- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.601
Bende oyle yapmistim tam yazicaktim:)un gibi oluyo ama yinede ceviz bulandiriyo midesini kizimin cay kasigi kadar koyuyorum alisti gibi gibi
söğütözündeyim canım. peki ya sen ?
betülcüm hoşbulduk :)
doğumdan sonraki ilk günler hiç sütüm gelmedi oğlum sürekli ağlıyodu. hastanelerde olan gögüs pompalarından kiraladık da zorla geldi biraz. tabi ananemin "senin sütün yok, bu çocuk aç kalıo" lafları da psikolojimi iyiden iyiye bozdu. ama pompa işe yaradı da ağlamaları azaldı. ama şimdi bile çok emmio, geceleri bi iki dk emio o kadar, ben de devam sütü veriyorum. bi de bana senin sütün yaramıyo o yüzden bu çocuk zayıf diyorlar. yani hala bu işi çözemedim canım.
Sen ceviz ici almissindir marketlerde oyle satiliyo zaten yoksa kabukla olmaz:))
Canım ben Ankaradayım. gözümün bebeği,bi tanecik oğluşum var :) adı da Tuna.
ben de çok memnun oldum.
not: yeni üye olduğum için smiley kullanmayı ve lilypie uygulamalarını bilmiyorum. eski usul yazıyorum işte
sen Ankara'nın neresinden
Ben de Ankaradayım
kızlar ben öğretmenim.istanbulda görev yapıyorum ama ildışı tayın istedik.birazdan açıklanır sanırım yani inşallah.bu mıllı egtm bakanlgna belli olmyo gece 10da bile sonuc acıklamıslıkları var.neyse.1 haftadır bunun stresı yuzunden hıcbısı yapmk gelmıyodu ıcımden,buraya da hiç girmedim.ben aslnda gıtmk ıstemyrum ama esım kendı memleketıne tayın ıstedı dolaysyla ben de.adana ve maras yazdık bakalm çıkar mı çıkmaz mı.yani istemedğimden ötürü streslıyım.öle olunca giremedım nete,çok da sayfa ilerlemiş.biçok şey yazılmıştır paylaşılmıştır eminim.
bu arada yağız ömerin 6.ay kontrolne gıttık gecen hafta.10 kılo olmuş toramanım 71 cm de boyu var şükür saglıklı da.bugünse aşıları vurdurduk.huysuzluk var biraz ve umarım ateslenmez...
özledim sizleri heeee
catcım yoğurdum sulu demişsin maya az gelmiş olabilir veya sıcaklığı uygun değildir
kızlar ben öğretmenim.istanbulda görev yapıyorum ama ildışı tayın istedik.birazdan açıklanır sanırım yani inşallah.bu mıllı egtm bakanlgna belli olmyo gece 10da bile sonuc acıklamıslıkları var.neyse.1 haftadır bunun stresı yuzunden hıcbısı yapmk gelmıyodu ıcımden,buraya da hiç girmedim.ben aslnda gıtmk ıstemyrum ama esım kendı memleketıne tayın ıstedı dolaysyla ben de.adana ve maras yazdık bakalm çıkar mı çıkmaz mı.yani istemedğimden ötürü streslıyım.öle olunca giremedım nete,çok da sayfa ilerlemiş.biçok şey yazılmıştır paylaşılmıştır eminim.
bu arada yağız ömerin 6.ay kontrolne gıttık gecen hafta.10 kılo olmuş toramanım 71 cm de boyu var şükür saglıklı da.bugünse aşıları vurdurduk.huysuzluk var biraz ve umarım ateslenmez...
özledim sizleri heeee
off parmağımdaki dolama geçmedi hala
en yakın sağlık ocağı var ama gitmek istemiyorum keserler diye
üstelik sıcakta çok oğlumu bu sıcakta yormak istemiyorum
bende Ankaralıyım:))))
ama malesef orda yaşayamıyorum
canım hadi hakkında hayırlısı olsun
bende eşimin memleketinde öğretmenlik yapıyorum
yani sizin memlekette))
pek kolay bişey olduğunu söleyemicem
ne öğretmenisin puanın kaç???
einstein baktım şimdi pek güzel mantı açıyo kızın
yanlız şok oldum neden dersen benim oğlanın resmi sandım o derece benziyorla birbirlerine
heleki kafa saçlar filan aynı ten rengi duruş kilosu filan aynı bu kadar benzer
sağol canım. şimdi senin usülle, termos bardakta mayalamayı deniyorum. inşaallah tutar, ekşi olmaz. termosa koyduğumuz su kaynar mı , ılık mı olacak yoğurt ustası sayın hugocuk
kocalarınızın memleketlerinde çalışmayın
analarıyla birleşip arıza çıkarır namıssızlar
Benim keltoş babası kılıklı herkes erkek zannediyo :))
Ben de pek pembe pembe takılmıyorum her renk giydiriyorum
Gerçi Pembe giyse bile soruyorlar erkek mi diye :))
valla söz konusu ankara olunca gitmeler kalmalar yetmiyo valla doyamıyorumBiliyorum canım annene geliyorsun arada dmi
Ama kesmiyordur seni
Yine gel sen en iyisi
Branşın en senin
Ben de öğretmenim
Fizik öğretmeniyim :)
kpss10 puanım 88 küsürdü ama Ankara dışına gitmemek için tercih yapmamıştım atandığım sene
Kpssp3 ile atandım Ankara'da memurluğa 92 küsür puan ile :))
yaram deşildi neyse
kocalarınızın memleketlerinde çalışmayın
analarıyla birleşip arıza çıkarır namıssızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?