2012 Şubat Anneleri

nisaNE

ek gıdalara geçtikten sonra acaba kızım ne zaman kabız olacak diye beklerken bugün oldu
yavrum akşama kadar ıkındı sıkındı ama sadece 3kez ceviz büyüklüğünde parçalar çıkardı
kakasındada siyah ipliksi bişeyler vardı
dün muz vermiştim sanırım kabızlığında bu ipliksi şeylerinde suçlusu o
muz bizde bile ishali durdurmak için yeniliyor bebişte naapmaz ki..ben tatsız tuzsuz çorbalar yerine bizim yediklerimizden azar azar vermeye başladım 3-4 kaşık falan.pütürlü pütürlü alışsın .diğer türlü çoğu bebek yemiyor zaten.bir de kavanozda satılan mamalar raf ömrü uzasın diye katkı illa ki oluyordur en iyisi doğal eskilerin biz bebekkken yedirdiği çorbalar diye düşündüm..
Bugün, 21:38
nisaNE

Alıntı bediha_ kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
selam annişler...
bugün her bebeğin başına gelen o elim kaza başımıza geldi.malesef yataktan düştü tosun kızsabah altını yıkadım biraz havalansın diye yatakta bıraktım elimi yüzümü yıkamaya gittim ki bir gümbürtü bizimki avazı çıktığı kadar bağırıyor.hemen soğuk suyla ellerini ayaklarını ovduk başını kontrol ettik emzirdim biraz sustu ama 1 saat ağladı çocuğum.internette 50 cm ve aşağısı tehlikesiz diyor bizimkini hesapladık 47cm.gün içinde huysuz olur diye düşündüm ama bir şeyi yoktu.artık yastıklardan kale yapıp öyle gidiyorum...böyle işte çok çok çok dikkat edin çift kişilik yatağın ortasındaydı bebiş...
geçmiş olsun canım gerçekten çok dikkatli olmak gerekiyor

çok teşekkür ederim canım

aslında o kadar az vermiştimki
azcık muz 4-5 üzümün suyu birazda kendi sütümden
bunların hepsini toplasan yarım çay bardağı ancak eder
ama o bile yetmiş demekki kabız yapmaya..
ben hala pütürlü vermeye korkuyorum
bikaç kere çok fena kustu
rahat 2-3 su bardağı ederdi çıkardığı
o kadar çok korktumki şimdi daha cesaret edemiyorum
azcık öğğh falan dese verdiğim şeyi bile bırakıyorum hemen
bu korku yüzünden bişey yediremiyorum doğru dürüst

çok geçmiş olsun ya dikkat etmek gerekir.
bende bazen korkuyorum bebişimi yüksek yerlere indirmeye
hemen dönüyor yaramaz hiç yerinde durmuyor çok hareketli

bediha geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. ben de yerde bıraktığım zaman kaya kaya nerelere gidiyor. o nedenle yatakta falan, alan ne kadar büyük olsa da yalnız bırakmaya gelmiyor artık. tekrardan geçmiş olsun.

merhaba annişler;

ben de 21 şubat annesiyim. uzun zamandır burayı sürekli okuyor, ben de yazmak istiyordum ama üyelik olmamda bi sıkıntı çıkmıştı. halbuki size doğum hikayemi, emzirmede yaşadığım sıkıntıları, ek gıdaya geçiş maceralarımızı vs anlatacaktım. artık bundan sonra inş

tekrar merhaba :)

hoşgeldin canım

bugün arkadaşım geldi yazlıktalardı yeni geldiler
9 aylık olmuş kızı msşsllsh
anne deyip duruyo
emekliyo
benim oğlanda .ok şaşırdı onları görünce
kız emekleye emekleye geliyo oğlumu elliyo
benimkide onu elliyo
emziğini alıyo emiyo emiyo sonra benim oğlanın ağzına veriyo
epey sevdiler birbirlerini

günaydın güzel anneler, çok şükür oğlum sahurda yaklaşık 5dk emdi, nasıl mutlu oldum anlatamam, sabahta 2dk.filan, yavaş yavaş tekrar düzene girecek inşAllah

canım onların hepsini denedim,biberon zaten almıyo bende ya kaşık yada alıştırma bardağı kullanıyorum, ama yılmak yok devam etcem denemeye

offff emmeyen bebek çok zor
doktora sorsan aç bırak bak nasıl emer diyo
palavra hep

canım açta bıraktık, hatta dün yazmıştım açlıktan ağlıyo ama emmiyo

yeni bırakmaya başladı canım 5,5ay emdi

akşam bende deneyim hugocum,inşallah işe yarar

aynen öyle yüzüme bakmıyo zaten işten gelince kafasını çeviriyo bana

çok geçmiş olsun canım ama o yatağın kenarına koyduğun yastıklarada güvenme, benim oğlum aşağı atıyo onlarıda ite ite

Hoşgeldin canım..

