2012 Şubat Anneleri

arkadaşım tebrik ederim çok cesur ve dayanıklısın maşallah. okurken tüylerim ürperdi resmen, nasıl canın yandı demek ki doğumda böyle acı çekmedim diyorsun. inşallah tekrar iltihap toplamaz. benimde doğumdan beri sürekli tırnaklarımda batıklar oluyor, sürekli tırnak ağrısı çekiyorum.

gelmiş geçmiş olsun canım.

maşallah canım

günaydın canım. karışmak istemem ama doktorumuz bize şeker ve tuz yapılıyor ya ayasak demişti, reçel şekerden acaba zararı olur mu? geçen gün kahvaltısına eklemek istedim ama tereddütte kaldım.

milupanın tadı güzelmiş ondan canım

dün hemşire sıcaklardan ötürü yemek istemeyebiilir zorlama meyve meyve suyu yoğurt filan ver dedi
canım milupa dünyada bir numaralı bebek maması olarak lanse ediliyo fiyatıda malum
ben o kadar para veriyosam güvenmek isterim açıkçası
bakteri filan çıkmış soğudum milupadan
ben sma kullanıyorum ama kaşık mması aptamil almıştım ama duyunca bidaha almadım
hipp aldım
meyve püreside hipp aldım benim oğlan elmacı şimdi elmalar tam olgunlaşmadı diye elma püresi alıyorum
genelde kendim yaparım herşeyi ama biyere filan gideceksek hazır meyve püreleri işe yarıyo

bizim aile hekimi aile dostumuz
babamın arkadaşı o yüzden iyi ilgileniyo kendide çok cana yakın bir insandır sağolsun

keçi sütünden loru nasıl elde ettin :44:

sağol canım
ya ben doğumda hiç acı çekmedim zaten
narkoz kafamı yaptı nedir hiç bir tane ağrı kesici almadım
yani benim doğumuma göre bu işlem daha acılıydı

geçen gün reyonda gördüm hipp olunca güveniyorum aldım iki şişe
ilkini içti
dünde diğerini verdim
çıldırıyo şişeyi görünce nefes almadan içiyo nerdeyse bitincede ohh diyo
çok sevdi

geçen gün reyonda gördüm hipp olunca güveniyorum aldım iki şişe
ilkini içti
dünde diğerini verdim
çıldırıyo şişeyi görünce nefes almadan içiyo nerdeyse bitincede ohh diyo
çok sevdi

maşallah memoşa bende deneyim bi belki oğlumun hoşuna gider

Son düzenleme:
oğluma yoğurt muz ve biraz bebe bisküvisi koyup yedirdim geçen gün saat 17.00gibi akşam 22.00de mamasını yerken kustu, ve yoğurt kokuyodu
hafta sonu dr.a sorcam gerçi ama sizde durum nasıl? yoğurta tepkileri?

oğluma yoğurt muz ve biraz bebe bisküvisi koyup yedirdim geçen gün saat 17.00gibi akşam 22.00de mamasını yerken kustu, ve yoğurt kokuyodu
hafta sonu dr.a sorcam gerçi ama sizde durum nasıl? yoğurta tepkileri?

işte aynısı bizde oluyodu kusuyo ve yoğurt kokuyodu
dün sordum hemşireye daha küçükler mideleri hassas yoğurt asitli ondandır bikaç ay bekle sonra ver dedi
eeee madem öyle neden yoğurt verin dediniz

off oğlum formül süt içmiyo artık
aksi gibi sma 2 600 gramını almıştım ama kesinlikle içmiyo
muhallebisine karıştırıyorum ama bitirebilirmiyim 1 ayda hiç bilmiyorum
başka nelere ekleyebilirim acaba

selamlar kızlar

oğlumun karnını doyurdum, kızımı yıkadım, evi süpürdüm geldiimm :))

şeeyyyy ben 63 kiloya düşmüşüm de, çok sevinçliyim eski pantolonlarımdan bir kaç tanesi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…