2012 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun hugocum.inşallah tekrarlamaz da ne senin canın yanar ne de bebişinin...bidaha olmaz inşallahhhhhh

ben de milupa kullanıyorum.ilk başlarda kabızlık oldu ama sonrasnda yendık onu.devam sütü olarak milupa.tahıllı ek gıdada da onu kullandım ama şimdi herobaby denicem.değiştirme sebebim de forum oldu aslında.ama bence kötü bi mama değil.kötü olsa dünyaca kullanılmaz.almanyada toplatılmıs falan ama pre türünün bilmem ne kodlu olanları.ayy bılmıyorum ya kafam karısmdadı değil ama dediğim gibi devam sütünü kullanırım da kaşık mamalarında başkalarını denerim gibime gelıyo.devam sutunu değiştrmeye korkuyorum cunku.tadını beğenmez içmek istemez biberonu da bırakır falan dıye.sma almayı dusunuyorum bazen ama ayyyy bilmıyorum gorduğun gibi benım de kafam karısık :)

bende 28 şubat annesiyim meleğimle 5 bitti altıya girdik.
aptamil veriyorum 3 aya kadar sütümü verebildim.
aptamilden başka ne verebilirim. cevap yazarsanız sevinirim.

Günaydın arkadaşlar bugün çok mutluyum çünkü bebeğim desteksiz oturmaya başladı. Sabah 3-4 dakika oturdu, beli ağrır diye korktum aldım. Kızlar bebeğiniz kaçta uynanıyor? Benimki çok erkenci saat 5:30 gibi kalkıyor, sütünü içiyor sonra uyumuyor. Bıcır bıcır oyun oynuyor ben de her sabah asker gibi ayaktayım, umarım bu düzeni tutturmaz.

Son düzenleme:

Canim ben ilk 2-3 ay kizima kullandim hic yaramadi kabiz oldu hep bebelac aldim oda mahfetti iran mamasi gibi bisey sonunda ingiltede yasayan dayim ikioglu var hic emzirmemis esi sma kullanmislar burda herkes onu kullanir dedi bende sasirdim aldim sukur yaradi kizima kabizligifelan gecti istah actibaslarda simdi mama yemiyo artik muhallebisine katiyom birkac kasik.milupaya tovbe ettim anlicagin hicbir ekgida hicbir kasik mamasi almadim milupadan gerci hazir bisi kullanmiyom ama hipp organik olunca hipp aldim baya.bu son olaylardan sonrada iyiki almamisim dedim.bide milupa oyle biseyki kopmasi zorr icine ne koymuslarsa artik bizmama degistirirken cok zorlandik tabiki kisisel tercih tabi ben kizima yaramayinca degistirdim belkide iyi gelseydi suan hala kullaniyor olurdum bilemicem..

günaydın canım, benim oğlum 6,30-7,00gibi kalkıyo tabi benide uyutmuyo :)

Sanada günaydın... Herkese günaydın hanımlar...

gunaydın herkese

ayşebahar hoşgeldin sen forumun kıdemlisisin.

yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz, kaza hastalık atlatanlar geçmiş olsun.

cevizin kabuklarını sormuştum. yanlış anlaşılmış, cevizin zarı ne oluyor demek istedim. fındığı rondodan geçirince zarları çok kötü oluyıor. zar çıkarma işlemi yapmak gerekiyor.

hemşire ne çok sormuşsun, meslektaş bulunca yaww

benim oğlanda koltukların altına sıkışıyor, mesajımı yazarken de sıkıştı.

hiç bir oyun şeyle vakit geçiremiyor çocuk ya. oyun halısının içinden çıkması 1 dakkikalık bişey. çıngırak ve diş kaşığıyıcı ile biraz geçiriyor. ben de biraz büyüsün tabak ve kaşık önüne vereyim diyordum. arnazar vermiş oynuyor, deneyim bugun.

bennebileyim okuyorsa eğer mamayı çatalla ezmek gerekiyor.

bizimki gündüzleri emmiyor. mozp ve nisane gibi dertliyim. hemşireninki hiç almadı ama bizimki memenin ne işe yaradıgını da biliyor ve beni reddeyor. acaba beni sevmeyecek mi? geçen gün anlattım mı bilmiyorum. belden üstü soyundum yatakta bunu da yanına yatırdım belki canı çeker de iştaha gelir diye. saftirik mi yoksa iştah açıcı mı değilim. çocuk kulak ve burnumla nasıl onuyorsa, aldı eline memeyi sıkıyor, oynuyor bi ağzıma alayım demiyor.

hugocuk aile hekiminden yana şanslısın,ilgili ve bilgili galiba. hastaneye gitmeden eline yapmış bişeyler, nasıl yazıyorsun. ben aile hekimliğinde hiç dr görmedim bugüne kadar. hemşire aşı yapıp gönderiyor.

