2012 Şubat Anneleri

merhaba canım
benim drum saç dökülmelerinin bi süre daha devam edeceğini ama sonradan tekrar çıkacağını söyledi. vitamin (elevit) kullanabilirsin dedi.
ben de kaşık mamasının mantığını çok çözemedim. onun yerine evde yaptıklarımız daha sağlıklı gelio bana. ben de ilk defa dün oğluşuma patates havuç ve kabak haşladım verdim çok severek yedi

bende zamana bıraktım artık kel kalana kadar yolu var:)
buarada bu kaşık mamalarını tam ölçüsüne göre yapıp tamamınımı yediriyosunuz??
ben 2 kaşıktan yapıyorum kafama göre
yarm kase oluyor
onunda yarısını ancak yedirebiliyorum
zaten sadece gece yatmadan önce veriyorumpeşinede emziriyorum ama azmı geliyordur acaba şüpheye düşüyorum
siz hepsinimi yediriyosunuz????

herkeşlere selam

sinem cevizlerin kabukları ne oluyor, kötü olmuyor mu yutarken

kabukları mı? canım zaten un gibi oluyor, nasıl takılacak ki kabukları? sen at bak blendıra, nasıl oluyor. inan kabukla neyi kastettiğini anlamadım. bildiğin marketten ceviz alıyorum, oturupta cevizlerin kabuklarını kırmıyorum

bende 2 kaşık mamayı 1 çay bardağı suyla yapıyorum biraz sulu olunca daha rahat yiyo
kavga dövüş hepsini yedirmeye çalışıyoruz ama çok az bırakıyo tabağın dibinde

bana da doktorum elevit kullanabilirsin dedi. o dedikten sonra bir hafta kadar içtim sonra bıraktım. bırakmadım da unuttum aslında. sonra da kaldı.

kaşık mamasını ben ölçüsüne göre yapmıyorum, göz kararı yiyeceği kadar döküp, suyunu da kendim ayarlıyorum. biraz sıvı kıvamda olursa severek yiyor. yarım kase kadar oluyor. o da yetiyor sanırım bizimkine.

pukicim sen hangi şehirdesin? kızın mı var oğlun mu? bir de adı nedir yavrunun? sorularım bu kadar.

ben istanbul'dayım, bir kızım bir de oğlum var. tanıştığımıza memnun oldum :93:

[/B]
pukicim sen hangi şehirdesin? kızın mı var oğlun mu? bir de adı nedir yavrunun? sorularım bu kadar.

kız sen istanbulun neresindensin ? bende istanbuldayım

Canım çoook geçmiş olsun

Hoşgeldin
Sen anlat doğum hikayeni ve diğerlerini ben dinlerim valla

13 şubattttt anneyim artıkkkk annneee:) kızım varlık sebebimdir.oyüzden bende hoşgeldim:)

Benimkide 13 Şubatlı :) 14 ünü bekleyemedi :)
Hoşgeldin

Benim minnoş kızım sümüklü böcek oldu
Burnu akıyo
Aksırıyor, tıksırıyo, öksürüyo
Ateşi yok şükür
Bi iyileşseydi garibim
Annem de bi srü hediye alıp hasta ziyaretine gelmiş :)
Bizim minik hasta bahane ile yine bi sürü ciciye sahip oldu

Canım ben Ankaradayım. gözümün bebeği,bi tanecik oğluşum var :) adı da Tuna.
ben de çok memnun oldum.
not: yeni üye olduğum için smiley kullanmayı ve lilypie uygulamalarını bilmiyorum. eski usul yazıyorum işte

hoşgeldin pukicim şubat anneleri arasına.hikayeni merakla beklıyorum emrzrme problemi yaşayan biri olarak benzerlıklermz varmı yokmu..insan basına gelen şeylerin kendsnden başkasında da oldgnda görünce tek olmadgna sevınıyo.kendnsni anlayablcek bırılernın olduğunu bılmek rahatlatıyo yani:) tekrar hoşgeldiiiinnnn

Sen ceviz ici almissindir marketlerde oyle satiliyo zaten yoksa kabukla olmaz:))

sen Ankara'nın neresinden
Ben de Ankaradayım

söğütözündeyim canım. peki ya sen ?

betülcüm hoşbulduk :)
doğumdan sonraki ilk günler hiç sütüm gelmedi oğlum sürekli ağlıyodu. hastanelerde olan gögüs pompalarından kiraladık da zorla geldi biraz. tabi ananemin "senin sütün yok, bu çocuk aç kalıo" lafları da psikolojimi iyiden iyiye bozdu. ama pompa işe yaradı da ağlamaları azaldı. ama şimdi bile çok emmio, geceleri bi iki dk emio o kadar, ben de devam sütü veriyorum. bi de bana senin sütün yaramıyo o yüzden bu çocuk zayıf diyorlar. yani hala bu işi çözemedim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…