2012 Şubat Anneleri

ne kadar sanslisin duygucum..benimkide tam tersi inat gibi marketten curuk carik ne varsa topluyor getiriyor bana dahada cok midem bulansin diye herhalde...zaten sadece domates, salatalik, biber yiyebiliyorum onuda kuflenmis olanlarindan getirmis sabah o isteyken kahvalti hazirlayayim dedim onlari gorunce ve kokusundan aninda cikardim hepsini cope attim...domateside bu mevsimde sapsari almis en ucuzundan herhalde bari onu yiyeyim peynirle dedim onuda agzima attigim gibi cikardim saman gibi tuhaf biseydi...oturdum hungur hungur agladim bu adam beni hicmi sevmiyor diye cok berbart bi gun gecirdim ben bugun..yazmadim tuttum kendimi ama dayanamadim simdi...midem bulanmaya basladigindan beri curuk seyler aliyor eve delirmek uzereyim daha once hic boyle bisey yapmamisti...kasti oldugunu dusunmeye basladim..cokk uzgunum ccookkk buzdolabini acamaz oldum neyle karsilasacagimi bilmiyorum cunku...istanbulda olsa annemlere gitmistim coktan..ama londradayim ve gidemiyorum hapis giibi burda cok sıkıldım beennn..

Son düzenleme:
kızlar bebeğimi gördüm sonunda biraz miskin ama neredeyse hiç hareket etmiyor. herşey düzgün ve yerindeymiş. sadece ense ölçümünü yaptı, kandan yarın bakacak hastanede. 1hafta 10gün sürermiş. ense ölçümü 1.7 mm. boyu 6 cm olmuş maşallah 12+4 gözüküyor içim azcık rahatlar gibi oldu görünce ama istediğim sevinci bile yaşayamadım gerginlikten

Olur mu öyle şey niye kasten yapsın, bilmiyordur seçmeyi ya da kötünün iyisini bulmuştur canım, sen onun bebeğini taşıyorsun hiç sanmıyorum dediğin gibi düşünüp bilerek yaptığını.Üzülme lütfen.Ona sakince söyle "tatlım çürük almışsın" diye.

Gözünaydın canım, ultrasondan önce azcıcık çikolata yeseydin hareket ederdi kıpır kıpır Ama belki yorulmuştur annesi dinleniyordur.Maşallah tickerına göre çabuk büyümüş demek ki

Gözünaydın canım, ultrasondan önce azcıcık çikolata yeseydin hareket ederdi kıpır kıpır Ama belki yorulmuştur annesi dinleniyordur.Maşallah tickerına göre çabuk büyümüş demek ki

evet canım yaklaşık 10 gün önde maşallah. Allahım sağlıklı bir bebek olarak dünyaya getirmemi nasip etsin de, önde gitmiş normal gitmiş hiç önemi yok. bugün anne çok gergindi, hissetti herhalde kuzum, sessiz sessiz uyuyor gibiydi. ya bişey diycem bu doktor bana Elevit kullanma dedi. ve 3lü teste de gerek kalmaz eğer 2lide değerler düzgün çıkarsa dedi. her kafadan bir ses çıkıyor. kafam karıştı, hangisine inanayım ben şimdi, maymuna döndürdüler

Bence de kasitli degildir, negatif dusunme. Direk soyleme bence.bir dahaki alisverise ben de gelicem de acilayim falan dersin, sonra goster nasil secilecegini. Uzakta birbirinizden baskasi yok alttan almak lazim, bugun tartissan sabaha kalmaz gene konusursun, napicaksin... biz de oyleyiz. Bozma moraliniiii...

