- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.561
muz bizde bile ishali durdurmak için yeniliyor bebişte naapmaz ki..ben tatsız tuzsuz çorbalar yerine bizim yediklerimizden azar azar vermeye başladım 3-4 kaşık falan.pütürlü pütürlü alışsın .diğer türlü çoğu bebek yemiyor zaten.bir de kavanozda satılan mamalar raf ömrü uzasın diye katkı illa ki oluyordur en iyisi doğal eskilerin biz bebekkken yedirdiği çorbalar diye düşündüm
selam annişler...
bugün her bebeğin başına gelen o elim kaza başımıza geldi.malesef yataktan düştü tosun kızsabah altını yıkadım biraz havalansın diye yatakta bıraktım elimi yüzümü yıkamaya gittim ki bir gümbürtü bizimki avazı çıktığı kadar bağırıyor.hemen soğuk suyla ellerini ayaklarını ovduk başını kontrol ettik emzirdim biraz sustu ama 1 saat ağladı çocuğum.internette 50 cm ve aşağısı tehlikesiz diyor bizimkini hesapladık 47cm.gün içinde huysuz olur diye düşündüm ama bir şeyi yoktu.artık yastıklardan kale yapıp öyle gidiyorum...böyle işte çok çok çok dikkat edin çift kişilik yatağın ortasındaydı bebiş...
selam annişler...
bugün her bebeğin başına gelen o elim kaza başımıza geldi.malesef yataktan düştü tosun kızsabah altını yıkadım biraz havalansın diye yatakta bıraktım elimi yüzümü yıkamaya gittim ki bir gümbürtü bizimki avazı çıktığı kadar bağırıyor.hemen soğuk suyla ellerini ayaklarını ovduk başını kontrol ettik emzirdim biraz sustu ama 1 saat ağladı çocuğum.internette 50 cm ve aşağısı tehlikesiz diyor bizimkini hesapladık 47cm.gün içinde huysuz olur diye düşündüm ama bir şeyi yoktu.artık yastıklardan kale yapıp öyle gidiyorum...böyle işte çok çok çok dikkat edin çift kişilik yatağın ortasındaydı bebiş...
merhaba annişler;
ben de 21 şubat annesiyim. uzun zamandır burayı sürekli okuyor, ben de yazmak istiyordum ama üyelik olmamda bi sıkıntı çıkmıştı. halbuki size doğum hikayemi, emzirmede yaşadığım sıkıntıları, ek gıdaya geçiş maceralarımızı vs anlatacaktım. artık bundan sonra inş
tekrar merhaba :)
merhaba benimde bi dönem öyle oldu malesef emmek istemiyordu en son uykusu geldiğinde yatağın üzerine koydum bende yanına yatıp memeyi öyle verdim uyuyuncada emdi şimdilik öyle idare ediyoruz geceleri de kucağımda uykuluyken oğlum emziriyorum bi de ben o ara biberonla su meyve suyu veriyordum ondan olduğunu düşünüyorum şimdi kaşık yada alıştırma bardağıyla veriyorum
offff emmeyen bebek çok zor
doktora sorsan aç bırak bak nasıl emer diyo
palavra hep
Baştan beri hiç emmedi mi? Benimki şu aya geldi daha bir kere emmedi, çok uğraştım nafile. O duyguyu hiç yaşayamadım. Hep sağarak verdim. Başlarda sütüm çıkmıyordu sonra sık sık sağmaya başladım, yılmadım. Sana nacizane tavsiyem; evet sağarak vermek çok zor, stresli ama hiç bıkma 20 cc bile çıksa sağ, sıklaştır sağmalarını mutlaka artacaktır.
mozpcum sanırım 3 aylık filandı oğlum bianda sağ göğsümü almamaya başlamıştı
diğerinide zorla alıyodu
sağlık ocağına gittim orda hemşireler tutturdu orda emdi gıkı çıkmadan fakat eve gelince yine emmiyodu
netten biraz araştırdım iletişim filan diyodu
bende yatırdım kucağıma verdim memeyi tabiki istemiyo bağırıyo
konuşmaya başladım tatlı tatlı sakin sakin
kocaman açtı gözlerini beni dinliyo çok şaşırdı niyeyse
konuşmaya devam ediyorum derken iki kere memeyi çekiyo bırakıyo sonra bana bakıyo ben aynen devam ediyorum arada başınıda okşuyorum öpüyorum filan
memeyi çekiyo ama öylesine yani süt geldiği filan yok doğru dürüst çekmediği için
böyle böyle 1 saat geçti emdi filan
ertesi gün aynı saatte mızlanmaya başladı aldım kucağıma rahat edeceği şekilde yorganını koydum aynen konuşuyorum
bu sefer daha istekliydi emiyo emiyo bırakıyo bana bakıyo dinliyo cevap veriyo huu huu diye
şimdi her akşam huy edindi 1 saat bunu yapıyoruz iki kere çeker döner tvye bakar bana bakar konuşur sonra yine emer
üstelik bunu tok karnına yapıyo
işimi gücümü bitiririm bunu yaparız oyunumuz bu
o kadar seviyoki bu oyunu eşimlede oynamak istiyo bulamayıncada ağlıyo
sen çalışıyosun gündüz başkası bakıyo seviyoya sanırım anneye kızıyorlar
çünkü ne zaman annem gelse oğlumu çok seviyo kucağından düşürmüyo herşeyini o yapıyo bende biraz ev işi temizlik yapıyorum filan 2 gün oğlumun hiç sesi çıkmıyo yaramazlıkta yok öyle sessiz sakin annemi izler
üçüncü gün kıyamet kopar başlar huysuzluğu
annem gittimiydi hiç sormaaaaa sinirinden dövecek beni o derece fena bir çocuk oluyo
takii saatlerce konuşup ilgilenip öpüp sevene kadar
selam annişler...
