2012 Şubat Anneleri

Ben ilk dönemlerde çok fazla marka tercih etmek istemiyorum 2 gün giyecekler çünkü sonra büyüyecekler ilerleyen yaşlarda alırım uzun süre giyer...Ama çantası arabası puseti falan chiccodan düşünüyorum çok güzeller

Günaydın kızlar :92::92::92:
Bebek odasını nasıl düşünüyorsunuz? Büyüyen karyola daha kullanışlı olur gibime geliyor.Mothercare de büyüyen karyola yokmuş ve zaten fiyatları birazcıcık uçmuş bir oda takımı hesaplattırdım 3.750 çıktı :26:Benim yatak odam bile yaptırdığım halde 2.500e mal oldu bana

ya sorma canım eşim ne dese iyi odayı sarı kırmızıya boyayacakmış had io neyse eşyalara donuna kadar galatasaraylı olcakmışş kız olsa bilee :)) öyle kız odası mı olur pembeli morlu olur deli ediyor beni yaa gs nin kız taraftarı yokmuymuş tabiki doğuştan fanatik olcakmış şimdilk ses etmedm olmaz dedim ama eminim tartışcaz tüm oda duvarlar olurmu hele ki kız cocuguna ayy delircemm maça götürcekmiş minnack bebek yaa ne işi var mactaa aslanım diye seviyo karnımı yavru aslan napıyo diyo bende gs liyim de bu kadarda olmaz ki ya ben fb li olsaydım dedim evlenmezdim ki dedi pess dedim pess

Hahahha Ben de Galatasaraylıyım ama hayatta istemezdim, ne yap et ikna et, kırmızı çocuğu asabi yapıyormuş felan de
Ben oda takımını bembeyaz almak istiyorum.Odayı kağıt kaplatıcam, renkleri nevresimi halısı ve dekorlarında kullanıcam kısmetse.Çok renk geçti aklımdan ama yine de kıza toz pembe ve gümüşlü grili renkler kullanmaya karar verdim.Erkek olursa da açık mavi ve sütlü kahve olabilir
:87:

bende beyaz ağırıklı istiyordum ama benm yatak odam beyaz ve cok zorlanıyorum cok zor oluyor temizliği bi toz bi tüy hemen belli oluyor o yüzden sanırım beyaz yapamam bebek bi de cok kirletir dökülür sacılır acık renkler olur pembe mor mavi lila gri tatlı renkler olsun ama sarı kırmızı olmaz ki yaaaaa düşünsene kız olursa dışarı cıkarsak millet erkek sanar hayatımda öyle kız görmedm hayatta kabul etmem kavga sebebi olur :)

evet bende hafta sonu baktım beşikleri çok güzel.
Benim fikrim şöyle oda için, yeğenime bebekliğinde çok güzel bir oda takımı alındı büyüyen karyolalılardan.
Ama çocuk bebekliğinden beri onu gördüğü için, şimdi yeni oda için tutturmuş durumda barbieli takımlardan istiyor.
Birazda bana yeğenim fikir vermiş oldu aslında,
Dedimki zaten 5 6 yaşına geldiklerinde kendi istedikleri olsun isteyecekler, iyisimi şimdi çok abartı birşeye kaçmamak.
bursada en uygun takım, 2.500 den başlıyor oda ahşap değil mdf sıkıstırma+ahşap vs.

ikeaya gittik hafta sonu ve malüm bebeklerim ikiz olacağı için odadaki ihtiyaçlarda ona göre artacak,
biz karar verdik sayılır,

bu beşikten iki tane

IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.
bu dolaptan iki tane
bu şifonyerden iki tane
ve bir tanede
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş. bu raftan alacağım.

iki dolabın arasına şifonyerlerden birini ve üzerine duvar rafını koymayı düşünüyorum. Duvar rafındaki gözlere de hasır sepetlerin içine bezlerini kremlerini koymayı düşünüyorum.

dolapların karşısındaki duvara da iki beşiği ve arasına diğer şifonyeri koyucam.

Güzel ve uygun olacak, doğum sonrası çalışmayacağım için çok borca girmek istemiyorum.
Böyle bir oda yaklaşık 1.500 tl ye gelecek iki bebeğimiz için.
Büyüdüklerinde de yine ikeada aynı takımların büyük yatakları var, onlarla değiştirilebilir.
Yada o zamanın şartlarına göre düşünürüz yine.

slmmm uzun zamandır gelemedim arkadaşlar benda aşırı miğde bulantısı vardı
daha fazla dayanamadım ailemin yanına geldim yoksa açlıktan ölcektim oralarda....

sizler nasılsınız nasıl geçiyo günlariniz...

