- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.581
günaydın canım. cevizleri olduğu gibi blendırdan geçir, toz gibi oluyor zaten, sonra al koy bir kavanoza. ben her sabah 1 çay kaşığı ceviz atıyorum kahvaltısına
aynen benim de hala ısrarla saçlarım dökülüyor. ben de kestirmiştim saçları, hem de bayağı kısa ama önüne geçemiyorum. zamana bıraktık artık. inşallah en kısa zamanda biter bu dökülmeler.
bizimki kaşık mamasını çok seviyor. ama sebze püresini dün yine yemedi. midesi bulanıyor. ne yapıcam bilmiyorum. annem tarhana yapmıştı geçen kış. ondan versem mi acaba?
hugocuk bu arada benim yaptığım yoğurtlar neden sulu oluyor acaba? ilk yaptığım yoğurt biraz sıvıydı. sonra hep son yaptığım yoğurdu maya olarak kullandım, öyle sulu sulu gidiyor hep. ondan mı acep?
aynen benim de hala ısrarla saçlarım dökülüyor. ben de kestirmiştim saçları, hem de bayağı kısa ama önüne geçemiyorum. zamana bıraktık artık. inşallah en kısa zamanda biter bu dökülmeler.
bizimki kaşık mamasını çok seviyor. ama sebze püresini dün yine yemedi. midesi bulanıyor. ne yapıcam bilmiyorum. annem tarhana yapmıştı geçen kış. ondan versem mi acaba?
hugocuk bu arada benim yaptığım yoğurtlar neden sulu oluyor acaba? ilk yaptığım yoğurt biraz sıvıydı. sonra hep son yaptığım yoğurdu maya olarak kullandım, öyle sulu sulu gidiyor hep. ondan mı acep?
herkeşlere selam
sinem cevizlerin kabukları ne oluyor, kötü olmuyor mu yutarken
bende zamana bıraktım artık kel kalana kadar yolu var:)
buarada bu kaşık mamalarını tam ölçüsüne göre yapıp tamamınımı yediriyosunuz??
ben 2 kaşıktan yapıyorum kafama göre
yarm kase oluyor
onunda yarısını ancak yedirebiliyorum
zaten sadece gece yatmadan önce veriyorumpeşinede emziriyorum ama azmı geliyordur acaba şüpheye düşüyorum
siz hepsinimi yediriyosunuz????
merhaba canım
benim drum saç dökülmelerinin bi süre daha devam edeceğini ama sonradan tekrar çıkacağını söyledi. vitamin (elevit) kullanabilirsin dedi.
ben de kaşık mamasının mantığını çok çözemedim. onun yerine evde yaptıklarımız daha sağlıklı gelio bana. ben de ilk defa dün oğluşuma patates havuç ve kabak haşladım verdim çok severek yedi
pukicim sen hangi şehirdesin? kızın mı var oğlun mu? bir de adı nedir yavrunun? sorularım bu kadar.
ben istanbul'dayım, bir kızım bir de oğlum var. tanıştığımıza memnun oldum :93:
selam annişler...
bugün her bebeğin başına gelen o elim kaza başımıza geldi.malesef yataktan düştü tosun kızsabah altını yıkadım biraz havalansın diye yatakta bıraktım elimi yüzümü yıkamaya gittim ki bir gümbürtü bizimki avazı çıktığı kadar bağırıyor.hemen soğuk suyla ellerini ayaklarını ovduk başını kontrol ettik emzirdim biraz sustu ama 1 saat ağladı çocuğum.internette 50 cm ve aşağısı tehlikesiz diyor bizimkini hesapladık 47cm.gün içinde huysuz olur diye düşündüm ama bir şeyi yoktu.artık yastıklardan kale yapıp öyle gidiyorum...böyle işte çok çok çok dikkat edin çift kişilik yatağın ortasındaydı bebiş...
merhaba annişler;
ben de 21 şubat annesiyim. uzun zamandır burayı sürekli okuyor, ben de yazmak istiyordum ama üyelik olmamda bi sıkıntı çıkmıştı. halbuki size doğum hikayemi, emzirmede yaşadığım sıkıntıları, ek gıdaya geçiş maceralarımızı vs anlatacaktım. artık bundan sonra inş
tekrar merhaba :)
13 şubattttt anneyim artıkkkk annneee:) kızım varlık sebebimdir.oyüzden bende hoşgeldim:)
pukicim sen hangi şehirdesin? kızın mı var oğlun mu? bir de adı nedir yavrunun? sorularım bu kadar.
ben istanbul'dayım, bir kızım bir de oğlum var. tanıştığımıza memnun oldum :93:
Canım ben Ankaradayım. gözümün bebeği,bi tanecik oğluşum var :) adı da Tuna.
ben de çok memnun oldum.
not: yeni üye olduğum için smiley kullanmayı ve lilypie uygulamalarını bilmiyorum. eski usul yazıyorum işte
ben de çok memnun oldum.
not: yeni üye olduğum için smiley kullanmayı ve lilypie uygulamalarını bilmiyorum. eski usul yazıyorum işte
kabukları mı? canım zaten un gibi oluyor, nasıl takılacak ki kabukları? sen at bak blendıra, nasıl oluyor. inan kabukla neyi kastettiğini anlamadım. bildiğin marketten ceviz alıyorum, oturupta cevizlerin kabuklarını kırmıyorum
rondoda çektim cevizleri
tekrar denicem bakalım
ben de çok memnun oldum.
sen Ankara'nın neresinden
Ben de Ankaradayım
hoşgeldin pukicim şubat anneleri arasına.hikayeni merakla beklıyorum emrzrme problemi yaşayan biri olarak benzerlıklermz varmı yokmu..insan basına gelen şeylerin kendsnden başkasında da oldgnda görünce tek olmadgna sevınıyo.kendnsni anlayablcek bırılernın olduğunu bılmek rahatlatıyo yani:) tekrar hoşgeldiiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?