2012 Şubat Anneleri

kıyaslama bebişini
ahh ahhh bizim eltinin büyük oğlu bitaneydi öyle zekiydi kimsede yoktu öyle çocuk sabahtan akşama kadar övüülürde övülürdü
futbol oynuyodu maradona mübarekkk
dersler desen çalışmaya gerek yok o derece zekalı anlayacağın böyle bir çocuk yoktu yaneeeee
sonra ne mi oldu
sınavı kazanamadı
amaaaa bitmediiiiiiii
antrenör hemen beşiktaşta oynatcakmışşş okumasına zaten gerek yokmuş maradona mübarekk

kızlar balkabağı da çok faydalıymış bebeklere.interneete araştıtrken bulmuştum.öyle yazıyordu.balkabaklı irmikli püre tarifi vardı,içine birde formül süt.
denemek lazım.

evet canım çok faydalı ben hamileyken çorbasını yapıp yiyodum faydalı diye
bir tarifim var
balkabağı şekerpancarı yer elması patates havuç bunları çorba yapıp sütte ekler içerdimmm

Son düzenleme:
pazı yaprağı kuşotu ve ısırganotunu kavurup içine bir yumurta kırarım aöma tuz koymam ısırganotu çok tuzlu çünkü
valla kışın ne sebzesi bulursam az az alırım haşlar çorbasını yapar içerim
et suyu eklerim azda olsa eşimede içiririm
oğlumuda alıştırcam

merhaba kızlar geçmişi okudum biraz ama oku oku bitmedi :) herkes iyidir inşallah arada bir girip biraz okuyup çıkmak zorunda kalıyorm herkes ek gıdaya geçti galiba ben hala hiçbirşey vermiyorum sadece emziriyorum doktor başlama diyor tattırıyorum hevesli bizimki bakalım tam anlamıyla başlayınca ne yapacak birde 6 ay aşılarını yaptıran varmı? benim kızımın idrar yolu enfeksyonu devam etti şuruba rağmen doktor 10 tane iğne verdi 3 tane kaldı hergün iğne yiyor inşallah iyileşir artık

geçmiş olsun canım
inşallah geçerr

aynen benim kızımda ne zaman yüzüstü dönse hemen bi pırt hemde uzuuunnn bi pırt yapıveriyo

dişin ucu görünmüş ya gerisinin çıkması daha kolay olur bence

geçmiş olsun canım.bizim aşımızda haftaya perşembe stresi sardı bile beni

ek gıda olarak bende 2 çay bardağını geçmemye çalışıyorum ama bu ara kızım uykuda emerken bile arıza çıkarıyor.doyuyor sanırım hemen bırakıveriyor memeyi.çok mu veriyorum acaba kızlar ya bi okuyun???

sabah yarım çaybardağı yoğurt içine herhangi bi meyve püresi ekliyorum (ikisi beraber yarım çaybardağı)
öğlen yarım çaybardağından biraz fazla çorba (kabak-havuç , patates - havuç veya üçünü karıştırıp az pirinç ekliyorum bazen)
saat 18:30 gibi azcık meyve püresi
akşam saat 8:30 da 1 kaşık ölçüden yaptığım sütlü pirinçli muhallebi oda bi çaybardağı etmez
bunların haricinde emziriyorum birde
çok mu sizce ya?

herkese selam kızlar
bugün dr.a gittik 6.ay aşılarımızı olduk 2 bacaktan 1 koldan 1 ağızdan
aşılardan hemen önce hastanede fitil attık ki ateşi çıkmasın
ek gıda verdiğimiz halde bu ayda 370gr almış boyu 70cm olmuş
dr.gelişimi gayet iyi dedi kilosuda normal takılma dedi
çorbalara bundan sonra 50gr kıyma veya et katmamızı istedi ayrıca domateside deneyerek alerji yapmazsa çekirdeklerini çıkararak kullanabileceğimizi söyledi
kahvaltıda yarım çay kaşığı kadar katı yumurta sarısı tuzsuz peynir vercez
yoğurt midesini ekşitip kusturduğu için bir süre verme dedi
devam sütü konusundada sma'nın diğer markalaralara göre daha tatsız olduğunu aptamil ve hero babyi bebeklerin daha çok severek yediğini söyledi
birde yazmıştım önceden arı mama kullanıyorum birkaç gündür, sordum dr.a besleyici özelliği olmadığını kullanmaya devam edeceksemde devam sütüyle yapmamı iistedi
zaten çok kalmadı bitince hero baby yada hipp alırım yine
böyle işte kızlar, öpüyorum hepinizi iyi haftasonları herkese

