- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.901
anammmm bizim tontişler adaş:) ömer birsinin adı mıydı yoksa sevdiğinizden mi verdiniz??
Aslnda... - Yılmaz ÖZDİL - Hürriyet
yılmaz özdil'in bugünkü yazısı. çok beğendim, sizin de beğeneceğinizden emin olduğum için linki paylaşmak istedim
ek gıda olarak bende 2 çay bardağını geçmemye çalışıyorum ama bu ara kızım uykuda emerken bile arıza çıkarıyor.doyuyor sanırım hemen bırakıveriyor memeyi.çok mu veriyorum acaba kızlar ya bi okuyun???
sabah yarım çaybardağı yoğurt içine herhangi bi meyve püresi ekliyorum (ikisi beraber yarım çaybardağı)
öğlen yarım çaybardağından biraz fazla çorba (kabak-havuç , patates - havuç veya üçünü karıştırıp az pirinç ekliyorum bazen)
saat 18:30 gibi azcık meyve püresi
akşam saat 8:30 da 1 kaşık ölçüden yaptığım sütlü pirinçli muhallebi oda bi çaybardağı etmez
bunların haricinde emziriyorum birde
çok mu sizce ya?
bi fikri olan yok muu???
canım bence çok değil. ben de senin verdiklerini veriyorum oğluma. sebze püresi yemediği için onun yerine bazen meyve püresine cicibebe ekliyorum, bazen sadece meyve püresi veriyorum. ama ölçülere takma sen. zaten onlar yese yese 2 çay bardağından ne kadar fazlasını yiyebilir ki. en fazla yarım çay bardağı fazlası olsun. ben ne verilip, ne verilmemesi konusunda titiz davranmaya çalışıyorum ama ölçüleri boşver. zaten minicik mideleri fazlasını almaz.
cevabın için sağol canım.emmek istemiyor bazen bende acaba çokmu diye düşündüm.özellikle yatmadan önce verdiğim muhallebi onu baya tok tutuyor sanırım çünkü gece problem çıkarıyor daha ziyade..bende gerekirse muhallebiyi kesmeyi düşünüyorum yada gece yerine gündüz aralıklarla vermeyi.
bakalım deneye yanıla geçircez bu dönemi
en sonunda da her bebek kendi yolunu çizicek sanırım
maşallah melitta, gerçekten ne kadar tatlı oldukları böyle bile belli oluyor. Rabbim hepsini nazardan saklasın. biraz büyüdüklerinde bu haldeki resimlerine bakıp keşke daha çok öpseymişim, sevseymişim diyor insan ama aslında zaten çok çok öpüp seviyorsun ama doymuyor insan evladına.
bugün kendimize yayla çorbası yapıyordum. tuzunu, nanesini koymadan önce ömer'e biraz ayırayım dedim. azıcık içirdim çorbadan. pirinçler biraz rahatsızlık verdi ama ben de pirinçlerinden çok koymamıştım zaten.
1,5 ay kadar bebelac kullandık.mılupa kabız yapmıştı mama değitirelim dedik.ama içime hiç sinmeye sinmeye kullandım.kabızlık durumuna iyi gelmişti ilk başta sonra baktık yıne kabız oldu mılupaya geri döndük.şimdi hero baby 2 aldım ama sma da kaldı aklım.onu da alabılırım bakalım.bebelac gerçekten hiç ii elektrık vermıyo bana:)
anammmm bizim tontişler adaş:) ömer birsinin adı mıydı yoksa sevdiğinizden mi verdiniz??
cevabın için sağol canım.emmek istemiyor bazen bende acaba çokmu diye düşündüm.özellikle yatmadan önce verdiğim muhallebi onu baya tok tutuyor sanırım çünkü gece problem çıkarıyor daha ziyade..bende gerekirse muhallebiyi kesmeyi düşünüyorum yada gece yerine gündüz aralıklarla vermeyi.
bakalım deneye yanıla geçircez bu dönemi
en sonunda da her bebek kendi yolunu çizicek sanırım
aynen öyle doyamıyorum öptükçe öpesim geliyor bazende hiç büyümeseler diyorum bazende bi üç-beş sene sonra bi daha bebek severiz diyorum :)
ve sanırım seninkilerde 12 şubat doğumlumelitta bebeişlerinin biri kız biri erkek sanırım
ohhh maşallah ne güzel
aynı anda ikisininde tadını almış olacaksın:13:
yok ben daldan dala atlamadim, premature oldugu icin dr verdi ben sadece hero baby kendi tercihim oldu, sanirim hero baby alicamBerfin daldan dala atlamissin sende:)bence bebelac yerinehero baby ver nefret ediyom obebelactan iran mamasi resmen digeri hic olmazsa ulkerr.ben sma 2 aldim tavsiye ederim.
çorbalara formul süt ekledim dün sevdi
birde biz anneler herşeyi yesinler istiyoruz.bebeklerimiz hep bir adım önde olsun istiyoruz.herşeyi önceden yapsınlar istiyoruz.mesela erken yürüsünler ,erken konuşsunlar,yemek seçmesinler.
geçen güne kadar çorbayı yemiyolar diye üzülüyordum şimdi bugünle beraber iki gündür bi çorba kasesini bitirdiler.birde çorbaya bugün maydonozda ekledim :)
hamdolsun inşallah bi daha da yemek seçmezler
yok ben daldan dala atlamadim, premature oldugu icin dr verdi ben sadece hero baby kendi tercihim oldu, sanirim hero baby alicam
csurekli katma arada kat sonra alisirsa normal haline alistirman icin tekrar basa donersin, ben arada katiyorum
melitta bebeişlerinin biri kız biri erkek sanırım
ohhh maşallah ne güzel
aynı anda ikisininde tadını almış olacaksın:13:
ve sanırım seninkilerde 12 şubat doğumlu
bizde 12 şubat doğumluyuz ve bugün yarı yaşımızı kutluyoruz
sizinde yarı yaşınız kutlu olsun
bu minik popişlerle nasıl başediyosun uslularmı
evet biri kız biri erkek ikisinin de tadı apayrı :) ikisini de ayrı ayrı yiyesim geliyor bir iişveli , biri ağırbaşlı :)
aaaaaaaa evet 12 şubat :):) teşekkür ederim sizlerinde inşallah rabbim hayırlı ömürler versin evlatlarımıza :)
oğlum çok uslu çok şükür ama kızım cadı bir orduya bedelbide sevdiriyor kendini dün akşam mama yerken öksürüyor numarası yapıyor biberonu çıkarıyorum aüzından babasına bakıyor sonra yine biberonu veriyorum ağzına yine öksürmüş numarası yapıyor yine çıkarıyorum yine bakınıyr çığlık atıyor.
çok oyuncu kzıım ya bide babası ile aralarında öyle bir aşk var ki sormayın.çok düşkün ikisi de birbirine.baba geldi mi hemen şımarıyor ayaklarını atıyor çığlık atıyor :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?