Ay canım çok güzel, fiyatı da çok uygun.Dediklerinde haklısın ben 5-6 yaşlarında kendi istediklerini yaptırcaklarını tamamen unutmuşum Ama şansıma burda ikea yok, olsaydı ben de gidip bakardım.Netten de almak pek cazip gelmiyor mobilyayı.Bi çıkıp fiyat araştırması yapmam lazım.

Hoşgeldin karatscım, bizlerde bi yaramazlık yok çok şükür, ben yarın 2li teste gidicem.Geldiğimde neler yaşadığımı paylaşırım.

Hoşgeldin karatscım, bizlerde bi yaramazlık yok çok şükür, ben yarın 2li teste gidicem.Geldiğimde neler yaşadığımı paylaşırım.

oooo süpermiş canım inşallah güzel haberlerle gelirsin...
bende 10 ağust.da inşallah yaptırcam testi..bu sefer eşimde olcak yanımda inşallah :69
:

canım ben de geçen gece heveslendim şöyle bi internetten araştırdım hem çok uygun em de hoşuma giden bi takım buldum.beşiği büyüybilen beşiklerden çocuk ilkolu bitirene kada bu odayı rahatlıkla kullanabilir.beşiği söküldüğünde genç yatağı ve çalışma masasına dönüşüyo.çekmceler de komidin olara kullanılıyo

Ader Efes Byyebilen Beikli Bebek Odas Takm

yukarıdaki linke tıklayın bakalım beğenecemisiniz

Son düzenleme:

Bende aynı dusuncedeyım.
Usenmezsem bugun ıs cıkısı bır ıkı parca gıysı alacagım kendıme.
Artık eteklerımı gıyınemıyorum ):
Lcw de hamıle pantolonları gormustum, onlardan almayı dusunuyorum.
Sende bır bak oraya ıstersen.

Duygu
Dun butun gun bu besıklere, raflara baktım ve lıste yaptım, sunu sunu alacagım dıye
Aksam da esıme anlatıyorum, buraya su buraya bu dıye.
Ama bızım cocuk odası yapacagımız oda cok kucuk ):
Su an calısma odası aslında, o nedenle bır tane kanepe ve kıtaplık var, yerlerde kıtap dızılı.
Mecburen onlar duracak, bende bebek besıgını 1 yasına kadar kendı odamıza koymayı dusunuyorum.
Sımdıkı calısma odası, 7 ay sonrakı cocuk odasına da kanepe+kıtaplık+raf+gardrop koyarım.
Sonra zaten Allah ızın verırse 3+1 almayı dusunuyoruz.
Anlayacagınız sımdılık oyle cok ozenerek bır oda hazırlayamayacagım ):

Hosgeldın canım.
Bızde bır degısıklık yok.
Benım mıde bulantım azaldı, bılmıyorum acaba korkmalı mıyım?
Artık neredeyse hamıle degılmısım gıbı gelıyor bana.
Sadece sıgara kokusu mıdemı bulandırıyor.
Ve zaman zaman kasıklarım agrıyor.
Umarım her hangı bır sorun yoktur.

selam guzel anneler
yarın bende 2lı teste gıdıcem doktorun kendı yeri
acaba bende normal ucretı harıcınde test ıcınde para alırmı?
bıde kan testı yapılıyor dımı onuda hastanede yaptırıcam galıba

bıde bebegıme ılk kıyafetlerını aldım
cok mınıkler bır an once dogarda gıydırırım ınsallah

ınsallah test sonucu senı mutlu eder canım.
Sorularının cevabını bılmedıgım ıcın yanıt veremıyorum.
Acıkcası ben bebısın ıcın aldıklarını merak ettım :97:
Bızımle paylasır mısın dıyecektım

Tatlım ben bir kaç hafta öncede gittim baktım LCW ye ama sadece beyaz keten pantolon vardı ve bedenleri çok büyüktü bide yazlık şortlar vardı hamileler için.. ben ince kottan istiyorum ama bakalım inş. gelmiştir bugün yine bir bakmayı düşünüyorum.. Burda başka öle hamile kıyafetleri satan mağazada yok ..:S Olmadı bir tane diktircem şimdilik memlekete gidince daha düzgün birşeyler almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…