- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.541
bu saatten sonra memeye düşmesi iyi değil
emerek doyup ek gıdalara karşı koyuyorlar
ama hiç emmiyo canım ya, memeyi görünce bağırıyo ağlıyo, uykuda versem 30sn. bile emmiyo atıyo hemen
bunun üstüne birde yorgunluk uykusuzluktan sütümde azaldı sağamıyorumda
aç kalsada emmiyomu
malesef emmiyo, dün akşam 17.30'da çorba içti bilerek başka bişey vermedim akşam 21.30 oldu açlıktan ağlıyo yinede memeye karşı koyuyo, mamasını yedi sonrada uyudu, uyuduktan sonra ve sahurda denedim yine emmedi
malesef emmiyo, dün akşam 17.30'da çorba içti bilerek başka bişey vermedim akşam 21.30 oldu açlıktan ağlıyo yinede memeye karşı koyuyo, mamasını yedi sonrada uyudu, uyuduktan sonra ve sahurda denedim yine emmedi
Benim kızım da sürekli dönüyor uykusunda. Dönüp de uyansa hiç olmazsa sesine kalkar düzeltirim ama benimki uyuyor o haldeyken. Nisane gibi ben de yastıklarla kapatmaya çalıştım yanlarını ama onları da kaldırıp atıyor, hatta onun bebişi gibi benimki de yastığı yüzüne kapatıyor, bu durum daha da tehlikeli oldu. Eskiden hiçbir gürültüye uyanmayan ben, saat başı ses olmasa da kalkıp kontrol ediyorum nefes alıp almadığını. Bazen yastığını alıyorum ki yumuşak yüzeye gömülüp uyumasın diye. Yatağı daha sert sonuçta, kafasını azıcık çevirince nefes alabiliyor. Daha başka çözüm bulursanız buraya yazarsanız sevinirim. Gerçekten takıntı olduk artık bende de. Allahım sen koru bebeklerimizi...
selam millet
oğluma nazar deydi
geceleri deliksiz uyuyan oğlum iki gecedir saat başı ağlayarak uyanıyo
kuşların sesindenmi korkuyodur nedir anlamadım
Canim ben kullaniyorum hipp 7 tahilli normal ilik suya katiyom oldu bitti:) ustunde baska bisi yaziyoda ne bilim ordada normal mama yapin ustune katin diyo karisimi kaynatmiyosun bence yada ben yanlis okudum:)
ek gıdaya başladınızmı nasıl gidiyo iştahı nasıl hala emiyomu
kaç zamandır yoktun sorular birikti tabisi
kız ben de sordum oku bak cevapla:)))ek gıdaya gecen ay gectık ama meyve püresı,sebze corbası ve
pirinçunlu muhallebı werdı tek..ben olayı anlayıp werene kadar ay bıttı..sıcakta cok emmıyor ama,
şükür dewam emmeye ...benım kız daha cok bızım masaya yalanarak bakıyorbızım gıdalara gecınce
obez olcak gıbı
zaten şimdilik bizdede böyle
ya bak sen yanlış anlamışsın kaşık maması pişirilmez
suyu kaynatıp ılıyınca kaşık mamasını eklersin tamamdır
kusmalar geçti değilmi
Hipp'in tahıllı kasık mamasını kullanan var mı aranızda??Tok tuttugunu duymustum ve almıstım ama yapılıs seklı
sut ve suyla kaynatarak yapılıyor ve o kadar pütür pütür ve katı oldu kı sanırım bır yerde yanlıs yaptım cogu
çöpte yerını aldı ılk denemem basarısız oldu:( kullanan bılen varmı??
hemşire seni gördükçe hamile olasım geliyooo
selam annişler...
bugün her bebeğin başına gelen o elim kaza başımıza geldi.malesef yataktan düştü tosun kızsabah altını yıkadım biraz havalansın diye yatakta bıraktım elimi yüzümü yıkamaya gittim ki bir gümbürtü bizimki avazı çıktığı kadar bağırıyor.hemen soğuk suyla ellerini ayaklarını ovduk başını kontrol ettik emzirdim biraz sustu ama 1 saat ağladı çocuğum.internette 50 cm ve aşağısı tehlikesiz diyor bizimkini hesapladık 47cm.gün içinde huysuz olur diye düşündüm ama bir şeyi yoktu.artık yastıklardan kale yapıp öyle gidiyorum...böyle işte çok çok çok dikkat edin çift kişilik yatağın ortasındaydı bebiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?