Canım hoşbuldum nasılsın inan çok özledim sizleri kızları...
Nasılsın canım bebeğin nasıl? Eşin doktordu yanlış hatırlamıyorsam.. Hala yoğun mu çalışıyor?
Ay msjını gül gül okudum.. bayıldım bebeğine...
Gelip sıkıveresim geldi yanaklarından...
Benim oğlan fena tırnaklıyor..
inan kollarım yara izleriyle dolu...
kesiyorum o minnak tırnakları...
yok bir günde uzar mı bu ya:)

canım sen ısrarla emzir bebeğini...sonunda bir kazanan olur musabakaları

mozp sen hangi kurumdasın

msj attım sana canım :)

anasını emmeyen bebelere devam sütü mü veriyorsunuz ben vermiyorum da

devam sütünü içmiyo benim oğlum, bizde mamasını ve kahvaltısını devam sütüyle hazırlıyoruz, onun dışında ek gıdalar ve işine gelirse oğlumun birazcıkta meme emme şeklinde gidiyo beslenmemiz

Ne bilim heyecan yaptim:)))gecen sana soylicektim unuttum ucretsi izindeyken normal isliyo iki senen sigorta felanda devam bizde oyle ben kadroluyum.diger sorduklarinada yazacaktim unuttum simdi sen yazinca parladi:))sorulari unuttum

gunaydın anneler. dun marketleri soyle bır gezelımdedık eşimle. hazır mama reyonunda mama ıçeriklerini, meyve purelerını ınceledım . içlerınde neler var dıye. karışımları not aldım. baktım yulaflı meyve puresı vardı. bende hemen marketten yulaf ezmesı aldım. bu sabah rondodan geçirip eledım. un yaptım. kızımın kahvaltısına bır tatlı kaşığı ekledım.

menu soyle
keçi sutunden elde ettığım lor peynırden bır tatlı kasığı
1 tatlı kasığı kayısı reçeli
1 çay kaşığı tereyağ
1 tatlı kasığı yulaf ezmesı
1 tane bebe buskıvısı
uzerine de yarım çay bardagı adaçayı ekledım veeeee iştahla bıtırdık.

ben kızıma anne sutu verıyorum.oruçta tutuyorum ama çok sukur etkılemedı sütümü. size sormak ıstedığım su bazen gunde bır ogun bazen ıkı okğun bazende hiç ek besın vermıyorum. ek besını süt durumuma göre verıyorum. sut az yada yoksa oyle verıyorum. sizce hata mı yapıyorum . hergun standart ögun seklınde vermelı mıyım...

Herkese günaydınlar:) HErkesin keyfi yerindedir inşallah.

günaydın arnazar. ben kızıma hem anne sütü veriyorum hem de sabah kahvaltısı öğün arasında yoğurt ve meyvesini, öğlen de sebze çorbasını veriyorum. öğünlerini aksatmıyorum ve olabildiğince de anne sütü veriyorum. doktoruna danış istersen bu konuda.

canım benimde aklım çok karıştı bugun tekrar dr konustum bi sıkıntı olmıyacagını milupaya devam etmemi soyledi rtık takmıyacam ya ek gıdaları artır dedi gelişiminde sıkıntı yok dedi her mama basta kabız yaptı ama varya birtek milupa yapmadı hatta kabızlık sorunumuzu cözdu diyebilirim aslında ve kızım da aksi gibi bitek milupayı istahlı yiyiyor kasık mamasın evde kendim yapcam artık benim kızda kasıkla verince biberonu istemiyor bazen sanırım kasık ona oyun geliyor gece alıyor biberonu uykuda amaaaan allah yardımcımız olsun meleklerlmlzi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…