- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.061
günaydın kızlarr..sürekli cenaze evinde oldugum için giemiorumpek.. benim annem de rahatsız.. neyse mothercare de % 50 ye varan indirim varr.. sezonn sonlarından faydalanın kızlarrr.. önümüzde 2 indirim daha var.. simdikk ben forum a gidince mothercare in müdür yardımcısı arkadasım rica edicem indirimi msj atsın die. sizede haber veririm deli ucuzluk oluo.biri de bana hello baby nin indirimini biliosa sölesinn.. orasıda enfes seyler satıyo
iyidir canım yok bir yaramazlık. Cuma gününü bekliyorum dört gözle bende
bebişleri görücem inş.
Evrim hanıma devammı cnm sen ben bıraktımm:26:
Günaydın kızlar :92::92::92:
Bebek odasını nasıl düşünüyorsunuz? Büyüyen karyola daha kullanışlı olur gibime geliyor.Mothercare de büyüyen karyola yokmuş ve zaten fiyatları birazcıcık uçmuş bir oda takımı hesaplattırdım 3.750 çıktı :26:Benim yatak odam bile yaptırdığım halde 2.500e mal oldu bana
ya sorma canım eşim ne dese iyi odayı sarı kırmızıya boyayacakmış had io neyse eşyalara donuna kadar galatasaraylı olcakmışş kız olsa bilee :)) öyle kız odası mı olur pembeli morlu olur deli ediyor beni yaa gs nin kız taraftarı yokmuymuş tabiki doğuştan fanatik olcakmış şimdilk ses etmedm olmaz dedim ama eminim tartışcaz tüm oda duvarlar olurmu hele ki kız cocuguna ayy delircemm maça götürcekmiş minnack bebek yaa ne işi var mactaa aslanım diye seviyo karnımı yavru aslan napıyo diyo bende gs liyim de bu kadarda olmaz ki ya ben fb li olsaydım dedim evlenmezdim ki dedi pess dedim pess
HahahhaBen de Galatasaraylıyım ama hayatta istemezdim, ne yap et ikna et, kırmızı çocuğu asabi yapıyormuş felan de
Ben oda takımını bembeyaz almak istiyorum.Odayı kağıt kaplatıcam, renkleri nevresimi halısı ve dekorlarında kullanıcam kısmetse.Çok renk geçti aklımdan ama yine de kıza toz pembe ve gümüşlü grili renkler kullanmaya karar verdim.Erkek olursa da açık mavi ve sütlü kahve olabilir :87:
Bebek odasını nasıl düşünüyorsunuz? Büyüyen karyola daha kullanışlı olur gibime geliyor.Mothercare de büyüyen karyola yokmuş ve zaten fiyatları birazcıcık uçmuş bir oda takımı hesaplattırdım 3.750 çıktı :26:Benim yatak odam bile yaptırdığım halde 2.500e mal oldu bana
evet bende hafta sonu baktım beşikleri çok güzel.
Benim fikrim şöyle oda için, yeğenime bebekliğinde çok güzel bir oda takımı alındı büyüyen karyolalılardan.
Ama çocuk bebekliğinden beri onu gördüğü için, şimdi yeni oda için tutturmuş durumda barbieli takımlardan istiyor.
Birazda bana yeğenim fikir vermiş oldu aslında,
Dedimki zaten 5 6 yaşına geldiklerinde kendi istedikleri olsun isteyecekler, iyisimi şimdi çok abartı birşeye kaçmamak.
bursada en uygun takım, 2.500 den başlıyor oda ahşap değil mdf sıkıstırma+ahşap vs.
ikeaya gittik hafta sonu ve malüm bebeklerim ikiz olacağı için odadaki ihtiyaçlarda ona göre artacak,
biz karar verdik sayılır,
bu beşikten iki tane
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.
bu dolaptan iki tane
bu şifonyerden iki tane
ve bir tanede
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş. bu raftan alacağım.
iki dolabın arasına şifonyerlerden birini ve üzerine duvar rafını koymayı düşünüyorum. Duvar rafındaki gözlere de hasır sepetlerin içine bezlerini kremlerini koymayı düşünüyorum.
dolapların karşısındaki duvara da iki beşiği ve arasına diğer şifonyeri koyucam.
