- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.641
Kızlar benim bi rkadaşımın bebeği 5,5 ayda emeklemişti.
Sizinkilerden emekleyen var mı merak ettim?
Pek hevesleniyorum evde poposunu sallayarak gezse bizim minik
kimisi hiç emeklemeden ayağa kalkıyormuş bakalım hayırlsı
Bizde son durum göbek üzerinde pergel gibi dönme
Sağa sola dönerek ilerleme
Bi de ger geri gitme :))
Koltuğun altına girmiş baksanıza
Minik Asya: Muzarat
slm kızlar...
kızlar oğlumun dikkatimi çektide bi kaç gündür kafası çok sıcak.alnı,elleri,ayakları yüzü normal sıcaklıkta ama başında ateşi var sanki!acaba hasta falanda benmi anlamıyorum!
bişey daha:
hazır yoğurttan maya alarak süt mayalanırım?
Kulaktan ya da koltukaltından ateşini ölç 37nin üzerinde ise aile hekimine danış canım geçmiş olsun
ben mayalıyorum canım en iyi Sek yoğurdunki tuttu.
selam benim oğlumunda öyle canım ya sıcak başı ve vücüduda nemli sanki dün doktora götürdüm normal ateşini ölç 38 geçerse fitil at yoksa korkma dedi bizimkininde çapakları bitmedi,bi türlü çok gözleri çapaklanıyor damla kullanıyordum daha bi ay daha kullanın dedi yoksa ameliyat olucak küçük operasyon dedisizlerde nasıl bide hazır yoğurttan bende yapmıştım ama pek beceremiyorum mayalamayı bi arkadaş arzum yoğurt makinesini kullanıyomuş okudum çok memnun bende alıcam sanırım
slm kızlar
uzun zamandır giremiyordum geçmişide okuyamadım..
oglum çok yaramaz oldu geçen ay ki aşıdan sonra.
20 günde 4 tane dişimiz oldu ilk dişimiz üstten çıktı...
emekliyo artık ve gündüz bi kere ve en fazla bi saat uyuyo sabahında köründe kalkıyo.
evde oturmak istemiyo dışarı çıkınca hemen uslu çocuk pozları veriyo.
pazartesi 6. ay aşımızı olduk 2cm boyu uzamış ve sadece 200gr almış ek gıdaya geç iyice dediler ama ne zaman meyve puresi hariç yogurt çorba falan versem kusuyo zaten yogurtu hiç sevmiyo sütüm yetmiyo artık ama ek gıdaylada doydugunu anlamıyo sanırım yine meme istiyo ama sütüm yok..
bişeyi biraz aşırı versem aşırı dedigimde yarım kase oluyo yaptıgım onu bile tam yemiyo 1 yada 2 kaşık fazla versem kusuyo. bu ek gıda işi baya zor olacak anlaşılan ama çok yoruldum 15 gündür 4 yada 5 saat uykuyla duruyorum çok yoruluyorum..
bu yetmez gibi bide eşim cumartesiden ankaraya gitti pazar günde oglan hiç durmadı bende saat 9:30 bari dışarı çıkartıyımda parkta oturalım dedim tam kalktım yataktan foşşşşşşş diye ses banyoya koştum yok bişey mutfaga gittim ki ne göreyim lavabonun altında ki boru patlamış hemen vanayı kestim ama oda sıkışmış tam kapanmıyo oglan aglıyo bi taraftan heryer su oluyo derken çıldırmama ramak kalmıştı allahtan kaynım tesisatçı getirdide hallettik...
cnm ben oturtuyorum ama çok oturunca sıkılıyo en fazla 20 yada 25 dkbebeişleri 6. ayı dolduranlar mama sandalyelerine oturtmaya başladınızmı
diş çıkaracagı zaman olurmuş normal endişelenme dedi bana da doktor şükür olmadı inş sizde çabuk atlatırsınız.Benim minik kuşum hasta ne yazık ki
iki gecedir ateşi vardı bugün fena sayılmaz ateşi düştü i
iki gecedir uyumuyoruz. Öksürüyor bi de
O kadar soğuklarda hasta olmadı şimdi nerden çıktı bu anlamadım
Diş çıkartır diye bekledik sabah hiç bişi çıkartmadı
Bi de idrar yolları enfeksiyonu çıkmıştı bu ateşten önceydi
Antibiyotik başladık
Dua edin de bebişlermiz hiç hastalanmasın zor valla
emekliyo cnm çok degil aama yavaş yavaş geziniyo..hoşgeldin canım
özlemişim avatarındaki tombik suratı
yerim ben onu uslu çocuk oluyomuş bide
emekliyomu seninki
offf yaa cnm çok geçmiş olsun allah yardımcın olsunbenn geldimm
off parmağım çok acıyodu demiştim
geçicek diye diye bugün 3 gün oldu geçtiği filan yok üstelik oğlum bugün bir sıktı acısından bağırdım o da çok korktu ağladı
sağlık ocağına gittim oğlumuda tarttırdım 7100 gram olmuş
doktor iğneyle çekelim yoksa rahatlayamazsın antibiyotikle 1 haftadan önce geçmez geceleri uyutmaz dedi
geceleri uyuyamıyodum çok kötüydü
tamam dedim hemşire iğneyle çekecek sandım neşterle deldi bastıra bastıra boşalttı
ter aktı sırtımdan bağıra bağıra
oğlumda kucağımdaydı bana bişey yapıyorlar diye çok ağladı yavrum
hemşire aldı kucağına sırtını bana doğru çevirdi o zaman susuyo ama ben bağırdımmı sesimi duydumu yine ağlıyo
bitmek bilmedi canım çıktı vallaha doğumda böyle acı çekmemiştim
tekrar şişerse eğer acile gidicekmişiz uyuşturup yarıp temizleyeceklermiş
yarında pansumana gitcem inşallah tekrar şişmez
cnm çok geçmiş olsun bende senin gibi yatagın ortasına koyup elimi yıkamaya gittim bi döndüm yok o zaman daha yeni dönmeye ugraşıyordu hemen kafasını kontrol ettim vücüduna baktım hiç kızaran bi yeri yoktu ama baya bi agladi çok korkuyorlar.selam annişler...
