde çiçekle gelmişti bu yıl o evde ben mi çiçek alsam napsam :))))

Bence şey yap, hani nette fırsat siteleri var ya, indirimli yemekler, sinema biletleri yada çeşit türlü organizasyonlar...
Onlardan birşey al, nasılsa onlar açık bilet şeklinde 2 ay filan kullanılıyor, eğer eşin birşey yaparsa sonra kullanırsınız, eğer yapmazsa birlikte gidersiniz??

Ne cok yazmıssınız, hızla okudum hepsını ve bazılarına yanıt vermek ıstedım

Rabbım hayırlı etsın.
Benımde son gunlerde agrım azaldı, sanırım normal.

bakalım canı tatlı isteyenlerin oğlumu olcak acaba?...ahh ahhh keşke tatlı yiyebilsem...köfteden nefret eder oldum oysa ne çok severdim..inş hamilelikten sonra yiyebilirim..

Benım ablam hamılelıklerınde hep eksı ıstemıs ama ıkı oglu var
Bende eksı ıstıyorum, sanırım benımde oglum olacak.
Oysa gonlum kızdan yana.

Basın sag olsun canım.
Insallah bu bebegını hayırlısı ıle kucagına almayı nasıl eder Rabbım.

slm kızlar bizimde kalp atışlaımız göründü çok şükür
şimdi 9+2 haftalık oldukkk

bu arada kızlar kalp atışı göründükten sonra ne sıklıkla doktora gitmek geriyor?

Rabbım hayırlı etsın.
Doktorunun gun vermesı gerekırdı normalde.
Ancak genellıkle 1 aylık perıyodlar oluyor.

Bende sureklı gebelıkle ılgılı yazlar okuyorum.
Hamıle oldugumu ogrenmeden oncekı hafta yaklasık 15 tane işimle ılgılı kıtap aldım.
Guzel guzel okuyordum kı, hamıle oldugumu ogrendım.
Ve o gunden berı sureklı gebelıkle ılgılı yazılar okuyorum.

Dusunmussun ya, o bıle yeter.

kızlar bebeişlerimiz keşke normal doğumla 12 02 2012 ye yada 22 02 2012 denk gelse
Sat a gore benım 22,02,2012 ancak usg de 26,02,2012 cıktı.
Ben ıse Mart basında dogum yapacagımı dusunuyorum.
Cunku bu tarıhler 9 aya tekabul edıyor, oysa gebelık surecı 9 ay + 10 gun

Esımde ıkız olmasını cok arzuluyordu.
Bu, bır bakıma buyuk bır sans.
Rabbım ınsallah buyuturken kolaylıgını verır, her anlamda.

Cok gecmıs olsun.
ınsallah bır daha yasamazsın.
ımkan buldukca dınlenmeye calıs.
Gerekırse ısınden ayrılırsın, fakat umarım gerekecek bır durumla karsılasmazsın.

Bende hamıle oldugumdan suphelenıyordum.
Test yapmak ıstıyordum ama esım ızın vermıyordu, yıne hayal kırıklıgı yasayacagız dıye.
Sıgara ıcıyordum arada, bu vıcdanımı acayıp derecede rahatsız edıyordu.
En sonunda esımden gızlı test yaptım, pazar gunuydu.
Cıft cızgı gorunce ınanamadım, bıraz dolandım evın ıcınde.
Sonra karnıma yastık koyup, gıttım esımın yanına
'Benı boyle gormeye hazır mısın?' dedım, 'gıt basımdan' der gıbı mırıldandı, testı uzattıgımda oyle bır fırladı kı yataktan, Allah ım o anı unutamıyorum.
Aglayacaktı neredeyse

Benım annem daha ben evlenırken ceyızıme ıkı tane bebe yastıgı koymustu
En son aılemın yanına gıttıgımde ıse, ablam bebe montu hedıye etmıstı
Bende 'sankı bu bebe montunu gıydırebılecegım bır bebegım olacak da!' dıye ıc gecırmıstım.