Güzel ve uygun olacak, doğum sonrası çalışmayacağım için çok borca girmek istemiyorum.
Böyle bir oda yaklaşık 1.500 tl ye gelecek iki bebeğimiz için.
Büyüdüklerinde de yine ikeada aynı takımların büyük yatakları var, onlarla değiştirilebilir.
Yada o zamanın şartlarına göre düşünürüz yine.
slmmm uzun zamandır gelemedim arkadaşlar benda aşırı miğde bulantısı vardı
daha fazla dayanamadım ailemin yanına geldim yoksa açlıktan ölcektim oralarda....
sizler nasılsınız nasıl geçiyo günlariniz...
Hoşgeldin karatscım, bizlerde bi yaramazlık yok çok şükür, ben yarın 2li teste gidicem.Geldiğimde neler yaşadığımı paylaşırım.
oooo süpermiş canım inşallah güzel haberlerle gelirsin...
bende 10 ağust.da inşallah yaptırcam testi..bu sefer eşimde olcak yanımda inşallah :69:
Amin canım inşallah hepimiz çok güzel haberler alırızHadi bakalım 2lileri bitirelim cinsiyet heyecanına başlıcaz
Günaydın tatlım..
Çok şükür bir kerecik kustum şu güne kadar..
Bugün üşenmezsem pantolon bakmaya gitcem iş çıkışı..
Gerçi bulabileceğimide düşünmüyorum diktircem sanırım :S
evet bende hafta sonu baktım beşikleri çok güzel.
Benim fikrim şöyle oda için, yeğenime bebekliğinde çok güzel bir oda takımı alındı büyüyen karyolalılardan.
Ama çocuk bebekliğinden beri onu gördüğü için, şimdi yeni oda için tutturmuş durumda barbieli takımlardan istiyor.
Birazda bana yeğenim fikir vermiş oldu aslında,
Dedimki zaten 5 6 yaşına geldiklerinde kendi istedikleri olsun isteyecekler, iyisimi şimdi çok abartı birşeye kaçmamak.
bursada en uygun takım, 2.500 den başlıyor oda ahşap değil mdf sıkıstırma+ahşap vs.
ikeaya gittik hafta sonu ve malüm bebeklerim ikiz olacağı için odadaki ihtiyaçlarda ona göre artacak,
biz karar verdik sayılır,
bu beşikten iki tane
bu dolaptan iki tane
bu şifonyerden iki tane
ve bir tanede
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş. bu raftan alacağım.
iki dolabın arasına şifonyerlerden birini ve üzerine duvar rafını koymayı düşünüyorum. Duvar rafındaki gözlere de hasır sepetlerin içine bezlerini kremlerini koymayı düşünüyorum.
dolapların karşısındaki duvara da iki beşiği ve arasına diğer şifonyeri koyucam.
Güzel ve uygun olacak, doğum sonrası çalışmayacağım için çok borca girmek istemiyorum.
Böyle bir oda yaklaşık 1.500 tl ye gelecek iki bebeğimiz için.
Büyüdüklerinde de yine ikeada aynı takımların büyük yatakları var, onlarla değiştirilebilir.
Yada o zamanın şartlarına göre düşünürüz yine.
slmmm uzun zamandır gelemedim arkadaşlar benda aşırı miğde bulantısı vardı
daha fazla dayanamadım ailemin yanına geldim yoksa açlıktan ölcektim oralarda....
sizler nasılsınız nasıl geçiyo günlariniz...
selam guzel anneler
yarın bende 2lı teste gıdıcem doktorun kendı yeri
acaba bende normal ucretı harıcınde test ıcınde para alırmı?
bıde kan testı yapılıyor dımı onuda hastanede yaptırıcam galıba
bıde bebegıme ılk kıyafetlerını aldım
cok mınıkler bır an once dogarda gıydırırım ınsallah
Bende aynı dusuncedeyım.
Usenmezsem bugun ıs cıkısı bır ıkı parca gıysı alacagım kendıme.
Artık eteklerımı gıyınemıyorum ):
Lcw de hamıle pantolonları gormustum, onlardan almayı dusunuyorum.
Sende bır bak oraya ıstersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?