çok şükür atlattmışsınız canım
eğer maddi olarak zorlamıyosa sma al derim ben dün içine iki tane cicibebe ekledim içti sıpa
hippte organik o da olabilir ama tadı aynı sma gibi tatsızdır onunda hipp ve sma bu konuda oldukça katı

çok şükür maddi açıdan zorlamazda iş kayra paşa beğense, deneyecem canım bakalım minik sıpa hangisini beğenirse ona devam ederiz :)

elmayıda denedim ama elma daha pütürlü olduğu için zorlamadım tekrar deneyim olmazsa onu,havuç suyunu vermiştim ama benim kızım hiç sevmedi onu bugün armutlu denicem.ben meyve delisiyim kızımında meyveyi sevmesini çok istiyorum inşallah sıkıldığındandır.valla şeftali organik olunca hergün veriyorum doğrusu.şükür kabızlık çekmiyoruz.cicibebeyi formül süte karıştırıyormusunuz peki?

ben de türkçe öğretmeniyim:)ikimiz de dilciyiz yani :)) ben hamileliğimin başlarındyaken doktorumun karısı da hamıleydı.aynı haftalardaydık.benim bebeğimi ölçtü biçti ben hemen sizinki ne kadar dedim:) doktor dedi ki allahım bu kadınların hepsi mi bir yaaaaaaa çok fenayız çok

biz anneler fenayız hem de çok.az önce de yazdım hamileyken içimdeki bebeği kıyaslardım ben diğer hamilelerle.vah benim oğlumun başına gelenler vahhhhh:18:

tembihlemişsin gibi oğlum bak babaannenin evine gidince ağla durmadan ağla tamam mııııı bebekler annelerden etkılenıyolar işte artık eminimmmmmm

maşallah melitta, gerçekten ne kadar tatlı oldukları böyle bile belli oluyor. Rabbim hepsini nazardan saklasın. biraz büyüdüklerinde bu haldeki resimlerine bakıp keşke daha çok öpseymişim, sevseymişim diyor insan ama aslında zaten çok çok öpüp seviyorsun ama doymuyor insan evladına.

bugün kendimize yayla çorbası yapıyordum. tuzunu, nanesini koymadan önce ömer'e biraz ayırayım dedim. azıcık içirdim çorbadan. pirinçler biraz rahatsızlık verdi ama ben de pirinçlerinden çok koymamıştım zaten.

Gunaydin bayanlar sabah 7 den beri ayaktayiz, birsey sorucam bu ay sonunda biz formul sutte 2 numaraya gecicez, dogdugundan beri ilk 2 ay aptamil kalaninda bebelac kullandik suan bebelac kullaniyoruz hero baby 2 dusunuyorum sizce?

1,5 ay kadar bebelac kullandık.mılupa kabız yapmıştı mama değitirelim dedik.ama içime hiç sinmeye sinmeye kullandım.kabızlık durumuna iyi gelmişti ilk başta sonra baktık yıne kabız oldu mılupaya geri döndük.şimdi hero baby 2 aldım ama sma da kaldı aklım.onu da alabılırım bakalım.bebelac gerçekten hiç ii elektrık vermıyo bana:)

o zaman hep berabeer yolların tozunu attıralım şekerler.sonra da polisler anahtarlarımızı alsınlar.sonra da kocalarımız öldüm allah arabayı bize vermesinler

anammmm bizim tontişler adaş:) ömer birsinin adı mıydı yoksa sevdiğinizden mi verdiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…