bugün her bebeğin başına gelen o elim kaza başımıza geldi.malesef yataktan düştü tosun kızsabah altını yıkadım biraz havalansın diye yatakta bıraktım elimi yüzümü yıkamaya gittim ki bir gümbürtü bizimki avazı çıktığı kadar bağırıyor.hemen soğuk suyla ellerini ayaklarını ovduk başını kontrol ettik emzirdim biraz sustu ama 1 saat ağladı çocuğum.internette 50 cm ve aşağısı tehlikesiz diyor bizimkini hesapladık 47cm.gün içinde huysuz olur diye düşündüm ama bir şeyi yoktu.artık yastıklardan kale yapıp öyle gidiyorum...böyle işte çok çok çok dikkat edin çift kişilik yatağın ortasındaydı bebiş...
merhaba annişler;
ben de 21 şubat annesiyim. uzun zamandır burayı sürekli okuyor, ben de yazmak istiyordum ama üyelik olmamda bi sıkıntı çıkmıştı. halbuki size doğum hikayemi, emzirmede yaşadığım sıkıntıları, ek gıdaya geçiş maceralarımızı vs anlatacaktım. artık bundan sonra inş
tekrar merhaba :)
kızlar sizde hoş geldiniz13 şubattttt anneyim artıkkkk annneee:) kızım varlık sebebimdir.oyüzden bende hoşgeldim:)
Allah iyiliğini versin çok güldüm kayınbabanın adı olayına
bebekken benide herkes erkeğe bezetiyormuş, kırkım çıktığı gün annem beni önce eczaneye kulak deldirmeye götürmüş sonra gezmeyeşimdi gayet güzel olduğumu düşünüyorum geçer yani biraz büyüdükçe
cinsiyeti ne zaman belli olacak bebişin, benim içime erkek gibi doğuyo ama hayırlısı olsun inşallah
slm kızlar
emekliyo artık ve gündüz bi kere ve en fazla bi saat uyuyo sabahında köründe kalkıyo.
pazartesi 6. ay aşımızı olduk 2cm boyu uzamış ve sadece 200gr almış ek gıdaya geç iyice dediler ama ne zaman meyve puresi hariç yogurt çorba falan versem kusuyo zaten yogurtu hiç sevmiyo sütüm yetmiyo artık ama ek gıdaylada doydugunu anlamıyo sanırım yine meme istiyo ama sütüm yok..
bişeyi biraz aşırı versem aşırı dedigimde yarım kase oluyo yaptıgım onu bile tam yemiyo 1 yada 2 kaşık fazla versem kusuyo. bu ek gıda işi baya zor olacak anlaşılan ama çok yoruldum 15 gündür 4 yada 5 saat uykuyla duruyorum çok yoruluyorum..
bu yetmez gibi bide eşim cumartesiden ankaraya gitti pazar günde oglan hiç durmadı bende saat 9:30 bari dışarı çıkartıyımda parkta oturalım dedim tam kalktım yataktan foşşşşşşş diye ses banyoya koştum yok bişey mutfaga gittim ki ne göreyim lavabonun altında ki boru patlamış hemen vanayı kestim ama oda sıkışmış tam kapanmıyo oglan aglıyo bi taraftan heryer su oluyo derken çıldırmama ramak kalmıştı allahtan kaynım tesisatçı getirdide hallettik...
arkadaşlar merhaba oğlum5. ayına girdi
sizin kullanıop memnun kaldıgınız ilgisini çekecek kendi kendine oyalanmasını sağlayan oyuncaklar önerebilir misiniz?
slm kızlar
benn geldimm
off parmağım çok acıyodu demiştim
geçicek diye diye bugün 3 gün oldu geçtiği filan yok üstelik oğlum bugün bir sıktı acısından bağırdım o da çok korktu ağladı
sağlık ocağına gittim oğlumuda tarttırdım 7100 gram olmuş
doktor iğneyle çekelim yoksa rahatlayamazsın antibiyotikle 1 haftadan önce geçmez geceleri uyutmaz dedi
geceleri uyuyamıyodum çok kötüydü
tamam dedim hemşire iğneyle çekecek sandım neşterle deldi bastıra bastıra boşalttı
ter aktı sırtımdan bağıra bağıra
oğlumda kucağımdaydı bana bişey yapıyorlar diye çok ağladı yavrum
hemşire aldı kucağına sırtını bana doğru çevirdi o zaman susuyo ama ben bağırdımmı sesimi duydumu yine ağlıyo
bitmek bilmedi canım çıktı vallaha doğumda böyle acı çekmemiştim
tekrar şişerse eğer acile gidicekmişiz uyuşturup yarıp temizleyeceklermiş
yarında pansumana gitcem inşallah tekrar şişmez
Ogretmenler doldurmus bizim forumu ya:)))hemsire yokmuuu olmasinda zaten gerci zor meslek:))benim kizimda erkek kilikli bi kadin bana dediki niye kayinbabanin adini koymadiniz yuh dedim erkekk deill o kadar eminki:)) arkasi erkek diyolar bakalim hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?