- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.661
benn geldimm
off parmağım çok acıyodu demiştim
geçicek diye diye bugün 3 gün oldu geçtiği filan yok üstelik oğlum bugün bir sıktı acısından bağırdım o da çok korktu ağladı
sağlık ocağına gittim oğlumuda tarttırdım 7100 gram olmuş
doktor iğneyle çekelim yoksa rahatlayamazsın antibiyotikle 1 haftadan önce geçmez geceleri uyutmaz dedi
geceleri uyuyamıyodum çok kötüydü
tamam dedim hemşire iğneyle çekecek sandım neşterle deldi bastıra bastıra boşalttı
ter aktı sırtımdan bağıra bağıra
oğlumda kucağımdaydı bana bişey yapıyorlar diye çok ağladı yavrum
hemşire aldı kucağına sırtını bana doğru çevirdi o zaman susuyo ama ben bağırdımmı sesimi duydumu yine ağlıyo
bitmek bilmedi canım çıktı vallaha doğumda böyle acı çekmemiştim
tekrar şişerse eğer acile gidicekmişiz uyuşturup yarıp temizleyeceklermiş
yarında pansumana gitcem inşallah tekrar şişmez
selam kızlar nasılsınız çokkk uzun zamandır bende giremedim okuyayım dedim ama çok ilerlemiş..neyse hugocuk geçmiş olsun canım umarım diğer anneler ve bebişleri iyidir.
kızım 6 ayına girecek ama ek gıdada sıkıntılı çorba içmiyor az meyve suyu ve çok az yoğurt alıyo zaten 3 ay anca emdi mamayla devam ediyoruz ben milupa kullanıyodum ama kimse önermiyo gibi forumda değiştirsemmi acaba
canım bende hemşireyim...
ben de milupa kullanıyorum.ilk başlarda kabızlık oldu ama sonrasnda yendık onu.devam sütü olarak milupa.tahıllı ek gıdada da onu kullandım ama şimdi herobaby denicem.değiştirme sebebim de forum oldu aslında.ama bence kötü bi mama değil.kötü olsa dünyaca kullanılmaz.almanyada toplatılmıs falan ama pre türünün bilmem ne kodlu olanları.ayy bılmıyorum ya kafam karısmdadı değil ama dediğim gibi devam sütünü kullanırım da kaşık mamalarında başkalarını denerim gibime gelıyo.devam sutunu değiştrmeye korkuyorum cunku.tadını beğenmez içmek istemez biberonu da bırakır falan dıye.sma almayı dusunuyorum bazen ama ayyyy bilmıyorum gorduğun gibi benım de kafam karısık :)
Günaydın arkadaşlar bugün çok mutluyum çünkü bebeğim desteksiz oturmaya başladı. Sabah 3-4 dakika oturdu, beli ağrır diye korktum aldım. Kızlar bebeğiniz kaçta uynanıyor? Benimki çok erkenci saat 5:30 gibi kalkıyor, sütünü içiyor sonra uyumuyor. Bıcır bıcır oyun oynuyor ben de her sabah asker gibi ayaktayım, umarım bu düzeni tutturmaz.
Günaydın herkese tatlı anneler :)
Sanada günaydın... Herkese günaydın hanımlar...
gunaydın herkese
ayşebahar hoşgeldin sen forumun kıdemlisisin.
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz, kaza hastalık atlatanlar geçmiş olsun.
cevizin kabuklarını sormuştum. yanlış anlaşılmış, cevizin zarı ne oluyor demek istedim. fındığı rondodan geçirince zarları çok kötü oluyıor. zar çıkarma işlemi yapmak gerekiyor.
hemşire ne çok sormuşsun, meslektaş bulunca yaww
benim oğlanda koltukların altına sıkışıyor, mesajımı yazarken de sıkıştı.
hiç bir oyun şeyle vakit geçiremiyor çocuk ya. oyun halısının içinden çıkması 1 dakkikalık bişey. çıngırak ve diş kaşığıyıcı ile biraz geçiriyor. ben de biraz büyüsün tabak ve kaşık önüne vereyim diyordum. arnazar vermiş oynuyor, deneyim bugun.
bennebileyim okuyorsa eğer mamayı çatalla ezmek gerekiyor.
bizimki gündüzleri emmiyor. mozp ve nisane gibi dertliyim. hemşireninki hiç almadı ama bizimki memenin ne işe yaradıgını da biliyor ve beni reddeyor. acaba beni sevmeyecek mi? geçen gün anlattım mı bilmiyorum. belden üstü soyundum yatakta bunu da yanına yatırdım belki canı çeker de iştaha gelir diye. saftirik mi yoksa iştah açıcı mı değilim. çocuk kulak ve burnumla nasıl onuyorsa, aldı eline memeyi sıkıyor, oynuyor bi ağzıma alayım demiyor.