Son düzenleme:

hadi ya hiç almadım ama cok mantıklı ama benim kredi kartım yok kullanmıyorum nasıl ödicem neyse dur bi bakayım begenirsem bi şekilde hallederm ama cok mantıklı :)) teşekkür ederim

hadi ya hiç almadım ama cok mantıklı ama benim kredi kartım yok kullanmıyorum nasıl ödicem neyse dur bi bakayım begenirsem bi şekilde hallederm ama cok mantıklı :)) teşekkür ederim

Ben 3-5 kez aldım hiç sorun yaşamadım...Hem indirimli, hem de değişik fırsatlar vardıi bak bakalım canım.

Benim de esim Londra'da suanda Mark&Spencer'a git dedim, bisuru biseyler almis, ne aldiysa merak ediyorum ben de Bi tane kar tulumu almis sapkali eldivenli, beyaz renk kiza da olur erkege de.Ilk iki ay giydiririz onu. Ama bebegimin ilk cicisi benden taa 4 sene once begenip almistim, ince bir mont. Cinsiyet bilmeden cok zor bu alisveris olayi, tutuyorum kendimi...

benim de dün bi arkadaşım doğum yaptı oğlu oldu.onun için gittim mavi hastane çıkışı diye satılan bi set var onu aldım.ama eve gelince çok beğendim,vermesem de kendime mi saklasam diye düşünüyorum.sonra da o bebeğin kısmeti yapma canım ver diyorum.ilk defa böyle cimriliğim tuttu

canım belki ikinci defada olur belli mi olur :)

Vallahi çok şükür benim hem bedensel, hem psikolojik hiç bir sıkıntım yok.
Bulantımda olmadı. İnş böyle devam eder.
Herkes çok nazlı olacağımı sanıyormuş annem itiraf etti :)
bende kendime şaşırıyorum çok şükür iyiyim, eşimin burnundan getiririm sanıyordum
yavrum kendi bişeyler yapmak için peşimden ayrılmıyor,
banyodayım geliveriyor, sabunlayıyım aşkım diye,
konuşurken su getiriveriyor, ağzım kurumuş diye,
onu alıyımmı bunu alıyımmı canın şunu çektimi,
öyle oturma, dur uzan.
sanırım birazda geçmişteki sağlık sorunlarımdan tedirgin oluyor,
hele uykusuna o kadar düşkün adamdı, gece ne zaman uyansam arkamda bitiveriyo.
belki de bu yüzden artı olarak şımarmaya gerek duymuyorumdur :))
insanın en büyük desteği yine eşiymiş.

Ben de seneler önce 2 tane body almıştım. Biri sütlü kahve beyaz çizgili.
Biri de beyaz,kollarında ve bacaklarının geçeceği kısımda kırmızı şeritler var.
Önünde "I love dad" yazıyo...
Bi de "I love mum" yazanını bulayım eksik kalmıyım

Kizlar selammmmmm, anca okudummm, ne cok yazmissinizz...

Canim bence kiskanilcak cok belirgin bisi olmasina gerek yok.. Bazi insanlar oole, kiskaniyorlar iste... Bence sen biraz mesafeli dur.. Diger turlu uzulursun gibime geliyor...

Birgulcumm, ne kadar sacma bir durum bu!. Okuyunca sinir oldum.. Seni nasil cikarirlar isten... Dava acsan kazanirsin yani....

Bende carrefourda gezerken bebek reyonunda çok tatlı önlükler gördüm, çilek, elma, domates, armut

En ucuz Ninna Nanna Bebek önlüğü Fiyatları - Ninna Nanna Bebek önlükleri mağaza fiyat

çok tatlı durur ama almak istemedim zor duruyo insan

Kızlar şu hastane çıkışı nasıl ama
Çok tatlı değil mi yaaaaaa

Ya Yüce Rabbim,Yaradanım şu ağır günlerin, üç ayların yüzü suyu hürmetine şu alışverişleri keyifle yapacağımız günleri de nasip etsin bizeeeeeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…