Bende başladığında ilaç almıştım ama hamile olma ihtimalime karşılık kullanmamıştım.Vee hamile olduğumu öğrenince kaldı yani.Bahsi geçen sorunları 4 aydır yaşıyorum yani.Dr bebeğe zararı olmaz dediği için rahatım.3 ay bitmeden ilaç da kullanılmıyormuş zaten.Günde 2 kez çamaşır değiştiriyorum.Numis med diye bir temizleyici kullanıyorum.Akıntıya yapılacak bişey yok ama kaşıntıyı önledi bayaa.Tavsiye ederim yani

zaten gece yarısına kadar calısıyor ben uyuduktan sonra geliyor eve h.ici gorusemiyoruz..iyide oluyor araya zaman girince h.sonuna kadar gecer belki kizginligim...bu ilk olsa yanlislikla olmustur dicem ama midem bulanmaya basladigindan beri bozuk seyler almaya basladi..daha oncede taze alirdi herseyi..neden simdi boyle anlamadim...o yuzden kasti yapiyor sanki dedim...bende fazla alinganim birde normal olsam bu konu komik bile gelebilirdi bana ama simdi degil

uzaktayken gercekten oyle oluyor hemen barismak zorunda kaliyor insan..bende uzatmicam ama zaten cok calisiyor goremiyorum h.ici..uzatirsam bebegimi de uzmus olucam o yuzden kapatirim konuyu ama cok kirildim unutmam bugunleri..

uzaktayken gercekten oyle oluyor hemen barismak zorunda kaliyor insan..bende uzatmicam ama zaten cok calisiyor goremiyorum h.ici..uzatirsam bebegimi de uzmus olucam o yuzden kapatirim konuyu ama cok kirildim unutmam bugunleri..

canim neden kasti yapsin, bence senin daha once dikkatini cekmeyen seyler, simdi hamilesin diye dikkatini cekmeye basladi....

bence bu durumu esinle paylas... mutlaka anlayis gostercektir.

merhaba 2012 şubat anneleri

ben 2011 şubat annesiyim..bebeğim 22 şubatta doğdu şimdi nerdeyse 5 aylık oldu ve nerdeyse emekliyecekk..geçen sene bu zamanlarda kıpırtılarını yeni hissetmeye başlamıştımm..sizin topiğinizi förünce ve bu kadar aktif olduğunu görünce duygulandımm

hepinize güzel, sorunsuz bir hamilelik diliyorum..sağ salim kuzularınızı kucağınıza alırsınız inşallah..

canım bence takma daha önce de alıyordur ama önemsemiyorsundur ya da dikkatini çekmiyordur şimdi bu dönemlerde hassasız baya. Adamlar hapşursa ne bağırıosun diyebilme potansiyelindeyiz

Oncelıkle hepınıze gunaydın arkadaslar,

Banucugum, sanırım hamıle oldugun ıcın bıraz hassassın.
Yoksa esın kasti olarak boyle bır davranısı nıcın yapsın kı?
Sen ıkınızın cocugunu tasıyorsun, o da mutlaka senın ıyı bır sekılde beslenmen gerektıgının bılıncını tasıyordur.
Belkıde su donemde marketlerde cok ıyı urunler bulunmuyordur, birde boyle dusun.
Londra da Turkıye de kı gıbı urunler bulman da guc, bılıyorsun.
Esın de, kotunun ıyısını secıp getırıyordur ve sen bır bayan olarak, ustelık de su an hassas bır bayan olarak begenmıyorsundur getırdıklerını.
Bence ginger'in yazdıgı gıbı yapabılırsın, hem degısıklık olur sana hemde esıne bıraz tuyolar verırsın bu konuda.

Ben anlamıyorum, mesela 8+4 ıken, 9 cıkması neye gore oluyor?
Dıyelım kı son haftaya kadar boyle ılerıde gıttı, bebek daha mı erken doguyor o zaman, gelısımını tamamladı dıye?
Benım bebegım sat a gore 4 gun gerıde, bu cok mu kotu bır durum?

Merhaba denız,
Rabbım bebegını sana ve babasına bagıslasın.
Bızde o guzel gunlerı saglıkla goruruz ınsallah.

Son düzenleme:
Aynen cnm ya benimde öyle. Başımın arkası kopacak sanıyorum o kadar yani. Ayakta gezemiyorum agrıdan nedendir acaba.