hugocuk aile hekiminden yana şanslısın,ilgili ve bilgili galiba. hastaneye gitmeden eline yapmış bişeyler, nasıl yazıyorsun. ben aile hekimliğinde hiç dr görmedim bugüne kadar. hemşire aşı yapıp gönderiyor.
mozp sen hangi kurumdasın
anasını emmeyen bebelere devam sütü mü veriyorsunuz ben vermiyorum da
gunaydın herkese
ayşebahar hoşgeldin sen forumun kıdemlisisin.
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz, kaza hastalık atlatanlar geçmiş olsun.
cevizin kabuklarını sormuştum. yanlış anlaşılmış, cevizin zarı ne oluyor demek istedim. fındığı rondodan geçirince zarları çok kötü oluyıor. zar çıkarma işlemi yapmak gerekiyor.
hemşire ne çok sormuşsun, meslektaş bulunca yaww
benim oğlanda koltukların altına sıkışıyor, mesajımı yazarken de sıkıştı.
hiç bir oyun şeyle vakit geçiremiyor çocuk ya. oyun halısının içinden çıkması 1 dakkikalık bişey. çıngırak ve diş kaşığıyıcı ile biraz geçiriyor. ben de biraz büyüsün tabak ve kaşık önüne vereyim diyordum. arnazar vermiş oynuyor, deneyim bugun.
bennebileyim okuyorsa eğer mamayı çatalla ezmek gerekiyor.
bizimki gündüzleri emmiyor. mozp ve nisane gibi dertliyim. hemşireninki hiç almadı ama bizimki memenin ne işe yaradıgını da biliyor ve beni reddeyor. acaba beni sevmeyecek mi? geçen gün anlattım mı bilmiyorum. belden üstü soyundum yatakta bunu da yanına yatırdım belki canı çeker de iştaha gelir diye. saftirik mi yoksa iştah açıcı mı değilim. çocuk kulak ve burnumla nasıl onuyorsa, aldı eline memeyi sıkıyor, oynuyor bi ağzıma alayım demiyor.
hugocuk aile hekiminden yana şanslısın,ilgili ve bilgili galiba. hastaneye gitmeden eline yapmış bişeyler, nasıl yazıyorsun. ben aile hekimliğinde hiç dr görmedim bugüne kadar. hemşire aşı yapıp gönderiyor.
gunaydın anneler. dun marketleri soyle bır gezelımdedık eşimle. hazır mama reyonunda mama ıçeriklerini, meyve purelerını ınceledım . içlerınde neler var dıye. karışımları not aldım. baktım yulaflı meyve puresı vardı. bende hemen marketten yulaf ezmesı aldım. bu sabah rondodan geçirip eledım. un yaptım. kızımın kahvaltısına bır tatlı kaşığı ekledım.
menu soyle
keçi sutunden elde ettığım lor peynırden bır tatlı kasığı
1 tatlı kasığı kayısı reçeli
1 çay kaşığı tereyağ
1 tatlı kasığı yulaf ezmesı
1 tane bebe buskıvısı
uzerine de yarım çay bardagı adaçayı ekledım veeeee iştahla bıtırdık.
ben kızıma anne sutu verıyorum.oruçta tutuyorum ama çok sukur etkılemedı sütümü. size sormak ıstedığım su bazen gunde bır ogun bazen ıkı okğun bazende hiç ek besın vermıyorum. ek besını süt durumuma göre verıyorum. sut az yada yoksa oyle verıyorum. sizce hata mı yapıyorum . hergun standart ögun seklınde vermelı mıyım...
ben de milupa kullanıyorum.ilk başlarda kabızlık oldu ama sonrasnda yendık onu.devam sütü olarak milupa.tahıllı ek gıdada da onu kullandım ama şimdi herobaby denicem.değiştirme sebebim de forum oldu aslında.ama bence kötü bi mama değil.kötü olsa dünyaca kullanılmaz.almanyada toplatılmıs falan ama pre türünün bilmem ne kodlu olanları.ayy bılmıyorum ya kafam karısmdadı değil ama dediğim gibi devam sütünü kullanırım da kaşık mamalarında başkalarını denerim gibime gelıyo.devam sutunu değiştrmeye korkuyorum cunku.tadını beğenmez içmek istemez biberonu da bırakır falan dıye.sma almayı dusunuyorum bazen ama ayyyy bilmıyorum gorduğun gibi benım de kafam karısık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?