merhaba annişler;
ben de 21 şubat annesiyim. uzun zamandır burayı sürekli okuyor, ben de yazmak istiyordum ama üyelik olmamda bi sıkıntı çıkmıştı. halbuki size doğum hikayemi, emzirmede yaşadığım sıkıntıları, ek gıdaya geçiş maceralarımızı vs anlatacaktım. artık bundan sonra inş
13 şubattttt anneyim artıkkkk annneee:) kızım varlık sebebimdir.oyüzden bende hoşgeldim:)
merhaba annişler;
yeni kişiler yeni bilgiler demek, hoşgeldiniz kızlar :))13 şubattttt anneyim artıkkkk annneee:) kızım varlık sebebimdir.oyüzden bende hoşgeldim:)
mozp çok sevindim senin adına.
bak yavaş yavaş oluyor demekki
tamamen inş tekrar döner bebişin emmeye
bende sürekli deniyorum hala
önceden hiç bakmazdı bile
şimdilerde ağzına alıyor ısırıyor bi güzel dişini kaşıyor bırakıyor
emme falan yok yani hala
olsun canım pes etmeyelim deneyelim, ya zaten bu saatten sonra emmeye karnını doyuramazlar ama anne sütü işte devam etsin istiyorum biraz daha
günaydın kızlar...
sıcaktan yine ter içinde uyanan oğlumun dökülen kedi tüyü gibi saçları, ensesinse ve gıdısında birikmiş
mozp, nisaNE bebeklerinizin emme çabalarından dolayı çok sevindim. inşaallah daha çok emerler.
günaydın kızlar...
sıcaktan yine ter içinde uyanan oğlumun dökülen kedi tüyü gibi saçları, ensesinse ve gıdısında birikmiş
mozp, nisaNE bebeklerinizin emme çabalarından dolayı çok sevindim. inşaallah daha çok emerler.
teşekkürler canım inş
benim kızımında saçları hala dökülüyor zaten 3 tel saçı var oda gidecek bu gidişle
buarada benimde hala saçlarım dökülüyor üstelik kestirmeme rağmen
umarım bian önce bu dökülme işleri biter
evde her yer kıl tüy
günaydın annişler
dün akşamdan beri sular kesik
yemek yedirme konusunda pes ettim artık oğlum kendi yiyo
napim izin vermeyince yemek istemiyo ağlıyo bende müdahale etmedim bugün döke saça yedi
kaşığı eliyle ağzına sokuyo yiyo bakıyo bittimi bana uzatıyo
böyle böyle kaşık mamasını bitirdi
bende dedim yesin yeterki dökülene saçılana bakmıycam artık napim
ya siz cevizi nasıl veriyosunuz dün iyice ezdim cevizi koydum muhallebisine yedirirken boğazına takıldı çok kötü oldu çok korktum şimdilik vermicem sanırım
günaydın annişler
dün akşamdan beri sular kesik
yemek yedirme konusunda pes ettim artık oğlum kendi yiyo
napim izin vermeyince yemek istemiyo ağlıyo bende müdahale etmedim bugün döke saça yedi
kaşığı eliyle ağzına sokuyo yiyo bakıyo bittimi bana uzatıyo
böyle böyle kaşık mamasını bitirdi
bende dedim yesin yeterki dökülene saçılana bakmıycam artık napim
ya siz cevizi nasıl veriyosunuz dün iyice ezdim cevizi koydum muhallebisine yedirirken boğazına takıldı çok kötü oldu çok korktum şimdilik vermicem sanırım
teşekkürler canım inş
benim kızımında saçları hala dökülüyor zaten 3 tel saçı var oda gidecek bu gidişle
buarada benimde hala saçlarım dökülüyor üstelik kestirmeme rağmen
umarım bian önce bu dökülme işleri biter
evde her yer kıl tüy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?