Aynen cnm ya benimde öyle. Başımın arkası kopacak sanıyorum o kadar yani. Ayakta gezemiyorum agrıdan nedendir acaba.

benimde ölüyorum agrıdan uyudum uyandım hala agrıyor ne yesem cıkarıyorum midem boş geziyorum günlerdir yediklerim 10 dk bile durmuyor midemde acaba aclıktan mı dedim ama yediğim de de gecmedi sanırım hormonal bi durum gözümü acamıyorum ensemden şakaklarıma kadar beynim zonkluyo sanki (( cok fenayım yaasabah eşimle tartıştık bi de işe geldim ağladım telefonumun alarmı calıyor diye kızdı tabi o tatilde evde yatıyor bende kızdım rahatsız mı odun ben işe gitmek zorundayım dedim nasıl uyancam vahiy mi incek tabi alarm kurcam cok sinirli oluyor sabahları yok yere bagırdı zaten hastayım ölüyorum cok kızdım ona cok öküz gibi uyuyodur hala 2 ay tatilde 2 dk alarm duysa nolur yani ben cıktıktan sonra akşama kadar yatıyo zaten bazen bu erkekler cok odun oluyolar

Canım benim, sakın böyle düşünme hiç öyle birşey yaparmı canım. Ne olur daha içten düşün.
Orda herşey türkiyedeki gibi değilki, belki gerçekten düzgün bulamadı ama sen sırf yiyesin diye aralarından seçmiştir.
Biz hassaslaşıyoruz kabul ama eşlerede biraz yükleniyoruz.
Biz anne olmaya güdüsel olarak evcilik oynadığımız yaştan beri hazırız.
Bebeklerimiz bedenimizde ve herşeyiyle hissediyoruz ama babalık öyle değil.
Babalar kucaklarına aldıkları zaman bu fikre inanıyorlar, alışıyorlar.
Bence bizlerin psikolojık durumdan çok onlarınki etkileniyor, odak noktamız birden bire bebeklerimiz oluyor.
Onlarda ikilem yaşıyor, sonra evin erkeği oldukları için maddi anlamda üstesinden gelebilir miyim endişeleri artıyor.
Düşünceli oluyorlar,
Tamam benim eşim bir çok konuda yardımcı ama onunda bu tarz sıkıntıları hissedebiliyorum ve konuşarak açmaya çalışıyorum.
Hak da veriyorum, sorumlulukları artıyor. Bizden daha kapsamlı düşünüyorlar.
Yani yüzeysel bakmamaya çalış hayatım, genel anlamda anne olan, hamile olan bizler olsak da babalarında konuşmaya ve ilgiye ihtiyaçları var.
Hamileyken kendimize yaptığımız en büyük yanlış, dünyanın etrafımızda dönmesini beklemek.
Ki bu olmasın zaten çünkü doğum sonrası acayip bir boşluğa düşebiliriz.

Biz eşinin bunları kasıtlı yapmadığına o kadar eminiz ki canım, sende buna inan.
Can taşıyorsun ve sen onun sevgilisisin. Böyle birşey onun düşüneceği en son şey bile değildir.
Dediğim gibi konuşmak en güzel şey, konuş küslük sokma araya.
Bugünlerin tadını beraber çıkarınca güzel çünkü.

oy maşallah, yerim onun emeklemesini :))
darısı başımıza canım, allah bebeğine ve size uzun ömürler versin.
Inşallah bizlerde seneye senin gibi böyle girip yeni annelere iyi dileklerde bulunuruz.

Günaydın canlarımm....

Bugün ilk defa kustum içimde hiçbişey kalmadı ama yediklerim içimde kalsaydı daha çok sevinecektim...

Sizler napıyorsunuzzz

günaydın kızlarr..sürekli cenaze evinde oldugum için giemiorumpek.. benim annem de rahatsız.. neyse mothercare de % 50 ye varan indirim varr.. sezonn sonlarından faydalanın kızlarrr.. önümüzde 2 indirim daha var.. simdikk ben forum a gidince mothercare in müdür yardımcısı arkadasım rica edicem indirimi msj atsın die. sizede haber veririm deli ucuzluk oluo. biri de bana hello baby nin indirimini biliosa sölesinn.. orasıda enfes seyler satıyo

Günaydın canlarımm....

Bugün ilk defa kustum içimde hiçbişey kalmadı ama yediklerim içimde kalsaydı daha çok sevinecektim...

Sizler napıyorsunuzzz

Günaydın tatlım..
Çok şükür bir kerecik kustum şu güne kadar..
Bugün üşenmezsem pantolon bakmaya gitcem iş çıkışı..
Gerçi bulabileceğimide düşünmüyorum diktircem sanırım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…