13 şubattttt anneyim artıkkkk annneee:) kızım varlık sebebimdir.oyüzden bende hoşgeldim:)

Sende hoşgeldin canım..

günaydın herkeseee...

13 şubattttt anneyim artıkkkk annneee:) kızım varlık sebebimdir.oyüzden bende hoşgeldim:)
yeni kişiler yeni bilgiler demek, hoşgeldiniz kızlar :))

mozp çok sevindim senin adına.
bak yavaş yavaş oluyor demekki
tamamen inş tekrar döner bebişin emmeye
bende sürekli deniyorum hala
önceden hiç bakmazdı bile
şimdilerde ağzına alıyor ısırıyor bi güzel dişini kaşıyor bırakıyor
emme falan yok yani hala

olsun canım pes etmeyelim deneyelim, ya zaten bu saatten sonra emmeye karnını doyuramazlar ama anne sütü işte devam etsin istiyorum biraz daha

olsun canım pes etmeyelim deneyelim, ya zaten bu saatten sonra emmeye karnını doyuramazlar ama anne sütü işte devam etsin istiyorum biraz daha

yok canım pes edermiyim bende çok istiyorum
o beni bıraksada ben onu bırakmıyorum
o yüzden ya hala uyutup uyutup emziriyorum

günaydın kızlar...

sıcaktan yine ter içinde uyanan oğlumun dökülen kedi tüyü gibi saçları, ensesinse ve gıdısında birikmiş

mozp, nisaNE bebeklerinizin emme çabalarından dolayı çok sevindim. inşaallah daha çok emerler.

teşekkürler canım inş
benim kızımında saçları hala dökülüyor zaten 3 tel saçı var oda gidecek bu gidişle
buarada benimde hala saçlarım dökülüyor üstelik kestirmeme rağmen
umarım bian önce bu dökülme işleri biter
evde her yer kıl tüy

günaydın annişler
dün akşamdan beri sular kesik
yemek yedirme konusunda pes ettim artık oğlum kendi yiyo
napim izin vermeyince yemek istemiyo ağlıyo bende müdahale etmedim bugün döke saça yedi
kaşığı eliyle ağzına sokuyo yiyo bakıyo bittimi bana uzatıyo
böyle böyle kaşık mamasını bitirdi
bende dedim yesin yeterki dökülene saçılana bakmıycam artık napim
ya siz cevizi nasıl veriyosunuz dün iyice ezdim cevizi koydum muhallebisine yedirirken boğazına takıldı çok kötü oldu çok korktum şimdilik vermicem sanırım

sağol canım teşekkür ederim

ya malesef benimde aynı hala çok dökülüyo saçım bende kestirmiştim hemde, eşim izin verse 3 numaraya vurdurcam

maşAllah senin paşaya

günaydın canım. cevizleri olduğu gibi blendırdan geçir, toz gibi oluyor zaten, sonra al koy bir kavanoza. ben her sabah 1 çay kaşığı ceviz atıyorum kahvaltısına

aynen benim de hala ısrarla saçlarım dökülüyor. ben de kestirmiştim saçları, hem de bayağı kısa ama önüne geçemiyorum. zamana bıraktık artık. inşallah en kısa zamanda biter bu dökülmeler.

bizimki kaşık mamasını çok seviyor. ama sebze püresini dün yine yemedi. midesi bulanıyor. ne yapıcam bilmiyorum. annem tarhana yapmıştı geçen kış. ondan versem mi acaba?

hugocuk bu arada benim yaptığım yoğurtlar neden sulu oluyor acaba? ilk yaptığım yoğurt biraz sıvıydı. sonra hep son yaptığım yoğurdu maya olarak kullandım, öyle sulu sulu gidiyor hep. ondan mı acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…